Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-21 14:11:29

LOGOUT.hu


Kérlek, hogy figyelmesen olvasd el, a vonatkozó szabályokat ! ... Köszönöm. 👍 Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2201) MartOOn válasza sipy888 (#2200) üzenetére


MartOOn
addikt

Te honnan szoktad nézni a kijelzőt? Én szemből. Aki meg mellolem kukkol annak meg nem nagyon zavar h milyen élmény lesni a kijelzomet.
Komolyra fordítva, ez az elso olyan amoledem (volt pár lsd alairasom) aminel ez tapasztalható. Engem mondjuk speciel pont nem erdekel. Sztem nem az amoleddel van baj, hanem s GG bevonatan valtoztattak/csesztek el valamit.

Jellemző. Csutkara meritem erre jon egy frissites. 1.05Mb nem tul nagy...

[ Szerkesztve ]

HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E

(#2202) spanglee001 válasza MartOOn (#2201) üzenetére


spanglee001
addikt

nekem nincs frissités trémobil :(

és én is szemből szoktam nézni a telót, nincs vele baj :DDD hiába mondják a hülyeséget, minden szempontból ütős kis készülék ez, nem bántam meg a vételt.

[ Szerkesztve ]

netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy

(#2205) csabicska


csabicska
senior tag

Valaki vett kontrollert az Ebay-n vagy máshonnan?
Milyet érdemes?
Nem horror áron.
Köszönöm

-Galaxy S20 - The best-

(#2206) norbi93


norbi93
senior tag

Sziasztok,
éjfélkor jött egy facebook messenger hívásom, de én már aludtam, így nem tudtam felvenni. Viszont amikor lerakta a másik fél, nem kapcsolt ki a kijelző, így sikerült ennek a bugnak köszönhetően reggelig egy 8 órás kijelzőidőt produkálnia a messengernek. Megvan még az s6-om, így egész éjjel vígan pörgött a fehér kijelző azon is és az s7 edgen is. Szóval ez a bug mindkét telefonon előjön, így ki is érdemelt tőlem a messenger egy uninstallt. A jó hír, hogy nem égett be a kijelző a 8 óra alatt, és 100%ról 75%-ra merült csak. Figyeljetek rá ti is. :(

(#2207) front3r válasza sipy888 (#2200) üzenetére


front3r
őstag

De egy szifonnak és egy htc-nek gyengébb is a kijelzője, a színek élettelenek, egy samoled kijelzőhöz képest(számomra).
Kb sosem nézed fehér színben oldalról, vagy ha igen, akkor elég nagy baj van. :D
Plusz, nem is annyira látszódik. Most poróbáltam ki, mielőtt szó érné a ház elejét.
Ez olyan probléma kb, mintha egy derült napon elmennél kirándulni, és egész nap egy kis gomolyfelhő eltakarná a napot 4-5 percre. :)
Ennyire jelentéktelen.

Ja és ha már prémium kategória: Egy szifonban milyen a kijelző? Átlagos. Milyen a kamera? Átlagos. Milyen a dizájnja? Átlagos. Egyedül a szoftver kiemelkedő rajta, mert sosem akad meg, legalábbis minden tulaj ezt mondta nekem eddig, de lehet ez sem igaz minden esetben. :) Ja és a ráadás: Zárt. Míg egy androidos készülék szabad, tényleg azt csinálsz rajta, amit akarsz, nincs korlátozva semmi.
Tehát akkor mi is a prémium kategória? Nekem inkább EZ.
Ja, hogy nem 100% ugyan olyan a kijelző színe ha oldalról nézzük, és az is maximum 10%-os minőség romlás, és inkább csak a fehér színnél jön elő, hát kb leszarom.

Lehet kemény volt a megfogalmazásom, de legalább láthatod a meglátásom, és szerintem másnak is ez a véleménye.

norbi93: Sőt, az lehet nem is Samsung specifikus bug, hanem a Messengerben csesztek el valamit. :(

[ Szerkesztve ]

PS5, PSVR2 -  iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)

(#2208) fluidpwn válasza sipy888 (#2200) üzenetére


fluidpwn
tag

IPS-nél, ha fehér kijelzőt oldalról nézel akkor felhős. Eddig minden iPad-om és iPhone-om ilyen volt. De ki néz akármilyen készüléket oldalról? Mindegyik technológiának megvan a maga hátránya.

(#2209) norti


norti
addikt

Samsung Galaxy S7 edge review: Stargate

Elvileg 98 órát ért el az endurance battery testben náluk, de az még nincs fent. Nekem egyelőre nem vagy csak közelítőleg hozza a Z2 szintjét, de hát még nincs belakva, majd meglátjuk. Meg az is lehet, hogy az Xperiák Stamina módja sokkal fejlettebb minden más akkukímélő módhoz képest...

(#2210) SeatZola válasza sipy888 (#2200) üzenetére


SeatZola
őstag

Hogyha Iphone-os vagy, akkor pedig jobb ha kezded megszokni a dolgot, mert 2017-től az Apple is áttér az Amoled kijelzőkre.

Tudom, tudom - utána már az Iphone fanok szerint az lesz a tökéletes, de addig a Samsung ilyen kijelzői szarok. Annyira utálom már, hogy ha megjelenik egy tényleg jó Samsung telefon, akkor jönnek az Iphone fanok és mindent kiabálnak rá. Ugyan ez volt a Note4-el is. Belekötöttek abba is hogy milyen nagy, kényelmetlen használni.... Aztán meg kihozták a i6 Plus 5,5"-on. Na mindegy...

Rappi

(#2211) norbi93 válasza front3r (#2207) üzenetére


norbi93
senior tag

Persze, egyértelmű hogy Messenger bug. A telefon nem tehet róla, ha egy app bekapcsolva tartja a kijelzőt, de azért ez egy amoleden aggasztó tud lenni.

(#2212) szimike79 válasza MartOOn (#2201) üzenetére


szimike79
őstag

Azt hiszem rájöttem mi az ami ennyire megdobja nálad még pluszban a kijelző időt. A fekete téma, ami még a menüben is fekete hátteret ad. Mivel fekete színnél nincs fogyasztása az adott pixeleknek. Legalább is szerintem ez sokat számít a 7 óra plusszos kijelzőidőhöz. Aztán lehet hogy tévedek....

Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+

(#2213) MartOOn válasza szimike79 (#2212) üzenetére


MartOOn
addikt

Ez is igaz. Ezek osszeadodva igen szep uzemidot adnak. :)

Megérkezett az elso tokom. Verus márkájú kb kemeny ezeröccá volt azaz £4. Ahhoz kepest nem rossz. A fotok igen xarok lettek. Asszony motoX 2nd editionnel készültek... :DDD [link]

HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E

(#2214) savoo válasza MartOOn (#2213) üzenetére


savoo
addikt

Szegény telefon. ;]

(#2215) SlayR válasza sipy888 (#2200) üzenetére


SlayR
senior tag

Ezt most nem tudom kihagyni.... ;]

(#2216) Atikusz válasza front3r (#2207) üzenetére


Atikusz
senior tag

Az iPhone-nak élettelen a kijelzője az sAmoled-hez képest? Én pont az ellenkezőjét tapasztaltam. Volt S6-os Samsungom, de a kijelző túlszaturáltsága és inhomogenitása (Alapvető módban az inhomogenitás a legjobban kivehető) egyszerűen kiverte nálam a biztosítékot. Ez most vagy abból adódhat, hogy a Samsungnál rossz a minőségellenőrzés vagy a panel ilyen. De mivel ezek a tulajdonságok olvashatók a fórumon és én is több készüléknél ezt tapasztaltam, ezért lehet, hogy a sAmoled ilyen.

Tapasztalatom szerint az iPhone kijelzője gyönyörű, színhelyes és életszerű, szemben az sAmoled kijelzővel. Reményeim szerint az Apple jól meggondolja ezt az sAmoled-re áttérést, mert vagy jobb minőségű panelekkel fognak dolgozni, vagy ha nem, akkor én személy szerint nagyon csalódott leszek, ha nem hozza legalább a jelenlegi szintet. Konklúzióként pedig véleményem és tapasztalataim alapján az sAmoled kijelző nem a legjobb kijelző amit valaha beleraktak mobiltelefonba, amit sok helyen olvasni lehet. A természetellenes színek, valamint az, hogy nincs igazán fehér szín, mindazoka tulajdonságok, ami miatt nem tudom már 1 percnél tovább nézni az ilyen kijelzőket. Megnéztem az S7 és S7 Edge-t ks, a két telefon nem volt 1 percnél tovább a kezemben. Mondom ezt régi S6 tulajként.

(#2217) SeatZola válasza Atikusz (#2216) üzenetére


SeatZola
őstag

Mint lejjebb írtam, pedig jobb ha hozzászoknak az Iphone jövőbeli tulajok, mert az Apple is ezt fogja használni. Ennyi!

[ Szerkesztve ]

Rappi

(#2218) SlayR válasza Atikusz (#2216) üzenetére


SlayR
senior tag

Azért hozzátartozik, hogy az utóbbi kb fél-egy évben rengeteg lett a kijelző problémás iphone ezt telefonboltos ismerőstől tudom....szal lehet dicsérni, de van baj :)

(#2219) Blyan válasza Atikusz (#2216) üzenetére


Blyan
félisten

Kíváncsi vagyok, én nagyon várom, hogy a szifonnál átálljanak az Oled kijelzőkre.

[ Szerkesztve ]

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.

(#2220) Tibee86 válasza Atikusz (#2216) üzenetére


Tibee86
veterán

+1, az IPS panel nekem is sokkal jobban tetszik.

SlayR: Ahhoz képest, hogy az összes amoled panel beég szerintem elhanyagolható. :D

[ Szerkesztve ]

(#2221) MartOOn válasza savoo (#2214) üzenetére


MartOOn
addikt

:P nyasgem :P legalabb nem fogdosom a kijelzo szeleit. Nincs veletlen érintés. Uton van meg egy spigen is de az meg 1het kb.

HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E

(#2222) SlayR válasza Tibee86 (#2220) üzenetére


SlayR
senior tag

Jah persze...aki nem használja normálisan a telefont, amúgy meg már jó pár éve ez csak városi legenda....:)

(#2223) szimike79 válasza MartOOn (#2213) üzenetére


szimike79
őstag

Egész korrekt kis tok, nem tudom egy 3-szor ilyen drága spigen mennyivel lehet jobb?
Nekem a gyári tokakkal felemásak az érzéseim. Szép nagyon, elegáns, minőségi a tapintása, plusz ha kinyitom a flippet nem kell home gombot nyomni. De cserébefényképezésnél nagyon útban van a flip, ha bármit meg akarok nézni ki kell nyitni. És relatíve drága volt de semmi mást nem lehetett kapni még.

Tibee86: Akkor a 2 és fél éves Note3-am biztos gyári hibás, mert nem égett be, vagy csak valamit nagyon rosszul csináltam! :))
És ha be is ég akkor mi van??? Gariban javítják, cserélik...

[ Szerkesztve ]

Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+

(#2224) wong kok wah válasza Tibee86 (#2220) üzenetére


wong kok wah
senior tag

Nekem még nem égett be egysem.
Már megint itt van pár okoskodó az iphone topikból. :)

(#2225) Tibee86 válasza SlayR (#2222) üzenetére


Tibee86
veterán

Fura, pedig még ebben a topikban is volt róla már szó. :U
Navigációval kapcsolatban jött fel ha jól rémlik, de gondolom az nem normális használat ha valaki napi pár órát arra is akarná használni.

wong kok wah: Olvasva a topikot nekem ez jött le, hogy bizony be tud égni még mindig(még ha garanciában cserélik is, mint ahogy az iPhone-t is cserélik ha hibás a kijelző). Ha valaki bármi negatívumot vagy rosszat mer mondani az egyből okoskodik... De látod, Samsung tulajok is vannak, akiknek jobban tetszik az IPS panel. De tudhatnám már, hogy ilyet itt nem szabad írni.
Szimplán az iPhone kijelző fikázásra dobtam be, hogy bizony itt is van baj.

[ Szerkesztve ]

(#2226) SlayR válasza Tibee86 (#2225) üzenetére


SlayR
senior tag

Ez a " volt már szó róla" ez a tipikus azt olvasod ki belőle amit te akarsz típusú téma, ha nagyon hibát akarsz keresni. :U ....t.....meg aztán ne beszélve, hogyha már ennyire nyomni akarjuk ezt a ki a jobbat pl egy G4nek is sok esetben szebb a kijelző színminősége, mint az Iphone-é....

A lényegi probléma ott jön be amikor naponta hosszabb időre megy a gps mondjuk 100% fényerőn vagy bármilyen más alkalmazás...sztem egy 50% körüli fényerő (ha nem automata) akkor simán használható beégés nélkül.

[ Szerkesztve ]

(#2227) Tibee86 válasza SlayR (#2226) üzenetére


Tibee86
veterán

Oké. :R
Tehát akkor nyugodtan használhatom majd napi 4-5 órán keresztül navigációra, azt mondod, hogy nem fog beégni?
Meg is kerestem neked a hsz.-t.

[ Szerkesztve ]

(#2228) wong kok wah válasza Tibee86 (#2225) üzenetére


wong kok wah
senior tag

Én nem ismeresm az iphone6 kijelzőjét. Lehet, hogy jobb. Egyszerűn az IOS miatt nem fogok soha iphone-t venni. Ezenkívül számomra még jónéhány hátrányos tulajdonsága van az edge -el szemben, mégsem megyek az iphone fórumba beirogatni. Mert *rvara leszarom az iphone-t. :)

(#2229) vadászcsiga válasza SeatZola (#2217) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Biztos samsung kijelző lesz egy iphone-ban ja. Remélem csak viccelsz :DDD

(#2230) szimike79 válasza Tibee86 (#2225) üzenetére


szimike79
őstag

Azért tuti hogy jössz kardoskodni, ráadásul még valótatlant is állítasz. :))
Itt még senkinek nem égett be a kijelzője, bár az nem azt jelenti hogy később nem fog. De te már olvastad a topicban hogy előfordul itt is. Igazi nostradamus vagy! :))
Az általad linkelt hsz pedig kasaya S6 kijelzőjéről szól, csak olvasni kellene nem dobalozni... no comment

[ Szerkesztve ]

Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+

(#2232) Tibee86 válasza wong kok wah (#2228) üzenetére


Tibee86
veterán

Senki nem mondta, hogy jobb, max annyit, hogy jobban tetszik. Teljesen szubjektív, hogy kinek melyik tetszik jobban.
Én meg k*rvára nem szarom le az S7-et, ezért követem a topikját mert benne van, hogy a következő telefonom az lesz. De egyből jön a hiszti ha valaki véleményt, vagy hibát említ, hogy jön fikázni....Rosszabbak vagytok mint a sok elvakult almafan akik mindent megmagyaráznak, hogy az nem is hiba, meg úgy a jó. :D
A kolléga indított azzal, hogy mennyi hibája van az iPhone kijelzőnek, erre reagáltam, de egyből az ember torkának kell esni, hogy jön az iphone fórumból fikázni...Mondjuk ezzel gyorsan és könnyen el lehet siklatni a problémák felett.

szimike79: Ott a link ahol a topikgazda írta, de akkor biztos hazudik. ;] Értem, viszont mindenhol azt írják, hogy pont ugyanaz a kijelző van az S7-ben is, de ez akkor már biztos nem fog beégni.

[ Szerkesztve ]

(#2233) vadászcsiga válasza SlayR (#2231) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Keressek olyan cikket amiben azt állítják hogy a samsung a jövőben ios-t fog futtatni? Nem kell mindent elhinni.

(#2234) wong kok wah válasza Tibee86 (#2232) üzenetére


wong kok wah
senior tag

Senki nem akar elsiklani a problémák felett. Mert ha valakinek problémája van a telefonnal azt itt más is tudni akarja. Nálam ezek vannak. pl.: a Beep'nGo tárolt vonalkódókat nem lehet scanelni (olvasóval), Lehet csak a fólia miatt! Régebbi megszokott app nem megy rajta (MM miatt).... etc

(#2235) SlayR válasza vadászcsiga (#2233) üzenetére


SlayR
senior tag

Végül is csak hivatalos oldalak hozzák le ezt a dolgot :U ...teszem hozzá Apple-ös üzletkötővel is beszélgettem már ilyesmiről...de jó akkor biztos kamu ;]

Néha azaz érzésem embereknek a hosszú hétvége kihozza a menstruációs hisztit :DDD

[ Szerkesztve ]

(#2236) szimike79 válasza Tibee86 (#2232) üzenetére


szimike79
őstag

Mondtam én hogy, hogy nem fordulhat elő?? Aki olvasgat ezzel kapcsolatos témában és informálódik az tudhatja, hogy nagy fényerőn ha ugyan azt mutatja a kijelző tartósan, hajlamos beégni. Ez ilyen. És ha hinni lehet a híreknek ezt a jövendőbeli iPhone tulajok is meg fogják tapasztalni. Mindemellett azt is hogy nőhet az üzemidejük a kijelző technológia végett.

Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+

(#2237) Tibee86 válasza szimike79 (#2236) üzenetére


Tibee86
veterán

Na erről beszéltem végig. Sok jót akkor nem jelentene nekem, mivel napi több órát is megy a navi. A pletykáknak (vagy hívjuk hírnek) én nem nagyon ülök már fel amennyi baromságot összehordtak az évek alatt, majd ha kiadták akkor.

SlayR: Akkor miért nem linkelsz egy hivatalos oldalt erről a hírről? iphoneközösség....nemár. :D

[ Szerkesztve ]

(#2238) SlayR válasza Tibee86 (#2237) üzenetére


SlayR
senior tag

Ismerősöm 2éve S5-öt nyúz napi 6-8 óra GPS-el...autófényerő vagy időnkénti pihentetéssel...ha nem a kijelző beégése miatt hanem egyéb melegedés és társaival más telefon sem bírja az ilyen hosszabb kiképzést nem hiába találták fel a GPS masinákat erre a célra....

...ne legyél már amatőr mint a legtöbb aki mindenbe beleköt miközben te is csak szőrszálhasogatsz. :U

[ Szerkesztve ]

(#2239) Pantal


Pantal
senior tag

Szilikon tokból tudtok ajánlani olyat, ami viszonylag hamar beszerezhető? Gondolok itt hazai webshopra, esetleg ebay.co.uk.

(#2240) Tibee86 válasza SlayR (#2238) üzenetére


Tibee86
veterán

Na erre voltam kíváncsi, akkor napi 4-5-6 óra navi mellett nem fog beégni.
A jelenlegi telefonom teljesen jól bírja a hosszabb kiképzést.

[ Szerkesztve ]

(#2241) SlayR válasza Pantal (#2239) üzenetére


SlayR
senior tag

Speedshopból pl a Spigen-ek

(#2242) vadászcsiga válasza SlayR (#2235) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Apple-nek nincs hivatalos oldala. Apple közeli portálok vannak de hivatalos info csak A eventen derül ki.

Seatzola
Ehhez nem tudok hozza szólni. Én csak a fals információt cáfoltam. Samu telefonokat jellemző amoled kijelzőt nem fog bele tenni. Ebben biztos lehetsz.

[ Szerkesztve ]

(#2243) SeatZola válasza vadászcsiga (#2229) üzenetére


SeatZola
őstag

Nem viccnek szántam. Egyébként eddig is számos Samsung által gyártott alkatrész volt/van a Iphone telefonokban. Én egyébként szeretem az Iphone-t is. Bár venni sosem vettem magamnak. Viszont sosem mentem és nem is mennék az Iphone topicban írogatni, hogy milyen szar ez vagy az a dolog az ottani topicosok telefonjaiban. Én nagyon utálom ezt a hozzáállást. Eleve bántja a lelkemet, ha veszek egy új telefont, megnézem a topicját és ott páran erre azzal szórakoznak, hogy szarozzák azt amit én drága pénzért vettem magamnak, aminek örülök. Én sosoem emntem még mások örömét elrontani. Mert szerintem az bunkóság!

Ja és olyan, hogy mindenkinek egyformán megfelelő, mindenben tökéletes, hosszú életű telefon nincs és nem is lesz. Nem érdeke a gyártóknak!

[ Szerkesztve ]

Rappi

(#2244) Viktor0610 válasza Pantal (#2239) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Szerintem ez jó lehet pl. :)

Samsung Galaxy A54

(#2245) polyszi válasza sipy888 (#2200) üzenetére


polyszi
csendes tag

Már bocs, de ez mellett tényleg nem lehet elmenni szó nélkül.. Te most komolyan bejársz a Samsunghoz, hogy megnyomkodd a telefont és hibát keress rajta? :DD Ha, annyira gáz a kijelző, meg minden egyéb, akkor miért nyomkodod? Én pl. megnéztem a 6s-t egyszer, levontam belőle a konklúziót a magam részére és kész. Nem néztem meg többször és nyomkodtam meg, majd mentem az alma topicba és fujjogtam, hogy de hát ez is néha laggol és fagy... Még mielőtt.. nem kiállított darab, hanem egyik barátomnak van és azt csekkoltam le. Tetszett nagyon a telefon még ősszel, de az ios zártsága távoltartott, majd kicsi nyomkodás után, kiderült, hogy az ios nem nekem való. :)

(#2246) xabolcsy


xabolcsy
aktív tag

Expansys innen rendelt valaki?
A samus regisztrációs garanciát elmondaná valaki aki csinálta?

[ Szerkesztve ]

(#2247) tomas01


tomas01
aktív tag

Másnál is úgy van ,hogy a böngészőből nem tudok linket kimásolni és beilleszteni a face messengerbe?

(#2248) polyszi válasza tomas01 (#2247) üzenetére


polyszi
csendes tag

Most kipróbáltam, nekem megy minden gond nélkül a másolás beillesztés. Nem tudom mi lehet a gond nálad.

(#2249) MartOOn válasza vadászcsiga (#2229) üzenetére


MartOOn
addikt

Nem ez lenne az elso samsung altal gyartott alkatresz iphoneokban azt ugye vágod?
Apple orrba szajba pereli a samut közben a hatterben meg a beszallitojuk. Illetve nem is annyira a hatterben hiszen nyilvanosan felvallalt tényekről van szó. Ha jol emlekszem i6 vagy i6s-ben samsung altal gyartott RAM-ok vannak. De guglizz rá. Szoval abszolut nem elképzelhetetlen h samu féle amoled lesz benne de mintha olvastam volna vhol h rajta kivul az lg es meg egy harmadik cég is jelentkezett apple beszallitonak a leendo amoled panelekre.

[ Szerkesztve ]

HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E

(#2250) RAID 2 válasza xabolcsy (#2246) üzenetére


RAID 2
aktív tag

Jobban jarsz, ha elkezded magad. Regisztralni kell az accountot es minden szepen adja magat. :-)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.