Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stanazol
csendes tag
Sziasztok!
Sokat szívtam a raspberry hálózatról történő lejátszásával míg végre megtaláltam a módszert.
A lényeg, hogy openelec+xbmc rendszeren az 1080p filmek (16-18GB) lejátszása hálózaton keresztül rémes volt, akadozott, bufferelt stb.
A médiaforrás egy nas4free rendszerű NFS - megosztás, amit az XBMC saját tallózóján keresztül adtam meg. (így akadozik)
Viszont, ha SSH-n keresztül parancssorból mountolom pl. a storage mappába, akkor nagyságrendekkel jobb a lejátszás, buffer 99%. Nincs olyan film ami akadna. Nem vagyok hálózat expert, nem tudom miért van de így van. Ezeket csak azért írom le, hátha valaki még nem tudja és hasonló gondjai vannak. Lehet hogy az SMB megosztást is lehet így javítani - ezt még nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Robotporszívók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Asztrofotózás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- GAMER INTEL I9 9900K/ 32GB DDR4 / RTX 2080Ti / 1TB NVME SSD /
- GAMER INTEL I5 12400 / 16GB DDR4 / RTX 3060 12GB / 250GB SSD / 1TB HDD
- very old gamer
- i5 12500/ RTX3070/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann