Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-21 14:11:29

LOGOUT.hu


Kérlek, hogy figyelmesen olvasd el, a vonatkozó szabályokat ! ... Köszönöm. 👍 Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2996) Bossi


Bossi
őstag

Tudom, van akinek már sok ez a torzítás téma az nem olvassa el ezt...

Írtam a Samsungnak a torzítással kapcsolatosan a válasz:

"Sajnálattal értesültünk a történtekről.

Engedje meg, hogy tájékoztassuk, hogy a beküldött elérhetőségen nem tapasztaltuk a leírt rendellenességet ezért felajánlanánk Önnek az díjmentesen elérhető Prémium távkezelés szolgáltatásunkat.

Annak érdekében, hogy teljes körűen kivizsgálhassuk az Ön által tapasztalt jelenséget, az S7-es készülékre elérhető Prémium Távkezelés szolgáltatásunkat ajánljuk szíves figyelmébe. Ennek segítségével technikus szakértőink ellenőrizni tudnák, hogy pontosan milyen beállítások mellett tapasztalható a kamerával kapcsolatos rendellenesség. Megkérjük, hogy amennyiben szeretne élni ezzel a lehetőséggel, jelöljön meg egy alkalmas időpontot, amikor megkereshetjük további egyeztetés végett, és egy telefonszámot, amelyen hívhatjuk.

Amennyiben a távkezelés során elvégzett műveleteket követően is tapasztalható lesz a kamera torzítása, technikusunk tájékoztatni tudja a további lehetőségekről is.

Bízunk benne, hogy válaszunk teljes körűnek és hasznosnak bizonyult az Ön számára.

Amennyiben további segítségre van szüksége, állunk szíves rendelkezésére e-mailben, a honlapunkon megtalálható online chaten, vagy pedig a díjmentesen hívható 06-80/726-7864-es ügyfélszolgálati telefonszámunkon.

Üdvözlettel,
Samsung Electronics Magyar Zrt.
Ügyfélszolgálat"

amit küldtem nekik képet az innen volt utólagos engedelmével a8l fórum tásnak :), de szerintük azzal nincs probléma.

Erről a képről van szó:[link]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.