Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Pokémon GO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:42:08

LOGOUT.hu

Pokémon Go témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7047) tompiheroe83 válasza avmpg (#7042) üzenetére


tompiheroe83
tag

Nekem ugyanez mint neked, de annyira, h nekem 100exp még a 32-es szint és ugyanúgy csak a a hitmonchan hiányzik :D ez azért érdekes :)

De egyetértek veled, alacsonyabb szinteken most tök jó, jön egy csomó lény, mennyiség és minőség is, megéri a hideggel is dacolni, én nem is sajnálom tőlük, de 30 felett már gyakorlatilag kimaxolhatónak mondható a játék jelenleg.
Én is bánom, h könnyen kiütik a gymeket, de valójában nem volt fair a 30 alattiakkal szemben, a rengeteg bebetonozott 10-es gym, amiknél folyamatosan ment a dupla accountolás, h kiüsd csak a legalsót, h betehesd a sajátod...

A catch viszont szerintem korrekt, nyilván felk*r engem is amit mondasz, de ez ugyanilyen szívás minden szinten a catch rate az típusra jellemző, plusz a lény leveljére, plusz van egy random faktor, ebből látszik, h magasabb szinteken rosszabb lesz a catch rate, ami oké, ennyi elkapott lény után már nem nagy kihívás excellentet dobni, meg a bag-em is nagyobb, nem fáj annyira ha elmegy pár ultraball potyára. Persze pont az ilyen lvl 30-as dögöknél a legzavaróbb ez érzetre de szerintem korrekt. Nyilván a monok alap catch rate-jén lehetne talán mit igazítani, mert az említett squirtle vagy bulbasaur(vagy caterpie a commonok közül) alapból durva,de ez ízlés kérdése nekem egy level 30-as squirtle elfüstölése nem zavar, jobban örülök, h growlithe vagy exeggcute meg eevee még 30-on is jó eséllyel megfogható, jóval többet érnek mint az előbb említettek.

Az pedig, h nem lehet rendezni a lényeket meg tényleg idegesítő, a legnagyobb visszatartó erő, h traineljek, h 700-as a pokemon bag-em, egyszerűen kezelhetetlen...

Ami viszont rossz hír, h úgy látom megint vannak működö botok, nemcsak a flygps fut :/

Én úgy vagyok vele, h nyomom még mert arra a hitmonchanra fáj a fogam, de már csak félgőzzel, várom a gen 2-t. (pl ha tényleg olyan lesz a tyranitair mint ami szívárog hát én addig nem halok meg amíg nem lesz egy olyanom :) )

De pl most lesz japánban lapras event(vagyis már megy) sztem lesznek még érdekességek nálunk is.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Pokémon GO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.