- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cinemazealot #17551 üzenetére
Az openelec és az osmc úgy van összefaragva, hogy automatikusan elinduljon, és a működésükhöz szükséges komponensek vannak csak rajt. Ezért is körülményes belefaragni plusz funkciót biztosító programokat, pl. torrent kliens. Cserébe kulcsrakész rendszert kapsz, csak pár kattintás beállítani az alapvető dolgokat.
Az általános célú operációs rendszerek(OS X, Windows, Rasbian vagy Ubuntu) esetében te szabod testre a rendszert az igényeid szerint (legyen-e grafikus felület, és az melyik legyen), milyen programok legyenek telepítve, stb. Ezekre is telepíthető a kodi, mint bármely másik program. -
szasanyi
félisten
válasz
cinemazealot #17551 üzenetére
Igen, láttam már csak nem akartam szerkeszteni. Én azt mondom próba cseresznye, annyit szvsz megér. Én mindenképpen ki akarom próbálni, csak azért mert látni akarom. Linux vagy linux alapú rendszert és programokat még sosem használtam, ezért (is) izgalmas lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OLED TV topic
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- VR topik
- Autós topik
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest