Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Diabolis #34877 üzenetére
Pöröghetett az agya, hogy kire fogja...
Nekem ma csak a szokásos, user helyett a helpdesk felhívása, elmondom, hogy lassú a Teams, nehezen épül fel a hívás, gyakran nem hallanak.
Ezt ő magától nem. Gép meg nem hozzánk tartozik...Utána kiszedtem a nevem a jegyből, mert a jóképességű az én nevemre nyitotta, meg beleírtam a múlt heti ugyanilyen user jegyszámát...
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Top cat
addikt
-
-
-
-
BiP
nagyúr
válasz Diabolis #34040 üzenetére
Hadd legyek megint értetlen:
Megmutattam neki a vizsgaképeket is, majd rákérdeztem, hogy hány, minősített vizsgabiztos több órányi munkáját óhajtja felülírni öt perc alatt?
Ez mi? Tuningverdához külön vizsga kell? Vagy a sima jogsin megy ekkora pörgés?#34041 Lenry + #34042 Diabolis : köszi. Így már rémlik, korábban írtad is a nevét, de nem kapcsoltam. Kávé előtt vagyok még
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
válasz Diabolis #34043 üzenetére
Pihenőkben szokott állni sárgavillogós útdíjellenőrző autó (leginkább teherautókat néznek afaik). Na, arra is rendszeresen megy a satu.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
-
-
opr
nagyúr
válasz Diabolis #34029 üzenetére
2.5 V6 az szép és jó. Beröffen egy szívó V6, az minden autóbuzi számára azonnali mosolyt jelent még dugóban állva is. Jó szórakozást!
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
-
bambano
titán
válasz Diabolis #33763 üzenetére
Nekem két rendszerrel volt eddig a legkevesebb bajom: az asrock rack és az intel rmm4-gyel.
IBM-ből csak régi cuccaim vannak, rsa2, ahhoz már művészet összelegózni az ikvm-et. ilo, drac nem volt a kezemben. Van asus is, az, szerintem, bugos.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
-
-
válasz Diabolis #33737 üzenetére
Szerintem nem értette a célzást
"Pendrive? Asztalon nincs nappaliban nincs, céges autóban nincs, nadrágban nincs."
Na ezért van itthon PXE Az nem veszik el.
Gondolom exednél nyilván nincs otthoni szerver, de én sem találtam soha a pendrive-okat[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz Diabolis #33639 üzenetére
lerakott ott egy gépet és egy jelentősebb összeget,
+
- és azt tudjuk, hogy egy gtx1050ti kártyáért beszereléssel a 15.000 egy nagyon baráti ár, főleg hitelre?
Nem tudom összerakni a kettőt.
Ha valóban jelentős az összeg és nem irónia volt, akkor van rendes büdzsé, meg lehet oldani szépen a feladatot. -
-
KROK640
nagyúr
válasz Diabolis #33568 üzenetére
Új gépet 8GB RAMmal? Hát akkor már meg is van az első dolog amire lehet gyűjteni (+8GB RAM még minimum)
A jogtiszta winfos és a telepítés pedig LOL, de ezutóbbinál mostmár fogok tudni mire hivatkozni, amikor megnégyszerezem az áraimat
Teljesen megértelek, hogy nem vagy hajlandó ezeket a tételeket kifizetni, de messzebb megyek én a gép felét is csak akkor lennék hajlandó, ha olyan gépet vesz amire ÉN IS rábólintok.
Itt a 30 ezerből pont futotta volna 16GB RAMra és 1TB SSD-re.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
opr
nagyúr
Uhhh, ez nem hangzik jól. Kitartást az exhez.
Van szerencsém ismerni a típust, amikor úgy dönt, hogy valakit nem szeretünk, onnantól kezdve az akkor is rohadék, ha simán lélegzik, és bármi, amit mond/csinál csak rossz lehet, meg biztos mögöttes szándékkal. Hála égnek haver exneje ilyen csak, nem az enyém. Kitartást!"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
E.Kaufmann
veterán
Én meg számtech tanár ismerősnél telepítettem Windows-t.
Sajnos akkor meg nekem nem volt ismerősöm, mikor első Linux telepítésnél kerestem, hol a C: meghajtó . Tanárokra nem számíthattam, ugye az ismit értelemszerűen passzoltam, neki DOS volt a szakterülete, amúgy abban következetesen végigvitte a tananyagot. Az én akkori gimis tanáromat meg azért nem kérdezhettem, mert ugye ő mondta telepítésnél is, hogy majd a Windows elindítja , internet meg nem volt elérhető számomra csak a könyvtár, ott meg örültem, hogy a Norton féle (a Peti nem az Eduárd) PC hardver kézikönyv megvolt egyáltalán.[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
BiP
nagyúr
Amikor a vörös köd nem engedi, hogy IT ügyben felhívjuk az IT dolgokhoz értő embert (aki még érintett is a dologban), MERT CSAK!
Ja, anyja nem engedte...
OFF: hány éves a gyerkőc, hogy IT ügyben ITs apukát nem hívhatja fel? Vagy csak úgy, amikor épp olyanja van?
És mennyire tanonc, ha egy Win telepítésnél elakadt (és a Linuxtól is megijedt)?[ Szerkesztve ]
-
-
Fog vajon virtualizálni? Mi diákjainknak szerintem egy gépe se látott ilyet...
@Diabolis : Nemrég egxy 50es könyvelő helyett adtam fel ticketet. Meg kéne kérdezni a főnökét, hogy ha nem tudja két mondatban leírni, hogy csíkoz a kijelző a gépén, akkor a munkáját hogy látja el
@KROK640 : Meg sztorikat körbetartozásokról?
-
bambano
titán
válasz Diabolis #33495 üzenetére
én most futottam bele egy olyan egérbe, aminek tönkrement az elektronikája. de arra is gondolnék, amit te írtál, hogy dzsuvás. mondjuk főleg helyszíni szemrevételezéssel levonnék egy általános képet a történetről.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
válasz Diabolis #33492 üzenetére
...de nálatok is policy, hogy a helpdesket hívják? Mert nálunk az.
Itt a csajjal tényleg jóban vagyunk, tehát a kollegának belefért ennyi, hogy OK, akkor gépcsere, van arra a területre elég gépünk.
De tőlem is hangzott már el ilyen, hogy "Nem, akkor is kell ticketet nyitnod, ha sales-es vagy..."Mutogatni való hater díszpinty
-
-
koby11h
őstag
válasz Diabolis #33431 üzenetére
Általában nem a két éves, szárazon tárolt, hasogatott fával volt a gond soha, hanem azzal, aki nem érti meg, hogy ez való tüzelni és más nem. Amit te és a többiek csinálnak az ok. Még a fekete szénnel fűtés kis jóindulattal és még az olajkályha is elmegy.
De amit itt az a pár ember csinál... attól szó szerint elfog a méreg!"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
fatpingvin
addikt
válasz Diabolis #33422 üzenetére
szerintem ez a kettő eléggé nem ugyanoda tartozik, szóval magadra rántani ezt a témát abszolút saját hatáskörben meghozott egyéni döntés... de felőlem belekezdhettek egy flame warba
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
KROK640
nagyúr
válasz Diabolis #33257 üzenetére
Azért ez nem teljesen ingyen, mert jött fát pakolni, meg hozott már OBD olvasót is.
Egyébként ez a jó eljárás, sokszor éreztem már én is úgy, hogy új gépet vetetnék az ügyfélell, csak sajnos nem szoktam ilyen szerencsés válaszokat kapni, hogy 30 ...
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
-
E.Kaufmann
veterán
válasz Diabolis #32979 üzenetére
Én, amit nagyon sajnáltam, hogy elkaszáltak (az ertéel, meg bagóért megvette az egyetlen évadot), az Odessy 5. Az egy nagyon erős kezdés volt és a végére is kezdett felfutni, pár töltelék részt nem kellett volna, de voltak benne elrejtett infók. De most komolyan, egy olyan sorozat, hogy fellőnek űrhajósokat, akik pályára állítanak egy műholdat, majd a Föld elporlad, az űrhajósok meg nézik, hogymostmiaf@szvan, na az egy érdekes sztori kezdete
[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
koby11h
őstag
válasz Diabolis #32751 üzenetére
Ne zavarjanak mód? Nekem az van beállítva (Android 10)este 8-tól reggel 6-ig, csak a címjegyzékbe felvett hívásokat engedi át, tehát pl. család bejön, saját főnök is, kollégák is... de ügyfél nem!
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
válasz Diabolis #32744 üzenetére
""Az IT-s eleget keres ahhoz, hogy bármikor hívhasd!"" és ne vegye fel
@F.E.K.: Jaja, nagyon változó, mikor mi elfogadható, és milyen feltételekkel... Mi ezért nem dolgozunk hivatalosan hétvégén, mert nincs benne a szerződésben a két szervezet között. Ahogyan az is benne van, hogy csak azt kell megoldani, amiről ticket van, de abban ugye lehet rugalmasnak lenni (illetve azt még egy manager sem mutatta meg, hogy hol is van ez leírva, ami kisé gyanús )
-
F.E.K..
senior tag
Mondjuk van az a helyzet, hogy az IT dolgozik hétvégén is ha kell (nemrég volt egy komolyabb hálózati összeomlás, gyakorlatilag az összes linux-os és hálózatos bent volt...vasárnap este. Nem esett szó túlóráról... cserében ha valaki egy napot nem jön...nos, senkit se érdekel. Így belefér.
De fix bérezésért, fix időpontra kötött szerződésnél... szerintem nem. Nomeg ugye ebből lesz az "egyszer szivességből bementél, tehát innentől elvárás", ami pont egybevág a topik címével...
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
pn4hvq
senior tag
Az ilyen telephely jutna nálam a prioritási sor végére a megjegyzés miatt...
Egy pl. patchkábel újradugózását el lehet végezni 3 perc alatt és hibakeresőst játszva 4 óra alatt is. A termelés pedig addig áll. Ha már úgyis annyit keresek, ráérek...
Csakis a megjegyzése miatt. -
KROK640
nagyúr
válasz Diabolis #32549 üzenetére
Oh, igen ... A karácsonyi időszak... amikor mindenki gamer gépet / laptopot venne a gyereknek, persze a minimális összeg feléből, de legalább tegnapra. Nem fogják fel, hogy az év legdrágább időszakában akarnak féláron gépet vásárolni, ráadásul volt olyan év (pl 2002) amikor karácsony előtt konkrétan hardverhiány volt (legalábbis mi felénk) egyszerűen hiába adtam el a megrendelést a nagykernek, a cuccok felére visszaírták (pl Celeron CPU-ra, de GeF2-esek is ilyenek voltak) hogy bocs most nincs, de januárban biztos lesz... Na ezt meséld egy családapának/anyának akinek az az álma hogy a karácsonyfa alatt virítson az új gép. 2003-ban pl néhány előre betárazott Athlon XP-t passzoltam el a karácsonyi időszakban, feloldva a hiányt és a magas árakat.
És persze nem tanultak belőle, hogy novemberben-decemberben a legdrágább minden, minden évben november végén jutott eszükbe, hogy kell gép. A másik véglet, amelyik már februárban kitalálta, hogy akkor ő gépet venne majd szülinapra (nyár végén) karácsonyra stb ... Mondtam, hogy addig szegény gép el is fog avulniAz utóbbi években meg már csak ingyenes tanácsadásnak (amit nem kell megfogadni, különösen akkor nem, ha nekünk nem tetsző dolgot mond) próbáltak nézni leginkább laptop vételhez, vagy valamilyen előre összerakott áruházi vacakhoz.
Régen azért érte meg nekem ezzel foglalkozni mert egy alkatrészekből (nagyker áron) össze vásárolt és összerakott gépen simán volt 10-20-30 ezer ft hasznom (ami még akkor jóval többet ért mint most), még úgyis, hogy a bolti ár alatt adtam. DE MOST? Abban hogy egy prospektuson / weboldalon rábökjek, hogy a két elavult bővíthetetlen szar közül melyik a kevésbé vállalhatatlan, semmi fun nincs, ráadásul ezután 3 ezret nem lenne profám elkérni, nemhogy 30 ezret. De ugyanakkor az időm elvan rabolva. (Mondjuk ezekután úgyis vesznek egy harmadik még szarabbat, mert az 5 ezerrel még olcsóbb és akkor tuti jobb választás is, szóval lehet h csak kéne pénzt kérnem)Manapság már ezt kivédem azzal, hogy novemberben-decemberben úgyis Ausztriában/Németországban vagyok, aztán ha rámszól, közlöm, hogy külföldön vagyok, és nem érek rá. Ha meg netalán az az 5% aki gépet építene akkor Ipon gépösszerakó.
Na igen, régen a géptervezés is művészet volt, és láttam 1-1 okostojást az elmúlt 24 év alatt aki simán Inteles laphoz AMD procit vett vagy fordítva, AGP-s laphoz PIC-E kártyát stb, ma már jóformán csak a CPU foglalatra kell figyelni, esetleg a memória fajtára, és a gépösszerakók is figyelmeztetnek, hogy ez nem fog menni. Persze ettől még lehet bőven elszabott konfigot összerakni (Pentium CPU, 4GB RAM és RTX2080Ti ... Uh, erről jut eszembe, itt az egyik topicban párnapja egy fórumos kolléga azzal HÁZALT, hogy FX6300 meg 8GB RAM mellé rakna RTX2080Ti-t, és nem győztük lebeszélni, hogy az fölösleges lenne, különösen FHDben. Ezután finomított, hogy jajj csak akkor olyan ház kéne neki amibe egy ilyen is belefér).Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
koby11h
őstag
válasz Diabolis #32549 üzenetére
Nekem is elkezdődött tegnap
"Tudod vettünk egy gépet, amiben segíttettél, most kellene bele még memória és egy SSD és újratelepíteni, tudnál segíteni?"
XXX bolt, gépet vidd be, ott megbeszéled: kérj ugyan ilyen memóriát + 8 GB-ot, lehet használt is, DDR3-as. És egy új 480-512 SSD-t pl. WD vagy Crucial MX 500. Kérdezd meg, hogy a Windowst felrakják-e? Mond, hogy jogtiszta, ha igen, akkor fogadd el. Ha nem telepítenek, akkor hívj fel és megbeszéljük...
Én segítek ha tudok, de más cuccáért nem fogok szaladgálni. Január 15-ig ez lesz, mintha mi lennénk a Jézuska manói..."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
koby11h
őstag
válasz Diabolis #32357 üzenetére
Én holnap ilyenkor megyek dolgozni. Tervezett áramszünet és van amit nem lehet távmenedzsmentben lekapcsolni. Este meg ugye majd újra, a visszakapcsoláshoz...
Szerk: átteszem off-ba, mert ingyen nem csinálnám...
[ Szerkesztve ]
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
nullpoint
őstag
válasz Diabolis #32328 üzenetére
Ez nagyon jó. Ezt kombinálni kell vérnyomás mérővel, milliárdosok leszünk gyerekek!
Figyeljetek.
Férj hordja a vérnyomásmérőt, asszony a nyakörvet. Ahogy elkezd emelkedi a férj vérnyomása, úgy kezd rázni a nyakörv egyre nagyobbakat.
Elhozom a felhőtlen házasságok korát. Zseni vagyok.
[ Szerkesztve ]
kdvsdmnkrvndttrlgsdnhzzszlsmt
-
-
-
szebe
addikt
válasz Diabolis #32258 üzenetére
A 20 éves Astrám nem ette az olajat, igaz csak 130k volt benne.
Meg amúgy az I-es Fabia manualban is azt írták, hogy körülményektől függően a 0,5l/1000km-es fogyasztás normális lehet. 16 éve az is problémamentes, annyi a "titok", hogy évente be van tolva a kötelező körökre, aztán kész.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
-
vince
őstag
válasz Diabolis #32258 üzenetére
Ezek szerint van néhány gyári hibás példány, amelyek nem eszik az olajat
[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
fatpingvin
addikt
válasz Diabolis #32066 üzenetére
"Asszony is már csúnyán nézett, majd lelépett négy napra és valami farkamralépést emlegetve szavamat vette, hogy vasárnap estére eltakarítom a szarjaimat a nappaliból."
ez fenyegetés vagy mézesmadzag
tudom, megyek és keresek magamnak egy gödrötA tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
-
válasz Diabolis #32033 üzenetére
Struccolni nem jó
@E.Kaufmann :
Oszt'?@bambano : Pedig annál a Cilinél el is tudom képzelni
@Diabolis :
Na most ha oda is van írva... Bár végülis újraindította... az nem a power off
(Mondjuk az ilyet jó nem olyan helyre tenni, ahol látják is, pláne nem hogy hozzá is férnek.)[ Szerkesztve ]
-
válasz Diabolis #31995 üzenetére
Ja
Amúgy se olvassák el, amit kapnak, aztán megy a csodálkozás, ha valami nem megy, és kapott róla értesítést, hogy nem is fog@bambano : Meg kéne nézni, miért kapta.
https://24.hu/tudomany/2023/10/02/fiziologiai-es-orvostudomanyi-nobe-dij-gyoztes-2023/
Most így Duckduckgo első találat, és
"Mint írják, a kutatók a módosított nukleozidokkal kapcsolatos felfedezéseikkel érdemelték ki az elismerést, amelyek lehetővé tették a Covid–19 elleni hatékony mRNS-vakcinák kifejlesztését."
Vagy hivatalosabb helyről[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
válasz Diabolis #31851 üzenetére
Na végre egy ontopic! legalább munkaidőn kívül zavart a kedves user
A Story szebb lett volna, ha a V8 mormog alattad.
Az, hogy vezető, az nem mentesíti az alól, hogy hülye/nem ért hozzá. SŐT! Sokszor azt vettem észre minél magasabb vezető, szakmailag annál kevesebb köze van az egészhez, és annál inkább a PR/CEO/politika stb, köti le a figyelmét.Én a C64-be nagyon benne voltam, gépikódba is belekóstoltam, a '90-es évek közepén (általános iskolásként) azt reméltem, hogy ebből majd meglehet élni.
Amilyen hiányszakma lehet manapság a C64 programozó, lehet, hogy megtudnék élni belőle ... csak sajna ma a C64 is az.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
-
-
-
TeeBee73
veterán
válasz Diabolis #29599 üzenetére
Én sajnos örököltem a házam.
Szobák:
1: saját, gép, az adatoknál.
2: Anyámé, múlt évben haza költözött, 2200G+34" UWFHD Monitor+32"TV.
Vendég 3: i5 3570, 16GB, R9 270X, 120GB SSD+500GB HDD, 32" LG FHD
Vendég 4: A4 6300, 8GB, 120GB SSD+32" TV monitornak. (Batocera OS-el.)Most akarok összerakni nosztalgiából egy C2D gépet, csak nem tudok, hová rakni.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
-
fatpingvin
addikt
-
Rics29
csendes tag
válasz Diabolis #28910 üzenetére
Esztergom Telenornál (mikor még úgy hívták őket) szőke csajtól kértem infót. a képernyőjét telóval lefotózta hogy emailben elküldje. mondom de gépröl pdf be mented és elküldöd, vagy 3 lehetőség is van pc képfotóra és betenni e-mailbe. úgy nézett rám mint egy ufóra. és közli ne dumáljak futurisztikus hülyeségeket.
az ilyen menjen az észbontóba. amúgy nem dolgozik már ott. -
-
KROK640
nagyúr
válasz Diabolis #28637 üzenetére
Értem a példát... DE : az is előfordulhat, hogy ilyenkor előadják, hogy a szenzor meghibásodott. Majd a cseréjére munkadíjjal együtt, mondanak egy olyan összeget (most tételezzük fel saját és nem céges az autó), amennyiért az ügyfelek 99%-ának már teljesen belefért a sípolás és a hibajelzés a műszerfalon.
Ha meg céges autó??? Na azt szokták csak igazán leszarni! "Mer' úccse az enyim... "Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
fatpingvin
addikt
válasz Diabolis #28388 üzenetére
az ilyet nem is igazán értem hogy gondolja bárki is komolyan...
rám úgy szoktak nézni mint egy földönkívülire amikor közlöm hogy van facebook fiókom de ha ténylegesen el is akarsz érni akkor emailezni fogsz ugyanis azt naponta nézem, a proxy facebook fiókomat meg kéthavonta normál esetben.
arra viszont ez a konstrukció nagyon jó, hogy a facebook kvázi megfogja azokat az agyhalottakat akik ezt nem képesek értelmezni, ez főleg azért rendkívül előnyös mert ezek szoktak jellemzően azok az arcok lenni akik unalmukban is nekiállnak írogatni. úgyhogy ők szépen írogathatnak a facebook fiókomnak, ott pont nem érdekel hány olvasatlan van, majd ha tényleg fontos lesz talán eszébe jut hogy mondtam az emailt. ha bármit számon akarna kérni akkor meg nálam az aduász: nem megmondtam hogy nem használom? komolyan azt hitted hogy majd PONT MIATTAD fog ez megváltozni? nem érdekel hogy neked mi a kényelmesebb, ha el akarsz érni emailt írsz, pont.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen switch-et vegyek?
- Politika
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest