Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#17501) Totheground válasza V.Stryker (#17500) üzenetére


Totheground
addikt

Soha nem vontam párhuzamot az avatar és a személyem között. :DDD
De amúgy igen, ahogy a haverom a múltkor megfogalmazta, fckn cis white male, szóval a létező összes privilégium megvan. :DDD
Tehát nem “vagy”, fiú vagyok és a lányokat szeretem. :DDD

[ Szerkesztve ]

Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/

(#17502) V.Stryker válasza Totheground (#17501) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Oké csajszi! Kösz az infót! :DDD

Mit csinalsz Kínában? (Mondjuk Észak-Kórea menőbb lenne. :P)

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#17503) Totheground válasza V.Stryker (#17502) üzenetére


Totheground
addikt

Japán, itt élek és ne menjünk bele mert más topicban is kaptam kérést, hogy ne vigyem ezzel félre a beszélgetést. :DDD

Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/

(#17504) syIex


syIex
veterán

Sziasztok.
Mai nap vettem egy multiSIM kártyát és elvileg be aktiváltam és a Watch is jelzi. Viszont mégsem akar működni a dolog és amikor a telefont repülő üzemmódba rakom, hogy kipróbáljam nem is kapcsolható.
Az órán is fehér színű nem pedig zöld (amilyen a telekom oldalán a képen).
Mi lehet a gond? Próbáltam újra indítani, de az sem oldotta meg.Viszont azt is látom, hogy amikor a telefont repülő üzemmódba teszem és az oran akarom indítani a hívást akkor a telefonon egy másodpercig felvillan és mintha a telefon le rakna. Csak ugye azt nem értem, hogy miért azon keresztül akarja hívni, ha aktív a kapcsolat és azt is írja az óra, hogy Kapcsolódva.

[ Szerkesztve ]

The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.

(#17505) syIex válasza syIex (#17504) üzenetére


syIex
veterán

Utána olvastam aztN rá jöttem, hogy én voltam a béna. Amikor nincs kapcsolat a telefonnal akkor működik ahogy kell.
Egy olyan kerdesem maradt, hogy amikor fehér és nem zöld tehát nincs közvetlenül a telefonként is használva akkor is gyorsabban merül és érdemes ki kapcsolni vagy az úgy maradhat “fehér”? :))

[ Szerkesztve ]

The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.

(#17506) szabogabor10 válasza syIex (#17505) üzenetére


szabogabor10
veterán

Maradhat fehér. Nem kapcsolódik a mobilhálóhoz, csak készenlétben van.

iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen

(#17507) syIex válasza szabogabor10 (#17506) üzenetére


syIex
veterán

Tökéletes, akkor így rendben van. Köszi! :R

The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.

(#17508) V.Stryker


V.Stryker
nagyúr

A régebb óta bétázokat kérdezném az alvás figyelésről. Komolyan csak ennyi infót ad, hogy mennyit aludtam? Köszi, azt kimatekolom én is. De valami bővebb infót pl. REM alvás, mélyalvás, stb.? Tehát az alvás minőségről nem tudunk meg semmit? Mert azért ezeket egy 10ezer forintos kínai szar is hozza. :U

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#17509) jófejsrác válasza V.Stryker (#17508) üzenetére


jófejsrác
senior tag

Lehet csak én vagyok a béna, de kb ennyit látni. Azt látom, hogy vannak törések az alvás időben meg különböző színek de nem igazán van megmagyarázva. Gondolom lesz ez még polírozva.

(#17510) syIex


syIex
veterán

Megfogalmazódott bennem pár sor az elmúlt egy hét alapján a Rozsdamentes Acél Series 5-ről aztán gondoltam megosztom veletek, hátha érdekel valakit vagy éppenséggel valakinek jó alapul szolgálhat.
Szóval kicsit több, mint egy hete van meg az óra. 4 eredeti szíjam van hozza és azokat szoktam cserélgetni. Aludni legkényelmesebb nekem a sport pánt ezt szinte nem is érzem magamon és így egyáltalán nem zavar. Sportolni (futni) eddig a sport szíj jött be legjobban, mert ez nem lesz vizes aztán nem kell szárítani stb. Van egy eredeti milánói szíjam ami szerintem eléggé elegáns, de mégis mindennapi viselethez is alkalmas és legvégül egy eredeti Link is amivel hasonló véleményen vagyok, mint a milánóival. Régebben a sport ponton kívül megvolt a másik három, de legtöbbet mégis a sport szíj volt rajtam lehet, mert fekete volt.
Ennyit a szíjakról tapasztalataim alapján.
Magáról az óráról pedig; Ugyebár legtovább egy S0 volt meg, kb 4 évig amíg nem jött az S4. Arra váltottam először ami nyilván ég és föld volt, viszont az sima alumínium volt. Kb fel év után adtam el, mert sikeresen össze karcoltam a tokot és az üveget is. Utána egy darabig volt egy S2 SS ami érezhető vissza lépés volt az S4 után és nem sokáig volt meg, mert zavaró volt mennyivel lassabb és mennyivel kisebb a kijelző. Tavaly ilyenkor kb beruháztam egy S4 SS-re, de aztán jött az S5 és az AOD megtetszett így váltottam rá. Sima Alu verziót vettem belőle amin három nap alatt karcos lett az üveg így szépen vissza is vittem és letettem róla, mert nagyon kiégtem rajta. Most nyár elején vettem egy S5 SS viszont Space Black színben ami annyira nem tetszett aztán kb egy hónap után tovább is adtam rajta és gondoltam megvárom az újat, mert nem igazán tudtam róla semmit. Amikor kiderült, hogy vélhetően a lehetséges új funkciói közül egyik sem érdekelt akkor adtam be a derekam és a pénztárcám is egy teljesen új ezüst S5 SS-re.
Amint írtam, kb egy hete van meg. A fényerő a 3-ból 2-és erősségen és AOD bekapcsolva. Tegnap óta LTE is aktív, de igazán nem volt használva, mert nagyrészt a telefon is nálam van. Esténként szoktam tölteni 100%-ra aztán már alváskor felveszem és másnap ugyan úgy estére fel teszem a töltőre. A lényeg nálam az volt, hogy egy napot ki húzzon és ez meg is van. Változó, hogy mennyin áll az óra, de reggel mire felkelek kb 80-85% körül van, tehát ennyivel indítom a napot. Teljesen változó az is, hogy mennyivel teszem fel este a tölteni, de eddig a legkevesebb az 16% volt. Nagyon gyönyörű és szerintem a legszebb változat ez és így már annyira nem is sajnálom azt a 300 ember pénzt amit ki kellett csengetni érte. :DDD Eddig nem bántam meg, hogy nem vártam tovább a 6-ra. :N
Egy szóval is ki tudom fejezni a véleményem eddig róla: IMÁDOM. :U

[ Szerkesztve ]

The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.

(#17511) Tamás34 válasza syIex (#17510) üzenetére


Tamás34
senior tag

Használd egészséggel! Nekem pár napja van meg az első apple watch órám ( aluminium szürke, celluláros 5-ös, amit nem használok, mert nem tudom ), nagyon tetszik, már pár kis karc van rajta az üvegen, de ez egy óra, még ha drága is, nem fogok rá tenni vacak burkolatokat,fóliákat, tokokat, hogy ne legyen karcos mert akkor már elvész ennek az órának a szépsége! Használati eszköz, ennyi, próbálok vigyázni rá ahogy csak tudok! Nekem, 2,-2,5 napot elmegy és ez nekem bőven elég! Én is imádom!

[ Szerkesztve ]

LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Xiaomi wath s1 Pro-Amazfit Balance Grey

(#17512) V.Stryker válasza jófejsrác (#17509) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

A csiszolgatásban nem hinnék. Lásd a tevékenység appban sincsenek túl jó statisztikák. Lehet eut az Auto Sleepet kéne megvenni.

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#17513) Maxxy10 válasza syIex (#17504) üzenetére


Maxxy10
addikt

Arról az elegáns szíjról egy képet vagy linket kérhetek? :R

(#17514) syIex válasza Maxxy10 (#17513) üzenetére


syIex
veterán

Nekem [ilyen] színben van és teljesen jól mutat az ezüsttel is. Nem akarok újra ennyit ki adni érte szóval azért nem cseréltem le. :D

The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.

(#17515) vilmose33


vilmose33
őstag

Sziasztok!
Valakinek volt crown hiba javításban garancia után,-S2 42mm Nike-.Olyan mintha egyfolytában tekerném, legutóbbi frissítés óta jött elő. Sajnos már olyan sűrűn fordul elő,hogy használhatatlan az óra. Totálkár, nem éri meg a javítása?

A jövő most van

(#17516) Marci6


Marci6
tag

Az utóbbi időben több alkalommal is előfordult, hogy csak az óra volt nálam és nem jelzett hívást, otthon a telefonon pedig várt a nem fogadott... Most kikapcsolt telóval kipróbáltam, így jön az órára a hívás de így meg a push-os értesítések nem jönnek (mondjuk ez nem annyira baj). Másnál nem volt ilyen? (S5, telekom esim)

(#17517) syIex válasza Marci6 (#17516) üzenetére


syIex
veterán

Én tegnap óta kétszer próbáltam telefon nélkül, de eddig minden működött.

The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.

(#17518) sipiadam válasza V.Stryker (#17512) üzenetére


sipiadam
csendes tag

Nekem ugyan S4 SS órám van, de azonnal vettem rá egy fóliát, nem látszik, hogy rajta van és használatban sem gátol. Viszont védi rendesen, én mondjuk féltem, főleg mert nem olcsó mulatság :( Nem úgy mint a G-Shockom amit 5 év alatt képtelen voltam még megharcolni is, persze annak más a felépítése is.

(#17519) -Solt-


-Solt-
veterán

Urak! Bétában esetleg működik az LMI?

www.smart-bus.hu

(#17520) Sify válasza sipiadam (#17518) üzenetére


Sify
senior tag

Én is rakattam rá fóliát. Csak úgye elmentem vele strandolni és bement a víz a fólia alá és borzalmasan kezdett el kinézni. Így kénytelen voltam leszedni. Most nem lesz rajta semmi.

Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3

(#17521) Marci6 válasza syIex (#17517) üzenetére


Marci6
tag

Köszi!
Futáshoz nem túl kényelmetlen (nehéz) az SS az aluhoz képest?
Közben megnéztem, nincs nagy különbség (10g) köztük, azt hittem sokkal nehezebb.

[ Szerkesztve ]

(#17522) Tibee86 válasza sipiadam (#17518) üzenetére


Tibee86
veterán

Én pont azért cseréltem le az alut ss-re, mert az kb attól is karcolódott, ha ránéztem. Úgy voltam vele, hogy fóliát egy órára ne már... Lassan 2 éves lesz, de még fény alatt se találni rajta egy hajszálkarcot se, pedig nincs kímélve, és nem irodában dolgozom.

(#17523) sipiadam válasza Sify (#17520) üzenetére


sipiadam
csendes tag

Több helyen is olvastam, hogy hamar víz megy a fólia alá, ennyire sz*rol lennének? Sajnos idén nyáron se uszodába, se strandra nem jutok el, hogy teszteljem, zuhany alatt meg nem volt ilyen gondom még.

(#17524) sipiadam válasza Tibee86 (#17522) üzenetére


sipiadam
csendes tag

Ezt jó hallani :D

(#17525) gyuromoj válasza sipiadam (#17523) üzenetére


gyuromoj
veterán

Én idén elég sokat voltam nyílt vízben és eddig semmi baja.
Mondjuk lehet a gumi tok jobban megvédi. Majd ha lesz még alkalmam víz közelbe jutni idén, akkor megnézem tok nélkül mit mutat.

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#17526) syIex válasza Marci6 (#17521) üzenetére


syIex
veterán

Érződik, hogy több benne az “anyag”, de nehéznek semmiképp nem mondanám. :N
Fóliáról pedig annyit, hogy ugye az alumínium modellekhez nem art, de én az esetben is a folyekony fóliát használtam ami nem látszott meg rajta és vastagabb sem lett igazából.
SS modellre viszont feleslegesnek tartom.
Tokot egyikre sem tennék soha az biztos. :U

The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.

(#17527) V.Stryker válasza sipiadam (#17523) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Nekem hónapok óta fent a fólia.. Spigen... Volt Balcsis nyaralas, pancsi... Nem ment alá semmi. Kb 3 hónap után most kezd látszani, hogy van rajta egyáltalán fólia, hogy a peremenel a kosz kezd megállni. Amúgy észre se lehetett venni.

Béta helyett a stabil 6-os szoftvert hogy tudom visszatenni?

[ Szerkesztve ]

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#17528) tboldi válasza V.Stryker (#17527) üzenetére


tboldi
nagyúr

Sehogy, legalábbis otthon.

(#17529) jófejsrác válasza V.Stryker (#17527) üzenetére


jófejsrác
senior tag

Miért akarod vissza tenni ha kérdezhetem, nekem rendkívül jól működik.

(#17530) V.Stryker válasza jófejsrác (#17529) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Megvettem az AutoSleep appot és kíváncsi vagyok, hogy a régi szoftverrel hogy működik.

tboldi: Köszi. Igen, már látom a hivatalos oldalon. Akkor így marad.

Valaki még az AutoSleep appot használja esetleg?

Olyasmi érdekelne, hogy kell-e,hogy a gyári alvás app be legyen kapcsolva? illetve megvalósítható-e,hogy mint a gyári appnál, ha mozog a kezem, akkor ne ébredjen fel a kijelző, hanem nagyon sötét, töltős kijelző legyen? Amúgy a gyárival 10%ot merült. Úgy,hogy az AutoSleep is fent van, 20%-ot.

[ Szerkesztve ]

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#17531) jófejsrác válasza V.Stryker (#17530) üzenetére


jófejsrác
senior tag

Tegnap mai napra virradóan is az órával aludtam 100%-on vettem fel és reggel 95% volt, 6 és fél órát aludtam.

3-4 nap átlagával nézve ez nekem 5-10% között használ ami teljesen elfogadható.

Ez az autosleep egyszeri vásárlós vagy kell még valamit fizetni benne?

(#17532) V.Stryker válasza jófejsrác (#17531) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Nekem is 10% volt a gyári app.

Egyszer fizetős. Azért vettem meg, illetve külföldi oldalakon sokan ajánlották.

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#17533) jófejsrác válasza V.Stryker (#17532) üzenetére


jófejsrác
senior tag

Na ha valami értelmeset megtudsz belőle, akkor jelezd és ráugrok - nem drága. Nekem igazából a mostaniban azt tetszik hogy a kezemet kocogtatja és szól az ébresztő. Eddig az ipaden volt az alvás funkció - de a 14-es os-ból már kivették...

(#17534) syIex válasza jófejsrác (#17531) üzenetére


syIex
veterán

Egyszer fizetős igen.
Nekem is régóta megvan, viszont mostanában vagy én alszok nagyon rosszul és sokszor vagyok fent (nem kizárt) vagy nem mér jól, mert ilyen 3-4 órákat ír...

The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.

(#17535) odrif


odrif
MODERÁTOR

Erre valaki tud valami okosságot?
[link]

20 éve a Prohardveren

(#17536) M3aN


M3aN
senior tag

Sziasztok!
Mai nap megkaptam és használatba vettem a Watch 3-at, és minden szuper, egy dolgot kivéve: mióta megvan, az i11-re telepített Telegram alkalmazásban érkezett üzenetekről nem kapok jelzést. Se a telefon, se az óra nem jelez, csak az olvasatlan üzentet jelző szám jelenik meg az ikonjánál. Természetesen az értesítések mindenhol engedélyezve vannak. Már az appot újratelepítettem, de a probléma nem oldódott meg. A watch előtt működött.
Tapasztaltatok hasonlót? Van ötlet esetleg?

(#17537) pessta77 válasza V.Stryker (#17530) üzenetére


pessta77
csendes tag

Ahogy te szeretnéd, hogy csak halványan villa jön fel, szerintem az Autosleep nem tudja. Én színház módba kapcsolom éjszakára. Nekem 7-10 %-ot merül éjszaka.

(#17538) V.Stryker válasza jófejsrác (#17533) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Na, tegnap nem tudom mit sikerült nyomkodnom, de ma éjjelre jó lett.
Szóval párhuzamosan használom a gyári alvás appal a beta 7-es szoftverrel. Tegnap még állítottam ébresztőt a gyári appban,hogy ajánlottad, illetve óra restart is volt... a lényeg,hogy éjjel sötét marad a kijelző, jól ébresztett is és csak 8%-ot merült,hogy úgy, hogy párhuzamosan futott a két szoftver.

Szerintem nagyon pontos adatokat ad az AutoSleep. Nálam legalábbis. És jók a statisztikái.




A kezdés és vége egyezik, de az apple app több alvást ír.

[ Szerkesztve ]

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#17539) Totheground válasza V.Stryker (#17538) üzenetére


Totheground
addikt

Az AutoSleep egyértelműen a legjobb app alváskövetésre. :K
Amúgy kicsit más idősávban alszunk. :DDD

[ Szerkesztve ]

Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/

(#17540) V.Stryker válasza Totheground (#17539) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Ezt a kepet hogy hoztad elo?

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#17541) Totheground válasza V.Stryker (#17540) üzenetére


Totheground
addikt

Clock tab - Sleep Hygiene trends - Sleep/Wake Consistency.
De lehet, kell neki pár hét, mire ezeket is tudja.

Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/

(#17542) V.Stryker válasza Totheground (#17541) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Köszi. Igen, várni kell még. 2 nap után nincs elég adat.

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#17543) Szabi® válasza mazsiii92 (#17413) üzenetére


Szabi®
addikt

Szia,nem tudom meg e vetted már az S3-at,én két éve nyúzok egyet,az üzemidővel nincs bajom,a képernyő viszont nagyon hamar hajszál/micro karcos lesz,gyakorlatilag komolyabb behatás nélkül is.Nem tudom ez az újabb modellekben is így van e.
Amit én vettem 42mm-es S3-at ahhoz még járt a komplett töltő egység (adapter+kábel mágneses fejjel)
Viszont amit haver vett pár hete,ahhoz már csak kábelt adtak,töltőt nem. És a doboza is kisebb,mint az enyémé.

[ Szerkesztve ]

(#17544) M3aN válasza Szabi® (#17543) üzenetére


M3aN
senior tag

A héten vettem át, én is már csak kábelt kaptam, adaptert nem. S3 42mm.

(#17545) mazsiii92 válasza Szabi® (#17543) üzenetére


mazsiii92
aktív tag

Köszönöm szépen! Most kicsit várok még, állítólag lesz valami olcsóbb új óra is a népnek.. :) meglátjuk milyenek lesznek.

iPhone 13 Pro + Watch Ultra 2 + MacBook Air M1 + AirPods Pro 2 + PS5

(#17546) Laby


Laby
senior tag

Sziasztok!

Vásároltam egy Apple Watch 3-at használtan. Beállítottam mindent ami adta magát, viszont a messenger értesítések némák maradtak.
Minden más értesítés rezeg, de messenger-en ha épp nézem az órát akkor látom hogy feldobja az értesítést, és berakja az értesítési központban, de nem rezeg.
Beállításokba hiába van megadva.
(A telefon nincs felnyitva, és használatban ilyen esetekben.)

Próbáltam letörölni az alkalmazást, majd felrakni újra akkor pár óráig jó volt, majd azóta megint nem.
Újra letöröltem, az órát is visszaállítottam gyári állapotra, de azóta sem jó.
Messenger kattogó fülirritáló hangját a telefonon némítottam, szóval ott nem kapok hang értesítést.
Nagyon remélem, hogy nem az a baja, hogy csak úgy értesít az óra, hogyha a telefon is fél percenként kattogó hangot ad értesítés gyanánt. Ha így lenne, akkor mi értelme az egésznek?!

Tudna valaki segíteni nekem ebben? :R

Köszönöm!

(#17547) Zsoo80


Zsoo80
tag

Sziasztok!
Adott egy 6+ készülék. Ha találunk esetleg egy nem frisitett watchot (ha jól tudom talán 5-ös szoft) akkor lehetséges lenne a párosítás illetve használat így ?

-Nem hold ez - sóhajtott halkan Kenobi. - Hanem űrállomás.

(#17548) Szabi® válasza Zsoo80 (#17547) üzenetére


Szabi®
addikt

Sztem jobban jársz ha meghirdeted a 6-ost,raksz hozzá egy 10-est, vagy 15-öt és veszel egy 6s-t ,az még megkapja az ios 14-et is:)

(#17544)M3aN Igazán jó fej az Apple,nemsokára már csak egy üres dobozt kapunk :D

(#17545) mazsiii92 Az igaz ,tényleg lesz egy olcsósított watch,de az is 42 mm-es tokkal lesz,és alumínium.Ráadásul 300 dollárral indít,ami nálunk megint lesz egy 130-140 ezer forint,vagyis olyan mintha nem várnál most,és megvennéd az 5-ös modellt :)

[ Szerkesztve ]

(#17549) btudos válasza Szabi® (#17548) üzenetére


btudos
veterán

Elég régóta így működik a Watch kínálat. A Series1-hez is csak kábel járt, mivel az volt az "olcsó" Watch. Aztán ezt a szerepet az S4 érkezésével átvette az S3, és az kapta meg a sparmodell szerepet, hagyták ki a töltőfejet és lett kisebb a doboza.

Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.

(#17550) Szabi® válasza btudos (#17549) üzenetére


Szabi®
addikt

Nekem ez a hozzáállás kissé unszimpatikus,ne csak úgy tudjanak valamit olcsóbban adni,hogy bizonyos dolgokat kihagynak a dobozból,és puritánabb lesz a csomagolás. :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.