- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter76bp
aktív tag
válasz
SUPREME7 #1682 üzenetére
Közben belenéztem már, mert bosszant, hogy megy a nyűglődést rajta
Szóval fel sem kell írni az értékeket, mert ami ebben a leírásban van, azok a gyári értékek úgy látom.
Szóval a teendők:
1. Tárcsázóba beírod a következő kódot: *#*#3646633#*#*
2. Megjelenő Engineer Mode ablakban kettőt jobbra lapozol, hogy a fejlécben Hardware Testing legyen és a legelső Audio pontra böksz
3. A Max. Vol értéket kell állítgatni, mert a Level 0-6 és az alatta lévő Value az a hangosítási szintek értékei lehetnek, vagyis hogy az adott intervallumon belül egy-egy lépés mekkora eltérést eredményezzen, de ez nem befolyásolja a max hangerőt.Első körben a Normal mode sip max értéket venném mondjuk 10-10 pontokkal feljebb, hogy mennyit változik a dolog. A Normalon belül már csak a media max értéke állítható. A headset mode az a headsetes audio értékekre vonatkozik. A loudspeaker mode az a hnagszóró mód, vagyis szerintem a kihangosítás akarna lenni. A speach enhancementbe lehet még benézni, de nem igazán értem, mert nem növekvő értékek tartoznak az egyes szintekhez, így lövésem sincs melyik mit állít.
Ettől konkrétabb infot azért nem tudok adni, mert nekem semmi bajom a hangerővel. Sok esetben halkítanom kell a telefonon, mert üvölt a túloldal hangja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1 humoros
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Linux kezdőknek
- Lightyear - befektetési app
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Futás, futópályák
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest