Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KROK640
nagyúr
LOL, milyen hülye neveket adott neki!
Nálam :
System(SSD), games, Store (4TB HDD), (+ backup)3-4 meghajtónál többnek nincs értelme szerintem. De én is láttam nem egy olyan emberkét, hogy volt 2-3db 1TB-os ugyanennyi 1,5-2TB-os HDD meg egy db 3TB-s a gépében, és mind lelkiismeretesen három eltérő darabra szétosztva. De mind... Még L meghajtója is volt... és persze soha nem talált semmit, mert nem tudta, hogy melyik partición van.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
-
-
-
bambano
titán
az azért van, mert a közalkalmazotti bértábla több kategóriában is kisebb bért tartalmaz, mint a bérminimum. ezért úgy van összerakva, hogy ahol a bérminimum több, mint amit a képlet kiad, ott a bérminimum van. ezért van az, hogy egyes fokozatokban a közalkalmazotti bér konstans.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
F.E.K..
senior tag
Pótlékokkal meg lehet elvileg támogatni, de az se túl sok azért (láttam olyat, hogy valaki csoportvezetői pótlékot kapott... az egyfős csoportra, amiben kizárólag ő volt egyedül).
Valóban, elég sok mindent megmagyaráz, ennyi pénzért ahogy koby11h is írta: "Hobbinak jó, de ennyi!"
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
-
-
-
veterán
ha hetente járnék hozzájuk, akkor nem lepne meg, ha másképp állnának az ügyhöz de ha már az ügyintéző ilyen kedvesen utalt arra, hogy egyáltalán nincs kedve több papírt írnia egy ilyen miatt, nekem meg 14 év alatt egyetlen ilyenem volt, úgy éreztem, hogy belefér.
meg eleve erre találták ki a közigazgatási bírságot, aminél az üzembentartó fizet, de a tilosba behajtás pont nem esik bele ebbe.hanyas vagy, te disznó?
-
opr
nagyúr
Mondjuk lehet, hogy ha kamionos lennék, lenne annyi eszem, hogy egy erős elektromos csavarhúzóm legyen a megfelelő fejekkel, aztán akkor az se baj, ha nincs 60cm-es bicepszem, meg billiárdgolyót összeroppantó markom.
Érted, ha már gyenge vagyok, legalább agyam legyen, ha mindent erővel kéne megoldani, az összes testépítő sorba állna a kamiongyárak előtt a lehetőségért, úgy kicombosodna mind."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
-
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest