Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#17751) opr válasza KROK640 (#17749) üzenetére


opr
veterán

Ez azert mar olyan szintu fenyegetes, hogy lehet a helyeben mennek es megcsinalnam, ha megigered, hogy NEM adod meg a szamomat nekik. :DDD

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#17752) KROK640 válasza opr (#17743) üzenetére


KROK640
veterán

Hát részvétem :( (nekem is volt ilyen)
Szerencse hogy egyik desktop gép, és nem A desktop gép.
A másik, hogy neked azért van annyi, hogy simán tudsz másik gépet rendelni, ha kell, nekem ebben a pillanatban az sem lenne.

Egyébként egy 12 éves Corsair CX400-ast hajtok a fő gépemben.

[ Szerkesztve ]

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#17753) Pötyi


Pötyi
őstag

Egyedül én használok Csíftek tápot? :F

QNX is cool!

(#17754) jokeph válasza hcl (#17748) üzenetére


jokeph
nagyúr

:K
Samsung Syncmaster 204B monitorban x éve kicseréltük mind az 5 db EL-KO-t a táp panelen, biztos ami sicher alapon, 3 már púpos volt és lement a háttérvilágítás tőle a béka segge alá - cirka 15 éves monitor, imádom mert 4:3-as képáranyú, 1600*1200-as natív felbontással - és ezt a legtöbb általam vallatott retro AGP/PCI-e VGA is tudja. :D

Azóta is kifogástalan, jelenleg is a garázs retro részlegének főszereplője, erre az Asrock4coreSATA2 konfig van ráaggatva, hol DSUB-on, hol DVI-n.

#17752KROK640: a fent nevezett konfigot egy Corsair VX 450 hajtja (P4 óta az összes konfigomat szolgálta amíg nem lettek más tápjaim is), immáron 14 éves táp, makulátlan.
Évente kitakarítom és ennyi, mindene még eredeti (Seasonic bélés és ADDA venti).

[ Szerkesztve ]

RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing

(#17755) opr válasza KROK640 (#17752) üzenetére


opr
veterán

Hát, persze, nem halok bele, de azért nagyon nem lennék boldog. Holnap kap új tápot, remélem annyi lesz a dolog, mert még bő 3 évig ezzel a rendszerrel akartam kihúzni. Azért 3 év, mert tapasztalatok alapján addigra lesz az, hogy a ddr5 kiforrja magát, már nem piszok drága, amd és intel is normálisan implementálja, a kezdeti várható irritáló bugok már nincsenek, és addigra talán a vga piac is helyrerázódik.
Most gépet venni egy elbaszott dolog, ha van rá pénz, ha nincs. :(

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#17756) KROK640 válasza bambano (#17744) üzenetére


KROK640
veterán

Nem hallottál még engem törökül káromkodni! Akkor egy négy betűs szóra sincs szükségem, ötbetűsre se (jah, de a SIKTIR) mégis úgy mondom a magamét, hogy a németországi törökök is felkapták a fejüket, hogy nicsak egy hazafi! aztán kiderült, számukra, hogy nem, csak elmeséltem nekik, hogy Ciprus miatt tudok kicsit törökül, ami pár alapmondaton kívül leginkább a káromkodásban merül ki.

óóóóóóóóó erről jut eszembe valami, ami nagyon haloványan kapcsolódik :

Mútlkoriban egy ismerős kiírta facre, hogy megy majd Ciprusra, Felajánlottam neki, hogy seítek mit érdemes megnézni, enni, inni stb, mégiscsak ott éltem jó ideig. természetesen elláttam tanáccsal, sziget melyik részére menjen, mi az amit ismerek, mi az a mit kevésbé.
Ma rámírt, hogy tegnap óta kint van, és akkor na mit érdemes látni, mit érdemes enni? Ajánljak jó éttermet. Kiderült, hogy potom 60km-re van attól a környéktől(!) amit javasoltam neki. közöltem vele h így étteremajánlás storno, mit keressen, hogy keressen ha Ciprusi kaját akar enni. Már itti s volt némi fennakadás, szerintem a mondandómnak csak egy része ment át, sebaj, eszik amit eszik.

Na, ezután jöttek a látnivalóük, itt már erősen akadozott a dolog, ugyanis előbb nem tudtam kiszedni belőle, hogy a két busztársaságból melyiknek a buszai járnak arra aztán nagy nehezen szerzett egy buszmenetrendet onnan ahonnan mondtam. Közben felhajtottam neki buszokat a nevezetességekhez, még a régi buszmenetrendemet is befotóztam neki, hátha segít, de neten találtam aktuális infókat is.
Ezután jött az értetlenkedés, miszerint Larnacából a busz Aiya Napán át megy Protarasba majd Paralimnibe, hogy mihez hol kell leszállni. Hiába mondom a megálló nevét, azt hogy hanyadik, ő nem tudja, nem érti. Elküldöm a google mapsos helyszíni utcafotót, ő ezt nem érti. Pedig rohadt egyszerű, egész úton egyetlen egyszer van egy hegyesszögű kanyar, ott kéne leszálljon, de nem tudja ... majd küld egy google maps tervet, ahol teljesen másik városból (Paralimni) indította az útvonalat, és hajjaj ez így messzi meg bonyolult ... Pedig ennél jobban nem tudom elmagyarázni.
Közben felhajtottam a török oldal néznivalóit, majd külön kérésre azt is h útlevél nélkül átmehetnek-e, hogy jutnak oda? mire jön a válasz h nekik az nem tetszik a képeim alapján, hagyjuk. OK, semmi gond, egy gonddal kevesebb.
Eddigre rájöttem, hogy jobb ha pár nevezetességet kihúzok, mert ha eddig bonyolult volt, akkor a messzebbiek méginkább azok lesznek.
Akkor írja h olvasta h van a faluban ahol ő van valami hegy, megnézi. Mondom neki h majd küldjön fotókat. Erre instás képek telefonos screenshootjait elkezdi küldözgetni.... na mindegy, nem haragszom rá, csak nekem nagyon durva, hogy valaki ilyen világtalan legyen. Látszik, hogy totál nulla utána olvasással vágott neki ennek az egésznek. Jó, anno én is, de én ott éltem, és megtehettem azt, hogy hetekig csak a szomszéd városról legyen fogalmam, mert ráértem. És felderítettem mindent szép sorjában, eltaláltam mindenhová, konkrétan nulla segítséggel, mobilnet nélkül.

Ezekután nem merem neki mondani, hogy hozzon nekem egy kis halloumi sajtot / KEO-t / Mythost (Efest!) vagy Ziwaniát.

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#17757) qnadam válasza KROK640 (#17749) üzenetére


qnadam
veterán

ez egy remek ajánlat, és ugyan nem tudom, hogy mikor lesz, de sajnos pont aznap pont más programom van, hát ilyen pechet!

de ne csüggedj, van egy remek ötletem. vannak eladó fényképezőgépeim, ha valamelyiket megveszed Tivadarnak, a gép árát rögtön el is kezdheti ledolgozni az esküvődön ;]

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#17758) KROK640 válasza opr (#17755) üzenetére


KROK640
veterán

Igen, most tényleg eléggé elbaszott helyzet gépet venni.
Én márc 1-én vettem., akkor hatalmas mázlival, mert a 10400F történelmi mélypontra 47 ezer ft-ra ment le (azóta volt már 74 ezer, és jelenleg is 60 környékén volt mikor legutóbb néztem), a RAMmmal és a lappal is szerencsém volt, a HDDvel főleg, mert épp a nagy chia buli előtt tudtam beszerezni, szintén nagyon kedvezményesen.
Még egy M2 SSD hiányzik bele (SATA van) meg egy komolyabb VGA, amúgy igazából jelenleg egy időre "kész" is van.

Csak sajnos mostanság elfogyott mind a pénzem, mind a lehetőségem :( úgyhogy az már biztos, hogy idénre így marad. (főleg, hogy manapság egy középkategóriás VGA is egy komplett gép ára... )

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#17759) KROK640 válasza qnadam (#17757) üzenetére


KROK640
veterán

Ejnye Ádám! :D
Még én sem tudom mikor lesz az esküvőm, te meg már tudod, hogy nem érsz rá? ;] Add csak ide azt a kristálygömböt, kellenek a jövőheti lottónyerőszámok! ;]

Akkor talán oda merném adni Tivadarnak az egyik gépedet, aki úgyis megnézni majd mi van benne...

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#17760) qnadam válasza KROK640 (#17759) üzenetére


qnadam
veterán

mi van benne... hát a csodaszép esküvői fotóid!

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#17761) BiP válasza KROK640 (#17756) üzenetére


BiP
nagyúr

"szerintem a mondandómnak csak egy része ment át"
Annyi ment át neki, hogy majd lesz egy kontaktja, akit majd tud nyaggatni, ha ott van.

"Tivadarnak az egyik gépedet, aki úgyis megnézni majd mi van benne..."
Füst van benne, és Tivadar meg is találja. :)

(#17762) E.Kaufmann válasza Pötyi (#17753) üzenetére


E.Kaufmann
addikt

20 éve még más értelmeset nem kaptál, de akkor még csak Delta meg Sirtec béllel dolgoztak. Volt még az Enermax aranyért. Akkor még a
Chifi házak is atombunkerek voltak, most már csak a fél fokkal jobb kivitelezés és a fél miliméterrel vastagabb acél "különbözteti" meg az alsópolcos origami szutykoktól. Most ha megnézed pl a ruszki tápteszteket, a Chifi tápok béltől függően nagyon a szükséges minimumot nyújtják (a ráírt adatok valósak szoktak lenni). Irodai céges gépbe szívfájdalom nélkül vehetők egyes típusai, de otthonra már inkább vesz jobbat az ember.

[ Szerkesztve ]

Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!

(#17763) opr válasza E.Kaufmann (#17762) üzenetére


opr
veterán

Így így. :K

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#17764) Top cat válasza opr (#17743) üzenetére


Top cat
őstag

Nagyot szólt, vagy csak csendben füstölgött?

Azért 5 évnél többet kellet volna bírnia. Bár már egy ideje tényleg úgy csinálják a cuccokat, hogy a garancia időig bírja ki, de ne sokkal tovább.

Nekem egy ilyen 400W-os van. Már közeledik a 20 hoz. :D Csak sajnos ahogy olvasom a fórumokat, az Enermax sem a régi már.

(#17765) opr válasza Top cat (#17764) üzenetére


opr
veterán

Egyik sem. Megnyomtam a bekapcs gombot, jott egy kis alig hallhato zizeges, amirol azonnal tudtam, hogy bajt jelent (plusz a power on led se villant fel - ez adja a legtobb remenyt, hogy semmi mas nem halt meg, mert se egy led, se egy venti, semmi meg se mozdult), ugyhogy rafekudtem a bekapcs gombra, hogy ne is probaljon felebredni, de mar keso volt, egy ilyen hangosabb sohaj jellegu hangot meg kiadott, aztan egy adagban kitolta magabol ezt a mennyisegu fustot. Utana nem is fustolt tovabb meg semmi ilyesmi. Az is igaz, hogy kb azonnal nyultam be a gep moge es a tap fizikai kapcsolojat lenyomtam. Aztan meg nagy szelloztetes, mert valami penetrans szaga volt. :DDD

[ Szerkesztve ]

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#17766) hcl válasza opr (#17765) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

Ez leginkább vagy csak a kondi halála, vagy a tápon belüli zárlat, ami nem nyomta le a biztit (legalábbis tippre).
Valószínűleg semmit nem vitt el, mert jó eséllyel el se indult a táp. (Alapból az van, hogy ha nem tud felállni a kisfesz rész, vagy nem stabil a kimenet, akkor nem ad ki semmit, ezt a leggagyibb tápok is tudják.)

Egészen óccó 2A-es kínai 5V dugasztápból fogtam olyat, hogy ha rádugtam a (szintén gagyi) tabletet, akkor az lekapcsolt. 5V helyett 7V jött ki a tápból... nem azért, mert áramgenerátoros lett volna, hanem mert a visszacsatoló kondi nem volt leforrasztva, és kóválygott a kimenete :D

[ Szerkesztve ]

Mutogatni való hater díszpinty

(#17767) opr válasza hcl (#17766) üzenetére


opr
veterán

Ugy legyen. Ma delutan megjon az uj tap, aztan meglatjuk. Amugy igen, szerintem is igy lesz, hogy minden meguszta, de taphalalnal sose lehet biztos az ember semmiben, amig ki nem probalja egy ujjal. :(

Kinai tap: Vazzzz, az azert meg kinai cuccbol is alsopolcos. :DDD

[ Szerkesztve ]

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#17768) hcl válasza opr (#17767) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

Gyári hiba megesik mindenben, ezen meg meg se lepődtem, mert a létező legolcsóbbat vettem :D

Mutogatni való hater díszpinty

(#17769) Top cat válasza opr (#17767) üzenetére


Top cat
őstag

Milyen új tápot vettél ?

(#17770) opr válasza Top cat (#17769) üzenetére


opr
veterán

Seasonic CORE-GC-500. Sajnos ez nem modularis, illetve a CORE szeria bar nem rossz, azert nem a teteje. Ez volt olyan, ami normalis, fent van ilyen-olyan listakban az ajanloatt tapok kozott, asap jelleggel megerkezik es nem kerult egy vesebe. Ugyanez modularisban majdnem a duplaja volt, annyit meg azert nem er, majd betuszkolom a folos kabeleket valahova. :D

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#17771) hcl válasza opr (#17770) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

Szoktad a gép belsejét nézegetni? :D Akkor meg elférnek... :D

Mutogatni való hater díszpinty

(#17772) ikszboX


ikszboX
csendes tag

:DDD

A bizalom kétirányú utca

(#17773) opr válasza hcl (#17771) üzenetére


opr
veterán

Nem, de akkor se szeretem, ha mindenhol ott figyel a tyukbel. :D

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#17774) qnadam válasza opr (#17773) üzenetére


qnadam
veterán

pedig a moduláris táp nem használt kábeleit szépen el lehet helyezni a ház valami nem használt sarkában, így nem foglalnak helyet máshol, és mindig kéznél vannak, ha kell :DDD

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#17775) opr válasza qnadam (#17774) üzenetére


opr
veterán

Az is egy modszer. :DDD
En a mindenkori alaplapdobozba szoktam ezeket gorni.

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#17776) qnadam válasza opr (#17775) üzenetére


qnadam
veterán

ha valaha moduláris tápom lesz, majd kitalálom. amikor legutóbb vettem ilyesmit, még nem nagyon voltak ezek divatban (meg asszem az antec házban lévő tápot használtam akkor is), azóta meg laptopok és egy dell workstation, ahol meg szóba se kerül ez a kérdés :)

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#17777) BiP válasza opr (#17775) üzenetére


BiP
nagyúr

Az is jó. Én magának a tápnak a dobozába.

(#17778) Top cat válasza opr (#17773) üzenetére


Top cat
őstag

Ezzel megoldható a probléma. ;] :D

#17777 BiP
Szerintem is jobb helye van a dobozában. :D

(#17779) opr válasza Top cat (#17778) üzenetére


opr
veterán

Azt mondod, hogy minden tap modularis, csak nem mindenki akarja elegge? :DDD

Alaplapdoboz jobb, mert oda megy a minden mas is, hutopaszta, sata kabelek, csavarok, kabelkotozok, stb minden szar, igy minden egy helyen van. Es az alakja is optimalisabb ilyesmire, a tapok doboza altalaban magasabb.

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#17780) hcl válasza opr (#17779) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

Én a fordítottját csináltam... Hibás tápról bontott SATA kötegekre cserélni az IDE csatis ágakat :D

Mutogatni való hater díszpinty

(#17781) Top cat válasza opr (#17779) üzenetére


Top cat
őstag

Mondjuk úgy, hogy minden táp részben moduláris. A felesleges kábelek könnyen leszedhetők a már említett szerszámmal. Visszarakásuk már problémásabb. :D

Sokan össze szokták kavarni a megnevezéseket. Az ilyen táp moduláris.
Amelyikben fixen be van építve az ATX csatlakozó és a CPU-táp csati (némelyiknél még a PCIe csatlakozó is), félmoduláris. :)

Most néztem rá, hogy amit rendeltél tápot még törésgátlóval sem szerelték fel.
Ne legyen igazam, de azok a kábelek elég merevnek tűnnek.

(#17782) opr válasza Top cat (#17781) üzenetére


opr
veterán

Kb 3 evet kell kihuzzon egy olyan konfignal, ami talan ha 200W-ot felvesz (R7 1700 az esetek 99.9%-ban alapon hajtva + egy gtx 1050Ti mindig alapon hajtva), amikor csucsra agyon van terhelve, es nagyon ritkan van belul baszogatva, kb az evente egy nagytakaritas + ujrapasztazas, amit igy most egyuttal meg is ejtettem, ha mar ugyis szet lett boritva.

Ennyit csak ki fog tan birni, ha mar 7 ev garancia van ra. Tobbet nem akartam most tapra kolteni igy, hogy tudom, hogy csak ennyi idore kell. Aztan 3 ev mulva lesz uj konfig a dologbol, ott mar nem fogok szarozni, kap valami felsopolcos megoldast az uj majd. Ez meg majd megy vagy az aprora, vagy sogornak gratis modon, vagy a szekrenybe backupnak (meg nem dontottem el) ezekhez, ennyi idore meg szvsz boven eleg jo.

[ Szerkesztve ]

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#17783) tothl válasza E.Kaufmann (#17762) üzenetére


tothl
addikt

A Vargáné féle tápoknál nem volt jobb széles e hazában!

(#17784) koby11h válasza tothl (#17783) üzenetére


koby11h
aktív tag

Igen, távolba hajigáláshoz, diót törni vagy papírnehezéknek... csak beszerelni nem volt szabad! :)

Ha volna sonkánk, akkor csinálhatnánk sonkás tojást, ha lenne tojásunk!

(#17785) hcl válasza tothl (#17783) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

Tűzgyújtáshoz.

Van egy ASTI tápom, az olyan, hogy gépbe nem tenném :D Tehát ha valami a Codegen és a Vargáné táp alatt van, akkor az az :D Tesztre 1-2 alkalommal hajtottam róla P3 lapot, de azt se szívesen :D Eladni végképp nem adnám...

[ Szerkesztve ]

Mutogatni való hater díszpinty

(#17786) qnadam válasza koby11h (#17784) üzenetére


qnadam
veterán

ne legyél ilyen szigorú! ha csak arra kell, hogy ne legyen akkora luk a ház hátulján, arra teljesen jó. áram alá nem szabad csak helyezni.
egyébként az at tápokkal még nem nagyon volt gond, azok az atx korszakban kezdődtek :)

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#17787) koby11h válasza qnadam (#17786) üzenetére


koby11h
aktív tag

Inkább flexelek egy lemezt és csavarozom oda - az is lezárja a házat és nem fog spontán öngyulladással kárt okozni a többi alkatrészben...

Nekem a nagy piros billenő kapcsolós AT tápok voltak a kedvenceim. XT és 286-os klónokon ezek voltak az irodában :)

Ha volna sonkánk, akkor csinálhatnánk sonkás tojást, ha lenne tojásunk!

(#17788) hcl válasza koby11h (#17787) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

Én még az iskolai gépteremből ismerem ezeket + a saját 286-omról, de annak az elején volt egy kulturált kapcsoló :)

Mutogatni való hater díszpinty

(#17789) radio11 válasza hcl (#17788) üzenetére


radio11
tag

Kis fiatal :D nekem az iskolai gépteremben HT1080z volt először

(#17790) hcl válasza radio11 (#17789) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

Jó, nekem meg TVC otthon, már akkor, amikor az iskolában nem volt még gépterem :)

Mutogatni való hater díszpinty

(#17791) --ka válasza radio11 (#17789) üzenetére


--ka
senior tag

1985 nyara, Primo A széria, ezzel kezdődött.
Nyilván nem saját volt.

"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."

(#17792) koby11h válasza radio11 (#17789) üzenetére


koby11h
aktív tag

HT1080Z, meg az a magnó benne... :O
Mekkorát szívtam, amikor megírtam délután a programot, felvettem azzal a @$#@><ß magnóval és másnap órán nem tudtam visszaolvasni! Még jó, hogy előtte megírtam papíron.

--ka : Primo A is meg volt, a zöld/szürke billentyűzetes, azóta is fájnak az ujjaim :)

De eredetileg ZX81-en kezdtem, persze az sem saját volt, de aki kapta semmit nem tudott vele kezdeni :)
Mondjuk akkoriban ugyan ez volt a video magnókkal is. Vették kilószámra én meg jártam körbe TV-re kötni, kettőt összekötni, hogy tudjanak másolni. Akkor a Video In és a Video Out volt az űrtechnika! :D

[ Szerkesztve ]

Ha volna sonkánk, akkor csinálhatnánk sonkás tojást, ha lenne tojásunk!

(#17793) opr válasza opr (#17782) üzenetére


opr
veterán

Beszereltem az uj tapot, jo volt a tipp, nem vitt magaval semmit a masik. Elegansan tavozott, de legalabb egyedul. :D

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#17794) hcl válasza opr (#17793) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

És még simán vissza is hozható, az is erősen gyanús :)

Mutogatni való hater díszpinty

(#17795) opr válasza hcl (#17794) üzenetére


opr
veterán

Mar biztos nem. B@szott budos volt, ugyhogy kiraktam a kertbe, hadd szellozzon kicsit, az idojaras app ugyis azt mondta, hogy nem lesz eso vagy 3 napig. Hat... Ez nem jott be. :(
Ugyhogy ment szegeny az elektronikai hulladekhoz.

[ Szerkesztve ]

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#17796) hcl válasza opr (#17795) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

:D:D:D:D:D:D:D:D :C

[ Szerkesztve ]

Mutogatni való hater díszpinty

(#17797) qnadam válasza qnadam (#17733) üzenetére


qnadam
veterán

hja, elfelejtettem mondani, hogy ez a kép digitális, ráadásul telefonnal készült :P

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#17798) frescho válasza tothl (#17783) üzenetére


frescho
addikt

A Vörös Mgtsz táp simán kenterbe verte, ha másban nem, akkor a forrasztási kultúrában biztos.

https://frescho.hu

(#17799) KROK640 válasza BiP (#17761) üzenetére


KROK640
veterán

Az bizony meglehet, ma is volt pár kérdése.

Hajjjaj, apuka gépénél fejlemény van ... Ma mondja barátnőm, hogy a az új gépben nincs winyó. Sem a régi, sem egy új. A kérdésemre csak annyi volt a válasz hogy hol van a winyó : "hát az nincs itt". Ezekután szinte várom, hogy ne legyen oprendszer a gépen (SSD elvileg van)...
Az adatok meg? Szerintem lehet hideg vizet inni rájuk...

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#17800) KROK640 válasza opr (#17765) üzenetére


KROK640
veterán

Hm, süsü a sárkány lakhatott benne ...
Mindenesetre gondolom 1-2 nap és megjön az új tápod, és kiderül :)

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.