Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stanazol
csendes tag
Sziasztok!
Sokat szívtam a raspberry hálózatról történő lejátszásával míg végre megtaláltam a módszert.
A lényeg, hogy openelec+xbmc rendszeren az 1080p filmek (16-18GB) lejátszása hálózaton keresztül rémes volt, akadozott, bufferelt stb.
A médiaforrás egy nas4free rendszerű NFS - megosztás, amit az XBMC saját tallózóján keresztül adtam meg. (így akadozik)
Viszont, ha SSH-n keresztül parancssorból mountolom pl. a storage mappába, akkor nagyságrendekkel jobb a lejátszás, buffer 99%. Nincs olyan film ami akadna. Nem vagyok hálózat expert, nem tudom miért van de így van. Ezeket csak azért írom le, hátha valaki még nem tudja és hasonló gondjai vannak. Lehet hogy az SMB megosztást is lehet így javítani - ezt még nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jövedelem
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Star Trek
- Torrent meghívó kunyeráló
- Assetto Corsa
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann