- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: 150k+
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikersz1
senior tag
válasz
Madridista84 #12899 üzenetére
Csak frissítés oldhatja meg. Szerintem nem is adtak ki olyat, amiben van.
-
Madridista84
csendes tag
Esetleg a rádiót hogy lehetne működésre bírni? Mert tudom hogy szoftveresen vannak gondok,...
-
boxos23
aktív tag
Ez csak kontrollerel megy ???
-
boxos23
aktív tag
Onlive már megy
Hát ez nagyon állat -
boxos23
aktív tag
Valaki esetleg nem tudja honnan tudnám letölteni a drirt 3 vagy valamelyik dirt nevű játékot a telómra?
Esetleg link ????Előre is köszi.Vagy ez hogyan működik?? Link
Mi az az Onlive honnan tudom letölteni hogy játszak a dirtel?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Madridista84 #12886 üzenetére
Nekem hibátlan, nem is fagy.
Semelyik része, rezgő is jó, külső hangszóró is jól szól.
-
mikersz1
senior tag
válasz
Madridista84 #12886 üzenetére
A rezgő motorról valaki jelezte, hogy olyan gyenge, hogy szinte észre se lehet venni.
Ő ment is gariztatni.
-
Madridista84
csendes tag
válasz
mikersz1 #12885 üzenetére
GPS-t sosem használtam, a rezgő a mostaninál már nem lehet rosszabb (szinte nincs is) a fagyásokat megszoktam, de amúgy sem wifizek sokat. Szóval szinte tökéletes telefon
Különben Xperia P lett volna de abban nincs SD kártya bővíthetőség és hát most vettem egy 32 gigásat...
-
mikersz1
senior tag
válasz
Madridista84 #12884 üzenetére
Nincs ilyen készülékem. Nem tudok segíteni.
Olvasgattam gps problémáról, rezgő problémáról, lock screen fagyás wifi közben.
-
mikersz1
senior tag
válasz
Madridista84 #12882 üzenetére
Összefoglalóban és tesztben találsz ezekre választ.
-
Madridista84
csendes tag
Sziasztok! kb. 1 hónapon belül ez a ZTE lesz az új telóm (a csodálatos Voda 845 után
) Mikre kell figyelnem, mik a hátrányai, előnyei? Lesznek-e rá Romok? Időtálló-e a hardver? Jó a külső hangszórója?
-
xSide
őstag
Pár lehetőség x86-ra a mozilla publikus ftp-jéről, ahol rendszeresen elérhető a hivatalos és több szálon futó fejlesztgetés!
latest.....x86 mappák keresendőek! -
sittes79
addikt
válasz
callmeakos #12870 üzenetére
Én nekem is kell, mert van olyan céges oldal, ami csak a firefox-al megy, szóval én ezt használom.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
callmeakos #12870 üzenetére
Igen. Le is van tiltva a rendszer alatt, így nem fog települni egy ideig egész biztosan.
-
callmeakos
veterán
Elképzelhető hogy a Mozilla az az egyik program, ami nem megy a telefonon az intel miatt? Mert amikor letöltöttem, azt írta hogy Csomagfájl érvénytelen...
-
sittes79
addikt
válasz
kelzsoca #12866 üzenetére
Így van kicsit utána olvastam és sajnos a kernel miatt nem működik.
Illetve itt van egy ilyen:
"When you plug in your Xbox dongle into a USB host capable Android device(OS 3.0+) and it doesnt work, your firmware must not have the xbox controller module installed. You require the xpad.ko file on your system. You have to find xpad.ko file built specifically for your kernel/processor. Time to brush up your googling skills. I do not recommend using this file built from other kernel/processors. For the example below, I have attached the xpad.ko for RK30xx series and xpad.ko for Samsung S3. "
Gondolom ez nem működik pl. S3-hoz való driverrel, mivel teljesen más a vas!?
xpad.ko--egy ilyet nem tud összedobni nekem valaki hozzáértő?
megfizetem
-
sittes79
addikt
Hi,
Vettem egy usb otg kábelt, usb-és egérrel működik, de próbáltam xbox 360 kontrollert csatlakoztatni(wireless) nem akar menni, van valami trükk ehhez?
Köszi
-
Tomacko
őstag
válasz
#40993792 #12859 üzenetére
A rossz hangminőség telefonálás alatt nálam, olyan 65-35 arányú lett, mire megoldottam a problémát. Aztán csendesen meg is váltunk egymástól. Nekem a munkám miatt is szükségem van a telefon alap funkciójára, mégpedig bármely pillanatban, hogy telefonálni tudjak, illetve nonstop elérhető legyek, és tlejesen értsük egymást mindig. Persze tudom, hogy vannak helyek ahol nincs hálózat, sok az elektromos zavgaró eszköz, és egyéb apróságok. De.....a cég ahol dolgozok, az miatt tettek ide átjátszót, stb. stb. nem ragozom, mert nem tehetem, szóval itt is ahol full optimálisak voltak mindig a körülmények itt is a beszélgetéseim nagyrésze 65%-ban rossz volt. Egyenlőre úgy néz ki, hogy az utód típusból szerencsésen sikerült választanom egyet ami jó.
-
89BDave89
tag
A leállogatást, "szűz" (gyári B04, semmi root, se semmi) telefon is csinálja.
De nekem pl magától 'javult' meg. (csak 4 naponta 1 szer kapcsol ki, pedig volt 2 este hogy azonnal bekapcs után kikapcsolt... (aksi ki-be segített csak)) -
mira72
őstag
HI!
Erre a mikrofon 1-2sec meg csőhatás problémára lett már megoldás?
Rom? Kernel akármi?Thx
-
boxos23
aktív tag
Nincs mit szívesen.
Figyelj.
A párom bevitte Nyíregyre az enyém cserére.Mondták neki a T-nél hogy vigye nyugodtan haza a telót, majd ha jött új akkor szólnak, és hozza vissza cserére.
Tőlünk a T- üzlet kb 30 km.
A Párom hazajött volán busszal és mikor belépett az ajtón hívták a T-től, hogy vegye át a telefont mert megérkezett.( Na ez komoly) kb 50 perc-el az után miután eljött.
Tehát én jól jártam mert hamar kaptam újat, (mondjuk a régit nem vették el addig)
Remélem neked is sikerül.
Sok sikert.ithomas:Érdekes a megoldás.Én is csináltam és nekem mégsem lett jó, sehogy.
De próba szerencse.
Hátha van akinek sikerül.Én meg untam a küszködés, hogy sehogy nem akar jó lenni. -
boxos23
aktív tag
Vidd vissza cserére.
Puszta jó tanács, mert nekem is ezt csinálta.Volt olyan hogy nem is kapcsolt ossza csak 1-2 óra pihenő után.
Sem gyári rom sem a next v2 rom nem volt jó.
Mondjuk a next v2 rom kb 3 napig kikapcsolás nélkül ment, meg is örültem hogy megjavult.De korai volt az öröm, mert cserélni kellet.
Ugyhogy szerintem ne is gyilkold más rom-mal sem lesz jó. -
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Ismét egy újabb probléma az 1 hónapos, már cserélt telefonnal!
Meg tudjátok mondani, hogy miért kapcsol ki a telefon magától?? Csak a mai nap harmadjára csinálta az imént!! -
formengil
tag
válasz
CockroachJoe #12840 üzenetére
Én is így gondoltam!
-
sittes79
addikt
Hi,
Vettem egy ilyen usb otg kábelt, rádugtam a pendrive-ot de semmi...van erre valami varázslat hogy működjék?
-
formengil
tag
válasz
CockroachJoe #12828 üzenetére
Akkor lehet hogy majd megpróbálkozom vele.
Hátha csak ütni kell az asztalt kicsit.
-
formengil
tag
Értem. És csak az USB kábelt külön nem cserélik?
Mert a telefonnal szerencsére nincs baj. De ez a repedés már elég széles, látom benne a réz alkatrészeket.
Bocsi, véletlenül nem a "Válasz" gombra nyomtam!
-
formengil
tag
A töltőkábel mindkét végén van ilyen műanyag borítás a csatlakozóknál. Az nektek is repedezik? Már akkor repedt volt kicsit, amikor kibontottam, de azóta egyre jobban. Ezt cserélik garanciálisan?
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Keeperv85 #12823 üzenetére
Ez már nekem magas. Viszont újabb probléma lépett fel. Csináltam egy csengőhangot mp3ba, egy számból vágtam ki, 744kbyte lett. Bemásoltam a sdcard/zedge/ringtones mappába, ahol eredetileg egy zedge-s csengőhangom volt, ami be is volt előtte állítva. Utána a beállításokban az én általam szerkesztett csengőhangot beállítottam csengőhangnak, miután a "beállítások alkalmazás sajnos leállt" felirat fogadott. Hogy tudom visszacsinálni?Megvan, zedge-ben visszaállítottam a régit. De marad a kérdés akkor, hogy hogyan tudok beállítani általam kivágott mp3-at csengőhangnak úgy,h ne lépjen ki a beállítások alkalmazás hibával??
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
tonyqa23 #12821 üzenetére
Részletesebben:
su
su jogot kér, ezzel elérhetővé válik a mount parancs is, amit csak a a superuser végezhet.
mount -o rw,remount /system
Újra csatolja a system partíciót, ezúttal írható/olvasható módban
busybox cp /sdcard/touchpal.apk /system/app
A busybox elhagyható, de ez esetben azzal másolja a megadott fájlt a megadott helyre.
chmod 644 fájl
Ez egy kissé összetettebb...
A Linux alatt, hangsúlyozottan a Linux alatt és NEM az Android alatt a fájlok 3 csoportra osztja a fájlok és könyvtárak jogait, ami így néz ki:
f|Tulajdonos!Csoport|Mindenki más
Ez esetben az "f" egy flag, amivel pl. a leggyakrabban a könyvtárak "d" prefixuma jelenítődik meg.
Minden mezőben három érték van, kivéve az "f"-et.
Tehát a "tulajdonos" mező sorban r-w-x, olvasás, írás, futtatás jogokat kaphat. Ezek súlyozott értékek. sorban 4-2-1
Ha most a tulajdonos rw és x nincs, akkor tehát ő most 4-2-0. Ezt összeadva kijön a 6, leírva: rw-, ha tovább lépünk, akkor r-- követi a "csoport mezőben", tehát 4-0-0 a mezőkód, leírva pedig r-- és még egyszer ugyan ez a "mindenki más" mezőben is.
A chmod azt csinálja, hogy súlyozza ezeket, tehát a 644 be fogja tenni az első mezőbe a 6-ost elosztva és így tovább a többi.
Csak Linux alatt lehet olyat is, hogy nem számot adsz hozzá, hanem ténylegesen jogot, pl:
chmod a+x
Minden mező (a = all) tulajdonosa x jogot kap (futtathatja fájlt)
chmod a-x
Itt pedig mind elveszti ezt a jogát...
Érdekességképp meg lehetne még említeni, hogy az Android alatt vannak különleges jogok is, de ne bonyolítsuk túl.
(Van s, S, a, A is...)
-
M3aN
senior tag
Észrevettem egy különös dolgot, ami elég zavaró.
Ha telefonnal bejelentkezek Skype-ra, akkor az ismerőseim állapotfrissítését a névjegyzékemben random emberekhez hozzádobálja (mondanom sem kell, hogy nem ahhoz, akié ténylegesen lenne). Hogy lehetne ezt megszüntetni, vagy legalább korrigálni hogy helyesen művelje ha már van ilyen is?! -
-
szobipeti199
tag
Még egy láma kérdést feltennék. Rootolni csak akkor kell a telcsit, ha moddolt romot akarok felrakni, vagy van egyéb gyakorlati haszna is?
-
tonyqa23
senior tag
válasz
kelzsoca #12813 üzenetére
Nem másolja be az ES file explorer, nekem meg nincs root explorerem, (900ft???) de azt hittem,h a rendszer kéri a jogokat, mikor bemásolom, nem a TC.Mindegy, nem értek hozzá, de nem vágom,h ES File Explorer miért nem másolja be, amikor a TC igen. Pedig sokan istenítik és tessék.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
kelzsoca #12808 üzenetére
Ja, én TC-ben másoltam be a 2 fájlt. ES van fent. Így utólag meg tudom csinálni? Vagy jó az is amit nekem kiírt? Mi a különbség?
Valahogy a szóköz billentyűn el lehetett húzni azt a kis abc kapcsolót, akkor nem dobált be hülyeségeket, azt hogy kell? Mert sehogy nemtom most elhúzni...Megvan...
-
kelzsoca
félisten
válasz
tonyqa23 #12807 üzenetére
Kell hozzá egy megfelelő fájlkezelő (pl: root explorer) és a fájlra hosszan rányomva a felugró ablakban Permissions fül, ott pedig így kell ráadni a jogot az adott fájlra. (tehát lemásolod amit a képen látsz)
Ez az: rw-r--r--
ui: a Total Commander nem tud jogokat kiosztani tudtommal.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Keeperv85 #12793 üzenetére
Azt hogy kell,h ráadni a jogokat? Bemásoltam én is a 2 fájlt a system/app-ba és csak annyit írt ki, h visszacsatolás írás/olvasás vagy ilyesmi, már alig emlékszem. De ilyet,h 644 -rw-r-r-, ilyet hogy kell?
Nem tudtam,h lehet benne huzigálva írni, amúgy nekem se volt vele bajom...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- 24 GB-os RTX A5000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest