Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
Közösségépítő
válasz Diabolis #361 üzenetére
A főnök azért fizet hogy a munkád maximálisan elvégezd.
Ha a munka közben jut időd felfrissülni, akkor azt kell tenned, mert attól hatékonyabb leszel, nem pedig más gépén tolni tovább az ipart, ezáltal csökkentve a fizetett munka hatékonyságát.
Szóval ez a 'munkaidőben vagy' duma nálam nagyon nem jön be.
Ha épp ráérnék, akár árkot ásni is elhívna, mert munkaidőben vagyok, és fizetnek érte?
Szólni kell a kollégának, kérjen rá engedélyt a főnöktől hogy belekerüljön a munkaköri leírásodba a kollégák maszek kéréseinek a teljesítése, és akkor oké.Postázást nem vállalok.
-
válasz Diabolis #392 üzenetére
Szép volt
@caprine : Kisebb cégnél, de nagyobbnál is lehet, hogy elhalt valamiben egy VGA, ami pl. számol, és nem tehet bele valami romot. Szóval van ilyen, de az 1 nap, az nem a használtan vesszük az aprón kategória - azt egy nagyobb support cégtől várhatja, megfelelő pénzért, vagy a beszálltótól, ha NBD garit vett.
@Hintalow : Hajjaj, ezekkel is tud lenni elég gond.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
mephi666
nagyúr
válasz Diabolis #455 üzenetére
ex kolléganője erőltette volna anno, hogy olcsón legyen neki gép, használt is jó... persze majd túrjam napokig az oldalakat, legózzak, járjak a sz@rja miatt a postára... ha gáz van az alkatrészekkel, én karatézzak az eladóval... meg egy nagy lóf@szt ...helyi boltból összeraktam: minden garis, nincs szívás...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Tikakukac
titán
válasz Diabolis #488 üzenetére
Házipálinkára ugrani csak így vétek dolog. Én elvben a pálinka őshelyén élek/éltem, hát ennyi okádék fost, amit főznek a népek, hihetetlen. Egész Szabolcsban ittam vagy 5 jó helyen pálinkát egész életemben, pedig sajnos mintavételeztem nem keveset.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
IO.sys
őstag
válasz Diabolis #854 üzenetére
Ó bakker... a kávé nekem hű társam, napi 4-et iszok fixen. A főző bent egyre xarabb lett, én meg minden reggel karbantartással kezdtem a napot. Volt, hogy negyed órát is eltartott, hogy ihassak kávét.
Elment az ikon témára:
Tudjátok, az internettel kapcsolatban rájöttem már rég valamire, amire nem biztos, hogy mindenki gondol. Régen, az offline időkben lehetett hallani néhány nagyon hülyéről, de az ember a hozzá hasonlóakkal állt egy klikkbe, nekik a saját világuk rendben volt, a többit kerülték. Én akkor is már Schopenhauer, Maslow meg Freud könyvekkel ápoltam magam, ha túl sokat voltam emberek közt. De most, hogy mindenki online a nyilvánosság elé tárja a szellemi kvalitásait, végre kiderült, valójában mennyi a hülye! Szerintem ez az internet legnagyobb vívmánya, a kollektív kognitív felvilágosodás meg a többi ehhez képest a kanyarban sincs.Egyébként ma munka és túlóra után a Lidliben is dolgoztam, összefutottam kolléganővel, aki gondolta, engem momentán is érdekel, mi van a munkahelyi gépével. Meg kellett volna kérdezni, hogy ha nőgyógyász lennék, most a p1nájáról beszélgetnénk??
凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
válasz Diabolis #898 üzenetére
Így van Ezért kell megelőzni a dolgokat, és nem hagyni lerohadni. akkor kellemes mennyiésgű meló van, és nem zaklatnak. Nálunk volt egy időben ilyen szívatás, hogy mindenféle lekérdezéseket kellett futtatni, elég sok szerverre, persze olyan határidőkkel, hogy ne nagyon lehessen teljesíteni. A 2.-3. alkalommal automatizáltuk az egészet, pár óra alatt megvolt, és lehetett küldeni. Kis idővel abbamaradtak a kérések
-
mephi666
nagyúr
válasz Diabolis #898 üzenetére
ez a furcsa nekem is, hogy ha jól végzem a munkám, akkor többet lehet pihenni, mert minden megy tökéletesen ...ha viszont gebasz van, akkor azt a felhasználók érzik először és azonnal megtalálnak... (pár éve volt váltás vállalatirányítási rendszerben, akkor indulás előtt pár hónap alatt valami 400 hibát jelentettünk/javíttattunk és általános jelenség volt, hogy bent lehúztam 8 órát, majd otthon is néha +8-at rá... ezt így hónapokig, hogy indulás után csak 20-30 hibajavítás fusson átlagban egymás mellett) ...most normálisabb a helyzet: 1-2 kisebb javítás fut meg majdnem 1 tucat fejlesztés...
...utp kábelt kunyeráltam már én is munkahelyről olcsó a beszerzési forrás, amúgy is a központban voltam és rákérdeztem, hogy mennyiért adna 20-25m cat5e kábelt: természetesen ingyé... előtte volt, hogy behúzta a digi hozzánk az optikait és a kábelezés kialakítása óta volt pár átrendezés a lakásban, így a routertől a gépig 1 nagyobb gányoláson (kábelcsatornás díszlécet leraktuk és rájöttünk, hogy a sarkon nem fog elfordulni a csatlakozó, így vágtam-gányoltam ) és pár csatlakozón ment át a jel... gigabit helyett pedig 100megabiten csatlakozott... annyira nem vagyok benne hálóban, nem gondoltam hogy a toldásokra ennyire érzékeny... (infós mondta nálunk, hogy ezzel ha direktben húzom a gépre a routert, menni fog a gigabit: igaza is lett)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
-
mephi666
nagyúr
válasz Diabolis #972 üzenetére
na, közben melózok és csinálom magamnak a következőt: most csak fél órát csesztem el
adott kb 60-70ezer értékesítési adat, cél hogy csináljak egy táblázatot, amiben A2 alatt soronként tételkódok, B1-től indítva meg jobbra telephelyek kódjai, metszetekben pedig összegzés, hogy adott tételkódból mennyi az elmúlt 12 hónap össz eladása... szumhatöbb-el megcsináltam szépen A2-be, erre 0-t hoz folyamatosan... guglizok, nézem, jó a függvény, nem is lehet máshogy... ennyi idő kellett, hogy leessen, hogy a tesztadat rossz, amivel néztem (A2+B1 feltételre nem volt épp értékesítés)
-
válasz Diabolis #970 üzenetére
Eltartott volna az is sokáig, de a lezárt lakat már macerásabb.
Mondjuk erre kipróbáltuk a Ghostcast-ot valamikor melóhelyen, az frankó volt, de hely kell hozzá, és hálózati eszköz.
A nem egyforma méretű winyók - a legkisebbet kell forrásnak használniMutogatni való hater díszpinty
-
IO.sys
őstag
válasz Diabolis #968 üzenetére
Hát hiába, az ilyesmihez tehetség kell!
Javaslom én is, amit (#969) hcl írt, klónozni kell. Különböző méretű vinyókra is lehet, szétszedni se kell, egyszer kell csak megtanulni. #clonezilla
Illetve amikor kicsi a hely, vertikálisan kell építkezni, nálam 3 gép egymáson a rekord.Az én történetem tanulsága az lett, miután ma megkaptam a hozzáférést, hogy a DHCP nem 100-tól oszt, mint ahogy emlékeztem, hogy megegyeztünk, hanem 50-től, az ominózus szerver IP címe pedig 80 volt (lett volna...).
Lenry: Mostanában mi van a blogoddal? Ménincs?
-
-
válasz Diabolis #1044 üzenetére
Ja, nekem olyat kellett, ahol beragadt :S
@nxferenc : "hogy akku és töltő nélkül próbáljuk ki, hogy bekapcsol-e a notebook."
Lehet, hogy az volt a cél, hogy véletlenül se@dse : Jaja
@elder troll : Én apósnak szinte sosem említem meg, hogy lehetne távoli elérést csinálni.
Így csak mailben tud kérdezni.
Anyámmal meg az a gond, hogy nem hajéandó public IP-t kérni, de ha lenne, akkor sem szólna, hogy nem jó a gépe. Hazamegyek, és ja, már hetek óta nem megy valami - mondjuk ha tudom, akkor esetleg hozok hozzá cuccot...A parancssort nem ismerő rendszergazdát már láttam én is...
[ Szerkesztve ]
-
IO.sys
őstag
válasz Diabolis #1074 üzenetére
Sajnos nincs!
A környezetemben, azaz fölöttem hierarchiában és partnercégeknél feketeöves IT mogulok dolgoznak, 10x-20x nagyobb tudással, mint az enyém. Ők telepítik a 30 milliós szervereket, ők építik a város hálózatát, de nem ám összedug és örül, hanem 30 telephelyes gigahálózat és a keresztbe kasul szabályok. De én megkaptam az egyetlen hülyét, akit ki se lehet rúgni, mert a mutyis közös főnökünk megérti a nem dolgozás művészetét. A kirúgáshoz amúgy is 3 fegyelmi kell, amihez többek közt rengeteg papírmunka és közös vezetői megegyezés kéne. Siralom.(#1075) solena: Lenne jobb. Még az is jobb lenne, ha egy tabula rasa fiatal gyereket kapnék, akit nekem kell megtanítanom.
-
koby11h
őstag
válasz Diabolis #1195 üzenetére
Egyik cégnél 5 éve lett bevezetve Office 365, a kötelező jelszóváltás át lett állítva 365 napra.
Na ezek mostanában járnak le megint, és kb. 15 percenként kér valamelyik "jelszótmegjegyezniképtelen" user újat, mert nem tud belépni. A vicc, hogy ilyenkor ugye emailt már nem tudok küldeni, vezetékes telefonon meg nem fogom hangosan lediktálni Ákoskának a jelszót mert akkora marha, hogy a 10 fős irodában jó hangosan visszaolvasta tavaly is...
Így akinek tudok küldök sms-t, akinek meg céges mobilja sincs annak papírra felírom, odaviszem és megkérem 365 napig őrizze meg és legalább addig ne keressen.
Már lejártam a lábam."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
dabadab
titán
válasz Diabolis #1195 üzenetére
Pár éve futottam bele egy hasonló sztoriba (másodkézből):
User megy a rendszergazdához, hogy csak ülve tud bejelentekzni a gépére, állva nem.
Rendszergazda néz, hogy ezt hogy, meg egyáltalán hogy vette észre, de odamegy a userrel, megpróbálja ő is, ha leül, simán bejelentkezik, de ha áll, akkor csak nem megy.
Elég sok fejvakargatás után leesett, hogy meg van cserélve két billentyű a billentyűzeten: de ülve mindketten vakon írták be, állva viszont a szokatlan helyzet miatt nézték a billentyűzetet és úgy már elrontották
DRM is theft
-
-
updog
őstag
válasz Diabolis #1289 üzenetére
"De az húsz rongyot kért 3 perces munkáért. Ja, 10-ről indultunk...." ne érts félre de ez tök alap, hogy ha alkudozás van, én is bemondom hogy OK de akkor a duplájáról indulunk (persze nem tudom hogy előre vagy utólag méltatlankodtál és hogy milyen munka volt, de ugye mi meg csak a gombokat nyomogatjuk és amúgy is ez a hobbink ).
[ Szerkesztve ]
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
mephi666
nagyúr
válasz Diabolis #1300 üzenetére
itt a gázossal szintén telefonon egyeztettem, mondtam mit kéne, kb mennyi lehet a vége? azt mondta, hogy anyagszükségtől függően 10-20 közt... 18 lett úgy, hogy flexicső, csap, stb is beépítésre került... korrekt volt
-
KROK640
nagyúr
válasz Diabolis #1265 üzenetére
Igen, sajnos ez nekem az évek során, sok sok nagyai iesést és plusz sz0pást eredményezett. Ez ilyen, próbálok rajta újabban változtatni.
Na, akkor nem csak én vagyok olyan h szereti ezt csinálni, meg új asztali gépeket összerakni... azt nagyon szeretem. Mikor érettségire készültem,. külön füzetem volt, amibe minden hónapban árlisták alapján léteztek 100-125-150-175-200-250-300- és azon felüli gépek összeírva.ad1 : akkor vált okafogyottá mikor kimnent Angliába.
ad2 : Igen, jó let volna, de a 250-es válogatásánál láttam, hogy kb nagyjából vagy úgy sem követi az instrukciókat. Semmi kedvem nem lett volna még 1-2 rendelést stornozni, pláne h az én profilommal ment az egész...
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
dugo_
veterán
válasz Diabolis #1368 üzenetére
Fú, egyszer felhívtam az előző munkahelyen a műszaki vezetőt privátról, mert beletolattak a cégesbe a lomis cigányok, adjon valami útmutatást, ha már ő kezeli a "flottát". Na azóta szinte minden nap csörgött valami szarért, pedig se felettesem nem volt, se csoportszinten semmi közöm nem volt hozzá...
Szerencsére a felmondás után lekopott...
-
Armagedown
őstag
válasz Diabolis #1373 üzenetére
Ez már igen.
Sokan tanulhatnának ebből a hozzáállásból.
Sajnos ha ingyen csinálsz valamit, akkor értéktelennek tartják a munkád, ilyenek az emberek, felesleges olyan dolgot várni tőlük, amire nem képesek.“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Diabolis #1440 üzenetére
Az olyan ember nem is dolgozni akar, csak az időt múlatni pénzért.
Jól sejtem, hogy nem teljesítmény/elvégzett munka alapján megy a bérezés, vagy valami átalányos dologgal megy ez?
Vagy még rosszabb, hogy a saját hülyeségét rákenhetik vég nélkül a fejlesztőre, mert "összeomlott az a szar".Sub-Dungeoneer lvl -57
-
mephi666
nagyúr
nálunk ugyanez pepitában: most kezd már úgy összeállni a rendszer, hogy nagyon hülyének kell lenni, hogy anomáliát hozz létre benne... csak egy példa: többlépcsős folyamat egy rendelés rögzítése: fejrész, tételsorok, majd végül kiszállításhoz kapcsolódó adatok és adóadatok aktualizálása... most jutottunk oda, hogy felhasználó sír: kiküldött egy rendelés-visszaigazolást a vevőnek, sorszinten frankó mindenhol az ár, de az összegzéssel gebasz van... (újranyomtatásban viszont minden jó) ilyenkor jön az, hogy nekiállok nyomozni, tesztkörnyezetben megpróbálni reprodukálni a hibát (ez kb 99%-os hatékonysággal megy is, mert mindenféle nagyképűség nélkül elmondhatom, hogy tisztában vagyok a rám tartozó folyamatokkal), közben nézem a logot is, hogy melyik adattáblába milyen időpontokba mit írt bele, így össze szokott állni a kép... itt is leesett nagy nehezen, hogy elkezdte a felhasználó szépen a rendelés rögzítését, felvitte a sorokat, majd az utolsó frame-en nem gyalogolt át (ahol az adóadatokat és egyebeket aktualizálja a rendszer), hanem másik felületről indított egy nyomtatást, amin persze sz@r lett abban a verzióban az ár... ...utána valószínűleg végigsétált a megfelelő frame-eken és ezért újranyomtatásban minden jó... meg lesz oldva azzal, hogy a bizonylatnyomtató felület kap fejlesztést, hogy hiányos adatok esetén pofozza rendbe a megfelelő adattáblákat és onnantól nem lehet ilyen hiba, de ez tipikusan az a dolog, ami teszteléskor nem jön elő... csak szökővéente 1-2 user balf@szkodásakor (...az ilyen kivételek kezelése miatt viszont a rendszerünk már lassan 4 év alatt olyan messze került a standard-től, mint a makkom jeruzsálemtől... rommá fejlesztettünk benne kb mindent, de még most sem teljesen hülyebiztos)
-
koby11h
őstag
Hasonló problémára hasonló megoldások
Én a jegyzettömböt mondtam, és nekem a "Csináld már meg ezt a szart!" szöveg szokott jönni.
Jelszó:
kitiltotta a rendszer
ok, küldetek jelszót, de ne bemásold amit küld a rendszer hanem írd be
megint kitiltotta
bemásoltad? Háááát... mind a három próbálkozásra? Hááát...
Ok, akkor mindjárt küldök másikat és légy szíves ÍRD BE AZT A SZERENCSÉTLEN 8 KARAKTERT!!!
ok, de ne kiabáljak.
Ok, de akkor légy szíves azt csináld ami oda van írvam vagy amit telefonon elmondok... (az email második sora is az, hogy "Kérjük a jelszót ne bemásolja, hanem gépelje be!")"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
koby11h
őstag
válasz Diabolis #1449 üzenetére
Az első a Kedves felhasználó! A második a ne másold be, a harmadik az ideiglenes jelszó: xxxxxxxx ne felejtse el megváltoztatni, a negyedik meg a Köszönettel Helpdesk csapat.
Ennyi azé mennyen már, több diplomával (amit hangoztatni is szoktak időnként)."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
válasz Diabolis #1699 üzenetére
Az igen nagy szívó, én alaplapot így nem tudtam elküldeni. Akkor sem, amikor fordítva tettem a 486-ba egy cache IC-t, és az elfüstölt
Ja, meg volt volt egy Socket A lap, amire valamit úgy tudta rádugni (frontpanelt) hogy világított az ív a csati mellett , de működőképes maradt.
[ Szerkesztve ]
-
wintikek
tag
válasz Diabolis #1939 üzenetére
Ha van rá lóvé akkor nem értem mi a gond a builddel. Persze leírásod alapján elég kezdő az emberünk szóval nem számíthat olyan sokat hogy 30 perc vagy 1 óra egy renderelés, de:
Moduláris 650 táp - Mi a probléma vele? Komoly gép alá komoly táp való, 2020 van, ha magamnak vagy bárkinek akinek van pénze építenék csak moduláris tápot vennék. Sőt, asszonynak tavaly épített "budget" gépébe drágább tápot vettem mint alaplapot.
Oké, a vízhűtés egy hozzá nem értő embernek elfogadom hogy nem a legjobb ötlet, az meg hogy melyik a jobb megoldás teljesen másik téma, mindenki meg van győződve az igazáról. Léghűtés rulez!
Asus gaming vonala jogos hogy túlárazott, de amúgy nem sok panaszt hallottam rájuk. Én is kábel párti vagyok(főleg mivel sokat játszom), ha már wifi vennék inkább sticket, de megint, ha van rá lóvé miért ne?
3200MHz RAM - Renderelésnél nem jön rosszul a plusz.
Ha 20k-t sokall az építésre akkor meg így járt Custom vízhűtést én sem csinálnék olcsóbban, sőt.
[ Szerkesztve ]
-
solena
tag
Szerintem neked részben az a bajod, hogy az idő, amit belefeccöltél, hogy egy konfigot összeállíts neki, egy mozdulattal söpörte le, és így csesztette egy kicsit az egódat, ezért hullik ki a hajad a 80ezres alaplaptól
Bár az X570-es előnye nem a wi-fi, hanem a PCIe4.0, bár se a 2700, se a 2060 nem használja ki Vízhűtés meg egyenesen felesleges a 2700-ra, egy normálisabb léghűtés is tökéletesen kiszolgálja, 65W a TDP
Ha meg boltból rendeli, rakassa össze ott
Ba'jur, beskar'gam, Ara'nov, aliit, Mando'a bal Mand'alor, An vencuyan mhi. - Resol'nare
-
dabadab
titán
-
solena
tag
válasz Diabolis #1948 üzenetére
Abban egyetértünk, hogy jó ár/érték arány kell (főleg, ha magamnak veszem ).
Ja, hogy még később fejleszteni sem fogja? Akkor tényleg baromira kiegyensúlyozatlan a rendszer, egy tisztességesebb B450 lap meg egy épkézláb 500as táp (bár legyen inkább 550, így látatlanba nehéz megmondani, mert annyiféle 2060 van) elég lenne. A vízhűtés abszolút overkill ezekhez.
De ha van pénze szórni, akkor szórja.
[ Szerkesztve ]
Ba'jur, beskar'gam, Ara'nov, aliit, Mando'a bal Mand'alor, An vencuyan mhi. - Resol'nare
-
wintikek
tag
Jah a ramot félreértettem. A vízhűtés halksága meg... Vannak pumpák amik hangosabbak mint egy kettő jobb fajta léghűtés az biztos
Amúgy megértelek, az ember ha már kérik a tanácsát szereti a legjobb tudása szerint minél jobban segíteni az adott illetőt. Legyen olcsó is meg jó is. De a kollégádnak úgy tűnik erre nincs szüksége.Mutass neki RGB házakat meg aranyozott RGB ramokat is amúgy
-
bambano
titán
a gépépítő szakemberek hajlamosak összekeverni a stabilan mérhető fogyasztást a pillanatnyi fogyasztással. így jártam én is, amikor egy jól láthatóan kicsi táp cseréjéről érdeklődtem a szaktopicban, és folyton azt okoskodták, hogy vegyek bele kisebbet. de ha az ember lassan 30 éve fórumozik, mint én, akkor kifejlődik benne az a képesség, hogy tudja, mikor kell figyelmen kívül hagyni a tanácsokat.
egyébként meg mi a gond a 60-70k-s alaplappal? kevesled az árát? én például vagy 3 hónapja elkezdtem agyalni egy terminál szerver konfigon, és egy darabig nem találtam hozzá olyan alaplapot, amitől megindult volna a nyálelválasztással egybekötött vásárolhatnék ösztön. nemrég találtam ilyet: 124k. sok olyan tényezője lehet egy alaplapnak, ami alig látszik, de drágább lesz tőle a cucc.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
PCIE wifi kártyát is mutathattál volna neki. Az elég gyors.
Meg asztali gépbe wifi? Minek? Ahhoz kábel való.@qnadam : Azaz. Nem kell mindenre erőmű, pláne ha nem professzionális melóra kell.
@parancssor vs GUI : Azt kell használni, ami adott feladatra jobb.
A profi bérgyilkos sem rinyál, hogy jaj ő nem szeret fojtóhurokkal dolgozni, csak a mesterlövészpuska, hanem megoldja a feladatot.
Van olyan helyen szerver melóhelyen, amin ssh-n gépelni is alig lehet (éjszakánként mondjuk egész jó - ahogy mértem, egy ssh kapcsolat ilyen pár K sávszélt fogyaszt). Ilyen helyre akkor is felesleges lenne GUI, ha amúgy lenne rajta, mert vajon mennyire lenne használható egy VNC vagy egy RDP ?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen NETbookot vegyek?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest