Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sifre
senior tag
Bog: ha esetleg nálad van még a telefon nézd meg kérlek hogy [ezzel] az alkalmazással elő lehet-e csalogatni a beépített sip-voip klienst. Köszi.
Ha ez is menne rajta, komolyan gondolkodnék az 5800 cseréjén.
-
-
MartOOn
addikt
válasz bbattila #600 üzenetére
+1 ...ugyanezt az utat jártam be... sym majd wm majd android... még nem találtam jobbat...
[ Szerkesztve ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Arthuro_Adam
őstag
Most olvastam egy fórumon, hogy van lehetőség külsős programoknak, hogy a virtuális billentyűzet ne új képernyőként jöjjön fel, hanem csak bekúszik a képernyő felére, a másik fele pedig az eredeti program marad.
Ezt miért nem lehetett akkor alapnak betenni?
-
válasz Arthuro_Adam #604 üzenetére
Mennyire vagy biztos ebben? Amikor legutoljára a FEP-ekről olvastam, az rémlik, hogy a billentyűzet döntheti el, hogy melyik módon jelenik meg, nem pedig az alkalmazás.
“All nothings are not equal.”
-
válasz Arthuro_Adam #606 üzenetére
Na, ezt nem is láttam még eddig.
Érdekes, bár megint mindent a fejlesztőnek kell csinálnia...Pusztuljon már ki a picsába az AVKON!
-
jacis
nagyúr
Nekem ez a funkció a kedvencem
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Danny750
őstag
Ez nagyon király ,nemtudom erre miért nem tér ki a teszt??
Szuper!XD
Kezd az N8 felé húzni a szívem! Wave és N8 között gondolkozom! (Remélem karácsonyra lemegy az ára 100k körülire)
Hahh a végén az N8 tölti usb-n a GalaxyS-t![ Szerkesztve ]
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
MartOOn
addikt
-
jacis
nagyúr
A Maps-on belűli multitouch itt már megvan. (hozzátenném, hogy a most használt i3G-m sem talál ilyen gyorsan jelet ill. a zoom-olás azon fele ennyire sem gördülékeny)
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
válasz Danny750 #612 üzenetére
Nekem nagyon bejön ez a telefon. Hibába vannak itt ilyen gurulos fejű emberkék
Szerintem ez egy nagyon hozzám illő teló. Az iPhone-t is kihasználom erősen, de ezt még jobban bele tudom olvasztani a napi teendőimbe ill. szorakozásba.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Danny750
őstag
-
MartOOn
addikt
-
Danny750
őstag
Tudom ,de attól függetlenűl nem roszz! Viszont ,most kb 50k-val olcsónn a Samu ,mint ez a Nokia! Tudom ez most jött be ,ha karácsonyra maxx+20k lesz a Nokia akkor tuti ezt veszem!
Most olyan telót szeretnék venni ,amit minimum 1,5 évig megtartok!
Jim Tonic: Sajnos, pedig jócskán van előrelépés az N97-hez képest![ Szerkesztve ]
-
Hunter2
addikt
"mint bármely közepes finn termék pakkja, azért öt milla belefér,"
LOL
-
MarQs
senior tag
Az N8 alumínium háza ennyire karcálló...
...a kijelzője pedig ennyire strapabíró.
[ Szerkesztve ]
"Vagy fejlődsz, vagy hanyatlasz, nincs stagnálás!"
-
Stunts666
őstag
Ez szép és jó amiket írtál!
Az N8 tényleg jó képeket csinál. De arra, hogy emléknek lőjjek képet arra elég a Desire is.
Gondolom ha az ember annyira foglalkozni akar a videószerkesztéssel, akkor tuti telefonon hajtja végre..... Én sem telefonon fogok képet szerkeszteni mikor fogom a Desire-t. BT-n átküldöm a notebookra és máris Photoshoppal szerkesztem a képet....
Médialejátszásra egyszerübb is van. Fogsz egy DVD-RW-t és kiírod a filmeket. Mostanság minden háztartásban van DVD lejátszó.
Zenében sokmindent ismer??? Gondolom sokan használnak az mp3-on kívül más formátumot.
Játékok??? Ha már adok a HDTV minőségére és a telefon minőségére, akkor valószínűleg adni fogok a játékokra is és nem telefonon fogok játszani.
Felhasznált anyagokat tekintve az Iphone és a HTC-k is ott vannak a Toppon.
Ingyenes hangos navigáció??? Nem részletezem, mert itt nem engedélyezett. Gondolom ha lenne symbianra Igo, akkor sokan a Mapsot használnák továbbra is. Sajnos más használható alternatíva nincs. Vagy a térkép ratyi (Sygic), vagy az útvonaltervezés (nDrive). Marad az aranyközépút (Maps).
Hova is érkeztünk??? Ezt is tudja, azt is tudja, de kutya se fogja használni.
Egyébként igen is fontos a felhasználói élmény. Mikor kezembe fogom a Desire-t és kioldom a képernyőzárat a következőt veszem észre: minden csilli-villi, szép és jó. Ha megérintek valamit tudom, hogy azonnal reagál és nem kell másodperceket várnom, nem akad a böngészőm görgetés közben, nem akad meg a névjegyek görgetése. Úgy fut minden, ahogy az ember elvárja egy 100k feletti telefontól.
-
MarQs
senior tag
válasz Stunts666 #622 üzenetére
Végére még kiderül, hogy: mi a fenének egyáltalán a mobil szegmens?!?
---
Mondjuk ahhoz képes, hogy mekkora egy fölösleges és kupac trágyalé ez az N8, a teszt értékelésében mégis 15-ből csak 1 hatost kapott - azt is csupán a szürke import miatt - és 1 hetest. A többi mind 8, 9, 10!
Szóval ezt most hogy?
[ Szerkesztve ]
-
Stunts666
őstag
Én nem írtam, hogy trágyalé.
Inkább olvasd el mégegyszer.
Hiába ismer 15 audio formátumot. Gondolom nem azzal, fogsz szórakozni, hogy minden albumot más formátumban tegyél fel.
Tök jó, hogy lehet rá usb-t dugni. Gondolom minden percben nálad van a kábel ami kell hozzá és minden nap használod ezt a funkciót minimum 1-szer. Stb, stb.
Ezekre és más apróbb dolgokra mondom azt, hogy parasztvakítás. Megetetik a népet, hogy mennyi mindent tud. Aztán az emberke megveszi és rájön, hogy a cég által állított 100 féle dologból, csak 5-6 dolgot fog/tud ("baszki otthon felejtettem a kábelt") használni. De végülis sokat tud a telefonja.
Elmondhatod a haverodnak, hogy 32 féle videóformátumot ismer a telefonod. Megkérdezed miket ismer a csávó és csak annyit fog válaszolni, hogy avi. De isten királynak fog tartani.
Mire használja az átlag ember a mobilt???
1.) Kapcsolattartás
2.) Internet
3.) GPS
4.) Fényképezés -
Lord Zero
addikt
válasz Stunts666 #625 üzenetére
hmmm, játsszuk el, h elméletben igazad van
Megkérdezed miket ismer a csávó és csak annyit fog válaszolni, hogy avi. - erre az analógiára kb. ez is építhető: hány megahmiherces? haccáz a jó, vagy a nyóccáz a jó? mi mennyi rim-ram-rom? mijaza GPU meg mit kell támogatni? há dé e mi, há emmegmi?szóval csak annyi, h van itt elég hideg-meleg zuhany, vicces számháborútól kezdve kellem-mérőig, és lassan úgy tűnik, már az ellenérvek is egymásba botlanak...
ha vmit nem tud ez a gép, akkor az kurvaszar
ha vmit tud, akkor az még kurvaszarabb, mer minekhm, ki érti ezt...
[ Szerkesztve ]
nem, mindegy
-
Danny750
őstag
válasz Stunts666 #626 üzenetére
Azért az ingyen navigáció jó más is bevezethetné azt ,hogy alapból ad egy nemrossz progit ingyen!
Abból ,hogy a Desire is elég multimédiás teló és te ennek a javát nemhasználod ki!
A Nokia meg azért pakolja bele a sok audióformátumot ,mert amikor nincs akkor azt fikázzák ,ha van akkor meg parsztvakítás!
Egyszerűen kell a Symbian szerintem ,mert az Android, OS és a WinMo nem mindenkinek jöhet be és akkor ők mit vesznek! Kell ide a symbian is és remélem a Bada is bővűlni fog!
Hagyon nézne már ki ,hogy minden mobilon ugyanaz az oprendszer van csak más hardverrel és kijelzővel![ Szerkesztve ]
-
MarQs
senior tag
válasz Stunts666 #625 üzenetére
A postom második felét próbáltam leválasztani, de úgy tűnik sikertelen... azt a részét tulképp nem neked címeztem, hanem úgy ámblokk...
De... hogy mire használja az átlag ember ténylegesen a mobilját???
Köbö többségében arra, amiket összeszedtél - vagy még arra se - és igazából tudod hogy mi az érdekes?...én nem tom mi van, de ma már sokadjára kötök itt ki...
-> Négyből hármat ötösre teljesít az új nokia! A negyediket pedig remélhetőleg az érkező frissítéssel, az újra írt böngészővel szintén megold... legalább egy négyesre.
Szóval ezt most hogy?
-
Titan44
tag
Nekem nagyon bejön a teló, régóta vártam már rá és az elvárásaimat még túl is teljesíti.
Érdemes a neten néhány szubjektív tesztet is elolvasni, csak hogy egyensúlyban legyenek a dolgok...
Az USB cuccos számomra óriási meglepetés, ki is fogom használni, melóhelyen külső vinyóról mennek majd rajta a filmek "munka" címszó alatt csendesen headsettel...
Habár a készülék beszerzésével még megvárom amíg 100 ezer alá esik, tisztán anyagi okok miatt.[ Szerkesztve ]
A kilencvenes évek zenéi: https://www.facebook.com/ilove90sclub
-
Kashim
őstag
-
Greg-77
aktív tag
A fényképező az USB-s cucc és az anyaghasználat nagyon tetszetős dolgok! A GUI nekem unalmas bár az eddigi tapisra alakított elődöktől azért tetszetősebb. A cikkben említett bugok nem a legörvendetesebb dolgok, persze ezt majd idővel orvosolják, de akkor is. Számomra a legfontosabb egy telefonban, hogy megbízható legyen és a legkisebb akadás, gondolkozás nélkül tegye a dolgát! Mind ezek ellenére tetszik és ideje volt, hogy a Nokia kijöjjön vmi épkézláb cuccal!
-
fasirTTT
őstag
nem vagyok nagy nokiás (sose volt másom csak SE), de ez a N8 azért odabaszósra sikeredett. Nekem a kamera az ami a legjobban tetszik bár szvsz kicsit túlzásnak érzem aszt a 12 mp-t
-
MODERÁTOR
-
-
Lirion
addikt
válasz Stunts666 #622 üzenetére
Ha mindent gépen csinálsz, minek vettél desire-t? Elég lenne neked egy voda 845 vagy a t-s testvére is, sőt, még az is sok lenne.
A kutya se fogja használni kijelentésedhez pedig kéne egy reprezentatív kutatásról vmi link, mert így a kijelentésednek nincs semmi súlya. Főleg, hogy magamról tudom, hogy a felsorolt dolgokat használnám, bár az igaz, hogy nem vagyok kutya, szal végülis lehet akár igaz is, amit állítottál...
-
törölt tag
Ez is nagyon oké ebben a telóban (mármint a karcállóság), vettem nemrégiben egy Sony Ericsson Xperia X10 mini pro telót. Már az első héten sikerült szarrá karcolnom a kijelzőt egy rosszul megválasztott telefon bőrtokkal amin a legnagyobb karcoló rész a varrás volt. Ehhez a telóhoz legalább nem kell rögtön venni egy 10 000 Forintos invisible SHIELD-t.
[ Szerkesztve ]
-
zaskar
senior tag
Érdekes megközelítése a dolgoknak, ha nem használok napi rendszerességgel egy funkciót az okostelefonomon, akkor az már felesleges. Lehet, hogy évente csak pár alkalommal kell nekem pl. a TV kimenet, de akkor qrva jól jöhet. Éppen ezért választok következő telómnak is olyat, ami szintén tudja. Engem pl.annyira nem érdekel a sokat emlegetett felhasználói élmény (vajon mi is az?) nekem funkciógazdagság kell, ennek pedig az N8 maradéktalanul megfelel. Nem böngészek egész nap a telón, többnyire szgép közelében vagyok. Ha valamit meg kell néznem a neten, arra ez a gyengébb böngésző is alkalmas lehet (meg reméljük jön jobb is). Engem jobban zavarnak a Bog által írt fagyások, az N82-t szerettem, de azt nem bírtam benne, hogy heti rendszerességgel fagyott le. Az N86-ot fél éve használom, egyszer sem csinált ilyesmit.
Amúgy már legalább négyen tettük fel a kérdést a topikban a WLAN érzékenységére vonatkozóan, de válasz még nem érkezett. Talán azért, mert a "70-et adnék érte" meg a "nekem nem kéne" típusú magvas hozzászólások miatt a tesztelő esetleg elsiklott felettük? -
gubacsino
aktív tag
"...a cserélhető akkumulátornak búcsút intettek a finnek is..."
Nem tom elképzelni. Ha nagyon ritkán is, de bezony voltak olyan fagyások más készülékeknél, amik semmilyen gombra nem reagáltak (beleértve az ON/OFF gombot is! vagy csak én voltam türelmetlen) De ilyenkor azért jól jött, hogy az aksit kitudtam kapni. Feltételezem itt már ilyen nem fog előfordulni. Viszont a looseruser mint én is, sok mindenre képes Ha létezne "hülyebiztos" OPrendszer az tarolna a világon. És mi van ha majd a távoli jövőben két soft rühelli egymást anyira, hogy annak fagyi a vége? Magyarul, mi van ha még is sikerül úgy kifagyasztani a OPot hogy az meg sem nyekken? Várhatok 5-10-15 percet míg észhez tér? Vagy rögtön irány a legközelebbi márkaszerviz? Arról már nem is beszélve, hogy bizony vízbe (folyadékba) esés után, már az a halvány szalmaszál sem marad: "aksi gyorsan le"Jó ez kell Az életben maradáshoz elég És 4(sok) versenyző mindig jobb mint 3(kevés) Ha a piac többszereplős bajunk nem lehet belőle.
[ Szerkesztve ]
-
válasz gubacsino #645 üzenetére
"Nem tom elképzelni. Ha nagyon ritkán is, de bezony voltak olyan fagyások más készülékeknél, amik semmilyen gombra nem reagáltak"
Mert még mindig nem sikerült megértened, hiába írtuk sokszor, sokan, hogy hardveres biztonsági mechanizmust huzaloztak be a Nokiánál, ami a korábbi telefonjaikban nem volt benne.
-
Gabor113
tag
Itt egy másik magyar teszt is:
http://www.bitport.hu/mobilitas/symbian-harmadszor-nokia-n8-teszt
Alcatel OT 300 - Siemens C35 - Siemens MT 50 - Samsung SGH E720 - Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N97mini - Nokia E7 - Blackberry 9300 - Blackberry Q10
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Excel topic
- iPhone topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Renault, Dacia topik
- Opel topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.