Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stanazol
csendes tag
Sziasztok!
Sokat szívtam a raspberry hálózatról történő lejátszásával míg végre megtaláltam a módszert.
A lényeg, hogy openelec+xbmc rendszeren az 1080p filmek (16-18GB) lejátszása hálózaton keresztül rémes volt, akadozott, bufferelt stb.
A médiaforrás egy nas4free rendszerű NFS - megosztás, amit az XBMC saját tallózóján keresztül adtam meg. (így akadozik)
Viszont, ha SSH-n keresztül parancssorból mountolom pl. a storage mappába, akkor nagyságrendekkel jobb a lejátszás, buffer 99%. Nincs olyan film ami akadna. Nem vagyok hálózat expert, nem tudom miért van de így van. Ezeket csak azért írom le, hátha valaki még nem tudja és hasonló gondjai vannak. Lehet hogy az SMB megosztást is lehet így javítani - ezt még nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Napelem
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Sweet.tv - internetes TV
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

wassermann