Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Tikakukac #99747 üzenetére
Ja...
@KROK640 : És ha olyan szakmád van, amivel nem csak mosogatni lehet?
@TaaT :
Redditen volt valaki teljesen kiakadva, hogy neki kell a CRT TV-je, mert az az éjjeli lámpája. És az volt a baja, hogy sokat fogyaszt, de más nem jó fénynek[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
koby11h
őstag
315 Ft kedvezmény a Foxpostnál, ha 03.15-én adsz fel csomagot!
Remélem december 31-én is lesz ilyen akciójuk"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
BiP
nagyúr
válasz stickermajom #99734 üzenetére
Mi is most csomó dolgot szanálunk, nagy része ingyenes csoportba, és kb. fele jön el a megbeszéltek alapján. A többség "elfelejtettem", és ennyiben is marad. De nem ám törné magát, hogy bocsi, bocsi, most elugrom érte.
Egy része megbeszél új időpontot, majd az is "elfelejti". Komolytalan. Néha én is azt érzem, hogy kellett volna rendelni egy nagy konténert, és oda bele mindent.
De azért a kevés esetért, amikor látod, hogy normális ember elviszi, és látod, hogy jó helyre kerül, megbecsülik, azért megéri. -
-
Ennyi hülyével élünk egy helyen. És ezek az a része, akik megmozdulnak, és írnak üzenetet
@Chaser : Nekem azért nem jó a sima kidobálás vagy lomtalanítás, mert azért 0Ft kapok, lóvé meg kell
Meg a másik, hogy azok a cuccok mennek a szemétbe.
És nagyon sok minden azért nem javítható, mert az emberek inkább kidobálnak mindent, és esély nincs venni egy ugyanolyan cuccot alkatrésznek.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Gyuri27
félisten
Eu raktáros alli rendelés van? Rendelt onnan már valaki? Privben zaklathat aki akar és tud segíteni.
Chaser: te mennyé vissza magadnak timbuktuba csaje. Mert idegállapotba vagyok. Aztán olyat teszek rád, hogy a manitou nem veszi le rólad villahosszabbítóval.
Amd - Radeon - Ryzen
-
blp85
aktív tag
válasz Gyuri27 #99761 üzenetére
Szia!
Állítólag az Aliexp. elkezdte ezeket a raktárakat megszüntetni, helyette a 15 napos áruküldés van (erre nagyon kíváncsi vagyok én is, most tesztelem ).
Soha nem lesz olyan, amilyen volt, de úgy sem marad, ahogy éppen van. Már a jövő sem a régi. (Eginald Schlattner)
-
blp85
aktív tag
válasz Gyuri27 #99763 üzenetére
Esetleg a Banggoodon vagy Gearbesten nincs az, amit szeretnél, nekik van európai raktáruk, nekem eddig ezektől megjött, amit rendeltem, de ez sem garancia semmire.
Soha nem lesz olyan, amilyen volt, de úgy sem marad, ahogy éppen van. Már a jövő sem a régi. (Eginald Schlattner)
-
-
blp85
aktív tag
válasz Gyuri27 #99763 üzenetére
Érdekes, ha ship to... átállítod Czech Republicra, és a böngésző sávban a termék mögé ezt bemásolod:
&shipFromCountry = CZ
akkor kiadja az EU-s raktárat, aztán pedig a ship to-t visszaállítod Hungaryra, akkor, ha nem is a Cseh raktárban van, hanem mondjuk a Spanyolban akkor is jelzi.
Ez az ötlet innen van:
-
-
cof
veterán
-
cof
veterán
Postai vámügynöki díj pontosan, de ez azért Aliexpressen kikerülhető igen. Sőt, az egész posta is, ha megfelelő szállítási módot választ az ember. Ebay-en pl. már nem rajtad múlik hanem az eladón, hogy hogyan adja fel.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
-
cof
veterán
Már lehet kérni azt is automatába meg csomagpontra is. Nagyon zsír szolgáltatás lett. Reggel amikor jön az email, hogy a futár hozza a csomagot címre, akkor lehet módosítani az emailben levő linken, akár szomszédba, kukába , postaládába, villanyóraszekrénybe a kézbesítést.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
-
-
koby11h
őstag
válasz MasterMark #99783 üzenetére
Szóval egy telefonról beszélünk...
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
Csupingo
veterán
válasz MasterMark #99783 üzenetére
Legalább 45 db 10000-es látszik.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
TaaT
nagyúr
-
MasterMark
titán
Látszik hogy nem látunk ennyi kp-t egyben, vagy ha igen akkor nem kis címletekben.
Switch Tax
-
fatpingvin
addikt
650k körül van, már ha feltételezzük hogy egy rétegben van csak, és hogy máshogy lenne ha az illető rongyrázni akar...
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Ciccuka
veterán
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest