- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wody21
tag
Sziasztok ADSL guruk!
Lenne egy problémám:
- beszereztem egy D-link DSL-360T modemet (a 360R helyett - ez sokszor dobta el a jelet, úgy, hogy hiába nyomtam neki SNR-t, 12 mega helyett, jött 8, és mégis voltak szakadások), de mivel ez gyárilag nem tud ADSL 2+-t ezért megkezdtem a firmware frissítést. Szépen beállítottam fix 192.168.1.10 IP-t, ezután ha beírtam a böngészőbe az 192.168.1.1-t bejött a Dlink webes felülete, telneten tudtam csatlakozni, szóval jónak tűnt minden.
A hivatalos, legutolsó fw update-vel kezdtem volna, (ez a 2006-os .exe file délinkéktől), belőttem a korrupt image módot, kihúztam-bedugtam, két csíkot lépett az ápdét, majd EAccessViolation-al kilőtte az egészet. (gondolom ekkor bootol-t volna a modem...) Nah most ha rányomom a feszejt, szépen világít a bal oldali LED (Póver), és semmi más nem történik. Ha a leírtak szerint járok el (kihúz kábél, majd benyom RESET, bedug kábél), nem történik semmi, hiába nyomom 1.5 percig a resetet.
Szóval Brick lett a modem. Lehet arra esély, hogy un-brickeljem valahogy az eszközt?
Köszönöm előre a segítséget!
Model No.: DSL-360T
P/N: DSL360THU.A3
S/N: DR3O147001934
H/W Ver.: A3
F/W Ver.: V1.00B02T011.HU
Méd in PRC...Üdv: w21.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó gamer gép+billentyűzet egér és monitor
- MSI Bravo 15 Gamer Laptop: RTX 4060,Ryzen 7,1.5TB SSD 2 év garancia, karcmentes!
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest