- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv.
Webrádió hallgatásra használnék raspberry pi-t. Wifin keresztül csatlakozna internetre, kijelzőre, gombokra nincs szükségem, androidos telefonnal vezérelném a rádiók közti váltást.
Ehhez kérek segítséget, valami ötlet? -
válasz
sanchomuzax #7897 üzenetére
nem tudom. Elvileg van minden féle streem cucc hozzá. Valóban?
-
sirdond
őstag
Hali. XBMC alá tudtok olyan music player kiegészítőről, amiben lehet változtatni az audio kimenetet? Amikor filmeket,vagy streameket nézek, akkor HDMI menjen ki a hang, ez eddig oké, de rá akarok kötni egy USB DAC-ot és zenehallgatáshoz viszont azt akarom használni. Szerintetek RPi alól ez megoldható lenne?
#7895 Pulsar: RTP/RTSP stream.
-
Van arra valami megoldás hogy ha veszek egy kamerát, wifin sugarozva,es egy masik eszközön nezzem a kamera kepet? Letezik valami ilyen alkalmazás?
-
Kroni1
veterán
Hyperion config fájlját beállítottam, szépen egyszerre is mennek a led-ek a TV képével, de ha bekapcsolom a Trumotiont akkor a LED-ek hamarabb váltanak, a TV képe késik kicsit.. Lehet esetleg a konfigurátorral időzíteni? Nem vágom nagyon mi mit jelent benne..
-
Hyperion
senior tag
Edimax hiba megoldva:
Reports as containing the Realtek RTL8188CUS chipset listed below, no lockup or kernel oops under Wheezy, but dmesg reports constant timeouts trying to initialize the module. This appears to be resolved on 2012-09-18-Wheezy-raspbian and newer versions.Realtek hibára, meg nem tudok mit mondani.. Ne rángassák ki menet közbe a wifi modult. Gondolom ezt te sem tervezed.
Az enyém fehér, de 710-es ugyan úgy.. szóval kb ezaz!
-
-
harry
veterán
-
harry
veterán
válasz
LógaGéza #7886 üzenetére
Köszi, hát, ha működik... támogat WPA2-t is? Az első kettőhöz írja, ehhez pont nem, de gondolom csak tudja... Amúgy csak plug&play, vagy kell valami driver, vagy csomag hozzá, konfighoz van leírás? Nem szeretnék szívni vele, mert bár szívesen írogatok én beállításokat hozzá, de akkor kell hozzá doksi.
-
Hyperion
senior tag
Az RTL8188CUS chippel rendelkező USB-s modulokat szereti a Raspi.
Comfast márkásat használok már egy jó ideje, hiba nélkül!
Hasonló:
[link]Itthon 2-4x árért nehogy megvedd!
-
harry
veterán
Tudtok esetleg mondani olyan usb wifi adaptert, amivel pozitív tapasztalatotok is van? Mert néztem itt a listát, de elég bőséges, és nem szeretnék csak úgy találomra választani egyet. [link]
Maga az RPi állandóan menne, a wifi forgalom elég minimális, néha kiküld rajta egy emailt, esetleg a rajta futó webszerverre nézek fel olykor. Nem tudom van-e ilyen lehetőség, de jó lenne, ha minimálisan terhelné a CPU-t, lesz elég másik dolga. Illetve szempont a kis méret. GUI nincs, parancssorból kell kezelni.Pár konkrét típus, amit elsőre legalább névből ismerek, és boltban is találtam:
Asus USB-N10 (nano) [link] 2.6k [link]
Dlink DWA-121 [link] ~4k
Edimax EW-7811 Un [link] ~4k
TP-LINK TL-WN725N [link] ~2kTalán az Edimax tűnik a legjobban dokumentáltnak, csak mondjuk kétszer annyiba kerül, mint a TP-LINK.
-
golya87
őstag
Hello
Van valakinek tapasztalata RPi+kamera+természet kombóval?
A nyaralónkba szeretnék kitenni egy eszközt amivel tudnám nézni az időjárást és a vizet. Nem kell folyamatos videót tudnia, tető alatt lenne.Előre is köszönöm a segítséget!
-
stopperos
senior tag
válasz
sanchomuzax #7881 üzenetére
+3.3 V és a jel vezeték között kell az ellenállás.
-
sanchomuzax
aktív tag
válasz
stopperos #7880 üzenetére
Amit kaptam hozzá, elvileg 10kOhm 10% (barna, fekete, narancs, ezüst).
http://www.adafruit.com/products/386Még egy eszembe jutott. Néhol a GND-re húzzák, néhol a +DC-re. Melyikre kéne?
-
stopperos
senior tag
válasz
sanchomuzax #7879 üzenetére
Mekkora ellenállást használsz felhúzásra?
-
stopperos
senior tag
válasz
sanchomuzax #7868 üzenetére
Ez egy érdekes kérdés. Mekkora a vezeték hosszúsága? Mekkora ellenállást használsz, ugye nem valahol 5 kOhm környékén?
Mivel a digitális jelen nem változtat, valószínűleg azt befolyásolja a bekötés helye, hogy mennyire esik le a tápnak a feszültsége és ez befolyásolja az AD konverziót a szenzorban.
-
stanazol
csendes tag
válasz
Cyber_Bird #7872 üzenetére
Ezt hogy csinálod?
mount -o remount,rw /flash ? -
stanazol
csendes tag
"egy wd mycloudon is meg lehetne ezt igy oldan" szerintem az eszköz nem lényeg, ha fut rajta az NFS szerver + bevan állítva a megosztás.
"a samba meg az nfsnél is lassabb?" ezzel kapcsolatban megoszlanak a vélemények, ahogy olvastam - nálam az NFS gyorsabbnak tűnik.
Ha a nas-odon csak smb megosztás van, akkor is megpróbálnám parancssorból csatolni hátha jobb a sebesség. Csak akkor a mount paraméterek máshogy néznek ki. -
-
stanazol
csendes tag
válasz
sanchomuzax #7867 üzenetére
Openelec - ben az fstab read only, így nekem az autostart.sh - ban van a parancs.
-
sanchomuzax
aktív tag
A DHT11 szenzorhoz tartozó ellenállást hosszabb bekötés esetén a RPi-hez felöli oldalra, vagy a szenzorhoz érdemesebb tenni? A RPi-hez kötve 27°C-t mutat 24°C helyett, és a páratartalom sem ment fel 35% fölé, miközben egy másik műszer 50% felett volt az esős hétvége alatt.
-
sanchomuzax
aktív tag
-
stanazol
csendes tag
Saját építésű a NAS, FreeBSD alapú ez a rendszer: http://www.nas4free.org/
Nem használok RAID-et, bár a rendszer tudja. Csak "sima" NFS szerver és SAMBA szerver fut rajta.
Parancssorból így néz ki:
mount -t nfs 100.200.1.108:/mnt/SAMSUNG_2TB -o rw,nolock,tcp,soft,posix,noatime,nodiratime,timeo=600,actimeo=0,nfsvers=3,async,rsize=131072,wsize=131072 /storage/mount/SAMSUNG_2TB
Természetesen az IP a szerver ipcíme+megosztott mappa, a legutólsó paraméter pedig ahová mountolni akarod, a raspberry-n. -
-
stanazol
csendes tag
Sziasztok!
Sokat szívtam a raspberry hálózatról történő lejátszásával míg végre megtaláltam a módszert.
A lényeg, hogy openelec+xbmc rendszeren az 1080p filmek (16-18GB) lejátszása hálózaton keresztül rémes volt, akadozott, bufferelt stb.
A médiaforrás egy nas4free rendszerű NFS - megosztás, amit az XBMC saját tallózóján keresztül adtam meg. (így akadozik)
Viszont, ha SSH-n keresztül parancssorból mountolom pl. a storage mappába, akkor nagyságrendekkel jobb a lejátszás, buffer 99%. Nincs olyan film ami akadna. Nem vagyok hálózat expert, nem tudom miért van de így van. Ezeket csak azért írom le, hátha valaki még nem tudja és hasonló gondjai vannak. Lehet hogy az SMB megosztást is lehet így javítani - ezt még nem próbáltam. -
sanchomuzax
aktív tag
válasz
stopperos #7862 üzenetére
Annyit módosítottam csak, hogy echo $data kell nekem. A /usr/bin alá tettem, és CRON-ból fut 3 percenként, rögzítve egy log fájlba az aktuális adatot. A RPi-Monitor pedig azt terheli csak, nem indítja feleslegesen a mérés futtatást (amihez ráadásul külön futtatta a két értékre feleslegesen). Most már nem ugrik le nullára.
-
stopperos
senior tag
válasz
sanchomuzax #7861 üzenetére
Igazából az ötlet miatt mellékeltem, hogy egy while ciklusba raktam, nem gonfoltam volna hogy használni is fogod
Lehet másmilyen a kimenet nálad, nekem 2302 -es szenzorom van, arra ellenőriztem, hogy az utolsó visszaadott sor Data-e, mert akkor az hiba lenne.
Jó mérést. -
sanchomuzax
aktív tag
válasz
stopperos #7858 üzenetére
Köszi, szerintem használni tudom. Már elindult, csak még mintha nem lenne kalibrálva, mert nem az utolsó sort, hanem a data sort olvassa ki (vagy ilyesmi):
pi@raspberrypi:~/munin-rpi-temp$ sudo ./rpi-dht-sensor_11_4
humidity.value %
temp.value 7 *C
err.value 7Elbütykölgetem. Köszi még1x!
-
moli.hu
őstag
válasz
sanchomuzax #7857 üzenetére
csak annyit kell megoldanod, hogy a 0 visszateresi erteket nem logolod le, igy a 0 helyett null lesz az adatbazisban, amitol mar egybol nem fesus lesz a diagram.
"Gyakran nem ad vissza értéket."
pont az a baj forrasa, hogy, de igen, visszaad: 0-at. szarul van megirva, errort kene visszaadnia. -
stopperos
senior tag
válasz
sanchomuzax #7857 üzenetére
Én egy Bash scriptbe foglaltam munin-hoz. Egy while cikluson belül hívom meg, és ha rossz a kimenet (nem ad vissza hőmérséklet sort), akkor pár másodperc után újra fut a lekérés. Általában 3 lekérésből 2 szokott sikerülni.
Ellenállás probléma lehet vagy az rpi cpuja le van terhelve, és nem jön ki az időzítés. -
sanchomuzax
aktív tag
A DHT11 szenzorral szívok. Gyakran nem ad vissza értéket. Így gyakorlatilag lehetetlen logolni.
Mi a gond ilyenkor? Hogyan lehet módosítani úgy az Adafruit_DHT kódját, hogy esetleg több türelme legyen kivárni a scriptnek, amíg a szenzor válaszol?
Itt egy helyes futás:
pi@raspberrypi:~$ sudo Adafruit_DHT 11 4
Using pin #4
Data (40): 0x22 0x0 0x1b 0x0 0x3d
Temp = 27 *C, Hum = 34 %Itt egy félbeszakadt:
pi@raspberrypi:~$ sudo Adafruit_DHT 11 4
Using pin #4
Data (0): 0x0 0x0 0x0 0x0 0x0Az RPi-Monitor emiatt ilyen fésűs grafikont rajzol:
Ezt használom:
https://github.com/adafruit/Adafruit-Raspberry-Pi-Python-Code -
feco93
tag
Először is köszönöm a sok segítséget!
Itanczos vkp linkje segített megoldani ezt a problémát!
Kavinton75 Igen ezzel próbálkoztam helyi hálózatban tökéletesen működik de amikor az internet felől csatlakozom hozzá "Segmentation fault" üzenet jelenik meg a putyba s bontja a kapcsolatot. (Kamerán a led is kialszik Port nyitva!) Esetleg ha van ötleted szívesen fogadom
vkp köszönöm a linket sokat segített! Most már csak a beállításokkal kell szórakozni mert nagyon akadozik a kép sajnos valamiért! S egy idő után azt dobja ki hogy: A következő kép nem jeleníthető meg mert hibákat tartalmaz (A kamerán égve maradt a led!) Erre esetleg valami ötlet?
A (/home/pi/motion.log) fájl ezt tartalmazza:
[-1242438816] [NTC] [ALL] [May 10 12:09:49] motion_startup: Using log type (ALL) log level (WRN)
[0] [ERR] [STR] [May 10 12:09:49] httpd_run: motion-httpd failed bind() interface 127.0.0.1 / port 8080$
[0] [ERR] [STR] [May 10 12:09:49] httpd_run: motion-httpd socket failed interface 127.0.0.1 / port 8080$
[0] [ERR] [STR] [May 10 12:09:49] httpd_run: motion-httpd failed bind() interface 127.0.0.1 / port 8080$
[0] [ERR] [STR] [May 10 12:09:49] httpd_run: motion-httpd socket failed interface 127.0.0.1 / port 8080$
[0] [CRT] [STR] [May 10 12:09:49] httpd_run: motion-httpd ERROR bind() [interface 127.0.0.1 port 8080]:
[1] [ALR] [VID] [May 10 12:09:49] mmalcam_start: MMAL Camera thread starting... for camera (vc.ril.came$
[1] [ALR] [VID] [May 10 12:09:49] mmalcam_start: MMAL Camera using video capture
[1] [ALR] [VID] [May 10 12:21:45] MMAL Camera cleanupValamelyik megoldás ha működne viszonylag stabilan nagyon jó lenne.
-
feco93
tag
Sziasztok!
Vettem egy kamera modult a Pi-hez. feltettem rá a Motion programot. Viszont nem tudom elérni a kamera képét. Be se jön a beállított porton az oldal vagyis egyszer bejön de akkor is csak fekete képet mutat. (A kamerán se világít a piros lámpa ) Viszont a beállítás oldala meg jelenik s ki is írja hogy Motion 3.2.12 Running. Esetleg ötlet hogy mi lehet a probléma? Volt egy VLC-és megoldás is de ott az volt a baj hogy az internet felől nem tudtam elérni ha onnan csatlakoztam valami hibával kilépet a streamelésből (Putyba írta ki a hibát)
Előre is köszönöm a segítséget!
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Volt már olyan,hogy kiakadt az openelec? Film nézés közben már másodjára játsza el, hogy egyszer csak megáll a film, mintha megállítanád és onnan nem lehet vele csinálni semmit. Mire hazaérek, pár óra után meg csak fekete képernyő. Viszont kifagyva nincs mert Putty-val elérem és újra is tudtam indítani.
Már volt újratelepítés és már eljátszotta a régebbi openelec-el is és most az új 4-es verzióval is. Van valami log fájl, ahol visszanézhetnénk, hogy mi a vihartól akadhatott ki?
-
Sh4rKy
senior tag
Heló kedves mindenki.
Gyors kérdéssel fordulnék hozzátok.
Adott a kis rPi, még mindíg CarPC-t szeretnék belőle faragni, de valamiért Raspbian Wheezy (XBMC) alatt akadozik a videólejátszás, míg RaspBMC alatt semmi gond nem volt vele. Több fájlt is próbáltam, több helyről is lejátszani, de valamiért mindegyik akadozik... Az érdekes az az, hogy a futó rendszer bootolásnál egy .mp4 formátumú videóval indul, ahol semmi gond nincs a lejátszással, viszont mikor már a teljes rendszer fut akkor gondok vannak vele. Próbáltam ugyan azt a fájlt ugyan onnan futtatni, ahol bootolás közben is fut, de XBMC alól ez is akad.
Valakinek valami ötlete?
(sajnos linux szinten le vagyok maradva úgyérzem...) -
itanczos
senior tag
válasz
lord.lakli #7841 üzenetére
Az nem én voltam, de az openelec egy komplett linux alapú rendszer! Felteszed egy usb pen-re, amiről boot-olsz és egy komplett, önállóan működő xbmc-t kapsz!
-
Hali,
gyors kérdés. Ha rádobok egy i2c-s real-time órát, a Raspbian automatikusan kezelni fogja?
-
polcsa
aktív tag
-
polcsa
aktív tag
válasz
UsagiYojimbo #7834 üzenetére
Próbáltam 2.0-tól 5.1-ig mindet, de nem változott (7.1-et nem, de már nem hittem benne).
-
-
itanczos
senior tag
válasz
lord.lakli #7825 üzenetére
Nem értem a kérdést!
A HTPC-n Openelec 4.0 van. -
polcsa
aktív tag
válasz
bigdee888 #7827 üzenetére
Az RPi HDMI-vel összekötve a TV-vel.
A TV optikaival összekötve az erősítővel (DD és DTS képes)
Egy filmet dughatok az RPi-be és a TV-be is.
A TV-be dugva szépen átmegy a DD5.1,
viszont RPi-be dugva (RPi->TV->erősítő) csak Dolby Surround megy át az erősítőbe, gondolom valamelyik downmixeli.
Lehet, hogy a TV-m nem tudja passzolni HDMI-ről a DD5.1-et, csak ő játsza le? -
polcsa
aktív tag
válasz
Hyperion #7818 üzenetére
"Ha passtr. HDMI-vel megy a pi és DTS licences erősítőd van akkor nincs gond."
Akkor ez most hogy is van? Ezt valahol be kell állítani, hogy 'passthrough'-olja a hangot. Nem találtam.
Az a bajom, hogy ha a tv-be dugom a filmet, akkor optikain szépen kiadja a DD5.1-es hangot, de ha az rpi-be, akkor valahol downmixelődik dd surround-ra. Az xbmc pedig írja, hogy DD5.1, de vagy az rpi vagy a tv downmixel és optikain már az megy ki.
Esetleg ötlet? -
tPedro_
őstag
válasz
tPedro_ #7735 üzenetére
Na a TV már megvan, úgy néz ki, hogy a szélétől kb 3 cm-re fogom tudni végigvezetni a szalagot. Ha az túl közeli, akkor bajos lesz, mert beljebb vannak mindenféle szellőzők, csavarok stb.
Így lemérve 51-52 ill. 94-95 cm-nyi led szalagra lesz szükségem, így stimmel az előre tippel 16 ill. 30 led, max ha szűkös a sarkoknál akkor 15/29 lesz belőle.
Illetve alul a talp csatlakozásánál valószínűleg ki kell hagynom egy kis részt, kb. 10 centit, gondolom az még nem lesz zavaró.Ha ideér a led szalag, ismét jelentkezem.
-
golya87
őstag
Hello
Elsősorban Hyperion felhasználókhoz szólna kérdésem:
Nektek OE4.0-val lekapcsol a led sor képernyővédő (dim), vagy tv kikapcsolása után?
Nekem sajnos nem.
Configban beállítottam, hogy menüben, zene alatt és képernyőkímélőnél lekapcsoljon a hyperion. -
V.Stryker
nagyúr
És kik lesznek azok, akik ezekre a csodálatosan erős hardverekre optimalizáláják a rendszereket?
Ez kb. ugyanaz, mint az android, hogy hú de sokat tud, hú de testre lehet szabni, csak épp b.sszák optimalizálni, egy 25k-s Windows Phone körberöhögi a 60k-s androidos készülékeket, csupán az optimalizálás miatt még ha fele olyan erős a hardvere is. Az almásról meg ne is beszéljünk... Na ez az rPi előnye, nem a hatszor annyi ram és a dinnyényi maggal rendelkező processzor.
-
itanczos
senior tag
Egyedül a fogyasztásba lehet belekötni szerintem.
Manapság egy intel atom-os nvidia ION-os miniITX-es lapot párezer forintért meg lehet szerezni használtan.
Annak a komplett fogyasztása 20W körül van. Ahhoz már csak egy 1-2GB-os ram-ot kell tenni és kész a Pi-nél nagyságrendekkel gyorsabb és jobb minőségű média lejátszó!
Openelec-el pár másodperc alatt használható az XBMC.Persze ezzel nem akarok senkit sem lebeszélni a Pi-ről! Nagyszerű készülék és én is szeretem, használom!
Csak szerintem nem média lejátszónak való! -
Hyperion
senior tag
Szervusz!
Minden második újonc ezeket a kérdéseket teszi fel, szóval ha visszaolvasol sokkal több infót kaphatsz...
Azért 1-2 infó:
- Openelecet telepíts ha lehet(Kevesebb szívás, minden megy szinte kapásból)
- HDMI-n szépen továbbítja a többcsatornás hangot
- Ha nem házimozi erősítővel kötöd össze, akadás lehet az 1080p-s, valamint DTS hangal megáldott filmek stereo lekeverésénél. Ha passtr. HDMI-vel megy a pi és DTS licences erősítőd van akkor nincs gond.
- MPEG, valamint VC1-es videókhoz szükséges a codec licensek megvásárlása! -
agaron
tag
Sziasztok!
Nézegettem a Raspberry Pi-t, és nem tűnik rossznak, de teljesen laikus vagyok a témában. Az első kérdésem az lenne, hogy mennyire bírja a Full HD-t vatgy esetleg a sima HD-t? Mik ezzel kapcsolatban a tapasztalataitok? Mennyire jól lövi át a hangot? Köszönöm szépen előre is, ha gyorsan összefoglalva valaki megosztja velem a tapasztalatát.
-
itanczos
senior tag
válasz
lord.lakli #7811 üzenetére
Nem is veszem kötekedésnek. Tényleg olcsóbb egy Pi, bár azért az sem egy tízes, ha mindent megveszel hozzá. Mint ahogyan a htpc is sokszor maradék anyagokból van összerakva.
Csak az én szubjektív véleményem volt. Nekem nem tetszett még 720p-n sem a lejátszott videó!De ez olyan, mint a tv-s topic-ban a vita, hogy 3-4m-ről 32 vagy 50"-os lcd tv-t kell nézni?
-
itanczos
senior tag
Nem vagyunk egyformák és az ízlések és pofonok...
Nézz meg egy jó NVIDIA kártyás, mondjuk Openelec rendszert VDPAU-val beállítva, milyen közelről a fekete. Mennyire kockásodik a kép, főleg a sötétebb jeleneteknél.
Aztán lehet, hogy csak nekem rosszalkodik olyankor a Pi.Van erősítőm, amin most pl DTS-HD-ben hallgatok filmeket. No, azzal aligha boldogul a Pi..
-
itanczos
senior tag
-
itanczos
senior tag
Srácok! Raspbmc-vel van gondom.
A rádugott usb-s vinyó kb 5 másodperc után leáll, ha nem használja épp a rendszer. Ami azt eredményezi, hogy kb 10 másodpercenként elindul és leáll... Tudomásom szerint ez nem használ a vinyónak...
A szokásos hdparm -S 120 /dev/sda nem használ! Kiírja, hogy beállította a 10 perces stand-by-t, de aztán 5 másodperc és leáll!Találkozott már valaki ezzel a problémával?
-
Igen, én olyan megoldást keresek, ami a telefon képét kirakja a tv-re a pi segítségével. Találtam is egy ilyen proof-of-concept-et: Piracast, ami nekem nem működött, és amúgy is úgy lenne jó, hogy ha ezt az általam használt mediacenter tudná (raspbmc vagy xbian).
Ezért akadt meg a szemem azon, hogy az xbian tudja (vagy tudná, de majd kipróbálom)
Kicsit más amúgy a miracast, mint az airplay, mert ehhez hardveres támogatás is kell, amit a piracastnál a wifi-dongle biztosít, és csak közvetlen wifi kapcsolaton működik, normál, egy hálózatra kapcsolódó eszközöknél nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Prodesk 600G4 SFF - i5-8500, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, ATI R5 430 2GB eladó!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged