- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Napkollektor - csak úgy
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
Bocs az "e" miatt, elírtam.
Még nem teljesen tiszta számomra ez a Raspbian/OpenELEC ökoszisztéma, szóval bocs, ha hülyeséget írok. Ki fogom próbálni Raspbianon is a Kodit, de még nem jutottam el odáig. Örülök, hogy OpenELEC-en sikerült normálisan beállítgatnom mindent.
(#17546) Blaise
Maradjunk annyiban, hogy nem mindig zászlóshajók.De elsősorban a böngészőfülek számának és a megjelenés limitációira gondoltam. Maga a böngésző tartalom valóban jobban szaggat(hat), mint egy kiforrt okostelefonon.
(#17549) szasanyi
Ahogy cigam kolléga is sugallja (ha jól értem), a Raspbian grafikus felületéről (vagy parancssorból) el tudom indítani a Kodit és akkor lehet billentyűváltással ugrálni a két felhasználás (általános számítógép vs. médialejátszó) között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xbox tulajok OFF topicja
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Animal Crossing: New Horizons
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Asus Rog Strix G16
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged