Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• adakiller

senior tag

este én is kézbe vehettem a w8+, abszolút korrektnek mondható készülék. kijelzője szerintem nagyon szép. csomagban tok+ a készüléken található kijelzőfólia mellé tettek még egyet. ez amúgy elég gagyi minőség. kiszállítás alatt található tok hiányában így tettem zsebre a készüléket, és első kivételnél már 3 karc a fólián. defy-n 2 év alatt sem sikerült karcossá tennem a fóliát. úgyhogy amíg nem jön meg az általam rendelt tok, addig karcolódhat a mostani fólia, és majd egyből cserélem.

kamera ebben a romban már korrekt.

antutu 11ezer körüli pontot ad. 3dmark 3ezret adott. további tesztre egyelőre időhiány miatt nem tudtam elvégezni.

két kérdés merült fel bennem, ki lehet-e kapcsolni a piros ledet töltés közben(töltés után fehéren világít), motorola defy-ben a build.prop-ot kellett ezügyben szerkeszteni.
    másik, ha sd-re akarok telepíteni akkor a preferált telepítési helynél a belső memóriát kell megadnom? próbáltam az alapértelmezett írásnál megadni az sd karit, de ugyanúgy a teló belső memóriájára telepít, és ez az asphalt 7 esetében 1.6gb ... :)

töltés nálam is lassú, első körben egy 900-as töltővel próbálkoztam. 4 óra alatt 15%-ról 71%-ig ment fel. úgyhogy felesleges a nexus7 2A-es töltőjével próbálkozni, mert azzal se lenne gyorsabb. sajnos helytálló az 500-as limit :\

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés