Új hozzászólás Aktív témák

• beldeczki

aktív tag

válasz tegyebek #2494 üzenetére

Kösz a segítséget, de haladjunk csak sorban...

Ez 100% lévő SNR marginnal készül, ezek a képek?!
    Na ne mondd, hogy a 100% az 2.3 dB, mert leesek a székről a nevetéstől!

Hát akkor leeshetsz mert 100%-os marginnal készültek a képek.

A következményes hibákat, a folytonos szakadást, és a DSM esetedben jótékony beavatkozását nem kommentálom.

Szakadásom idáig se volt (hetente 2-3-szor van, nem tudom ez normális-e), nem is írtam ilyet, csak a sebességet keveseltem.

Ilyen képekkel(és ennyi figyelemmel) meg nem tudom, hogy milyen segítséget vársz, mert így nem lehet, sok minden nem látszik így, a hibák így értelmezhetetlenek.

Csak azokat a képeket küldtem amiket dchard kért és ezt teljesítettem is...

A sebességed pedig egyértelműen a DSM által lassított érték.

6.5 megabit a 10-hez képest nagyon kevés, szerintem lassítva is vagyok, meg beállítás/vonal baj van.

Egyébként könyörgök, egy olyan telefonvonallal, amire nincs bekötve ADSL, hogy akarsz DSLAM-mal szinkronizálni, ha nincs rákötve?!

Épp ezért kérdeztem hogy ez a probléma áll-e fönt... nem kell egyből leoltani... :U

Egyébként azóta már voltak kint szerelők, érpárokat cseréltek, de 6.5 megabitnél többet nem tudtak kihozni vonalból. Állításuk szerint túl messze vagyok a központtól (2 km). Szerelő odavágja nem mindegy hogy 6 megabit van vagy 10? Hát mondom azért nem..., időben tudnék vele nyerni.

Szóval egy új mérés szükséges lenne, és aszerint kéne megmondani, hogy bírna e többet a vonal vagy sem, azok a képek hiányosak is némely téren és azóta a felállás is változott. Szóval újra lefuttatnám a teszteket ha tudsz rá véleményt mondani, mivel úgy látom neked megvan hozzá a tapasztalatod. :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés