Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diabolis
aktív tag
Egy jó BSG még nem is hülye ötlet. A remake végét úgy is összekapkodták. Én pedig az eredetit nem szeretem.
Imádnék egy Stargate: Universe folytatást... Az első két évad minden percét élveztem, de hát amcsiéknak nem tetszett....
Ne vegyél kutyát! Inkább fogadj örökbe. Tele vannak a menhelyek.
-
koby11h
őstag
BSG nekem sem jött be, de Stargate-et én is néznék még.
Az Alapítvány meg olyan lesz mint a Térség, majd ha már jósok lesz belőle, és elfelejtettem amit írtatok akkor megnézem
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
válasz Diabolis #16701 üzenetére
Stargate nekem is eszembe jutott, de ami most megy... Huh, szerintem inkább azt remélem, hogy nem nyúlnak hozzá, maradnak a szép emlékek.
BSG: Attól is rettegek, de ha jól tudom ez nem reboot lesz, hanem inkább spinoff, ami azért jó, mert így sima ügy figyelmen kívül hagyni, ha nagyon megerőszakítanák szegényt.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
válasz Diabolis #16701 üzenetére
> Egy jó BSG még nem is hülye ötlet
Mert a 2004-es nem volt jó? Attól úgysem tudnak jobbat összehozni. A mai hollywood arra képtelen. Az eredeti sorozatot anno 10 évesen néztem és minden percét élveztem. Ma már azért "csöppet" másként tekintek rá.
SG Universe folytatás jöhet ezerrel!
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
válasz Diabolis #16705 üzenetére
Amilyen szinten hányattatott sorsú volt szegény BSG, meg ahányszor jött hír arról, hogy sanszosan kasza az egész, részemről örülök neki, hogy be tudták fejezni. Plusz szerintem jó volt ez így, őszintén szólva +1 évad szerintem többet ártott, mint használt volna neki. Jó az úgy, ahogy van.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
-
koby11h
őstag
Hát ez az, sokan ezért nem értik. Könyv hiányában csak egy fura, talán látványos régi scifi... de a könyvvel, végigolvasva az egész univerzumot, hát szerintem is elgondolkodtató az is.
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
Sanyi.mTs
addikt
Faternál könyvek között észrevettem 1984-et. Egész jó volt, hamar ki is olvastam. Gondoltam megnézem a filmet, háát. Ha nem olvastam volna, nem nagyon fogtam volna fel. De még így is szenvedés volt végig nézni.
-
-
bambano
titán
"Engem történetesen nem zavarnak a ": engem meg nagyon.
nem azért, mert olyanok, amilyenek, hanem azért, mert amikor csak azért kerül be valaki egy szerepbe, mert gay vagy színes, akkor nem a lehetséges, elérhető legjobb kerül be, hanem az, akit pozitívan diszkrimináltak.
legjobb példa erre a Doctor Who. be kellett tenni egy libát dokinak, mert woke kultúra meg álliberális diktatúra van, ettől sajnos nézhetetlenné vált a sorozat. azért megkérdezném a bbc okostojásait, hogy megérte?ismétlem: nem az a bajom, hogy lmbtq, hanem az a bajom, hogy ezzel egy alkalmasabb színészt szorít ki, amitől rosszabb lesz a sorozat.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
-
bambano
titán
válasz Diabolis #16699 üzenetére
a végjátékban azért próbáltak igazodni a könyvhöz, csak terjedelmi okokból nem lehetett, ezért kihagytak dolgokat. mondjuk pont a lényeget hagyták ki belőle, hogy hogyan manipulálják a gyerekeket.
de ha gondolod, akkor ezt a filmsorozatot ezentúl Telepítvényként fogom aposztrofálni
-
koby11h
őstag
válasz bambano #16719 üzenetére
Pontosan! A Babó-ból tudtak három részes rétestésztát csinálni, a Végjátékot meg összecsapták egy filmben. Pedig ki lehetett volna fejteni a harmadikat, a gyermekek "harcát" egymás között, a felnőttek hozzáállását, Ender és Racham kapcsolatát, a gyakorlásokat, a rádöbbenést, Petra összeomlását...
Akinek tetszett olvassa el a KEEC nagy világ-regattát is. Kicsit gyermekdedebb, magyarosabb, humorosabb, de nekem hasonlóan tetszett!"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
A Marvel elment a gagyiba, ha már szóba hozod. A Vasember pl még egy jó film volt magában, kár volt elb...ni a többi bosszúállóval . Na még a Hangya, abban is van pár jó poén, meg a főszereplő és a "bűn"társai, azokon lehetett röhögni . A másik oldalon belenéztem a ligába, mindkét vágásba, de elég gyengus mese lett az is. Az ottani Batmanról meg beugrott az Agymenők, mikor Adam West megkérdezi: -Mi az az Affleck?
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz bambano #16717 üzenetére
A Doctor Who-ban teljesen igazad van, én rajongoja vagyok a sorozatnak de a 13. Doctor teljesen tönkretette. (igaz ez nem az Ő hibája, mivel úgy került bele mint mint Pilátus a krédóba)
De távozni fog, remélem a legjobbakat! (bár ne csalatkozzam)
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
bambano
titán
válasz ElektrikusDE #16727 üzenetére
mi az, hogy nem az ő hibája? max. nem kizárólagosan az ő hibája.
de minden felkérésre lehet nemet mondani.
egyébként már távozott. és mai hír, hogy visszahoznak egy régi showrunnert.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
DJGABI
addikt
válasz Sanyi.mTs #16714 üzenetére
Olvastam, egyik kedvencem, utána megnéztem a filmet, nekem úgy rémlik hogy korrekt feldolgozás. De valóban picit nyögvenyelős, kb mint minden régebbi film. Újra kéne néznem egyszer.
Nekem ami nagyon nem jött át a Ready Player One, csomó mindent kihagytak, átírtak a könyvhöz képest. Kár h pont főleg a geek témákat, meg hogy Parzivallal mit tett a hirtelen jött hírnév...
Marsi szintén, bár itt talán egész jól hozták a könyvet, főszereplő monológjait nyilván meg kellett vágni hogy nézhető legyen.
(#16717) bambano "be kellett tenni egy libát dokinak .... ettől sajnos nézhetetlenné vált a sorozat" azért gyanítom sokminden máson is múlott ez, junkien írtam is kommentben pár mondatot róla. Köszönhető azért az indiánus showrunner tehetségtelenségének is. Whittaker amúgy jó színésznek tűnik. De nem is értem, már Capaldinál is kb egy 10 éves szintjére butították a "dokit", itt meg csak folytatták. A 3 kompániáról inkább már ne is beszéljünk. Szerintem nem is nagyon létezik olyan ember akinek tetszik ez az utolsó 2 évad
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz bambano #16728 üzenetére
Igazad van, azt akartam írni hogy elsősorban nem az ő hibája de sajnos kihagytam.
"de minden felkérésre lehet nemet mondani."
A Doktor szerepére szerintem igen nehéz nemet mondani!Igen, már távozott de a 2022-ben bemutatásra kerülő epizódokat még vele forgatták le.
Russell T Davies majd csak 2023 -as 60. évforduló alkalmával lát szerephez, addig is kiválaszthatja az "új" Doktort.
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
koby11h
őstag
válasz ElektrikusDE #16727 üzenetére
És ki lesz helyette? Egy majdnem túlsúlyos szinesbőrű ázsiai transzvesztita erős perui akcentussal? Mert így talán megfelelne minden elvárásnak?
-
F.E.K..
senior tag
válasz bambano #16717 üzenetére
Erre a túltolt "korrektségre" a nemrégiben leadott Chernobyl sorozat és az arra reagáló Karla Marie Sweet (britt filmrendező hölgy) ugrik be mint mintapélda..
A hölgyemény azt nehezményezte, hogy miért nem volt színesbőrű szerplő a sorozatban...
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
-
Lenry
félisten
válasz F.E.K.. #16733 üzenetére
jajj, erre emlékszem...
"lehet, hogy a valóságban mindenki fehér volt, de a valóságban ukrán akcentussal kéne beszélniük, meg ha már nem ukrán akcentussal beszélnek, hanem angolul, akkor miért ne lehetnének színesbőrűek is"
nem. oroszul meg ukránul beszéltek volna, csak azt a közönség nagy része nem értené, ezért beszélnek angolul. ez egy olyan dolog, ami belefér az immerzióba."mintha a színesbőrűek nem is léteznének"
hát kiscsillag, '86-ban a Szovjetunióban nem sok feka volt. van ilyen.
gyanítom ma sincs sok.Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Zolás
addikt
A Kingdom Come játékban is hiányolták a feketéket, pedig mint tudjuk a középkori Csehszlovákia területén több afrikai törzs is élt. Az emberek idióták, és mióta internet is van, azóta egymásra találtak, és hangoztatják a hülyeségeket.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
-
bambano
titán
ha a színesbőrű nem csak négert jelent, hanem olyat, akinek nem fehér a bőre, akkor bizony a SZU tele volt színesbőrűvel. Kirgizek, tatárok, mongolok, mindenféle náció lakott a volt tagköztársaságokban. és amikor kiborult az atombili, és mindenhonnan hordták oda az embereket a védekezési munkákhoz, elkerülhetetlennek gondolom, hogy ne kerüljön oda más náció is.
-
bambano
titán
-
Ez nekem se esett le.
Amúgy szigorúan személyes véleményem az, hogy a könyv zseniális, a film kb nézhetetlen fos, és nem csak a könyvhöz képest."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
válasz KROK640 #16748 üzenetére
Játékos, filmes, sorozatos topikokban van (pl ps, xbox, stb topikok). Nem értem miért nincs mindenhol, szvsz igény az lenne rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest