Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Van egy haverom Zolesz, aki 20+ éve különféle Linuxokban van nyakig.
átlag 3-6 havonta rájön, hogy ő most megtérít engem, és Linbux usert cisnál belőlem. Amikor elmondom neki, hogy arra lenne szükség, hogy ez meg ez a játék menjen, akkor félnap kínlódás után tízből hát nem megy a maradék három meg X% teljesítményveszteséggel/kompromiszummal. De nem csak erről van szó, hanem arról, hogy kismillió konzolparancsot ismerjek (párat kénytelen vagyok, ugyanis adhoc jelleggel néha kerülök Linuxos gép mellé), ismerjek meg egy új grafikus felületet, ami ugyan hasonlít a Windowsra de mégis eltér. tudjam hogy mivel böngészek, mivel szerkesztek videót stb. Aztán Zoleszt is azon kaptam nem egyszer, hogy a Win7/10 is ott figyel a gépén, és sokszor azt használja.
van egy másik haverom Sanyi, ő is ilyen elevetemült Linuxos, ő meg is mondta, hogy jó a Linux ha ismered, de bizony még nála sem tudja kiszorítani a Windowst. Pedig ő is tizen éve Linuxozik.Lehet, hogy a Linuxohoz nem értek, de azt látom, hogy akik értenek hozzá is alátámasztják az elképzeléseimet. Ettől persze, most nehogy azt hidd, hogy lenézek bárkit aki Linuxot használ, tegye, de én 25 év Windows után már amúgy sem szeretnék megtanulni valami tök mást, amivel nem lesz jobb vagy gyorsabb a dolog (sőt!) csak másabb.
A VGA átkendácsolás meg semmiség, ha benne vagy (biztosra veszem, hogy mondjuk a te szempontodból a Linux is ilyen, benne vagy és úgy gondolod, semmiség. Ez van, eltérőek vagyunk).
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
nagyúr
Mivel nem vagyok türelmetlen/retro fan vagyok, XP-vel (SP3) böngészek a kövi konfigon:
DFI Lanparty NF3 ULTRA-D lap + Athlon64 3500+ proci (ez gyengébb mint az említett Celeron M430) + 2*1 GB DDR1 400 ram + Inno3D GeForce 4 MX440SE 64 MB 64 bit/HIS ATI Radeon 7500 64 MB 128 bit + Maxtor 80 GB IDE HDD. - net kapcsolat USB2.0-án WIFI stick-el, 150 Mbit-es TPLink.
Böngésző: MyPal
A 2 GB ram több mint elegendő, a szűk keresztmetszet a CPU, oldalbetöltéskor instant 100%-os kihasználtság, de működik. egy kétmagos Athlon64 3800+/4200+ felettébb megdobná a "felhasználói élményt".
A fent említett lapos pl. tökéletesen megfelene egy műhelybe, zenét nyomatni pl.#17251KROK640: hasonló elvek és dolgok mentén nem használok Linuxot, maximális tiszteletem annak aki keni-vágja.
Leginkább a játékproblémák miatt nem, a többi része mindegy is volna (böngészés/multimédia).#17256hcl: nyilván nem is ajánlás volt részemről, hogy XP alatt kell böngészni.
Érzékeny adat nincs rajta, max a retro bench eredményeimet vihetik róla, hálóra nincs kötve.
De meglepően "jól" fut rajta.
Pentium Dual-Core E5200-as retro masinán meg szárnyal a böngészés XP alól, 720p-s YT videók is mennek.
Az Athlon64 3500+-al YT video 144p-ben mene csak folyamatosan.[ Szerkesztve ]
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
KROK640
nagyúr
válasz freemanone #17067 üzenetére
Eddig azért nem rejtettem el (egyszer az elején megtaláltam) mert a start menüben viszont nem volt kereső sáv, de most rájöttem, hogy ha elkezdek valamit írni akkor azzal párhuzamosan megjelenik
Szóval köszInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Tim82
félisten
Villanyszerelő rokon (pontosabban csajom rokona) használja "netezős gépnek", lakásfelújításuk miatt épp el van pakolva a normál gépe.
Mivel ő meg ingyen fog hamarosan egy komplett lakásátvezetékezést megcsinálni nálunk, talán ennyit én is megtehetek érte...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
KROK640
nagyúr
válasz E.Kaufmann #17111 üzenetére
Engem, hogy szar a wifi, de visszazsóltam, hogy csak bizonyos oldalak nem fognak menni... és tényleg.
Ellenben Zoltán cimborámnak (igen, annak a Zoltánnak) kijutott a jóból, ugyanis a Digin ügyfélszolis és pont műszakja volt.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
válasz jokeph #17252 üzenetére
A biztonság a szűk keresztmetszet egy XP-n (Nem, a "nem kattintok mindenre" nem véd meg; nemrég volt valami tök ártalmatlan oldal fertőzve )
@KROK640 : " ismerjek meg egy új grafikus felületet, ami ugyan hasonlít a Windowsra de mégis eltér. "
Hova kell kattintani userek? Ne már, hogy ez indok
A játék speckó eset, azt ne is várd el. Haverod se értem, miért erőlteti. (Nem lehet, hogy azért ül néha Windows előtt, mert játszik, és nincs humora rebootolni a dualboot-os gépet? Na ezért nem szoktam javasolni a dual bootot... Macera.)
Nálam meg igencsak kiszorult a windóz" de én 25 év Windows után már amúgy sem szeretnék megtanulni valami tök mást"
De akkor mondd ezt, ne azt, hogy fúdeszar mernemwindóz. (Meg akkor ne panaszkodj hogy szarawindóz, hiszen akkor neked az a jó . És szar is marad, ha mindenki használja annak ellenére, hogy szar, mert a MS nem fog fejleszteni, ha nem muszáj.)
BTW nekem is van Windowsom, virtuálgépen, mert van progi, ami csak azon megy. Ettől még az összes többi gépemen meg nincs.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
KROK640
nagyúr
Mi barátnőmmel beszélgettünk messengeren, és 17:44kor kiírta a face h nincs internet (vagyis a messneger) de majd 10 percet tudtunk még dumálni. Leraktuk, pár perc múlva eszembe jutott még valami, vissza akartam hívni, de már nem ment, teszteltem, a face sem ment. Néztem, net van, akkor mindegy, majd lesz valami, ez úgyse szokott sokáig állni.
Pár perc múlva (18:01 körül) láttam kihírezte az Index, hogy megállt a face...
1 óra múlva már tudtam ismerősök által, hogy Angliában, Franciaországban, Németországban és Ausztriában is áll.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
válasz KROK640 #17251 üzenetére
> A VGA átkendácsolás meg semmiség, ha benne vagy
Évekkel ezelőtt hosszú ideig (értsd 3-4 évig) Linux only volt az itthoni gépem. Úgy, hogy előtte 20 évig Windowst használtam. Sőt, win98-7-ig mindegyik OS-t hivatalosan bétateszteltem (meghívott, zártkörű csoport). És semmi kendácsolnivaló nem volt a Linuxban. Just works. Persze mivel alapvetően érdekel mi-hogy működik, állandóan valamit turkáltam benne. Így lettem anno Win tesztelő is
Vagyis évekkel ezelőtt is hibátlanul ment a Linux, hozzáértés nélkül. A mai disztribúciók meg már attól is jobbak lehetnek. Aki nem ragaszkodik görcsösen a régi beidegződésekhez, annak nem gond Linuxot használni.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
KROK640
nagyúr
válasz koby11h #17142 üzenetére
Semmi olyan nincs a win11-ben ami miatt nekem érdemes lenne átállnom rá. Annak ellenére, hogy a CPU-m lazán támogatná.
Utoljára a Win7 volt az a rendszer amire úgy éreztem, hogy na erre gyorsan át kell térnem, mert jó.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
-
válasz KROK640 #17260 üzenetére
Oszinten szolva olyan szinten hagy hidegen a win11, hogy az nem igaz, azt se tudom, mi az, ami miatt elvileg jo nekunk, hogy letezik. Tolem kap ~5 evet, hogy kiforrja magat.
Aztan maximum ha azt hallom, hogy win7 szinten jol sikerult, akkor meggondolom, de amit mostanaban muvel az MS, haaaaaat, nincs sok bizalmam a dologgal kapcsolatban."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
KROK640
nagyúr
A laptop árak mindig is elvetemültek voltak!
Ehhez hozzá jön az, hogy a piac maga ius asszisztál ehhez azzal, hogy tíz laptop vásárlóból legalább ötnek nincs is ténylegesen szüksége laptopra. (szerintem ezt már kitárgyaltuk vagy ebben, vagy az aprós topicba). Az árak a magasban, a bővíthetőség meg újabban erősen sehol, ahogy a javíthatóság sem.Mondjuk ha külföldön dolgozó magyarok vagytok, akik sűrűn járnak haza, akkor pont éri a laptop! kivéve persze ha életmódszerűen kint éltek, és nem költöztök, akkor lehet, hogy érdemes lenne elgondolkodni egy asztalin, azon zsanér sincs, és £1000-1500 -ból már elég komoly asztalit lehet venni (kivéve VGA, de egy olyan akár bele is fér mint egy ilyen árú laptopba), ha pedig i3 + 8GB RAM meg valamekkora SSD a cél, akkor akár £3-400 alatt is megállhattok.
-
válasz KROK640 #17263 üzenetére
Napi szinten hordozza az arc, robogoval. Szerintem neki annyira nem opcio az asztali, bar feldobom neki az otletet egy oldalkocsis aggregatorral, meglatjuk mit szol.
Amugy ma, most, amilyen arak vannak az asztali PC alkatreszeknel, van olyan, hogy kb azonos teljesitmenyu laptop ugyanannyi vagy olcsobb, ami teljesen abnormalis.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
KROK640
nagyúr
válasz koby11h #17184 üzenetére
Várnék pár hetet-hónapot, aztán ha nem jön érte, akkor javítanám és eladnám gyorsan.
Ha ezekután keresi, megmondanám neki, hogy nem ért kb semmit de ha gondolja megkapja a rossz gép árát minusz munkadíj.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Tim82
félisten
Egy Q4OS, BunsenLabs gondolom, tűrhetően futna rajta.
Az R széria a szó szoros értelmében nem volt butított a T-hez képest. Én mondjuk elfogult vagyok, még mindig van egy 4:3, IPS kijelzővel bővített R61-em.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Olcsósított volt, arra értettem a butítást.
A Q4OS, ilyesmi OK, de ilyet nem adunk hozzá nem értőnek. Meg ha elkezded átlagosan használni böngészésre, bekapja a böngészde az összes ramot.@Jokeph : "Pentium Dual-Core E5200-as retro masinán"
Azon alap lenne hogy megy a 720P még prociból is.
Az Athlon64-en is. (Tavaly próbáltam, amikor adtam el olyan gépet )[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
Ami havert illeti, láttam néha játszani, de előfordul t az is, nem egyszer, hogy csak net/zene/film ment és akkor is a Windows volt belőve neki. Különösen mióta Win10-ese van (A10-es Bulldozerrel, meg 24GB RAMmal) azóta nagyon gyakran tudom azon kapni mikor nála vagyok, hogy épp megint a Windows van betöltve.
Amúgy a Windowssal az a baj h mindenki is arra fejleszt, meg hatalmas platform lett. A 90-es évek végén 2000-es évek elején mindenféle oprendszert is kipróbáltam a Windows mellett (Beos, Doors, pár Linux disztib) de mindig arra jutottam, hogy a Windowssal járok a legjobban.
ne forgasd ki amit mondtam, sosem mondtam olyat, hogy azért szar mert nem windows
-
Tim82
félisten
-
KROK640
nagyúr
Az oldalkocsis aggregátor feldobásánál azért fényképzed le az arcát
így persze, marad a laptop...
csak ugye rengeteg olyan esettel találkoztam, ahol lekerül a laptop egy asztal közepére, és évekig el sem mozdítják onnanInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
válasz KROK640 #17270 üzenetére
Már a 2000-es években is monopol volt kb. a Microsoft, és az akkor Linuxok tényleg macerásak voltak (na az Uhunak pl. tényleg minden baja volt, de egy korabeli Redhat sem volt out of the box használható).
Csak azóta 20 év eltelt, és már 2005 körül is pöcc-röff ment a Fedora a Pentium II-es laposra, meg 2010 körüli Ubuntuk mindenre, ami csak alájuk került.Mutogatni való hater díszpinty
-
-
BiP
nagyúr
válasz KROK640 #17258 üzenetére
Azért az kemény, hogy negyed óra leállás után már hír van róla.
Ha 1 órát áll, nálam az még mindig csak egy vállvonás, hogy oké, majd megcsinálják.
6 óra az már nem semmi, de mivel dolgoztam úgyis, nem zavart. No meg ha épp ráértem volna, akkor sem haltam volna bele.#17269 hobizoli : Hehe
Én PH-t szoktam megnézni ellenőrzésképp. Meg régen origo-t. És persze google.
Meg crosschecknek azt szoktam még, hogy megnézem mobilról is, hátha csak az itthoni net ment el vagy a gépben valami.[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
Na, de majdnem elfelejtettem, hogy miért is jöttem most a topicba
Szóval mind Tivadar, mind barátnőm apjának a gépe ügyében van "haladás".
Tivadar :
Ráírtam múlt csütörtökön, majd szombaton is, hogy az általa hetenkéntre ígért törlesztőrészlet már megint csúszni, konkrétan augusztus eleje óta nem fizetett ugye. A reakció az semmi volt elolvasta és nem válaszolt. Na, ekkor elhatároztam, hogyha ezen a héten nem lesz valamiféle haladás, akkor elveszíti a maradék jóindulatomat is, aminek az egyik fő eleme, hogy erről nem szólok neki, csak a jövőben úgy állok hozzá, hogy mindegy, hogy mit üzletelünk úgy fogom intézni, hogy neki jó ne legyen. Szerencsére, ere egyelőre nincs szükség, bár az elégedettségtől messze állok.
Ma reggel ismét írtam neki, hogy tudom, hogy tegnap vagy ma fizetést kap, és semmiképp se felejtkezzen el rólam. Megnézte, válasz semmi.Aztán egyszer csak jön öcsém, hogy Tivadar adott neki pénzt 5000ft-ot, hogy adja nekem oda. DE (így még 15 ezerrel lóg) volt még valami ami csükkentette az elégedettségemet : elkezdte Tivadar mesélni öcsémnek, hogy én jól átvágtam(!) ezzel a géppel, mert úgy hagytam ott, hogy nem lehetett kikapcsolni (WTF?), meg melegedett a proci, meg biztos szar volt az egész azért adtam el neki. Talán a láb is le volt törve.
Ezen kissé felhúztam magamat ugyanis :
1. Amióta 2014 januárjában összeraktam azt a gépet, sosem volt szétszedve a CPU és a lap, a CPU-n valóban nem volt paszta, de még ígyis halkabb volt a hűtés mint a mostani I5-ömön.
2. Nem akartam neki eladni a gépet! Ő könyörgött, hogy adjam el, én megakartam tartani tartalék platformnak, ha ne adj isten valami történik ezzel a géppel, akkor ne egy Athlon XP-vel 1GB RAM társaságában kelljen napira szenvednem... Azért egy 4330-as I3 és 16GB RAM mégiscsak jobb...
3. Mikor elvittem hozzá, akkor lett rá rakva rendszer, meglett vele nézve több játék, hatalmas örülés volt, hogy jajj de szépen és jól mennek!
4. Többször volt ki és bekapcsolva a gép, órákig ott voltam mellette, minden hibátlanul ment! így hagytam ott neki 0ft kezdő részlettel a szemlátomást jól működő gépet ...
Ha mégis lett volna valami baj, akkor felemelhette volna a telefont, ahogy végül vasárnap este fel is hívott, hogy pénteken elrontotta. Ráadásul egyből be is vallotta nekem, hogy elrontotta.Mindezt kifejtettem öcsémnek is, és elmondtam neki, hogy épp ezért fel ne üljön az ilyen mendemondáknak, ráadásul ő amúgyis tudta, hogy jó a gép, mert megpróbálta elkunyizni tőlem ingyen a lap + proci + RAM kombót. Persze beszereléssel. De neki is mondtam, hogy inkább tartaléknak tartanám meg.
Tivadarnak messengeren megköszöntem az 5000-est (hogy legyen nyoma, hogy mennyit kaptam), erre nem reagált, de a vádakkal sem jött elő, pedig úgy voltam vele, hogy hajrá, ha akar. Magamtól meg nem rugdosom a darázsfészket, szerintem ő is tudja, hogy nekem van igazam, gondolom öcsémnél bepróbálkozott.
Ugrojunk barátnőm faterjának a témájára :
múlt szerdán ugye beszart az asztali gépe, bekapcsolni sem lehetett, jött a dolog, hogy menjek ki hozzájuk de azonnal és nézzem meg. Aztán mikor előjött, hogy kocsival kéne hozzon, vigyen vagy a gépet, akkor hirtelen a sürgősségi faktor jelentősen alább hagyott. Annyiból nem bántam, hogy csak tápom lett volna a teszteléshez, meg talán RAMom, ha alaplap baja van akkor nem tudok semmit sem tenni vele.
Alapvetően ismerem az öreget, ha megcsinálom, akkor valószínűleg az anyagár mellé pár liter pálinkát is kaptam volna. Pálinkát, amit sosem szerettem, amíg meg nem ismertem az ő pálinkájukat. Azóta a kedvenc italom. Legalább is amit ők csinálnak. És hát közeleg a tél ... szóval jól jött volna.
De végül bartánőm erős lebeszélése miszerint ha nem csinálom meg, az lesz, hogy mégjobban elrontottam, végül úgy döntöttem, hogy pálinka ide vagy oda, ezt most inkább kihagyom. Elvileg holnap megnézi valami kollégája, valószínűleg sosem fogom megtudni, hogy mi volt a baja de ahogy a szerencsémet ismerem valaki szépen fog keresni ezen a projecten, és nem csak pálinkát...Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
nagyúr
E5200: csak CPU erőből megyen, AGP-s VGA-k nem segélnek semmit, meg a régi pci-e karik sem.
Athlon 64 3500+: ez sokkal gyengébb, s939, 1 mag/ 1 szál, 2,2 GHZ.
Biztos erre gondoltál ?RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
-
válasz KROK640 #17279 üzenetére
" csak a jövőben úgy állok hozzá, hogy mindegy, hogy mit üzletelünk"
Már el van rontva. Kifizeti, többet nem üzletelni vele."Ráadásul egyből be is vallotta nekem, hogy elrontotta."
Azóta már megmagyarázta magának, hogy már rossz is volt Csak neked nem...", gondolom öcsémnél bepróbálkozott."
Mesterterv vaze."de ahogy a szerencsémet ismerem valaki szépen fog keresni ezen a projecten, és nem csak pálinkát..."
Meg te leszel a szararc hogy nem oldottad megy csuklóból. (Teleport & varázslat required.)@Jokeph : "Athlon 64 3500+"
Aha! Hogy egymagos! Akkor jóhogy nem fog menni. X2 -re asszociáltam
Az E5200 -on nézd meg a Juhtyúkot VLC-ből. Esélyes az 1080p. 2 mag + órajel legyen, T61 is viszi, csak a böngésző ül le mindent.[ Szerkesztve ]
-
válasz KROK640 #17273 üzenetére
Most ha úgy vesszük, kényszerből amúgy nálam is ez lett a sorsa az egyiknek.
Eredetileg azért lett véve az egyik lapos, konkrétan az acer swift 5 (vagy 3?! Franc se tudja már) merthogy kéne valami olcsó fos, ami kicsi, könnyű, alap dolgokra jó, és nem a személyes gépe egyikünknek sem, meg annyira nem fáj, ha meghal vagy ellopják. Azért kellett, merthogy ügyintézni hazajárunk, nyaralni megyünk, ide-oda megyünk, szóval kell egy lapos, ami nem fáj ha megmurdel vagy ilyesmi. Aztán bumm, covid. 1,5 éve a TV alatt csücsül szegény, mint htpc.Ui.: megnéztem, 3.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Megrendelte haver a dell latitude 5520-at (végül i5-el, mert nem válaszolt a support, i3-al meg nem engedett továbblépni). Kosár azt mondta, várható szállítás október 26. Huh, mondom, ok, np, megoldod valahogy, az annyira nem sok idő.
Az e-mail már azt mondta, hogy szállítás várhatóan október 26 és november 22 között.
Mondtam neki, hogy az már azért keményebb, de megoldod. Közölte, hogy sima ügy, "megműszakiemberelte" addig magának, így tökéletes. Aztán elküldött egy képet. Perpill egy guriga budipapírt rakott a gép mögé, úgy használja, így nem gáz a törött zsanér, tartja a pejper, végülis működik."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
-
KROK640
nagyúr
válasz DJGABI #17281 üzenetére
Tisztában van vele. És azért köszöntem meg az 5000-est, hogy nyoma legyen, hogy most is csak egy 5000-est adott, nehpgy véletlenül a későbbiekben 10 vagy 20 ezressé alakuljonb az emlékezetében.
A fűnyírás kérdés nem lett rendezve, de jön ő még fát vágni hozzám úgyis...Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Hardvert lehet h nem fogok vele üzletelni, de egyéb téren eléggé nehezen tudnám kiradírozni az életemből.
Igen, lehet h magának megmagyarázta, de igencsak lényeges pont az is, hogy én mit hiszek. A mesterterv is hasonló...
Hát lehet, hogy én leszek a szararc, de momentán kiszálltam az egészből. Nem vagyok róla meggyőződve hogy jó megoldás volt ez, vagy hogy jól jövök ki, de már ez történt.
Ez néha olyan mint a tippmix. Életemben hatszor töltöttem ki szelvényt. (full vegyesen) háromszor feladtam, háromszor ilyen-olyan okból nem. Az a három mait feladtam elment, és mind a három amit nem adtam fel ilyen 4-10× szorzókkal meg jött volna, ha feladtam volna... "Sebaj, legalább nem leszek szerencsejátékfüggő, és ezzel sem kell többet foglalkozni" gondoltam magamban, és feladtam végleg.
Néha az az érzésem, hogy a gépjavítással hardver eladással is így járok. (bár gépjavításba régen voltak kiemelkedően jó üzleteim, meg HW eladásban is, elég ha arra gondolok h a HD3870X2-t végül kétszer adtam el, és mindkétszer többért mint amennyiért vettem )Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
-
válasz KROK640 #17289 üzenetére
Ilyen embereket én inkább kiradíroznám
Kicsit ON :
Haver adott egy gépet, hogy rendbe kéne rakni, eladni, és felezünk.
Megtörtént, elvitte egy csóka.
Kb. 20 perc múlva röhögve hív haver, hogy a lakótársa megvette azt a gépet bányászni, amit eddig nézett a lakásban évekig (Mondjuk Core2-n bányászni, LOL)
Mindegy, végülis a videokártyán kívül minden az övé belőle, az meg pont jól jön nekem (HD4670 )Mutogatni való hater díszpinty
-
-
-
dingdongkng
tag
válasz koby11h #17238 üzenetére
"Mint egy billentyűzetes tablet." Ezt akartam írni, az Apollo lake, konkrétan egy tabletekbe szánt dolog volt. Ez meg így ránézésre egy tablet board. Mondjuk ami kinda impressive hogy van hely még 2gb ramnak. Én azt hittem hogy ezeknél a max 2GB körül volt...
A kávéautómata előtt mind egyenlők vagyunk...
-
koby11h
őstag
válasz dingdongkng #17295 üzenetére
Volt belőle 4GB/64GB (mint a telefonok/tabletek), DE az drága volt!!!
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
dingdongkng
tag
Amúgy ha már ilyen szép számban vannak linux felhasználók itt. Mivel az asztali gépemen (sem) tudom kiikszelni ( ) az "ez a gép NEM kompatibilis a w11-el üzenetet"(Oké de akkor mi a faszért nem hagysz békén a picsába), felmerült hogy esetleg azon használok linuxot. Kérdéseim:
- 5930k + vega64. Van oka annak hogy ezek ne vagy szarul működjenek vele?
- Illetve tud olyat a linux hogy két monitorom van de eltérő orientációban. Ezt a use case-t tudja kezelni? Ha igen melyik UI biztosan?
Thx <3 és pls ne szopassatok megA kávéautómata előtt mind egyenlők vagyunk...
-
F.E.K..
senior tag
válasz dingdongkng #17297 üzenetére
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
koby11h
őstag
válasz F.E.K.. #17298 üzenetére
Majdnem én is írtam, hogy pedig Linuxnál abból tanul az ember ha felrak párat, ha valami nem megy végigtúrja a net-et, vért izzad, mosolyog ha fórumon lebasszák párszor...
Utána sokan rájöttek már, hogy nem is annyira sz@r a Windows..."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest