Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• wody21

tag

Sziasztok ADSL guruk!

Lenne egy problémám:
    - beszereztem egy D-link DSL-360T modemet (a 360R helyett - ez sokszor dobta el a jelet, úgy, hogy hiába nyomtam neki SNR-t, 12 mega helyett, jött 8, és mégis voltak szakadások :( ), de mivel ez gyárilag nem tud ADSL 2+-t ezért megkezdtem a firmware frissítést. Szépen beállítottam fix 192.168.1.10 IP-t, ezután ha beírtam a böngészőbe az 192.168.1.1-t bejött a Dlink webes felülete, telneten tudtam csatlakozni, szóval jónak tűnt minden.

A hivatalos, legutolsó fw update-vel kezdtem volna, (ez a 2006-os .exe file délinkéktől), belőttem a korrupt image módot, kihúztam-bedugtam, két csíkot lépett az ápdét, majd EAccessViolation-al kilőtte az egészet. (gondolom ekkor bootol-t volna a modem...) Nah most ha rányomom a feszejt, szépen világít a bal oldali LED (Póver), és semmi más nem történik. Ha a leírtak szerint járok el (kihúz kábél, majd benyom RESET, bedug kábél), nem történik semmi, hiába nyomom 1.5 percig a resetet.

Szóval Brick lett a modem. Lehet arra esély, hogy un-brickeljem valahogy az eszközt?

Köszönöm előre a segítséget!

Model No.: DSL-360T
    P/N: DSL360THU.A3
    S/N: DR3O147001934
    H/W Ver.: A3
    F/W Ver.: V1.00B02T011.HU
    Méd in PRC...

Üdv: w21.

Új hozzászólás Aktív témák