- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtevo
őstag
Nah, mai napom volt lockscreen fagyásom, először az új telóval. Viszont egyetlen helyen jön elő, a munkahelyemen, a régi telefon is csak itt csinálta, (akkor még a telefon hibájának tudtam be...) úgyhogy kelzsoca kollégának igaza lesz, ez is azt támasztja alá, hogy a router lesz a hibás, mivel máshol tökéletes.
-
M3aN
senior tag
-
M3aN
senior tag
Most találkoztam egy ismét érdekes problémával.
Beleraktam egy új memóriakártyát a telefonba, felmásoltam rá az adatokat, aztán van olyan .mp3 fájl amit lejátszik, és van olyan, amire azt írja hogy nem ismeri ezt a formátumot. Érdekes dolgokat produkál, mit ne mondjak... -
Robbertho
aktív tag
válasz
bubi92 #11390 üzenetére
Szomorú egyébként, hogy annak ellenére, hogy sok alkalmazás elég sok adatot gyűjt az SD kártyára, az android/data mappába, amikor letörlöd őket esze ágában sincs senkinek (se az appnak, se a rendszernek) letörölni ezeket a mappákat is.
Az SD gyökerébe szemetelő appokról nem is beszélve... -
zeg
őstag
válasz
airwawes #11363 üzenetére
Nem is a fő utakkal van gond, azokat néhány hét alatt megtanulják. Sokkal inkább azzal, amikor utcaszintű keresésre van szükség. Ha éppen úton vagy és rádszólnak, hogy hazafele jövet az üressel még lépj már be x város x utcájába. Na akkor van az hogy merre van, hogy lehet odajutni, be lehet-e menni, belefér még a tachográf által engedett össz/részidőbe.
Ilyenkor jön elő hogy mit ér egy gps, szvsz 150ezer forint a legeslegdrágább például garmin kamionos naviért is elenyésző csekélyke összeg. De ez már tényleg nagyon OFF, befejeztem a navis hozzászólást, ha ezután valaki a mobilos navigációktól csodát vár, lelke rajta -
M3aN
senior tag
Sziasztok!
Észrevettem, hogy pár napja vészesen kezdett eltűnni a helyem a memóriakártyáról.
Utána néztem, és kiderült hogy a /data/logs/ mappában vészesen sok crashlog mappa van, és ezek foglalják a helyet. Ez mitől lehet, és hogyan lehetne ezt orvosolni? -
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
tonyqa23 #11376 üzenetére
A Playen, a TerminalEmulator letöltésével. >>> [link]
Ha megvan, akkor a következő parancsokat beírod sorban az elindítása után.
su
cd /sdcard
dumpsys alarm > AlarmDump.txtVársz egy picit, majd az egyébként elég szép terjedelmes txt fájl átküldöd nekem pl. pü.-ben...vagy valahová felteszed (pastebin, vagy dropbox... esetleg másik, ami tetszik...).
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Keeperv85 #11371 üzenetére
Akkor miért ez az aránytalanul nagy szám az android rendszer ébresztgetése? Mert előtte, míg jó volt, akkor nem volt ilyen. A google szolgáltatások meg a google+ is több szokott lenni, de most ez nagyon felugrott. Másnak nincs ilyen gondja? Windows phone meg iPhone is csinál ilyeneket? Egyre jobban unom már ezt a szarságot. Legutóbb frissült az app lock és húzta az akksit, mint állat. Lehetett nyomozgatni,h mi a rák, pedig fasza program volt. Állandóan van valami gebasz a háttérben...
-
bajaki
őstag
válasz
bognar110 #11372 üzenetére
Szia!
Szerintem nem, mert ahogy nézem van külön részletfizetés választott díjcsomaggal, csak az 12 X 3006 Ft + az elúfizu. Ki van ez találva.
Mondjuk én a részletfizetésből már megjöttem, elég jól ki van találva a dolog. Gyakran cserélgetem a telefonjaimat, csak ezt még mikor az első komolyabbat vettem nem kalkuláltam bele, és úgy voltam vele, hogy úgysem veszek másik telót amíg le nem jár a hűség. Hát nem így lett.
-
bognar110
őstag
Sziasztok, lehet vásárolok egy ZTE Grand X IN készüléket előfizetésre, néztem olyat hogy 24x1790 FT-t kell fizetni, de most ehhez lehet kérni mozaik xs csomagot ami + 3200 ft ! Na most ezt úgy meg lehet oldani hogy csak a készüléket fizetem ki a 24x1790 Ft-t? Nincs szükségem internetre egyenlőre,meg arra sem hogy minden hónapba rakjanak rá pénzt.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
#40993792 #11367 üzenetére
Akkor ez valami fönntartott partíció, amit televág szeméttel? Akkor az mostanába lett tele, biztos, amit régebben cserélgettem launchereket meg mindent, most jött elő, h merül tőle. Még annyit, h ha újrarakom a nextv2.zip-et, akkor minden el fog tünni és egy alap nextv2 lesz? Nem gáz, csak,h előtte tudjam mi fontos,amit majd visszarakok.
-
bajaki
őstag
Halihó!
Én is itt vagyok, folyamatosan olvasom a topikot, csak nem sokat írok ide mostanában. Valóban úgy van, ahogy ti is írtátok régebben, hogy főleg azok írnak a legtöbbet akiknek valamilyen bajuk van a telefonnal, vagy a szakik aki minden kérdést megválaszolnak.
Szerencsére elmondhatom, hogy az utóbbi időben elég jó barátok lettünk a telefonnal. Kezdetben engem is idegesített a gyakori képernyőfagyás, de amióta használom a Regpon-t azóta nem jött elő. Egy kicsit talán jobban merül így a telefon, de nem vészes, mert az egy napos üzemidőt így is tudom vele tartani.
A random kikapcsolgatások nekem a Next V2-vel jöttek elő, aztán visszaállítottam a telefont gyári állapotába és azóta az sem jelentkezett.
Egyszóval egyelőre - lekopogom - jól megvagyunk egymással.
-
heidricha
őstag
A net segíthetne, de megint a Blade-del kell jönnöm: amikor elment alóla a net, semmivel nem lett rosszabb a GPS viselkedése. Meg aztán net az soha nincs (nekem és mostanában persze) viszont a teljes összevisszaság az megvan!
Mondjuk a Blade-del a legvégén voltak hasonló gondok, de valahogy annak mintha egyes ROM-okban lett volna az oka: hasonlóan: pár alkalommal (tipikusan kizárólag BP-en a forgalomban) képes volt végtelen ideig keresgélni a holdakat eredmény nélkül. Viszont ez nagyon ritka volt, nem minden 3. alkalommal, mint a GXI.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
k_imre #11364 üzenetére
Mi az a wipe cash? Nem lehet utánanézni,h mi ragad be? Mert amúgy hibátlanul működik, eddig le a kalappal, egyetlen dolog ami nem megy az az asphalt 7 irányítása...esetleg launcher? azt cserélgettem egy párat, mire az adw-nél megragadtam.+ikonpack. Az akkuhasználat(CPU háttérben) 28,1%, míg a többi csak ilyen 0,6-0,7.
-
-
airwawes
tag
A 35 fok egész enyhének számít nyáron akkor, mikor kint van annyi, és a teherautóban pedig minimum 40. Faterom teherautózik, és néha elmentem vele párszor, és egyszerűen kibírhatatlan, de többre nem telik. És a navigáció sok utat nem ismer az országban, amit a tapasztalt autósok igen. A tapasztalat mindennél többet ér. De vannak helyzetek ahova kell.
-
tonyqa23
senior tag
Sziasztok!
Megint észrevettem,h egyre jobban merül a telefonom, miközben már hetek óta nem változtattam rajta semmit. Régebben a Gsam battery monitorral megnéztem,h az android rendszer ébresztgeti a telefont, de nagy arányban a többihez képest. Akkor egy kikapcs-bekapcs megoldotta a problémát. Mostmár az sem segít.Reggel 4-kor vettem le töltőről a telefont, és szinte semmit nem használtam, most van 80%-on,ami nem olyan rossz, de volt ennél sokkal jobb is ugyanilyen körülmények között. Szóval újra kéne rakni a nextv2-t esetleg? Az megoldaná ezt az ébresztgetési problémát? Régebben nem volt ilyen aránytalanul sok ébresztése az android rendszernek. CWM recovery-t nem kell újratenni,elég a nextv2 zip, ugye?
-
zeg
őstag
-
zeg
őstag
válasz
heidricha #11357 üzenetére
Ez a 20 perc valóban problémás, 5 perc már bármilyen márkás, de belépőszintű navinál is sok.
Nálam a grand x nem csinál ilyeneket, bár a mobilnet rásegít(het).
A garmin nem működik csak szélvédő/fémtető/szabad ég alatt, néha azon is meglepődöm amikor egy !!AUTÓS!! navigációtól azt várják el, hogy méternyi beton alatt is találjon jelet. -
heidricha
őstag
Nagyjából egyetértek mindennel, amit írtál. Amit viszont nem vettél figyelembe:
1. A Blade elkényeztetett. Ez persze a "no és?" kategória, a másik nyomósabb
2. nem 1-2 percről van szó. Van, hogy <5 mp a fix (komolyan, én sem hinném el, ha nem látnám) napok után előszedve, de olyan is van, hogy 20 percig semmi, aztán pl reboot (soxor használ), és megint 20 percig semmi. Aztán "feladom"... majd egy óra múlva ugyanott megint 10mp-en belül van fix! Szóval, ha számítani lehetne az 1-2 percre, akkor elmenne egy nagyon nagy sóhajjal, de ez az összevisszaság nekem nem fér bele! -
zeg
őstag
válasz
heidricha #11343 üzenetére
Ha egy telefon nem talál azonnal jelet, lehet hogy nem kellene azonnal szervizbe rohanni cserét követelve, ha egyébként kifogástalanul működik (beleértve a gps-t is) a készülék. Az hogy egy navigáció 30másodperc, vagy másfél perc alatt talál jelet kábé tökmindegy. 1000-féle dologtól függ.
Vedd úgy hogy a hozzászólásom általános volt, kicsit elegem van abból, amikor valami idióta(nem rólad van szó, csak te juttattad eszembe) a fiát szeicsentóval a 10 kilométerre levő teszkóba eltalál a sygic-torrent navigációjával, és utána kijelenti hogy az milyen f@sza, és hogy mennyire felesleges a méregdrága céleszköz. Az istenbarma el nem tudja képzelni, hogy a kamion egy 50 kilométeres kitérővel laza 17 liter gázolajat pöfögött el a semmibe, a tachográfról meg legfeljebb valamelyik karóra katalógusban olvasott, életében a legtávolabbi pont ahova eljutott a szomszéd település. Soha nem emlegette a navi felmenőit amikor egy hibás térkép miatt fél órát kerül a pesti csúcsforgalomban, amikor a fuvarszervező(akit a megrendelő már számonkért) üvöltve azt kérdi tőle hol a pichában jár a teherrel. Ha még azt is mondom hogy pl. garminéknál a célnavik tisztában vannak a magasság és súlykorlátozással, csak néz ki a fejéből.
-
tengo24
tag
Van valakinek pontos infója az alábbiakkal kapcsolatban:
A T-Mobile hűségidő alatt is függetleníti a készüléket?
Mennyibe kerül pontosan? -
trialboy
tag
Szilikon tokot, lehet-e kapni ehhez a ZTE modellhez? Neten hl a legolcsóbb? Esetleg valami bevált darab van-e már webshopokban?
-
k_imre
tag
Nekem a viber frissítés után elszállt a viber. Visszatettem egy régebbi verziót, na után aztán volt lock screen fagyás dögivel. Gyakorlatilag minden 2. nyitásnál fagyott. Viber leszed, azóta pöpec a rendszer. Biztosan a wifi az okozója, mert a wifi irányelvek beállítása összeakadt a viber ugyanezen opciójával. Vagyis szerintem a viber akkor akart wifit ébreszteni, amikor az ébren volt, így aztán megbolondult és lefagyott. (Nekem a wifi "mindig"-re van állítva. )
-
TBG
senior tag
Sziasztok!
WIFI router és lock fagyás. Azt kell hinnem, hogy valóban van összefüggés, mert a hétvégén WIFI routert cseréltem, azóta 2 fagyásom volt. Előtte november óta csak 1.
-
heidricha
őstag
Sok noname is ugyanazt a térkép forrást használja, Mo esetén vásárolható mintha összesen kettő lenne, de majd a szakértők kijavítanak!
Tuti, hogy nem teljesen véletlen az árkülönbség, ebben nem kételkedem, de elég fontos, hogy ki mire használja, ettől még nem kell leszólni egyiknek sem a másikat. Ha valaki havonta egyszer megy navi mellett, az teljesen más, mint aki naponta használja, utóbbi esetben a 10:1 helyes működés messze nem elegendő, és az ilyen megbízhatóság (ha tényleg elérhető) bizony nem olcsó!
Személyes tapasztalat:
- Sygic folyton a málnásban köt ki, legutóbb a még meg sem nyitott M5-M0 szakaszon akart vinni erőnek erejével, korábban egy földúton akadtam el vele, ami szerinte burkolt volt.
- iGo - mivel nem létezik, valahogy rossz érzésen van vele kapcsolatban. Amennyit láttam, az végül is tetszett, de nem tartok ilyesmit a telefonon!
- Route66 nekem bejött. Primitív, de jól használható, a térkép offline, de ha van net, akkor forgalommal okosodik valahogyan. Tud kamiont is, de nem volt komoly teszt, amit csináltam. Nem vettem meg, így elment a hangja 30 nap után.
- Az ingyenesen használható cuccok profinak nem valók, ez tény. Nekem speciel nagyon jó tapasztalataim vannak mind a Google, mind az OSM, vagy a Waze térképeivel. Az alkalmazás más kérdés, a Waze kezd nagyon jó lenni szerintem, csakhát mobilnet az hamar hiányozni fog hozzá. Kamionban persze nem ez lesz, ami leginkább hiányzik.Off vége, remélem, nem húztam ki még a gyufát! Van kimondottan ilyen topic is?
-
zeg
őstag
válasz
kentucky #11325 üzenetére
Ne várj Samsung/Sony supportot egy fele/harmad árú telefontól. (Bár a htc márkaszervizről megnyílvánulásokat olvasva le a kalappal a zte előtt)
Ha a vásárló nem fut bele véletlenül 1 hibás példányba, akkor ennyi pénzért ajándék a grand x.Megj.: A párom Sony Xperia Ray telója repülőgép üzemmód kikapcsolása után néha lefagy. A moto defym havonta 1X magától újraindult. A samsung galaxy tabletem 1-2 hetente újra kell indítani, mert hiába az advanced task killer, mocskosul belassul(factory reset után, adatszinkron lekapcs, csak wifi net). Mind márkás, jó 'hátszéllel' rendelkező készülék, melyektől elvárná az ember hogy ne kelljen b@szkurálni a normális működéshez, ha okostelefonnak használom
-
zeg
őstag
válasz
junkpod #11271 üzenetére
A noname gps térképét nem minősíteném (gondolom valami széthekkelt torrentelt szutyok), a pontosságát inkább hagyjuk, a frissítést megint, a dizájnt ismét csak felejtős, kezelhetőséget megint csak. Irány vele Puy St. Vincent (síparadicsom a csigazabálóknál) oda-vissza pl kocsival, vagy akár csak 1 napos kamionos furikázás itt M.o.-n (számolj 100-ra 35 literes átlagfogyasztással), aztán meglátjuk mennyire leszel elégedett a noname cuccoddal, vagy a droidra telepített szidzsik borzalommal, a droidra hekkelt a magát 'legjobb' pillanatban megadó igo navigációval
. Persze gyorsabban talál jelet mint a garmin 2 éves csúcskészüléke, ez ám a minőség
-
Prosectura2
tag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a gyári fülest - tudnátok javasolni olyan fülhallgatót, amelyik:
- szimmetrikus
- van rajta hangerő-állító gomb - amennyiben ezt a funkciót támogatja a készülék - támogatja?
- mindenképpen headset kellene
- nem vagyok audiofil, jó lenne megúszni olyan max 5.000-ből
- ja és ne egyen se pink, se hupilila - elmúltak már a 80-as évek :-)Köszönöm!
-
Robbertho
aktív tag
válasz
kelekyle #11336 üzenetére
Nem tudtam, hogy támogatja is hivatalosan, de ettől még ugyanúgy igaz, hogy nem tudja lejátszani
Csak talán kicsit nagyobb szégyen neki így.Szerk.: Öröm és boldogság.
Hogy más is megtalálja: DTS, MxPlayer, codec, mx, player, dice, player
-
Robbertho
aktív tag
Talált valaki esetleg megoldást arra, hogy hardveres dekódolást használva lehessen GXI-n DTS-es hanggal rendelkező filmeket, videókat megnézni?
Jogi okok miatt sajnos az MX Player és a Dice Player is kivette ezt a támogatást a lejátszójukból. S e szerint a topik szerint pedig fizetős app se nagyon van erre a célra. Csak a VLC beta tudja lejátszani hardver támogatással is az ilyen videókat, az viszont nem megy x86-on
Hátha meg lehet valahogy oldani
-
bubi92
őstag
válasz
Joe Cockroac #11329 üzenetére
mit vársz egy vga-tól?
amúgy meg nekem gépen is csinálja ezt a skype de nem tudom miért:S
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Winchester95 #11331 üzenetére
Nem kell kimagyarázni, te is tudod, hogy azért szóltam, mert az lett volna a következő téma, hogy mennyiért, stb... Nem veszekedni akarok, a szabályzatot sem én állítottam össze, szimplán így van, még ha én magam sem értek bizonyos részekkel egyet, akkor is!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Winchester95 #11328 üzenetére
Hirdesd meg a Hardver Aprón, NE itt! Tiltja a szabályzat a piacolást!
-
Joe Cockroac
csendes tag
Sziasztok!
Skype hívás közben a kamerák néhány percenként elsötétülnek egy pillanatra. Ezzel a hibával találkoztatok már? Egyébként borzalmas az előlapi kamera képminősége.
-
Winchester95
őstag
Valakit nem érdekel jó áron Grand X In hez egy Sline szilikontok?
-
gonorrea
senior tag
Most próbáltam a gyári hangrözítőt, hát valami bitang sz*r
háttal felém szájtól 10 cm-re nagyon fasza a hang, messzebbről már nagyon visszhangos, megfordítva pedig alig lehet hallani amit felveszek
Gps ma Bp oda-vissza fasza volt (kb 400 km), jelet egyszer sem veszítette el, igaz ott nehezen talált jelet, itthon falun meg egyből (pedig még 3g sincs nálunk, lehet a térképen sem szerepelünk
)
Ma ennyi..
-
Bennedek
tag
válasz
junkpod #11300 üzenetére
Ezt akartam pont írni! Egyébként meg én ezt a minőséget se várom el egy telefontól, egy jó fényképezőgép 100ezernél kezdődik, azt akarod hogy hasonlót hozzon egy 40ezres telefon?! Simán olvasható, többszöri próbálkozással tökéletes kép is készíthető. Azt meg hogy sötétbe rossz képeket csinál hát ugyan már. Sötétbe minden gép rossz képet csinál. Nem a semmiért van több kilowatt világítás a stúdiókban.
-
kelzsoca
félisten
válasz
kentucky #11323 üzenetére
A ZTE-INTEL nem fogja kiadni a Grand X In forrását.
Kértük már szépen, és másképp is, a ZTE-vel való jó kapcsolat sem ért semmit ez ügyben, tehát ameddig valaki nem azt linkelni, hogy itt van a GXI kernel forrása tokkal-vonóval (és tölthető is) addig nincs értelme erről még beszélni sem.
-
kentucky
őstag
Fejlesztők:
régebben (tegnap valaki belinkelte, hogy a ZTE kidobta az N970-es ICS kernelét, sikerült kihozni belőle valamit?)
-
Robbertho
aktív tag
válasz
atillaahun #11314 üzenetére
FAT32-re van formázva az SD, így arra nem megy fel egy kisebb HD film se. Ezért OTG kábellel, pendriveról néztem a filmet
Kicsit bután nézett ki, de na -
xSide
őstag
válasz
kelzsoca #11311 üzenetére
Okozhat ilyen jellegű hibát magában a Beállítások / Biztonsági mentés és visszaállítás alatt használt Adatok biztonsági mentése (pipa be) esetén az Automatikus helyreállítás aktív állapota.
Gyári visszaállítás ill. romcsere után mindig kiveszem a pipákat első induláskor a már korábban más telón okozott ugyanezen probléma miatt...Szerk, a testvéri szeretet mikre nem képes
-
airwawes
tag
válasz
atillaahun #11314 üzenetére
Próbáltam.
De megoldódott a dolog. A bátyám valahogy letiltott vagy mi, mert megkérdeztem hogy miért van ez, 10 perc mulva már rá tudtam kapcsolódni. Jó lenne megtudni hogy hogyan csinálta ezt.A testvéri szeretet itt is működik.
-
atillaahun
veterán
-
Robbertho
aktív tag
válasz
Canonfan #11282 üzenetére
Hasonló jelenségről én is beszámoltam már anno, azóta is felváltva "halott" és "jó" az akkumulátor állapota a kijelzés szerint.
Ennek ellenére:
- Az MX Player 15-ös fényerő skáláján 5-ösön egy kb. 2 órás fullHD film pendrive-ról (!) kb. 50%-ot szív le az akksiból.
- Síeltem tegnap, s ezt rögzítettem Cardio Trainerrel. 4 órán át folyamatosan ment a GPS, kikapcsolt kijelző mellett, fél percenként beszélt hozzám, hogy eddig mit produkáltam. 20% ment le összesen. Nem szabad elfelejteni, hogy max. 7-8 °C volt a telefon eközben.Véleményem szerint ez is valami rosszul megírt kód vagy az akksi elektronikájának hibája (de maga az akkumulátornak nincs baja), mint ahogy mindig USB Töltést ír, akkor is, ha hálózatról megy.
-
Winchester95
őstag
válasz
kelekyle #11304 üzenetére
Legújabb: 1.0.46
Ezzel nekem akadozott.
De látom van egy ugyan ilyen verziószámú csak újabb.(20.-i frissítés.)
Mind1 nekem sikerült megcsinálnom.
Az volt a baj hogy fullon volt a proci miatt a grafika.
Samsung Galaxy S Advance és társainál meg mediumon.
Ezáltal nem csoda hogy laggolt kicsit.
Most már gyors nagyon. -
kelekyle
őstag
válasz
Winchester95 #11303 üzenetére
Elméletileg a legújabb verzióval már jobb. Pl. tegrás eszközöknél is leesett néha az FPS.
-
Winchester95
őstag
Most Wantedet sikerült megcsinálnom hogy ne akadozzon.Nem a teló volt gyenge.
-
golyós
addikt
válasz
zannor #11296 üzenetére
Nekem a cserélt telefonom csinálta ezt,se driver se semmi nem segített.
Keeper kolléga javasolta a factory resetet és az megoldotta.
Esetleg ha gondolod átküldöm a kinaiaktól kapott drivert amit nekem küldtek.
Bár megkértek, hogy bizalmasan kezeljem de nem hiszem , hogy megsértődik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest