- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
ADW EX, próbáld ki az ingyenes verziót. Ez ha jók az emlékeim eddig senkinél nem akadt (nálam se), fő képernyőn tudsz mappázni is, de app drawerben nem, viszont füleket csinálhatsz benne és tudod azokon csoportítani a programokat, hogy átlátható legyen. És igen ki tudod használni vele a teljes képernyőt.
-
Mate
nagyúr
Egyesével raktam fel őket. Igazából a mappa a lényeg. Átnéztem mindegyiknek a beállításait, de nem találtam ilyen lehetőséget.
-
Coolmat
őstag
A Nextv2 ROM-ban lévő launcher az első pontnak megfelel, de mappázni ha jól tudom nem tud.
-
Mate
nagyúr
Feltettem vagy 20 launchert, mindet kipróbáltam, de egyetlen egy normálisat se találtam.
Vagy zabálja a memóriát, vagy túl csicsás, vagy fagy stb. Valahogy eltűnt végre felülről a google sáv, bár a helyére ikont nem lehet betenni sajnos.
Vagyis 2 dologra kellene még mindig valahogy megoldás:
1. Ne tartsa fent a helyet felül google-nak
2. Menüben (vagy nem tudom mi a hivatalos neve) lehessen mappát csinálni, mert átláthatatlan az egész.A gyári launcher nekem nagyon tetszik, ha ugyan ilyen marad, csak lehet mappázni, már az is tökéletes.
-
heidricha
őstag
válasz
counterbill #13176 üzenetére
Érdekes... lényegében alig villog, csaknem folyamatos a fény. Ha tényleg gond lehet a folyamatos üzemből, akkor ettől is lennie kellene valaminek!
Köszi, szerintem hasznos. Azért éjszakai ládázásra viszek másik lámpát, de ha megszorulok, jól jöhet!
-
formengil
tag
válasz
AVG antivírus szerint adware ez az app.
-
bubi92
őstag
-
Mate
nagyúr
Sajnos lejárt a szerkesztési idő.
Megtaláltam őket marketben, vannak egész jók.
A menüben nem lehet mappát létrehozni. Ehhez találtam pár programtippet:
Qucik app manager, all app organizer (ez fizetős), Organised Apps. Go launcher ex
Van tapasztalatotok valamelyikkel? Ti mit ajánlotok?
-
Mate
nagyúr
A kezdőképernyő tetején van egy Google kereső téglalap. Ezt el lehet tüntetni valahogy? Csak a helyet foglalja, használni nem használom úgy se.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Aztán csak óvatosan, mert ha leolvad a led a helyéről még a garanciát is elveszted.
-
TBG
senior tag
válasz
-
heidricha
őstag
válasz
Keeperv85 #13174 üzenetére
Ahum... na majd jól megírom mindenkinek, hogy tessék odafigyelni!
Más: ismer valaki olyan hívás/forgalom számoló progit, amelyik csak a GSM-et is hajlandó számolni? Amit néztem, beleszámolja a VoIP hívást is, az meg kit érdekel? Pont azért használom, hogy kevesebb fogyjon a GSM oldalon, de ha azt meg nem tom számolni, megint nem vagyok teljesen boldog! Csak a hívás érdekes, az adat más tészta, nem is annyira fontos, az SMS meg nem keveredik!
-
trialboy
tag
Lehet tudni valamit a szoftverfrissítésről?
-
Mate
nagyúr
válasz
formengil #13156 üzenetére
Szerintem csak simán nyakba akasztónak van
De mint felettem írták, rosszul gondoltam
Egész nap nyüstöltem az újdonsült készüléket.
Negatívum, hiba eddig semmi. A rezgés jó, fagyás nincs, wifi remekel.2 apróbb észrevételt találtam csak. Hátlapon, a kamera alatt kicsit nyomódik, recseg.
Illetve menüben a baloldalon kicsit érzéketlenebb a kijelző. -
formengil
tag
Bocsánat ha már volt róla szó, de valaki tudja hogy mi az a telefon tetején, a jack bemenet közelében, a kereten lévő kis lyuk? Én arra tippeltem, hogy mikrofon a kamerához, de szóljatok ha hülyeség.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
pappbence96 #13154 üzenetére
Persze. Csak fel kell tenni egy másik Launchert, mert az annak az opciója.
-
pappbence96
csendes tag
2 dolog:
1, Újra előjött a lockscreen-fagyás, 2-3 napja, de csak egyszeri alkalom volt. Amit észrevettem, hogy miután "meggyógyult", újra csatlakozott a wifire, tehát gondolom eldobta azt a fagyás során. Se előtte, se utána nem volt ilyen probléma.
2, A Next_v2 rom menüjében nincs lehetőség alkalmazások elrejtésére? Ismerősöm Blade III-asán láttam az opciót, érdeklődnék, itt van erre ilyesmi opció? -
Keeperv85
nagyúr
válasz
kelzsoca #13145 üzenetére
Nem szép dolog két hálózatot összevetni sem.
Az északi határtól lefelé ugyanis végig akkora az Orange áthallás, hogy Komárom közepén nem találtam T-s jelet. Ráadásul az Nokia volt, nem ZTE. Szép dolog az a lefedettségi térkép, de az egyfelől kültéri, másfelől nem tudom mivel mérnek, de ha már Komárom szóba került
ent a Nokiánál éppen a Nokia nem ment, ami ironikus valahol.
-
heidricha
őstag
válasz
kelekyle #13134 üzenetére
Az nem SIP kliens... ezt nyilván nem írtam, de a cél ilyen lenne.
Amúgy Viber megvolt, de ott meg én alig hallottam a túloldalt! Üzenetre tökéletes lesz, SMS spórolás megoldva - bár erre pl. az IMO is megfelel. Valaki írta, hogy gyenge a hangja, és bezzeg mennyivel jobb volt a skype...
Ilyenek is érdekelnének, meg persze az is, hogy milyen adatmennyiséget jelentenek ezek - ha valaki méricskélt már ilyeneket, vagy legalább utánanézett.CSIPsimple azért is a kedvencem, mert lehet G.729-et használni, ami igen kicsi adatforgalommal jár.
-
89BDave89
tag
válasz
kelzsoca #13147 üzenetére
Én ezt már sose értem meg... Nekem a GrandXemnek, (de a Bladenek is) az egyik erőssége volt, hogy nekem akkor is van/volt térelerőm, amikor bátyám már biztos nem tudott telefonálni..
de apu se.... (samsung és nokia)
De lehet csak szerencsés vagyok... mondjuk más hibája sajnos van a telefonnak...Nem azért írom ezt meg hogy nyilvánosan cáfoljak, hanem hogy azt bizonyítsam, hogy szerintem iszonyatosan nagy szórással lehet beszerezni ezt a készüléket a különböző hibáival.
-
kelzsoca
félisten
válasz
csill4g #13144 üzenetére
Győr - Budapest vasútvonalon végig van hálózat, és megy a mobilnet is, Vodafone hálózat, és Samsung Galaxy S3.
Ez a vonal, szintén Vodafone hálózat, de GXI-vel borzalmas, alig van hálózat, mobilnet csak mutatóba ugrik be.
Természetesen mindkét telefon azonos SIM-el használva.
-
formengil
tag
-
Tigryss76
tag
Köszi a választ, akkor kipróbálom ma így is, hátha ez volt a gond. Kiváncsi leszek, megoldja-e a fagyás problémát, ugyanis valami különös oknál fogva ezek egyre sűrűbben jelentkeznek. Nem értem, hónapok óta nincs semmi új dolog telepítve.
Köszi mégegyszer!
T
-
Tigryss76
tag
Sziasztok!
Tegnap felraktam a Regpon wifi appot, és 44%-ról reggelre remerült a telefon repülő üzemmódban. Csak az első lehetőséget pipáltam ki, a másodikat nem. Ez lehetett a baj?
Köszi a válaszokat!
T
Ezt szerettem volna ékesebb nyelven is leírni, de kidobott időtúllépés miatt a rendszer ...
-
-
piltom83
csendes tag
Túl vagyok 2 cserén, ez a mostani is ugyanúgy megszakad cirka minden 2. hívás közben ha cellahatár közelében vagyok.
Azoktól kérdezném, akiknek nincs hálózati gondjuk, hogy általában melyik városban/településen használják a telefont. Előre is köszi a válaszokat! -
keep2000
tag
válasz
feelurself #13124 üzenetére
nekem és sok más felhasználónak nincs ilyen hálózat eldobás gond és én például a kijelzővel is elégedett vagyok. esetleg talán előfordulhat, hogy pont a te példányod hibás? ha ilyen van, szerintem első körben garancia lenne a megoldás.
magam részéről ez az eddigi legjobb telefonom, nincs vele több gondom, mint a korábbi gépekkel. Samsungot is beleértve -
levisboy
tag
Helló!
Mennyire nézik a T szervizbe a cserénél a telefon külső állapotát. Sajnos az enyém egyik sarka kapott egy kis útpadkát. Nem szoktam telefont elejteni de ezt sikerült, nem vészes de ha megnézik akkor látszik. Ez miatt megtagadhatják a garanciás cserét? -
Tomacko
őstag
válasz
#40993792 #13094 üzenetére
Ha még a "régi" szabályozás vonatkozik a termékekre, akkor van egy általános szabály....mégpedig az, hogy a negyedik cserénél, kérhetsz pénzt, más terméket stb.stb. Ez annó így vonatkozott mindenre, ruházatra, bútorra, műszaki termékre stb. És ugye azt is teszem hozzá, hogy ilyen általános szabályozások alól hiába akar bárki eladó is kibújni a saját ki kikötéseivel a szerződéseiben, nem tud
-
heidricha
őstag
VoIP alkalmazásra ki mit használ? CSIPsimple a kedvencem, de engem alig lehet hallani, mikrofon beállítást nem találok. Párat néztem még, van, amelyik regisztrálni sem képes. Beépítettben nem szeretem, hogy semmit se lehet állítani - használt hálózat, codec, stb...
-
formengil
tag
A beépített "Letöltések" alkalmazásból lehet valahogy törölni a letöltési előzményeket? Mármint hogy egyszerre az összeset, mert én úgy látom csak egyenként lehet kijelölgetni.
-
Mate
nagyúr
Köszönöm
Még van rá 1 év 9 hónap garancia, úgyhogy, ha bármi gond lenne vele már cseréltetem is ki
Össze lehet kötni valahogy a telefont tv-vel? Mármint wifi segítségével, TV-m DLNA képes. Van egy program, amivel youtubot ki lehet tenni, de annak a programnak a youtube keresője elég gyenge.
-
Mate
nagyúr
Na ma vettem egy grand x in-t használtan. Eddig tökéletesen működik, semmi akadás, fagyás. Wifi jól szuperál, kijelző tökéletes. Eddig nem tudok rosszat mondani rá
-
agressor12
senior tag
válasz
Kár,hogy itt nem lehet "Like"-ni
-
TBG
senior tag
válasz
Akkor szabadulj meg tőle. Ennyi.
-
feelurself
aktív tag
Nálam ma b@szta ki a telefon a biztosítékot. Oké, hogy fagyogat a wifi miatt, újraindul néha, meg a kijelző egy érzéketlen sz@r, de hogy hívás közben eldobálja a mobilhálózatot...nevetséges komolyan. Ezt a telefont a 14 éveseknek találták ki, akik el szórakoznak vele reggeltől estig, nem egy felnőttnek aki normális helyen dolgozik(nem a sarkon havat lapátol) és a telefon neki munkaeszköz.
Köszönöm a részvételt, meg a telefont is de elég volt ebből a kínai szerencsétlenségből. -
TBG
senior tag
Jah...valóban mintha jobb lenne...bár nekem előtte is rendben volt
-
formengil
tag
Nektek amúgy csinál olyat a telefon néhány játéknál hogy néha villan egyet a kijelző? Nálam konkrétan eddig a Pounál és a Szókeresőnél csinálta, más játéknál, appnál nem. Én arra tippeltem hogy az Intel procival nincsenek teljesen jóban, de nem értek hozzá.
-
dReFiX
senior tag
(#13105) Ed3r_X_
Nyilván nem egy erőmű, de ilyen árért egy nagyon korrekt telefon tapasztalatból mondhatom. Ha erőművet szeretnél 45-55 körül olyan 4 magos telefonokat találsz HD kijelzővel ami lehet megfelelő.
(#13106) TBG
Igen a garancia a hátrány sajnos ez 4-5 ezer forint körül mozog a visszaküldés ára illetve az idő tényező. De még ha ezt is alapból hozzá kalkulálod sem jársz rosszul. -
kelzsoca
félisten
válasz
agressor12 #13103 üzenetére
Amennyiben nem kéri a szolgáltató az FM-rádiót, az nem kerül bele, nyilván egy feláras opció, a T meg csak sunnyog, mert nem akartak erre pénzt kiadni.
-
csill4g
csendes tag
Akinek esetleg problémát okoz a túl érzékeny kijelző, annak megoldás lehet [ez] az alkalmazás.
A motion filter csúszkát érdemes maximumra állítani. -
dReFiX
senior tag
Beletörődhetnétek már 4 hónap hibajavításra várakozás után, hogy nem fog már foglalkoznia ZTE ezen készülékkel, lassan már kifutó termék lesz.
OFF
Van más alternatíva zte fronton is pl.: V970 kb. ugyan ez rádióval, JB, dualsim, fagyásmentes, kb. 35K körül, igaz külföldről rendelős történet./OFF -
snyper990
őstag
válasz
Keeperv85 #13099 üzenetére
no meg azért azt sem kell elfelejteni, hogy kínaiakról beszélünk, (pár) 10000 ember ott semmi.
emlékszem, egyszer a tv-ben mesélte valami diplomata, hogy viccből megkérdezte valami kínai politikustól, hogy mi lenne, ha a magyar hadsereg megtámadná őket. erre megkérdezte, hogy az hány főt jelent, mire mondta a magyar, hogy kb 25-30 ezer. erre elmosolyodott a kínai, és mondta, hogy náluk egy kisebb városban csak rendőrből van annyi... szóval vannak itt nagyságrendbeli különbségek, még ha egy ilyen kis országban kevés lakossal ezt nehéz is felfogni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest