- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelekyle
őstag
Pár játék nekem sem indult el. Betöltésnél kilép... De nem sok. Meg túl élem
De ami sokkal jobban bosszant a napi 2-3 random hot-restart... -
spinkler
tag
Sziasztok! Rootolt gyári romon megoldható az, hogyha rádugom a telefont a tv-re akkor lássa a memóriakártya tartalmát?
-
toltessyzoli
csendes tag
válasz
szaszii #10851 üzenetére
Üdv! Ugyan az a problémám mint neked, 4.0.4 van rajta állandóan kikapcsol nekem nem csak wifi mellett..nem tudom mihez kötni, 80%-os aksi töltöttség mellett ugyanúgy mintha már kevés power van. Szoftver frissítés megoldaná vagy én is cseréltessem ki szerintetek mert még garis a készülék, ez hardver vagy szoftver hiba lenne idáig nem csináltam pedig November óta használom utóbbi egy 7be kezdet el szórakozni..
-
motoflug
őstag
Üdv mindenkinek!
Olvastam,hogy 1-2 alkalmazás nem fut a telefonon.Ezek komolyabb játékok,vagy inkább hasznos appok?
Szemezek a telefonnal,bár az eredeti elképzelésem egy Xperia P lett volna. -
Tomacko
őstag
válasz
feelurself #10890 üzenetére
ez nem felfogás kérdése, amerre mozgok mindenhol van pc és net, vagy wifi, ha meg éppen "lemegyek" a térképről arra az időre nem fogok eret vágni ha nem lóghatok a világhálón
-
Winchester95
őstag
válasz
feelurself #10890 üzenetére
Képzeld....Nekem is úgy van.......
Átfogalmazva helyes a kérdés:
Csak mobilnettel okostelefon? Érdekes felfogás -
Tomacko
őstag
válasz
dReFiX #10886 üzenetére
De most komolyan, minek kell ez ? Tényleg ennyire jó érzés ? Mindig muszály le szólni azt, hogy másnak mi a fontos ? Pl. nekem egyáltalán nem fontos semmiféle időjárás alkalmazás, vagy pl a mobilnet sem, de még agyalhatnék sok mindenen, hogy mi nem. Most akkor kezdjen el mindenki így hozzá állni ? Tök feleslegesek az ilyen hozzászólások szerintem...... Ha mégse jól jött le az írásod számomra és nincs mögötte amit fentebb írtam akkor totál storno az egész
és akkor viszont az én hsz-m a totál felesleges
-
Bennedek
tag
Még egyszer felteszem a kérdést. MHL-t próbálta már vki?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #10881 üzenetére
Ha csak annyit kellene, már megcsináltam volna... Mindössze az az egy az "szerencsére" két mikrofon, aminek a kernel felé erős kötődései vannak.
Nem csak az érzékenység miatt. Ha azt feljebb rakod, akkor szépen fog hallatszani minden. Még a légmozgás is...
-
-
Tomacko
őstag
Üdv !
Ma volt kis ingerem és lélekben is kicsit rá készültem, be vittem a telefont a T-hez, mondom hasonlítsuk össze legalább ha más nem egy másik GXI-vel, meg is tettük..... sajnos
Tehát a következő amit le tudtunk szűrni mint eredmény a kamerával kapcsolatban. Jeleztem itt a fórumon is anno, hogy videónál náalm eléggé gyatra hangot vesz fel, iszonyatosan halk az anyag még akkor is ha a kamera túl felén akit veszek 70-80 centire sincs a mikrofontól, azt mondhatni, hogy nem hallani, de azt aki a telefont tartja, tehát aki a felvételt készítí nagyon szépen lehet hallani. Ki hozott egy null kilóméteres darabot a szervizes a raktárból be kapcsoltuk ment két kört a képviseleten és az ügyintéző hölgyeket kérte meg, hogy beszéljenek kicst, na azon a telefonon se volt értékelhetően hallható amit felvett. Attila is itt feltett ugye anno szintén az én kérésemre pár videot azon se fergeteg a hang.
Ezekből a tapasztalatokból egyértelmű lett számomra, hogy ez sajnos ennyire gyenge, kár érte, mert tudom, hogy pár helyen jól jött volna néhány örömködést hanggal együtt megörökíteni amik spontának a baráti körben. Nyilván ha tudatosan akarok videózni nem evvel fogok
Kelzsoca: ha tartjátok a kis kínai csapattal (ZTE) a kapcsolatot akkor jelezzetek nekik, hogy evvel is ha egyeáltalán lehet, próbáljanak kezdeni valamit.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
callmeakos #10873 üzenetére
Ezek ilyenek. A 46 fok teljesen normális. Egy 1,6-os CPU, passzív hűtéssel. Gondold csak át.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
callmeakos #10868 üzenetére
46 fokon nem sütni nem lehet, de még főzni sem. Teljesen normális hőfok. A kezemben egy n455-ös procival szerelt netbook van: 87 fokos az Atom benne...
-
kelzsoca
félisten
válasz
Canonfan #10865 üzenetére
Semmi nem oszlott fel egyébként, de ez csak egy készülék a sok közül, amivel foglalkozunk.
Modderek jönnek-mennek, ez egy ilyen világ, van aki csapatban, van aki egyedül folytatja, de ettől függetlenül mindenki egyedül, és néha összedolgozva dolgozik különböző készülékeken.
-
Canonfan
senior tag
válasz
Keeperv85 #10842 üzenetére
Köszi szépen az infót, remélem nem kell gariztatni, szóval emiatt nem lesz rá szükség
Olvastam a későbbi hozzászólásodban hogy sajnos feloszlott a csapat, (bár ko9-nek így is nagy köszönet részemről a massstorage appért, anélkül fölösleges lett volna rootolnom is a telót
) ezért további munkádhoz én is sikert és kitartást kívánok neked!
Azt szeretném még megkérdezni tőled hogy most hogy egyedül maradtál, a közeljövőben várható frissítés a Next romhoz, vagy majd ha jön a JB?
-
keep2000
tag
hú de régen írtam ide
Nem feltétlenül GrandX specifikus problémám lenne most, inkább hálózati, de hátha tudtok valami jót, illetve hátha valakinek infó.
Lehet, hogy régebben is volt, de leginkább az utóbbi, GrandX-es időkben vettem észre, hogy a T-Mobile mobilnettel valami nem okés. Push notification néha csak percek után jön meg (Viber, WhatsApp Messenger, stb), pedig az illető ott áll mellettem, néha ha küldök valamit chaten, akkor a kimenő státuszban várakozik 10-20-30 másodpercet és csak utána küldi el, néha weboldalak nem töltődnek be, csak ha újra bökök a linkre vagy refreshelek. Olyan, mintha néha megállná magát a hálózat és újra kéne kapcsolódnia pár másodperc után.
Alapvetően nem is lenne vele különösebb gondom, mert végeredményben működik, ha lassabban is, de meglesz minden infó.
Viszont egy hónapja játszok az Ingress játékkal, amihez ugye GPS és mobilnet szükséges, mivel terepen kell jönni-menni. Itt már több, mint idegesítő a dolog, ugyanis ha valami akciót kezdeményezek (játékosoknak: portal hack), akkor ha egy ilyen periódusban találom meg a netet, akkor beáll a játék, az alapvetően 2-3 másodperces művelet csak pörög-pörög, nem lehet semmit csinálni vele. Ha kattintgatok össze-vissza, néha egy perc után letimeoutol, de néha még azt sem, egyedüli megoldás a kilépés, futó appok közül kilövés és újraindítás. Sokszor a játékon belüli más infók sem töltődnek be (képek, portál tulajdonosa, stb). Néha autóval jövök-megyek a portálok között, sűrűn nyomogatom, általánosságban 2-3 akciónként (1-2 percenként) van ilyen esemény. Telenort használó ismerősömnek havonta egyszer van ilyen, gondolom ilyenkor az Ingress szerverei lövik ki nála, én pedig a T-Mobile netre gyanakszom. A páromnak Xperia Tipo Dual készüléke van, a mobilnet szintén T-Mobile, nála ugyanez a probléma (csak ott még nagyobb para, mert én fél perc alatt restartolok, neki kell vagy 2).
Írtam a T-Mobile ügyfélszolgálatnak, olyan tippeket adtak, hogy váltsak 2G-re (nem segít), talán túlterhelt az adott cella (éjjel-nappal csinálja Budapest belvárosától vidéki faluig), illetve logoljam, hogy milyen hívószámról mikor csatlakozok és mikor jelentkezik a probléma (pff).Szóval kiírtam magamból a problémáimat, ha valaki gondolja, szóljon hozzá
-
Winchester95
őstag
válasz
ANDROID??? #10852 üzenetére
Ha tudod akkor sürgősen cseréld le.Az nem telefon.Használtam már azt is sokat.Életem eddigi legrosszabb döntése volt az alcatel.El is adtam.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
sil3ntbeatz #10857 üzenetére
Macedón stock, vagy a custom? (Egyébként nekem az utóbbi fent ragadt, mert nincs időm másikat csinálni azóta.
)
-
szaszii
tag
válasz
sil3ntbeatz #10857 üzenetére
Jelly Bean várható a ZTE elmondása alapján. Cynanogen forrás hiányában nincs (még?).
-
sil3ntbeatz
tag
Üdvözletem! Eddig csak csendes hallgató voltam de mostmár én is kérdeznék egy nagyot
Valaki tud valami pontosabb infót a Jelly Beanről vagy pedig Cyanogenes romról? Igazából ez az első androidos telefonom és nagyon komoly, én szerencsére jó készüléket fogtam ki, bár volt december óta kb 5 ls fagyás meg egy restart de azon kívül minden jó!
Amúgy, a Next rom marha jó de van egy bibje:
A gyári t-s szoftvernél mindig kikapcsolta a wifit amikor le volt zárva a képernyő amiről itt már volt szó és ugyanezt csinálta a Next mindegyik verziójával is! Nalám most a macedón van fent már jó ideje és hibátlan!
Tudom, hogy a Next v2-be a macedon kernele van de mégsem olyan mint a sima macedón cucc.. ennek aki tud azért nézzem utána szerintem mert lehet, hogy több embernél is megoldódna pár gond!
És mielőtt megköveznétek én is a Nextet használtam és jó is volt a macedónig és nem leszólni akarom a romot hanem csak a tapaszatalatom osztom meg!
A fenti kérdésemre valaki? -
counterbill
senior tag
Nem tudom kinek volt Dreamcast a tv előtt anno de a Jet Set Radio hibátlanul fut a GXI-n. Most vettem marketen 216 forintért
-
szaszii
tag
válasz
ANDROID??? #10852 üzenetére
Szia!
Nekem Grand X van, barátnőmnek meg ot-995-je.
Grand X: frissebb android (4.0.4), intel processzor, ami 2 magosnak felel meg, ezáltal gyorsabb, gördülékenyebb, RAM nagyobb, kijelző szebb, sokkal masszívabb maga a telefon (fogásra értem)ot-995: 2.3.6-os android, viszont a gyári stabilabb és jobb, mint a szintén gyári ICS, kevesebb ram, fogásra túl műanyag, kevésbé minőségi, összerakás sem 100%, maga a telefon sem olyan gyors
-
Joe Cockroac
csendes tag
válasz
motoflug #10853 üzenetére
Hm, hát van akinek elmegy a kedve az ilyen problémáktól, mikor rádöbbentem hogy nem jó a telefon, én is nagyon elkeseredtem. Nem tudom mennyire jut el a lock screen fagyósokhoz az infó, hogy tegyék fel a regpont és minél többen jelezzenek vissza hogy utána fagy e vagy sem, de azóta már én sem haragszom a telefonomra, mivel tökéletesen működik.
-
motoflug
őstag
Ti tapasztaltatok már ilyet??
szerk.:visszaolvasok
-
ANDROID???
addikt
Sziasztok, van itt akinek Alca Ot 995 volt és erre cserélte a készüléket vagy van mind kettő típus esetleg, szóval tapasztalat mindkettőről?
-
szaszii
tag
válasz
gonger #10832 üzenetére
Tegnap bevittem a T-hez a telefont, mondván gyakran kikapcsol, lefagy a kijelző, főleg wifi mellett.. erre még 100x megkérdezte, hogy köthető-e valamihez a fagyás.. igen mondom a WIFI-hez.. pötyögött valamit a gépén, mondta, hogy elviszik bevizsgálásra.. mondom hány nap? erre a válasz: 15.. mondom akkor hagyjuk, majd legközelebb..
Most egy ismerősön keresztül próbálom elintézni, hogy beszéljen a másik szervízessel, akit ismer és okosabbnak is néz ki, mint ez volt..#atillahun:
Ha meg bevizsgálással meg szoftverfrissítéssel próbálkoznak, akkor mondja meg pontosan milyen szoftverre akarja frissíteni. Majd megmutatod, hogy nem szükséges, mert már most is az van rajta. Mondjon mást.Látod nekem is ezt kellett volna tennem.. akartam mondani, hogy nincs is szervize a ZTE-nek, cserélni szokták.. remélem sikerül cseréltetni.
-
bubi92
őstag
a led - fókusz szinkron az azt akarja jelenteni, hogy fókuszáláshoz nem használja a ledet? nekem csak utána villan egy kicsit meg egy nagyot. ez így oké vagy szar? enne ellenére éles képet csinál.
illetve a rezgés mintha fura lenne így egy nap használat után. csak a rezgés miatt cserélik?
-
Gabor777
aktív tag
Megjött hongkongból az ebayről rendelt Nillkin tokom...tökéletesen illeszkedik. Fólia is bubimentes, igaz, hogy 10 percen keresztül nyaltam le róla a port, mire elértem a kívánt eredményt, de megérte.
-
Bennedek
tag
válasz
atillaahun #10834 üzenetére
Wifi nekem túl lassú a másoláshoz, kivenni a kártyát nem fogom folyamatosan(mindig nem szedem le a hátlapot) úgyhogy marad az USB. USB-n keresztül eddig bármilyen programmal próbáltam, néha engedi néha nem. A filmeket feltudom másolni de a sok könyvtáras dolgokat pl. játékokat nem(csak darabokba) :/ Valaki találkozott már hasonló problémával?(gyári rom B04)
Más: valaki próbálta már az MHL-t? Működik? Érdemes venni átalakítót? Minden HDMI-s tévével működik?
-
Winchester95
őstag
Újjabb építő jellegű hozzászólás:
Érdemes kirpóbálni a gyári képszerkesztést.
Nagyon jó és egyszerű.
Kép minőségén is lehet sokat javítani. -
Canonfan
senior tag
válasz
Keeperv85 #10800 üzenetére
Őszintén szólva meg lennék lepve, ha nem lehetne vele unrootolni, bár a mostani verzióban Zsoca lehet nem cserélte vissza a kernelt, ami azt jelenti, hogy hiába unrootolod, mert azon lebukik. Meg kell próbálni. Jobb, mint egy komplett rendszer visszaállítás.
Köszönöm szépen a válaszodat,
ettől lehet baj amúgy, úgy értem hogy bezavarhat valamibe, vagy egyszerűen leáll a script ha nem tudja unrootolni, és minden marad érintetlenül?
Bár úgy emlékszem hogy volt arról szó anno valami unsecured kernelről valóban ennél a megoldásnál, szóval a biztosabbnak valóban a rom újrahúzása tűnik...
Viszont (nem akarom hogy úgy tűnjön esetleg) abszolút nem azt akarom mondani ezzel hogy nem vagyok elégedett kelzsoca megoldásával, épp ellenkezőleg, nekem ez volt az első rootolásom és elsőre rendben megvolt tökéletesen, bárcsak minden ilyen simán menne....
Gariztatásra remélem nem lesz szükség, frissíteni sem akarok mindenáron, mert a mobilnet problémát leszámítva (ami rootolás után eddig nem jött elő, bár semmi közük egymáshoz, mert elvileg hálózati a hiba) tökéletesen megy a B04-es rom, (az eddig emlegetett hibák vagy nem jöttek ki nálam, vagy nem zavarnak) úgyhogy szerintem azzal járok legjobban, ha majd (és reméljük lesz) a JB frissítésnél is le lehet szedni külön a romot mint a B04-nél akkor majd akkor felrakom a JB-t recoveryből ha lehet rootolni, illetve ha nem akkor meg az arra épülő Next romot majd...
-
golyós
addikt
válasz
atillaahun #10834 üzenetére
Előléptettek?
Rendben
-
golyós
addikt
válasz
#40993792 #10833 üzenetére
Jó ez igaz, holnaptól szállítják.
OffTudom nem a ZTE forumba vág de honnan van garancia?
Vaterán van egy pár, de kinából jön.Garancia esetén 2 hónap oda vissza a javítás.
Tényleg jónak tünik a teló, jókat is irnak róla.De bátorság beválalni.Probléma mentes használatot!
Remélem azért nem tűnsz el.
-
Winchester95
őstag
válasz
Tomacko #10823 üzenetére
Témobilos és elvileg dominós.Visszamondtam tegnap este.(4ezret rá kellett volna fizetnem)
Igen Xperia P ről van szó csak keveset aludtam nagyon.......x)
Csináljuk úgy hogy szerzel egy galaxy s advance-t.Elcseréled velem a zte re.És te a zte t az xperia p re.
(Amúgy is hülyén hirdette az illető.Fent lesz neki még egy jó darabig)
-
atillaahun
veterán
válasz
szaszii #10812 üzenetére
Elmondod, hogy véletlenszerűen kikapcsolgat, lefagy. Nem lehet vele dolgozni, és nem engedheted meg magadnak, hogy ne legyél elérhető melóban. Csak határozottan.
Nekem erre visszaadták az árát. Bár lehet csak éppen nem volt kötekedős kedvében a szervizes.
Ha meg bevizsgálással meg szoftverfrissítéssel próbálkoznak, akkor mondja meg pontosan milyen szoftverre akarja frissíteni. Majd megmutatod, hogy nem szükséges, mert már most is az van rajta. Mondjon mást.
(#10819) Bennedek
Melyik explorer? Az ES? Nekem azzal jól szokott működni a másolás WiFi-n PC- re/ről. Más programokkal nekem is fagyott. Bár azok még korábbi telefonok voltak.(#10821) xtevo
Húh, ezt nem lett volna muszáj beidézni. Most az fog jönni, hogy ilyen hiba se volt míg ki nem találtam.(#10829) xtevo
Nálam is elszíneződött mindkét telefon kijelzője bizonyos helyeken ha erősebben nyomom. Bár ez a legutolsó dolog ami zavar, szerintem ettől nem lesz baja. -
gonger
senior tag
válasz
Joeee25 #10813 üzenetére
Mikor én vittem vissza Duna Plazaba a legbunkóbb szervizeshez kerültem.már a stílusa sem volt szimpi,aztán mikor jött a bevizsgálással meg hogy ő nem ismeri a zte telcsiket ,szóltam, hogy ezt nem kell vizsgálatra küldeniük.Erősködött hogy egyből csere nincs,én pedig kértem,hogy beszéljen egy kollégájával aki ért ezekhez a dolgokhoz...2perc múlva megkaptam a csere készüléket :-)
-
xtevo
őstag
Érdemes ezzel visszavinnem a telót?!
Elvileg 3 napon belül lennék... Minden más eddig pöpec, se wifi gondok, se fagyások (eddig).
Amúgy az mennyire természetes, hogy wifi be van kapcsolva, és bill. zár feloldás után, újra kapcsolódnia kell wifihez?!
A híváskori 2mp eddig egyszer jött elő édesanyám munkahelyéről érkezett a hívás, ahol ilyen kapcsolgatós, telefonközpontos rendszer működik, lehet az kavart bele? Máskor semmi ilyesmi nem volt.
GPS-t most tesztelem... Ha jól olvastam vissza, a beállításoknál a középső 2 négyzet kell "bepipálva" legyen?! A kezdeti állása Székesfehérvár...és nem Pusztavacs
-
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
Tomacko #10826 üzenetére
Oké, köszi szépen, bár nem tudom hogy megint mit mondanak majd rá, ezelőtt is visszavittem T-be, azzal az indokkal hogy elkezdett recsegni a hátlapja, és kérdezték hogy a telefon még használható? mondtam rá h. igen, és elküldtek a francba.. :S
Sztem megint hasonló fog történni, végül is használható a mobil.. Nem tudom, azért egy próbát megér
-
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok, annyi kérdésem lenne hogy mekkora baj az h. telefonomon (GXI) a kijelző alsó középső tájékán van egy pont ha közvetlenül arra vagy kicsit mellé érintek (nem csak ha erősen, hanem akkor is ha finoman érintem) elszíneződik. Úgy tudom ,ez gyenge kijelzőre utal, nektek is fenn áll ez a probléma? És mellyire nagy b aj? Lehetnek később vele nagyobb problémáim is? A telefont december 21-én rendeltem, tehát még elég új, ez normális?
-
gonorrea
senior tag
válasz
Winchester95 #10820 üzenetére
Peti198506
Milyen xperia u lett volna az, mert én csak 4 Gb használható tárhelyeset ismerek, asszonyéban is annyi van
És ugye nem bővíthető!Amúgy ott is ugyan így meg vannak ezek a problémák, sokszor szétkapcsol hívás közben, illetve restartol a rendszer
Nem hiszem hogy jobban jártál volna az u-val
-
Tomacko
őstag
válasz
Winchester95 #10820 üzenetére
Az Xperia U 8 gigás tárhellyel van szerelve ha jók az emlékeim, szóval ha ebbe 16 van akkor ez egy P. Én simán be vállalnám a P-t a tárhely miatt mert nekem elegendő az ami abban van. irányítsd át hozzám az embert ha Trémobilos az a P vagy független
-
xtevo
őstag
Észrevettem az első hibát a telefonomban... "Fókusz és LED villanó nincs szinkronban"
-
Winchester95
őstag
válasz
trialboy #10809 üzenetére
Tegnap elcseréltem majdnem egy xperia u ra. Egy hátránya lett volna:16gb tárhely.
De néztem hogy abból is csak 11GB használható.Abból még akkor lejön egy normális gps program meg a képek, videók zenék,stb...Marad kb 8gb tárhely.Abból felteszek 5 játékot. Marad 3GB hely.Filmekről még nem is beszéltem..
Gondolkodok.....Mondom kinek kellene egy ilyen telefon.kb 8gb tárhellyel......
Na!Pont neked.Te beéred kevés tárhellyel.
Az én 32GBos samsung kártyámon már csak 5gb tárhely van.
Szóval ez szerintem erősen egyén függő.
De hogy 2012/2013-ban 11gb tárhellyel kiadni egy telefon.Felső kategóriában.....Annak jó aki most kapta első androidos készülékét kb. -
Bennedek
tag
Valaki tud megoldást arra a problémára hogy könyvtárak másolása közben miért fagy ki az explorer és a TCM is? Fájlokkal nincs semmi gondom, de amikor olyan könyvtárat akarok másolni amibe sok fájl van szinte azonnal kifagy.
-
Joeee25
csendes tag
A random fagyás előtt a térerőm ment el eléggé sokszor és nem értettem mert normál körülmények voltak . Értem ezalatt azt , hogy nem a pincében használtam a telefont. És a térerő is csak akkor jött vissza amikor kivettem az akksit majd visszaraktam és úgy indítottam a telefont újra. A sima ki-be kapcsolással nem .
-
Joeee25
csendes tag
Kb 1 hónapra rá hogy megvettem !
-
xtevo
őstag
@szaszii & Joeee25
Ezek a random fagyások mikor kezdődtek el? -
Joeee25
csendes tag
Én a héten kedden vittem vissza hasonló hibákkal és jöttek a szokásos szöveggel , hogy bevizsgáljuk...
Erre én nem tudtam mit mondani és otthagytam a telefonomat. A mai napon kaptam az sms-t hogy mehetek érte . Kíváncsi leszek , hogy mit fognak mondani. Persze a szervizes ember mondta h szoftverfrissítéssel kezdik a hibaellenőrzést , de én alapból egy recoveryvel kezdtem amikor jelentkezett a hiba. Persze ezek után újra jelentkezett a random fagyás és csak utána vittem szervízbe. Remélem cserélni fogják!!! -
szaszii
tag
Ma van rá lehetőségem és élek is vele, szóval visszaviszem a telefonom a T-hez.
Nem kaptam tökéletes készüléket, sok a random fagyás, random kikapcsolás, pár kisebb pixelhiba is van.
A rezgőmotor szerintem korrekt és a hang minőségével sincs konkrétabb baj, de ezek aggasztanak.Hogyan álljak oda elé? Elmondom ezeket és kérvényezek egy új készüléket?
-
tPedro_
őstag
válasz
kelekyle #10810 üzenetére
Nekem tobb alkalmazasba is sikerult belefutni, ami az SD kartya hianya miatt el sem akart indulni/nem akart rendesen mukodni.
(Most meg raadasul sikerult valamit feltelepiteni (pedig nem raktam fel sok programot) ami folyton feldobal egy popup-ot, miszerint tul keves tarhelyem van, pedig tobb mint 600 mega szabad.)
-
trialboy
tag
Mekkora memória kártyát érdemes beletenni a telefonba? Lassan 3 hete használom kártya nélkül, tele van játékkal, megalkalmazásokkal, nem vettem észre, hogy lassabb lenne, de érdemes beletenni akkor?
-
Winchester95
őstag
válasz
Cooler96 #10807 üzenetére
Nem volt időm végignézni az egészet.Más dolgom is van.
Akkor még is várom a JB-t.
De szerintem nem kell már teljesítmény növekedés.Max akik benchmarkolnak.De az meg elég gyökér hobbi szvsz.
Inkább a programoknál stb.... nél lenne meg az optimalizálás+támogatás......Próbáltam cserélni,eladni stb.... a telefont.(55-50-45k s áron)
Cserélni is stb......
Sehol semmi.
Úgy látszik valaki azt akarja hogy nálam maradjon.
Szóval úgy néz ki marad!Véglegesen!
Végig gondoltam.Árkategóriában de még feljebb sem találok olyan telefon ami tényleg felérne vele. (10k val)
Xperia P kevés memória.
SGS A. támogatottság és romok terén.......Memória kevés.
Iphone 4: sehol semmi.Sok és keveset is tud.
Lumia sorozat: Gyenge az egész rendszer.2játékra várok amik nem indultak hogy kompatibilis legyen vele valamennyire.
És akkor tényleg tökéletes lesz a telefon. -
Cooler96
aktív tag
válasz
Winchester95 #10806 üzenetére
a teljesítménynövekedés????a 4.2 volt a kozmetikai csomag,a 4.1el rengeteg stabilitási,optimalizálási cucc jött,pl project butter
-
kelekyle
őstag
válasz
Winchester95 #10803 üzenetére
Én ezzel vitatkoznék...JB....
De elvagyok a jégkrémszendviccsel is -
Keeperv85
nagyúr
válasz
airwawes #10801 üzenetére
A kérdés jó, de a válasz nem a processzorok között rejlik elsősorban.
Ami a procikat illeti: azon túl hogy nagyobb tesó gyorsabb, másik ISP-t is kaphatott, mert nem indul el a GPU az alap kóddal. A Moto saját lapra építkezett, még a ZTE követte a Blackway sorozatot, bár a bootloader a Moorestown emlékét őrzi az "mrst" kódnévben.
Körbe a perifériák valószínű totál mások. Pl. az egyikben ugye Amoled van (Moto), még a ZTE TFT-t kapott. Más a Wifi is.Ott WL1251, itt BCM4330-as. Másik touchpanel... stb.. stb...
Semmi közük egymáshoz.
A történetből annyi igaz, hogy a kernel ugyan az, DE és itt jön a DE a ZTE sajnos belenyúlt az alap forrásba és azt a verziót nem adják oda...
@Peti198506:
De, az a JB nagyon sok változást hozna... és ha nem jön, valószínű ez volt az utolsó ZTE amit vettem. Nem, nem azért mert nem tetszik, hanem mert szerintem akkor a T nem kér többet....
Amúgy a 198506 az születési dátum a nevedben? Én is akkori vagyok. 17.-e
-
Winchester95
őstag
válasz
airwawes #10799 üzenetére
Hétvégén megnézem.Most Fizikázok.
Ami nem indult el a telón az az elején kilépett.(GTA VC: Elindítom egyből.....) (Dexter: Kiírja hogy töltés: és kilép)
Majd kiderül.
Én a helyedben próbálgatnám más verzióval.+allwinner.....Az válassza el hogy már most is szép és jó romunk van ICS-vel.(Már akinek nem rossz a telefon)
Minek kísérletezgetni a 4.1-et ami nem sok változást hozna.....
Itt kijelenthetem hogy már nem várom a JB-t.
Majd a gyártó megcsinálja idővel.....(Megjegyzem
emélem a GTA Vice City elindul majd.Illetve a GTA San is megy normálisan pár hónap illetve év múlva.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest