Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zümzümm
senior tag
válasz MartOOn #3789 üzenetére
Köszönöm!
Amugy nagyon szép szinei vannak!
Tudod mit vettem észre? Ez a dolog eddig is itt motoszkált bennem, de eddig nem láttam ugyan azon témáról 4:3 és 16:9 fotokat. Amit eddig a 4:3as fotoknál észrevettem, hogy mint ha akkor jobban előjönnének a részletek, ha 4:3as fotokba mindössze csak annyit nagyitasz bele, hogy ugy mond lecsippentve a tetejéből és aljából 16:9est kapj. Mert a fotoidon 16:9ben jobban jönnének elő a részletek, kb az S6 szinten. Pl a madáretetőben lévő magok... A 4:3as foton nem csak hogy elveszik a részlet a magoknál, de még talán homályos is kissé. De 16:9ben sokkal tisztábban kivehetőek a magok...
De a rózsabokor leveleinél is ugyan ezt vettem észre. A levelek erezete 16:9ben jobban látszik. Vagy téglafal, vagy az autó fejtámaszának a varrása...Amugy van olyan app vagy a kamera szoftvere tud olyat, hogy a 12MP 4:3at megvágja 16:9re, hogy lecsippent a tetejéből és aljából? És esetleg igy is menti el?
[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
válasz zümzümm #3851 üzenetére
Van tuti pic resizer ami nem csak kezi vágást tud hanem keparanyokra is vag. De sztem egyesevel kell neked.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
szimike79
őstag
Gondolkoztam ezzel a kép torzításos témával kapcsolatban, és most ugrott be még valami összeségében véve, amit fotós rokonom is furcsált. Alighanem megvan a megoldás.
Alapjában véve a széles látószögű lencsék hordós torzítást hoznak létre, amit ugye szoftveresen korrigálnak hogy egyenes legyen.Viszont most nézegettem vissza jó pár képet és itt pont az ellentetje áll fent. Nálam is kisebb nagyobb mértékben inkább homorú torzítás áll fent és nem domború, amilyen egy hordós kép esetében lenni kellene. Ezt furcsálta rokonom is. Nem lehetséges hogy túlzott korrekciót alkalmaz a kamera szoftver? Akkor viszont ezt egy szoftver frissitéssel és benne egy finomítással ez simán javítható. Páran panaszkodtak arra is hogy a képminőséget illetően úgy látják nagyon agresszív a kamera program szoftveres korrekciója. Én ezekből következtetek arra hogy ezek inkább kezdeti szoftveres gondok lesznek és nem pedig a kamera hibája. Nem a kedélyeket szeretném ismét szítani, csak próbálok kézzel fogható magyarázatot találni arra a hibára ami itt jó pár ember szemét szúrja.Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
csutizs
tag
válasz expendables #3806 üzenetére
Az s6 edge sem vízálló / porálló, mégsem porosodik a kijelzője!
Valamit szarul szigeteltek BELÜL. És sajnos, nem egyedi. Külföldi fórumon is írják. Én hárommal találkoztam eddig élőben...
Erős fehér háttérvilágításnál látszik, olyan, mint a pixelhiba, de nem az, mert kikapcsolt kijelzőnél, lámpával bevilágítva is jól látható. Valamint sajnos gyűlik is...[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
válasz szimike79 #3855 üzenetére
Ha ez igy van akkor 3rd party kamera appal nem kellene torzitania... Nem?
Manual camera
Fv-5
Gyari kamera[ Szerkesztve ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
szimike79
őstag
válasz MartOOn #3857 üzenetére
Mélyebb szinten sajnos nem vágom magát a szoftvert, de szerintem magában az alap szoftverben van amit használ a készülék, a 3rd kamera szoftverekkel ehhez szerintem plusz funkciókat adhatsz azok használatával. De ez is csak tipp, olyan hozzáértőt kellene megkérdezni aki jobban vágja a rendszer rejtelmeit.
Amugy más telóknál is javítottak már nem keveset a minőségen frissítéssel.
Valamint még egy tipp, nem tudom hogy globális szinten hány féle változatot adtak ki a kamera szoftverből? Régiónként esetleg eltérő, így is tesztelve hogy melyik lesz igazán jó, az esetleges szűkös határidők miatt. Majd a legjobban bevált verziót megkapja mindenki egy frissítés formájában. Nem tudom máshol ez a probléma mennyire áll fent. De mindez már tényleg nagyon találgatás....[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
-
MK VII
veterán
"Bár ott nem buktak ki ennyire torzítás témán, mint itt (kb észre se vették)"
Azért egy magyarnak jobban szívügye egy 250 ezres telefon mint egy nyugatabbra élőnek..
Mi átlagban 2 hónapot tolunk le 250 ezerért ott meg 8-10 napot. Sokkal jobban fáj egy magyarnak minden kis hiba sajnos....[ Szerkesztve ]
-
a8l
aktív tag
válasz szimike79 #3859 üzenetére
Ez bizony lencse hiba. Nem szoftveres.
A hordós torzítás is megvan a kép szélein látszik, az teljesen normális, a kép középső részén meg párnatorzítás van mintha be lenne horpadva a képnek az a része.
Reméljük lesz jobb kamera max pár hónapon belül és lehet majd cseréltetni. Akit meg nem zavart eddig sem az fotózzon görbén mindent. Azon vettem észe magam hogy nem is használom szinte a kameráját.
Ettől még ez az eddigi legjobb telefonom. Ilyen 7-8órás sot nála nincs de 6óra körül azért összejön és az is több mint elég. Porszemeket végignéztem lámpával de nem látszik semmi, vr-be is hibátlan.
Nekem csak a ferde hangszórórács a gondom meg a hátsó kamera torzítás.
Még az érintőképernyővel van kis gondom de azt talán javítják majd szoftveresen.
Észrevettem hogy elég sokszor ha böngészek pl és húzom az ujjam hogy scrollozzon a kép lassan és pont egy link fölé ér akkor megnyitja azt. Direkt kipróbáltam más telón, ott amig nem engedem el a képernyőt és nem nyomok rá konkrétan a linkre addig nem nyitja meg.
Másnál van ilyen?
Gyári internet böngészőt használom, chrome lehet hogy kevesebbet fogyaszt? -
enonlui
tag
válasz vadászcsiga #3854 üzenetére
Lehet. Én speciel azt is megcsináltam hogy rá tettem a képeket pendrive-ra és néztem meg tv-n.
-
laci0530
senior tag
válasz vadászcsiga #3840 üzenetére
Lehet, bár már belaktam a telefont, egyelőre inkább kikapcsolom az edge feed-et.
-
törölt tag
Az Ultimateshield kijelzővédő az üveg vagy sima fólia?!
-
fairi
addikt
Ezt kicsit kezd túllihegett lenni. Samsungnak létre kellett hoznia egy nagylátószögű fényerős optikát,ami belefér egy kicsi házba, és maga a szenzor se annyira pici. Ez kb fizikai képtelenség megoldani torzításmentésen.Ilyen paraméterek mellett változatos torzítást fognak létrehozni.
Torzítás valós életben csak épületfotózáskor zavaró, aki erre specializálódik az nem ezzel fogja fotózni hanem vesz spéci optikát ami torzításmentes és akár perspektívát is lehet javítani.
Akár személyes lens profil is készíthető adobe-ba, majd sztem előbb utóbb el is fog készülni, ha egy külföldit is elkezd zavarni Másik lehet a samsungnak is írni hogy tegyen közzé egy profilt,ami pár klikkel javítja.
Lassan tényleg kezd kinézni ez a fórum mint valami óvoda,torzítás nagylátószögű lencséknél normális,sok speciális lencsetaggal és komplex optikai felépítéssel lehet redukálni.
-
MK VII
veterán
És ezt miért nekem írod?
Nem tudom felfogtad-e, hogy mire reagáltam? Ha igen akkor nem írtad volna ezeket a sorokat..A szakmai részével egyetértek amit leírtál, de azt mindenképp vedd figyelembe, hogy arra reagáltam amit a kolléga írt, hogy más fórumokon nem fröcsögnek rajta ennyit. Erre én leírtam, hogy szerintem miért nem..
Ennyi. -
veterán
Vagy inkább kritikusabbak vagyunk. Valahogy senkit nem érdekel már, hogy jó fotókat csinál, csak és kizárólag ez a torzítás, míg néhány külföldi oldalon nem csak csempéket és füzeteket fotóznak és valahogy az általános témákon nem is tűnik fel semmiféle torzítás, viszont a jó színek, élesség és egyebek igen.
Szerintem ez az oka. Itt már kicsit túl van lihegve, főleg úgy, hogy ez egy hardveres tulajdonság.
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
Na igen.. Alap esetben kritikusabbak vagyunk a nyugatabbra élőkkel szemben, de ez is pont abból adódik, hogy nehezebben adunk ki pénzt dolgokra, és azt a pénzt is sokkal több munkával kell megkeresni.
Egyébként meg, ha visszaemlékszel, hogy mennyi hozzászólás arról szól, hogy negyed milláért nem ezt várja az ember akkor neked is világossá válik, hogy a rossz szájíz alapja az ár/érték arány ami jelenleg meghatározza ezt a készüléket.
Offot befejeztem.. Nem akarok okoskodni. Viszont a hozzászólásokból nekem ez jön le.. -
MartOOn
addikt
ha figyelmessebben olvasod a forumot akkor latni fogod, hogy a kepek minosegetol sincs mindenki (tobbek kozt en sem) hanyatt esve. tul agressziv a jpg tomorites, tul sok elesseget, kontrasztot huz rá stb stb... megint leirom , mert ez lesz az elso valasz hsz ... igen tudom h ez egy mobiltelefon de lattam/lattunk mar ennel jobbat is. es igen tudom h ez meg mindig a boven jo kategoria de csucs arert nem a csucs. sok dologban veri par masik keszulek. szoval pl en azt vartam volna hamar ennyire a fotos kepessegeit reklamozzak hogy mindent lever es igen van olyan terulet amiben nagy fejlodest hozott pl a dual pixel de nappali elessegben pl egy g4-v10 is odaveri, ejszakaiban a nexus 6p siman szorongatja. videoban a az i6s-el van kb egy szinten. szoval olyan felemasok az erzesek. mindensetre teny hogy abban a tesztben ahol messze a legjobbnak hozzak ki az s7 parost az szinte biztos hogy fizetett hirdetes vagy marha elfogult a tesztelo (ugyanugy mint itt paran)
nekem i stetszik a telo osszesegeben, igy megvarom h mi lesz a megoldas de azert mert draga volt azert elnezo nem leszek.HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
kakuk100
őstag
Egy kicsit más témába kérdeznék. Aki feltette a XEH romot maradt a XEH pr.kód nem lett valamilyen más ország a pr. kódja? Az S6 Edge- nél a XEH rom mindig portugál lett és emiatt én angolt tettem fel. Érdekes, hogy az angol nem változott meg.Jó lenne ha az S7 Edge is megmaradna XEH ként.
Köszi[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz MartOOn #3874 üzenetére
A kákán is csomót hozzáállás zavar a fórumon igazán. A reklám és a marketing midig relatív, naivitás lenne azt hinni, hogy igazak a reklámok, de az tény, hogy enhéz jobb telefont találni ennél jelenleg, mert igen szűk körből kell választani. Nyilván mindenben van hiba, ez más kérdés. Nem tudom, mit várunk a high end kategóriától itt a fórumon. Sajnos minden topik, hír, bármi 50%-ban fikázás. Valóban ennyire elégedetlen nép vagyunk?
Nekem tetszik a telefon (S7 tulaj vagyok) és a képek is, amiket csinál. Mivel nincs 3 csúcs telefonom, a teszteket csak iránymutatónak tekintem vásárláshoz és ha már egyszer döntöttem, akkor használom, mert használati tárgy és nem szidom állandóan azt, amit én választottam. Itt legfeljebb magam szidhatom, amiért nem néztem eléggé körül, de akkor meg visszaviszem időben és elállok a vásárlástól. Nem adok ki negyed milliót arra, amit nem is akarok igazán. Mindenkinek meg volt a lehetősége megfogni, kipróbálni, akár 3 akár 14 nap alatt. Természetesen be kell lakni, hogy minden aprósága kijöjjön, de tisztában vagyok azzal, hogy nem hibátlan készülék sem ez, sem az S7.
Kicsit már meg is bántam a topikgazdaságot, mert valahogy egy pozitív komment sem érkezik vagy ha igen, akkor azonnal "de a kamera torzít!" téma tér vissza. úgy kell vadászni az értelmesebb hszeket. Mindegy, ez ilyen, úgy tűnik. A topik leginkább a kérdésekre, gondokra, problémákra van, ez jogos is. A kamera dolog is tök jogos, de az kicsit csömör ami most itt megy napok óta. Ez nem neked szól, ez a mostani véleményem úgy általában. Elnézést, ha túl negatív, nem is kell feltétlenül reagálni rá senkinek csak azért, hogy írjon. Inkább maradjon ennyiben a dolog én meg majd néha legörgetek a topikok aljára.
És ebben látom más topikokban az okot, hogy azoknál nem ekkora hiszti a dolog. Mindegy, mennyit költünk telefonra, ha csak keseregni tudunk és időtlen időkig lovagolni egy témán.
[ Szerkesztve ]
-
gyga
senior tag
Ha be van állítva hogy a fényképezés előtti pillanatokat is felvegye a gép. Azokat a kis videókat hogy tudom gépen megnézni? Mert ugye a galériában csak a kép bal felső sarkában levő ikonra kattintva tudom lejátszani.
Vagy hogy működik ez pc-n?A kisebbség is számíít, teszkó.
-
enonlui
tag
Úr isten! Hogy lehúzzák azokat akiket zavar a torzítás. Negyed millió forintért egy gagyi fényképezőgép egy prémium telóba. Ez felháborító. Én is ki vagyok akadva. Mások nem. Az engem hidegen hagy. De ne is akarja megmondani hogy negyed millió forintért háboroghatok vagy nem....
-
veterán
válasz enonlui #3879 üzenetére
Háborogj nyugodtan, látom, az értő olvasás rovására is ment a dolog. Háborogni lehet, de itt már nincs is más, csak ez, meg a nekem ne mondja meg senki kommentek.
Senki nem veszekszik ezen és senki nem mondja, hogy a hiba nem létezik, csak páran már unjuk ezt a sok nyávogást. Ennyi.
Nem lehetne a háborgás résszel átköltözni az OFF topikba? Légyszi....
Nekem is ilyen a kamera. Mi volna a megoldás? Utálni kezdem a telefont és még adunk 100 oldalt a dolognak? Vezet az bárhová? Engem nem, így inkább annyiban hagytam a dolgot és várom, hogy hátha szoftveresen javul - bár akkor meg az lesz a baj, hogy mennyire belenyúl a szoftver.
Egyébként állítom, hogy a hangadók fele sem vette észre addig, amíg nem tudta, mit kell nézni...
[ Szerkesztve ]
-
lukoz
aktív tag
Hali!
Van olyan program a telóra amivel a RAW formátumban készített képeket lehet szerkeszteni? -
spanglee001
addikt
Megjött a tempered glassom ebayról 6000 kemény forintért, ami keményebb mint a 9h keménységű tempiglass
ami fekete és nem csillámpónis [link]
És nem is gyárihibás nem nem [link] [link]
És a mellékelt képeken látszik, hogy az ujjlenyomatot sem gyűjti
És iszonyat torzítja a kijelzőt, az egésznek gagyi műanyag hatása van
Viszont szépen felfeküdt a telóra, és tényleg nem lehetett megkarcolni, annyira nyomtam a snitzert hogy eltört az egész kár hogy szar ne vegyetek ilyet.
Ilyenkor bebuktam a lóvét? vagy lehet tenni valamit ebayon? (ellentéte volt minden, mint ami hirdetve lett, plusz csillámpóni, és gyárihiba)netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
MartOOn
addikt
Megertem azokat akik unjak a témát de csak azert mert negativum es paran unjak csak ezert atkoltozni egy OFF topikba... Haaat erdekes kérés. Kicsit szemellenzos. Mennyivel érdekesebb hogy ki milyen tokot vagy uveget vagy foliat vesz/vett/venni fog... Es ebbol meg hany hsz fog szuletni... szerintem ennek itt a helye, nem máshol. Akit zavar tovabb gorget. Ez is unalmas mar h hisztiztek a hiszti miatt. Egy forumban. Nem erdekel? Tovabb gorgetsz. Easy... Ez egy ilyen bicikli de nyugodtan tordeljetek a topikot nyavalygassal hogy igy unom meg ugy unom... Es szulessen errol meg vagy 100 off hsz.
Carphone-tol kaptam választ a kérdésemre. Samsung tud a hibáról és vizsgálja. Köszönik a levelem.
En befejeztem ujra. Akinek nem tetszik tovabb gorget. Kerüljük az offot köszönöm.
-
MartOOn
addikt
Nincs sértődés. Magasról teszek ra h 3-4 ember unja... Olvass utana mi az OFF. Illene tudni.
csak h mindenki tudja mi az off,
"„OFF-olás”: túlzott mennyiségű témába nem vágó tartalom." a tulzott mennyiseggel kb egyetertek de hogy temaba nem vago lenne? ez sajnos a temaba vag... remelem igy mar tiszta. nincs harag.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz MartOOn #3888 üzenetére
Istenem nektek is nehéz megérteni, hogy egy ezerszer tisztázott témát újra és újra felhozni, sírni miatta, stb. Az nagyon de nagyon unalmas. Vázoltuk a megoldásokat is, nem írom le őket újra. Ez igencsak off téma kezd lenni, ha tetszik, ha nem.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
kakuk100
őstag
Szerintem akit zavar a camera vagy nem találja megfelelőnek a működését akkor nincs más megoldás mint hogy egyenesen a Samsunghoz fordulni a Vevőszolgálathoz vagy a szervizhez. Mi itt semmit nem tudunk csinálni ezzel a problémával, csak unni lehet, hogy semmi másról nincs szó mint erről.
-
MartOOn
addikt
válasz Tsebacsi #3889 üzenetére
jo akkor offoljuk szet...
meseld el miert esik nehezedre csendben tovabb gorgetni? mibol gondolod h ez a forum csak es kizarolag neked szol? mibol gondolod h a te kivansagaid elorebb valoak mint a masik tage? kiemeltem nektek a szabalyzat egy reszet az off-rol. tessek ertelmezni. nem kell sirni h unod, kb senkit se erdekel. vannak megoldasok erre is. siman ignoralsz es tovabb gorgetsz. menne? befizetsz a premium tagsagra es meg el is tudsz rejteni mindenkit akinek unod a hsz-eit. patyolat tiszta lesz a topikod. megoldhato?
em az utobbi mellett dontottem. ezt ajanlom neked is. ezert van.kakuk: itt egy szabalyzat mukodik es nem demokracia.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz MartOOn #3891 üzenetére
Ha nem érted meg, kár is beszélni róla. Hagyjuk, használd te az ignore funkciódat, és mindenkit, akit rohadtul idegesít a sírásotok, és ennek hangot is ad, ignorálj, és szép lesz a világ, te mindent megtettél, hogy a végletekig kibeszélt problémád továbbra is életben tartsa ezt a haldokló topicot. Pás...
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
fairi
addikt
Azért neked mert te voltál az utolsó a témában. Már napok óta folyik ez.
#3879 enonlui
"Úr isten! Hogy lehúzzák azokat akiket zavar a torzítás. Negyed millió forintért egy gagyi fényképezőgép egy prémium telóba. Ez felháborító. Én is ki vagyok akadva. Mások nem. Az engem hidegen hagy. De ne is akarja megmondani hogy negyed millió forintért háboroghatok vagy nem.."
Negyedmillióért sokat vársz, torzításmentes képért nagyon drága professzionális lencsetagok speciális anyagból kellenének.Egész objektív mérete megnőne és az ára is.
Simán hülyeségeket beszélsz, gondolom nyugatiaknak akiknak valszeg mindnek van profi fényképezője nagyon is tudja hogy működik ez.
Csak itt Balkán határán hiszi a sok ember hogy negyedmillió Ft sok,ennyiből nem telik ki olyan obi amire vágysz, Fogadd el és nőjj fel.Komponáld úgy a képet hogy ne legyen zavaró,ha adott képen zavar szoftveresen tüntesd el. -
a8l
aktív tag
Neked van ilyen telefonod? Szerintem nincs, akkor azt se tudod mi zavar a kamerában.
Az 50e ft-os telefon se torzít ennyire. MEg a 3-4éves csúcs samsung se.
Ezt leszámítva elégedett mindenki(én biztosan) a telefonnal. A telefon gyors, nem fagy, nem akadozik, a kamera jó képeket csinál.
Talán csak az érintő kezelés lehetne jobb egy kicsit, mert valahogy furán működik. -
Angel78
aktív tag
Na akkor kérdezek valami mást, ami nem kamera
Mi a helyzet jelenleg az S7/S7e függetlenítésével?
Megy? Nem megy? Hol; Mennyi?„Az igazság olyan, mint a költészet. És a legtöbb ember rohadtul utálja a költészetet.” iPhone 11 Pro 256GB midnight green
-
vadászcsiga
félisten
Elérhető wifik közül csak az erős jellel rendelkezőket mutatja? Nem kéne minden hülyeséget átvenni ios-ből. Droidnak az az egyik előnye számomra hogy azokat is mutatja amik gyengék. Tudom hogy az akksi kímélése miatt van de na.
-
MartOOn
addikt
en most alltam vissza az elso 6.0.1-re (G935FXXU1APAW) amivel vettem. az akkori uzemido szimpatikusabb volt illetve (bar ez lehet mas hiba is swiftkey vagy egyeb) rosszabb lett a kijelzo erzekelese. egyszeruen nem tudtam egy mondatot leirni hiba nelkul. kivancsi leszek milyen lesz most. mivel sammoilon 4 fajlos van fent igy gyalult mindent. most ujra belakom es meglatjuk. frissitesek kikapcsolva, ne jatszanak a brillians uzemidovel. 8-8.5 SOT lement nalam max 6 orara.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest