Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fatpingvin
addikt
válasz envagyok #99900 üzenetére
ez oké, csak én ugye semmilyen mértékben nem értek hozzá, már a telepítő kiírásánál elakadok, és akkor még nem is beszéltünk magáról a célszoftverről.
én se írom elő az eladóknak mondjuk hogy figyeljmár nézd már meg OpenBSD alatt hogy megy.nekem ez olyan aránytalanul nagy ráfordítás ami max egy milliós hardver esetében jöhet szóba, de akkor is inkább rábízom egy windoshoz értő cimborámra, ami pedig a logisztika miatt lesz plusz ráfordítás.
száz szónak is egy a vége, tessék elsőre felfogni és elfogadni hogy nem fogok windossal tesztelni, nem vita vagy alku tárgya.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
-
virkir
veterán
Csak én kapok hülyét a mostani fórumfejlesztésektől?
Elsőnek ugye átrakva jobb hasábból a balba, többen nem találtuk meg.
Most meg új ficsőr, hogy tematikus topiknál tematikus a hirdetés is"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
fatpingvin
addikt
-
MODERÁTOR
-
koby11h
őstag
válasz fatpingvin #99972 üzenetére
Szemétszállítás, mosogatás, fűnyírás, építkezéseknél bontás... aminél rámutatsz a sitt-re és a konténerre és tudja, hogy mit kell csinálni. Vagy a mosógatóra és a koszos edényre.
Szóval bármi, amivel megkeresi az itthoni átlag több diplomás tanár fizetésének a dupláját."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
koby11h
őstag
válasz fatpingvin #99975 üzenetére
Ok, de ezt szerinted ő tudja? Ott a kolbász is kerítésből van! Meg ingyen pénz jár mindenkinek...
Ezt tudod Te és tudom én, és még kb. 2 millióan, akik valamiért (haza, család, 4 kerék..) még itthon vagyunk. De a többinek ki kell mennie oda, hogy rájöjjön!
És most kell menni, mert:
"Jövőre megszűnik a szabad és ingyenes beutazás Nagy-Britanniába", azt az online nyomtatványt az életben nem fogja tudni kitölteni + 7 EUR/fő..."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
fatpingvin
addikt
válasz koby11h #99976 üzenetére
félreértés ne essék én se lennék már itt. viszont pont ez az, hogy nyelvtudással, viszonylag keresett szakterületen MSc diplomával és elég sokrétű képesítéssel együtt is azt látom hogy nem eészen úgy megy ám ez hogy odaugrom aztán lerágom a kolbászt a kerítésről.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
koby11h
őstag
válasz fatpingvin #99977 üzenetére
Hasonló, plusz szülő/anyósék... ok, ha én lelépek, akkor nekünk családilag jó, de őket nem tudom segíteni. És igen, nekem is lenne induló tőkém, nyelvtudásom, némi használható képzettség is, mégsem.
De neki, semmi nem tartja itt, és szivárvány színű álmokkal tele a feje és menne, hát menjen. Mentek már a környékről sokan, jöttek is vissza. Németországból kocsival, ami azóta is az udvaron rohad, mert nincs miből honosítani és tankolni. Angliából meg nagy táskával, két heti mulatozással és azóta is segélyen. Sok értelme volt.[ Szerkesztve ]
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
válasz koby11h #99978 üzenetére
Rosszul bárhol lehet csinálni
Akiket én ismerek, és kimentek valahova, azok kint is maradtak. Aki hazajött, az
- született gyereke és majd nagymama felneveli helyette
- azt hitte hogy ott by default jó lesz
ez a kettő.
Mondjuk ezek mind beszélnek valami nyelvet és nem félhülyék. A maradékból egy kivételével vissza se akarnak jönni.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
koby11h
őstag
Ismeretségi körből nekem is sokan vannak kint, nem is fognak hazajönni.
De szüleim lakókörnyezetéből rengetegen jöttek haza 1-2 év után, akiket csak édesanyámtól hallom, hogy hazajött, hazajött, az is hazajött...
Volt akit 10 éve még megkérdeztem, de nem nagyon beszélnek róla, aki beszélt: kihasználták, alja munka, rossz szállás, drágaság - de ők itthon is így éltek, egyik napról a másikra. Nem romák egyik sem, tőlem 10-15 évvel fiatalabbak, csak hát nem az a túlképzett réteg. Ugyan az jutott nekik kint is ami itt. 1 kivétel a százból mindig van, az ösztönzi a többit."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
fatpingvin
addikt
válasz koby11h #99980 üzenetére
erre mondta egy cimborám némi cinizmussal de sajnos igencsak helytállóan: a nyomor inkább az emberen múlik mint az országon.
nyilván ő se arra értette ha valaki alapból onnan indul hogy esélye se lesz kitörni, hanem arra hogy aki itt eltapsolja a jó lehetőségeit az nem külföldön fogja megragadni őket.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Chaser
legenda
LG 27MP68 monitor. Használt, kávája enyhén karcos (pórtól) Hibája remeg, villódzik a kép de nem mindig. Inkább igen mint nem
ha egy pór összekarcolta az elég szomorú
a kép pedig villódzik de nem mindig, csak inkább igen mint nem
kizárt dolog mert nem tudom :dszerk:
másik hirdetés, vg, közel 90ezer ft
1 hét garancia és áfa mentes számla jár hozzá.
Csak magánszemélynek!
A garancia kompatibilitás problémákra nem vonatkozik!
tudtommal használt cuccokra is x ezer ft felett van kötelező fél év gar minimum
és ha neten rendeli az ember mindenre van két hét elállás egyébként is - ezt mondjuk ki tudja épp játszani, de a kötelező gart nem, az ilyeneket lassan beszánthatnák -[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
SP4C3
veterán
válasz Trailblazer #99951 üzenetére
Jaja, ez a legteteje Igazi ínyencség.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
válasz koby11h #99980 üzenetére
"Volt akit 10 éve még megkérdeztem, de nem nagyon beszélnek róla, aki beszélt: kihasználták, alja munka, rossz szállás, drágaság - de ők itthon is így éltek, egyik napról a másikra. "
Olyan simán van. Itt Logouton is volt, hogy a csóka elment dolgozni Svájcba, átverték, szar. Kiderült, hogy valami török simlisnél dolgozott... :SMutogatni való hater díszpinty
-
szebe
addikt
3rd gen i7 (ami xeon) + gts 450 gamer gép valakinek?
Ráadásul a közösség megbecsült tagja hirdeti így"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Chaser
legenda
ez is gyönyörűség...
ASROCK A320M HDV alaplap - 15k
RYZEN 5 3500X 6MAG 4,1 GHz processzor - 20k, kb mint zen 3100
16 GB DDR4 2666mhz memória - 10k
ASROCK RX590 8 GB DDR5 256 bit videókártya - 45k
240 GB SSD - 5k
500 GB HDD - : )
CORSAIR 500W tápegység - hogy bővebben mi nyilván minek kiírni, legyen 5k
Aerocool házban - legyen 10kez kb 110k, 190-ért árulja a madarász úr ( :
tehát h veszek új alaplapot és sokkal gyorsabb cpu-t és gyorsabb vga-t apróról még akkor is olcsóbb mint amennyiért a mester megálmodta...lol_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
addikt
válasz Chaser #99989 üzenetére
Ha videokártya nélkül találsz ilyen gépet 65-be, szólj már!
Értem hogy annyiba szeretnéd hogy érjen, de nincs annyiba.
Tudom, beszéltünk már erről párszor, de nincs annyiba, és kész! Azt hogy mit ér, meg hogy nem kapsz annyiba...hcl: 9-be vettem 480-as bontatlant
[ Szerkesztve ]
-
-
Jack Hunterre gondolsz?
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
Gyuri27
félisten
240-es bótba 6k-tól. 480-as 10k-tól. A terrások 20 alatt.
Van 120-as is 4k-ért.
Ennél már hova legyen olcsóbb?tope: a boltba olcsóbb vagy nem sokkal drágább.
Nagy karrier volt az az ssd vásárlás is. Spóroltál 1-2 ezret és buktál 36 hó garit.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Chaser
legenda
figyi, én elhiszem sok a madár, de sajnos én nem vagyok 8 általánost is sikerült kijárnom - 6 első 2 második 10 év alatt, de nah
apróról 3100 bőven van 20e-ért, 18e-ért kettő van most jegelve, a harmadik szabad...tehát cpu 18e ft
ASRock A520M-HVS Alaplap 23e ft-tól boltból újan
2x8gb ddr4 3200 16e ft szintén boltból
240gb ssd több fajta 7e ft-ért, ez is boltból, de 3e ft-tal többért már 500-as is van
tehát eddig 18+23+16+7, azaz 64e ft, számoljunk még rá 3k-t szállításnak
talán apróról értelmes tápot meg házat is találnék 10k-ért ha nagyon keresnék, de legyen 15k
ez 82k - és ebből alaplap, ram éss ssd új, minimum 3 év garral
és szted az a 65e ft amit én mondod ezekért a gar nélküli sz@rokért - már bocs -, irreális?
- ehhez meg hozzácsap az ember egy 2060s-t, amit 70-75e ft-ért már megkap, tehát 155-160e ft-ból kényelmesen megvagyunk -
lol :d
egy hét alatt kitkarítanám az ilyen madárlesőket innen ha lenne rá lehetőségem - ahogy régen meg is csináltam/csináltuk ( : - ...de úgy hogy sírva könyörögnének, hogy gyuri bá vágja őket inkább a napba
oszt' kapnék annyiba', meg mindenki más is...így meg kapok a boltból annyiba', vagy minimálisan többért
tudomtudom, teszteletlen sz@r újak számlával és több év garral, mért is hasonítom a gar nélküli sz@rokhoz ezeket azonos vagy közel azonos áron?_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
KROK640
nagyúr
válasz koby11h #99856 üzenetére
"hónapok óta hordom magammal a hátizsákomban, zötykölődöm vele a buszon, -2 fokban... akkor meg lennének lepődve " - és gyorsan felére alkudnák, elvégre zötykölődtél vele, és talán már bad sectoros is.
Plusz még ő veszi le a válladról tehret, hát hagy alkudjon már egy kicsitInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz envagyok #99874 üzenetére
Jah. manapság főleg a 4th gent olcsó feljavítani. Nemrég egy Pentium G-s gépet javítottam fel, ment a helyére 5000ft-ért egy 4th I5, meg a 4GB RAM mellé +8GB a HDD elé meg kapott egy olcsó 120-as SSD-t. Nem egészen 15 ezer ft ráfordítsával ég és föld lett a különbség! Majd még később kap egy RX580 4-8GB-ot, és már "gamer" gép lesz.
Egyébként ezt én is utálom, amikor 150K-s gép és akkor 500GB HDD van benne. Ez gáz. Ebben az árkategóriában nem ekkora HDD-t vár el az ember, neke pl ilyenkor egy ilyen konfig rögtön lapozós. Azonkívül 500GB-os HDD-t már régen nem gyártanak, 2009-ben már 1TB-os HDD-m volt! Tehát ez azt jelenti, hogy az 500GB-os HDD már legalább 10 éves, vagy még régebbi, és méretre is kicsi. Manapság az 1TB is eléggé belépő, de én közepes gépekbe 2TB, jobb gépekbe meg 4TB HDD-t szoktam tervezni.
Egyrészt ezek eleve sokkal újabbak, másrészt manapság több száz GB-os játékok vannak, de a videószerkesztés és sok más dolog is helyigényes tud lenni. Ráadásul minél nagyobb egy HDD (persze egy bizonyos határig) annál gyorsabb és annál kedvezőbb a ft/GB aránya.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Chaser
legenda
válasz KROK640 #99999 üzenetére
nekem teljesen mindegy lenne 300k-s gépnél is ha csak hdd van benne és 500gb...csak a gép többi része érje meg
az a baj utóbbinál szokott elbotlani a történet
nem az a gáz hogy egy drágább gépben is hdd van esetleg - percek alatt cserélhető -, a fentebb "linkelt" gépek a gázak, de mondjuk még maga a gép nem is feltétlen, csak a hozzájuk megálmodott árak ( :szerk:
vittem a 100k-t
mindenkitől egy heinekent kérek, köszi - nemnem, nem mindenkitől összesen egyet, hanem fejenként -
te meg végre küldheted már azt a sz@r amd-t krok, nem akar megérkezni[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest