Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#17222) bLaCkDoGoNe válasza Marci6 (#17220) üzenetére


bLaCkDoGoNe
veterán

Ez: "Azért "komolyabb" sportra is kompromisszumos az óra." teljesen igaz.

Én 2015-ben, megjelenéskor vettem egy S0-át még anno Angliában (akkor még előre kellett foglalni, meg ilyen hülyeségek voltak), abban két év múlva megpuffadt az akkumulátor, akkor az egész órát cserélték csereprogramon belül egy S1-re, azóta azt használom. Már ennek is lóg szegénynek a bele, elhaltak pixelek a kijelzőjén, akkuja sem az igazi, ha edzéshez használom (pedig ebben még nincs is GPS, csak maga a pulzusmérő képes lerohasztani hipp-hopp), de amíg működik, nem veszek másikat. :)

Úgyhogy edzéshez inkább beruháztam egy rendes futóórába (Suunto Ambit3 Peak, pulzusmérő pánttal volt 68k HUF). 20 órát megy 1 másodperces GPS mintavételezés mellett, ami nekem elég fontos, mert képes vagyok egész napot a biciklin vagy az erdőben tölteni, ahol jól jön a hosszú akkuidő az útvonalkövetéshez. Igaz, hogy ez egy viszonylag régi konstrukció, nem túl kecses és könnyű, meg nem színes, meg nem tud egy csomó csilli-villi feature-t, de azokra meg ott az Apple Watch.

Ha a karomon levő Apple Watch egyszer jobblétre szenderül, akkor természetesen veszek másikat helyette, de nekem ez jött be, hogy szétválasztom az okosóra meg a sportóra funkciókat két külön eszközre. Ha egy-egy sporttevékenységem max. 1-2 órát tartana, akkor tökéletes all-in-one eszköz lenne a Watch is.

[ Szerkesztve ]

"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.