- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
boxos23
aktív tag
Valaki mostanság nem vitt vissza, Nyíregyházára szervizbe a t-hez ZTE Grand X IN-t
Javitsák vagy egyből cserélik?
Adnak csere készüléket?
A zte vállalt egy év készülék csere garanciát, ezt tudják is nyujtani??
Vagy valami hoki készülékkel kiszurják a szemem?
Én előfizusan ettem 0ft-ért és ha nem tudnak cserélni vagy adni másik ugyanilyen telót akkor mi lesz? -
bandi0007
csendes tag
Sziasztok!
Viberrel kapcsolatban van valami változás?
Nálam még mindig nem műxik..... -
spinkler
tag
Sziasztok! Ma az én telefonom is megbolondult. Ma legalább 4x kapcsolt ki magától a zsebemben. Nem a gomb nyomódott be.. Volt amikor az intel logónál megállt, csak az újra bekapcsolás segített. Aztán telefonáltam 2percre rá kikapcsolt. Visszakapcsoltam, de A hívás nem indítható. felirat fogadott. Aztán visszahívott a másik fél, és újból kikapcsolt..
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Winchester95 #11196 üzenetére
Szeretem ezt a videót, már akkor is tetszett, mikor még csak az angol verzió volt készen. Dolgozott az Aftter Effects bizonyára rendesen.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Winchester95 #11194 üzenetére
Ez elől fekete, csak hátul ilyen piros. Pont amire vágytál.
Ezen talán látszik, hogy nem volt szürke...
-
Winchester95
őstag
válasz
Keeperv85 #11193 üzenetére
Nem pirosat....Piros/Fekete kombinációt.Mint pl:HTC Sensation XE.
De nem is piros fekete....Inkább Piros/VörösesNem olyan volt mint ami a tesztben van pl?
Ez a piros........Nem kellene.Max + hátlapnak.Csak hogy elmondhassam hogy van hozzá.
Mint pl a rádió.xD (csak ott benne) -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Winchester95 #11192 üzenetére
Az enyém korom fekete volt, nem ilyen szürkés.
...de ha te szeretnél pont pirosat.... tessék: [link]
-
Winchester95
őstag
válasz
Keeperv85 #11187 üzenetére
Következő meg az lesz hogy teljesen más színűt fognak adni.
Mondjuk én egy Piros és Fekete kombinációt elfogadnék.
Vagy egy olyan kék inteles/cian keverék színt összevetve a feketével.
Így szimbolizálva az ICS-t/Jelly-t+Intelt+ZTE-tAz a vicc hogy az ényém is olyan mint amit te leírtál.
Milyen készüléket kaptál te az elején? -
Keeperv85
nagyúr
Megjött az én cseredarabom is.
Első észrevétel: a leadott darabom éj fekete volt elől hátul. Ez határozottan világosabb szürke. Fóliás még, az is marad, mert levágtam gyorsba a pöcköt, mert elég jól fel van téve.
A hátlapom viszont visszakaptam... Grrrr....
Valamint a bekapcsoló gomb végig krómozott, ellenben az előzővel, illetve nem szorul...
A kijelző talán még fólián keresztül is érzékenyebb, B04-es szoftver van rajta... Még...
-
Joe Cockroac
csendes tag
válasz
feelurself #11181 üzenetére
"Mellesleg a lock-screen fagyástól kezdve a kikapcsoláson át a halk videófelvételig minden apróbb hibája megvolt eddig is."
Akkor már rég vissza kellett volna vinned.
-
Joeee25
csendes tag
Végre kicserélik az én telómat is. Csak balszerencsémre előszőr rossz szervízbe vittem be. Ha jót akartok a Duna Plázába vigyétek ott szinte kérdezés nélkül cserélik. Jó arcok.
-
airwawes
tag
válasz
feelurself #11183 üzenetére
Én még anno ráléptem a zte bladem kijelzőjének a közepére a sarkammal. A képernyő fele eltünt, de nem tört be.
És kicserélték.
-
kelekyle
őstag
válasz
feelurself #11181 üzenetére
Vidd vissza mondd, hogy ilyen lett. Ha nincs komoly külsérelmi ok és az indikátor sem színeződött el akkor nem fogják visszadobni valószínűleg. Próba szerencse.
Amúgy tudnál képet mutatni erről a jelenségről ? Soha nem láttam még ilyesmit.
-
feelurself
aktív tag
Urak !
Sikerült ma úgy leejteni a telefont, hogy a képernyő immáron elég szemcsés(mintha 320-240 lenne a felbontás..fura) és néha ilyen pirosas-bordós a kép..a menüben és főképernyőn nem jön elő a bordósodás, csak ha egy alkamazást elindítok, akkor se mindíg és nem tart sokáig.
Gariban esélytelen a javítás/csere vagy mélyen a zsebembe kell nyúlni ? Mellesleg a lock-screen fagyástól kezdve a kikapcsoláson át a halk videófelvételig minden apróbb hibája megvolt eddig is. -
Winchester95
őstag
válasz
Keeperv85 #11176 üzenetére
x)
Értem.
Ha CM vagy más rom is lenne sztem egy darabig biztos a közelébe se jöhet majd a mostani stock 4.0.4 ICS romnak.
Amire meg kész lesz normálissan addigra remélhetőleg itt a Jelly Bean.
Nekem eddig a ZTE GRAND X In -nél volt a legstabilabb android.
(Már persze így hogy az elforgatási problémám megoldódott.) -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Winchester95 #11175 üzenetére
Hörr... mi ez a többesszám?
Semmin igazából, ami érdemi előrelépés lenne. Az Intel MID kernelét szeretném életre hívni, mivel a ZTE nem adja ki a forrást és ideje lenne nyugdíjba küldeni a 3.0.8-at, ha már nekiláttam egy CM-nek, ami persze nem indul el...
-
boxos23
aktív tag
Hali.
Visza csináltam a telóm gyárira mert viszem garira
Azt kérdezném tőlletek hogy öszehasonlitottam a pároméval, ami gyári szűz teló.
Ugyanugy jön be a recovery mint az övén és a beálitások menüpontban a telefon menü alat ha nézem az adatokat akkor totál azt irja mint az övén.
Akkor most tuti gyári a teló és nem veszik észnek észre a garinál semit??
Mehet nyugodtan garira.
A problámám a sorozatos kikapcsolás magátol -
Keeperv85
nagyúr
Srácok, valaki jöjjön pü.-re, aki tudja kezelin a Terminalt, vagy a Terminal emulator-t!
-
Tomacko
őstag
válasz
atillaahun #11145 üzenetére
Én a Camera fv-5-t használom fotóra, videóra eddig nekem a camera ics+ jött be leginkább.
-
t181
senior tag
Na jó...
NextV2-tőt használok, de most már naponta legalább egyszer újraindul, teljesen random.
Mit használtok? Tegyem vissza a B04-et, vagy a Macedon-t? -
kobipeti
aktív tag
Kínában van olcsóbban is:
http://www.pandawill.com/catalogsearch/result/?cat=&q=MHL&x=22&y=17
így már tuti megveszi a Samsung
-
xSide
őstag
válasz
motoflug #11154 üzenetére
Holnap megyek éjszakára, itthon csak d-sub csatis lapos monitorom van és crt tv-m.
Mára ígértek dvi-d átalakító kábelt (melóban az van a monitorokon), ha nem kapok akkor hétvégén kerülök hdmi-s tv közelébe...
Amit rendeltem ugyanannak tűnik, amit itthon adnak (Samsung) több ezerért!Itt írnak róla magyarul 3.800Ft - itt fellelhető majdnem 5.000-ért és itt 30$ kinézetre ugyanaz.
Remélem jó lesz, ha nem még dupla annyiért is megéri eladnom samusoknak, mint amennyért rendeltem
-
-
xSide
őstag
válasz
Kamera appokról pár sor:
- az LG nálam is fc kilépett első indításkor, másodikra indult rendesen, azonban míg az alap video folyamatos fókuszt nem vettem ki eléggé rakoncátlankodott (befagyott, video kedve szerint zöldült máskor meg pöpec volt stb.) használható frissítése régóta nincs, ezért biztos nem lesz használatban!
- a Cam360 abszolút felejtős egyéb okok miatt
- a UCam a 02.06-os frissítésekor fc-zett indítás után, adatok törlése nem segített rajta csak az uninstall/install és azóta a videora váltáskor fc-zik, fotó rendben.
A legjobb appnak tartom attól függetlenül, hogy sok engedélyre tart igényt.
Ebben megvan minden mi szükséges lehet, ha nincs nálam a nagy gép.
- megvettem még a Camera Zoom FX-et , de effektelni/javítani képek elkészítése után bármikor tudok a Photo Editor-ral vagy PixIr Express-szel, így ez nincs használatban, egyébként video funkciója sincs. -
Nekem november óta van meg a teló!
Megbízhatóság - nekem hiba nélkül teszi a dolgot, de van, akinél random újraindul, illetve fagy a kijelző
minőség - nem olcsó műanyagból készült, szerintem nagyon jó minőségű
összeszerelés - szorongatásra, csavarásra sem nyikorog a ház egyáltalán, az illesztések pontosak mindenhol
strapabíróságra - ezt nehéz még megválaszolni...pár leejtés nem tett még benne kárt! Illetve nemrég írta valaki, hogy a kijelző törés nélkül túlélt egy falhoz csapást!
képernyő karcállóságra - kb 3-4 hétig használtam fólia nélkül, az idő alatt egy karc sem keletkezett rajta (farmerben vagy kabátzsebben hordtam, de más sosem volt mellé téve)Igen, több megoldás is létezik offline navigációra!
Remélem tudtam segíteni!
-
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Nem szeretik a programozott ISP-t. Standard kódútra vannak tervezve. A ZoomFX pl. csodás kék képeket készít...
-
atillaahun
veterán
Szerintetek az elárul valami a kamera driver-ről, hogy az lg camera, a camera360, meg az Ucam is már első indításkor FC-vel kilép?
Ti találtatok már olyan működőképes fényképezőt, amivel lehet kézzel fókuszt állítani? -
Imy
veterán
Sziasztok!
Új telefont akarok venni, és egyenlőre ez a telefon a kiszemelt.
Érdekelne, hogy ennek az ára vajon fog még lefelé menni, vagy inkább megszűnik? Jelenleg T-nél előfízetéssel 48e-ért tudnám megvenni. 40e-et adnék érte szívesen, de nagyon többet nem. Nekem ráér akár még 1-2 hónapot.Illetve van a készüléknek gyenge pontja, rossz tapasztalatok bele? Ami fontos kérdésem: mechanikailag mennyire stabil, mennyire bírja az igénybevételt (mennyire karcolódik a kijelzője).
-
William84
csendes tag
Jó reggelt, érkezett a Viberhez frissítés ma reggel, de mióta feltettem nem indul el. Nektek megy?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
boxos23 #11132 üzenetére
Az nem a recovery. Az a kis kék robot a Droidboot. Ha ő nem jön be, akkor olyan gyári lett a telód, hogy már viheted is cserélni, mert többet nem kapcsolod vissza.
A recovery a hang LE gombra jön be. A gyári egy kis döglött droiddal indul. Fekszik és piros fogaskerék van a hasában.
-
xSide
őstag
válasz
motoflug #11136 üzenetére
Ezt rendeltem (7$) és 3 hét alatt ért ide, kipróbálni még nem volt alkalmam egyéb okok miatt...
-
motoflug
őstag
Ebayrol rendelt mar valaki a keszulekhez mhl kabelt?Itthon 5-6 ezer Ft,elobbirol pedig 14$korul van,szoval megerne varni..
-
bubi92
őstag
azt meglehet csinálni valahogy, hogy ha zenét hallgatok, akkor ne pittyegjen belefolyton az értesítésjelző hangja?
-
boxos23
aktív tag
válasz
boxos23 #11132 üzenetére
Megvan.
De még egy dolog.
Ha a gyári roomot recoveryből raktam de utánna frissitet az látszani fog a szervizben??
Vagy az nem lényeg csak minden gyári legyen??
Mert ha belépek a recoverybe ott látszik valami srága szöveg hogy telepitettem valamit.közeb eszembe jutott hogy az asszonynak is zte grand x in van XD igy leelenőriztem és egyformán jön be a két teló tehát gyári szüz az enyém is csak ott látszik a recoveryben hogy volt telepitva meg factory reset volt csinálav.
-
boxos23
aktív tag
recoverynek egy rajzolt droid robot jön be fogaskerekekkel droidboot felirattal.
Ha megnyomom a hangerő +power egy pillanatra akkor tudom kiválasztani a recoveryt és akkor jön be a fekvő zöld roboz.
Akkor ez még igy nem gyári igaz?Android fórumon van olyan hogy hungary recovery, azt is fől kell rakni vagy csak a tmobilos recoveryt???
-
boxos23
aktív tag
Ha vissza akarom rakni a gyári roomot hogy szüz rendszer legyen a garihoz.
Először recivery vissza.
Akkor már ha nyomom a hangerő +power gomobt már egyből egy fekvő robot képnek kell bejönni vagy egy rajzolt androiud robotnak és csak utánna a fekvőnek az ujboli lenyomás után??És hiába megyek a az sd kártáyról való sw frissitésre nem csinál semmit .
Most recoveryvel felraktam a gyári roomot és első ujraindulásnál egyből frissit. bejőtt a gyári room.
Hogy tudom leellenőrizni hogy tuti gyári e???ÁÁÁ minden felrakot alkalmazásom megmaradt.
Akkor nem sikerült volna megcsináni ?? -
Canonfan
senior tag
Válts 2G-ről 3G-re(vagy fordítva), aztán vissza. Ez nekem megoldotta régen.
Köszi a tippet, de sajnos nálam nem működött, legutóbb amikor csinálta próbáltam ezt, + offlline mód be-ki de semmi, csak az újraindítás hozta helyre,
úgyhogy én is kíváncsi vagyok minden infóra mobilnet ügyben!
kobipeti (#11127):
Azt vettem észre akkor dobja az adatkapcsolatot, ha új adókörzetbe megyek, ha maradok a helyemen napközben akkor nem dobja le, ez lehetséges?
Nálam volt hogy böngészés közben ment el az adatkapcsolat, úgy hogy egy helyben álltam, és természetesen csak az újraindítás hozta vissza más nem, úgyhogy passz...
-
keep2000
tag
válasz
#40993792 #11123 üzenetére
Persze, stimmel a dolog, nyilván védik a mundért.
Azért én sem mentem fegyvertelenül a csatába, több készülékkel, több helyen, több időpontban is teszteltem, hogy lássam a hibajelenséget, tehát nem tudtak azzal elhajtani, hogy egy-egy cella vagy egy-egy készülék/sim kártya hibája. De mondom, nem volt arrogáns a srác, tudtunk értelmesen beszélni.PÜ-ben átdobod a vonatkozó topik (vagy akár egy pár jelzés) linkjét? Ha már felvettem a szálat, elküldeném nekik.
-
keep2000
tag
válasz
kelekyle #10864 üzenetére
T-mobile 3G szakadozási-téma:
Miután ma megint és fokozottan jelentkezett a probléma (ha írtam valakinek whatsapp messengeren, akkor nagyon sok esetben 10-20-30 másodpercig nem ment el az üzenet, csak utána), írtam a T-Mobile ügyfélszolgálatnak, illetve beszéltem a technikai ügyfélszolgálattal, ahol egy segítőkész műszakissal kapcsoltak össze. Elregéltem a bánatomat (több készülék, több simkártya, 2G-3G, több helyszín). Erre mondta nyilván, hogy ha ilyen globális dolog lenne, tudnának róla, illetve javasolta, hogy rakjak fel valami ping vagy dns checker szoftvert és ha ilyet tapasztalok, akkor pingessem meg az origo.hu-t, hogy van-e csomagvesztés, stb
Mondjuk ez nem tetszik, inkább valamilyen háttérben logolós alkalmazás kéne, hogy ne kézzel kelljen tolni. Az meg talán azért nem jó, mert lehet, hogy a folyamatos ping+log "ébren tartja" a kapcsolatot és akkor nem jelentkezik a probléma?
Eleve mivel az érdemes ilyet tesztelni, logolni? Valakinek van tapasztalata?Illetve alapvetően ha valaki még ilyesmivel küzd, érdemes jelezni egy emailben az ügyfélszolgálatnak, meglepően készségesek voltak, hátha mozdul valami.
-
atillaahun
veterán
Most nézem csak, mi most kaptunk beállítható gyors-válaszokat a ZTE-től, csak használni nem lehet őket?
Nektek se engedi ilyen sms-es válasszal elutasítani a hívást?
Nálam bejövőnél csak jobb/balra lehet huzigálni azt a taknyot :| -
kamcore
csendes tag
Üdv!
Egy rohadt furcsa dolog történt tegnap:
Az utóbbi időkben elkezdett random kikapocslgatni a telefon, és a tegnapi nap folyamán enyhén szólva agresszív voltam suli, nő, stb. érthető gondok miatt, és amikor kaptam egy fontos hívást, a teló újraindult hát mérgemben a falhoz vágtam...
Az első dolog ami meglepett, hogy a kijelző nem tört be
a második pedig a felbontás mintha lecsökkent volna 800x480-ra vagy még talán annál is kissebbre. Nemtudom, hogy ez most mivel van összefüggésben, de fizikai behatás miatt ez normális dolog?
Jövőhéten lesz lehetőségem a szervízbe vinni, szóval ott megmondják a tutit, bár nekik a falhoz vágós sztorit nem hiszem, hogy fogom ecsetelni...
-
motoflug
őstag
Üdv Mindenki!
Én is beruháztam egy telefonra,igaz telefonfunkció nélkül.Nagyon megtetszett,és próbálgatom mit tud,nem akarom rootolni,nem fogok 0-24 gta-zni rajta,de ha beválik,akkor bizony eladósorba kerül,hogy ne kelljen 2 készülékkel mászkálni,és megveszem dominosan.Egyelőre pozitív minden,ehhez hozzájárul az is,hogy Xperia Mini után nagy az előrelépés.
-
linker92
csendes tag
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ugye az alap droidos ébresztőt használom, és beállitom, másnap ébreszt rendesen, viszont ahogy megmozditom a telefont elmegy "szundi" üzemmódban vagy teljesen kikapcsolja az ébresztést, mitől lehet ez? másnak nincs ilyen problémája? (probáltam ugyis hogy bekapcsoltam az ébresztöt és mikor ébresztett akkor vadul rázni kezdtem a telefont stb, és ugy nem produkálta, szal kicsit random vagy nem tudom, de eléggé rossz hogy kb sosem nekem kell "kinyomni" a képernyőn hanem 10-20p szundi után esik le hogy hoppá.. nincs ébresztő már
)
-
ithomas
őstag
válasz
Keeperv85 #11109 üzenetére
Szerintem az általad vázolt megoldás 2 okból sem jó:
1. Nem az a probléma hogy fel-le lötyög az akksi, hanem hogy maga az akksi nem szorul kellő erővel az érintkezősorhoz.
2. Ha körbetekered az akksit, akkor nem csak oldalirányban lesz vastagabb az akksi,hanem alul-felül is...az meg nyomni fogja az lcd panel alját...feszülés lesz, és a legkisebb érintésre is faszán elszineződik majd a képernyő.
Nyilván lehet más megoldást is találni, de ez a kitámasztásos módszer nekem eddig bejött..
Joeee25: Azért egy próbát megérne nem?
Körülbelül 1 perces munka -
Joeee25
csendes tag
Köszi a tippeket, de nálam nem a rászkódástól kapcsol ki , mivel ha simán csak az asztalon van és hozzá sem nyúlok akkor is produkálja a hibát.
-
ithomas
őstag
válasz
Joeee25 #11104 üzenetére
Szervizes tippet nem tudok, de tudok megoldást a kikapcsolásra
Engem is az őrületbe kergetett, de megfigyeltem, hogy rendszeresen akkor kapcsol ki a teló, ha a zsebemben(nem, nem nyomódott be a kikapcs gomb) vagy a kezemben van, ha leteszem az asztalra akkor soha.
Ez nekem egyből gyanús volt, és az akku<-->akksiérintkezők közötti kontakthibára gyanakodtam.
Mivel a tisztítás nem oldotta meg, fogtam és egy kis papírdarabbal kitámasztottam az akksi, és a készülékház közötti rést a túlóldalról.
Kissé cigány megoldás, de azóta akár futhatok is vele, nem kapcsol ki.
(Látszani meg úgysem látszik)Mindenkinek javaslom ezt a próbát aki random kikapcsolással küszködik!!!
-
kobipeti
aktív tag
Helló!
Segítséget szeretnék kérni, Én is vettem egy ilyen eszközt, és a mobilnetet eldobja egy idő után, létezik erre valamilyen megoldás, az ikon beszürkül és semmi adat sehova (már az jó lenne ha repülő üzemmód BE és KI után helyreállna, de nem csak az ujraindulás)
-
Joe Cockroac
csendes tag
válasz
Joeee25 #11104 üzenetére
1. Ha tudod vedd fel videóra a hibát, tudom ez baromira nem ilyen egyszerű, de próbálj rászánni pár órát úgy, hogy videózod miközben nyomkodod, és ha csak egyszer is kikapcsol magától, már nyert ügyed van. Lehetőleg a videó elején hívd elő az imei számot (ezzel bizonyítod hogy a saját készülékedről van szó), majd a kikapcsolás után látszódjon hogy visszakapcsolod.
2. Írj be nyugodtan a vásárlók könyvébe, hogy a termék igenis hibás, követeled a cserét. Nyilván azért nem produkálta a hibát a szervizesnél, mert egyszer nem volt a kezében a telefon miután bevitted.
-
linker92
csendes tag
válasz
Joeee25 #11104 üzenetére
Lehet betették a fiokba pihenni kicsit
, amugy nekem is volt egy ilyen tapasztalatom a szervizesekkel még anno skate-val hogy bevittem hogy recseg a hangszoro, és közli velem hogy oké kb 1-2hét és jöhetek érte. mondtam hogy nem.. azt már nem
és bevittem a T- boltba (a szerviz mellett volt) és ott szó nélkül kaptam "új" készüléket.. szal lehet probálj egy ilyet.
(csak igen, necces kicsit hogy ott a csávó elött kéne produkálnia, ha pont akkor nem lesz kikapcs akkor buko a dolog
)
-
Joeee25
csendes tag
Sziasztok! Én a múlt héten vittem be a telefonom a random kikapcsolás miatt a mammutba a t-szervízbe. Azt mondták bevizsgálják. 2 napra rá kaptam az sms-t , hogy mehetek érte. Amikor bementem majdnem felrobbantam , mivel a szervizes majom azt mondta hogy nála nem produkálja a hibát, és hogy nem tud vele mit kezdeni.
Szóval most hozzátok fordulok megint , hátha valaki tud adni vmi jó tippet szervíz ügyben ahol kicserélik nekem a telót. És a slusszpoén , hogy aznap mikor elhoztam a szervízből újra kikapcsolt random és azóta is ezt játsza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Xbox Ultimate előfizetések
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest