Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
itldj
aktív tag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Kosárba teszed, kosár megtenkintése és ott.

-
LÁZ
addikt
válasz
szarnyasdino
üzenetére
pedig ott van az, jobb oldalt, rögtön az elején 'VAN KEDVEZMÉNYKÓDOD?'
-
Szoke1982
senior tag
Amúgy a Bluepoint Games új játéka lesz !
(én tudom) 🤔😅
Na jó viccet félretéve, van ott kígyó 🐍 , medve 🐻 meg még krokodil is! Bloodborne kígyó volt azt láttam. De medve vagy krokodil nincsen.
Úgyhogy biztosan nem Bloodborne lesz. Max talán egy vadiúj ip (AAA)
A szobor alján démonok, csontvázak, undead figurák, (kígyó, werebear-szerű medve, daedroth/krokodil démon, elven páncél?) – innen a spekulációk Elder Scrolls-ra (daedroth), Diablo-ra (hellish), de ezek kizárva.
Jason Schreier (Bloomberg újságíró, top insider) szerint:
"Jó game, sokan izgatottak lesznek rá" (Triple Click podcasten is hype-olta).
NEM Diablo 4 (expanzió vagy DLC).
NEM Elder Scrolls 6.
NEM God of War (Santa Monica Studió is cáfolta).
NEM Lords of the Fallen 2.
NEM Cory Barlog új játéka.
Unannounced cím, AAA-szintűPletykák/új IP?
Reddit-en felmerült Bluepoint Games új projektje (ők csinálták a Demon's Souls remaket, PlayStation Studios), mert passzol a stilus (demonos, részletes), és ők most új IP-n dolgoznak a GoW multiplayer cancel után – de ez csak spekuláció, nincs megerősítés.
Más tippek:
FromSoft új IP (pl. nem ER2), Larian (Divinity: Original Sin 3), Path of Exile 2 full release, Altered Beast remake, Saros, Devil May Cry 6, stb. – de Schreiber "jó" hype-ja alapján érdemes várni. -
ImpersonatoR
addikt
Akinek van PSVR2- je az tudna nyilatkozni, hogy sima monitorként mennyire használható ha lehet így használni egyáltalán. ?
Pl sima YT -t nézni csak appból vagy esetleg olyan játékot játszani ami csak "2D -s".
Vagy használható így csak kényelmetlen + elfárad a szemed. -
-
james001
veterán
Amúgy From Software most Switch 2re csinál játékot nem? Kötve hiszem hogy pluszban a többi platformra is fejlesztenének valamit,általában mindig csak egy IP-t szoktak csinálni.
Új Kings Field kéne tőlük inkább akkor már
-
Szoke1982
senior tag
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Pedig az lesz nyugi !

-
_drk
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
A gameplay gondolom ugyan az. Nekem Oblivion és Skyrim volt meg, kicsi Fallout 4. De ezek tényleg ugyan azok.
Itt meg alapból disszonáns rengeteg majdnem minden, mert egy csomó minden jól néz ki, viszont mozgás és bármilyen animáció meg rohadt gyenge.Nagyon erős a gyanúm, hogy csak nosztalgia bomba.
Akinek ez kedvence volt, annak rohadt jó. Aki meg újként belevág nem is érti. -
-
PTM
senior tag
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Ninja Blade 2

De talán kiderül az idén, hogy mi lesz ez. -
Triathlete
senior tag
Valaki aki megvette az MSFS24-et és T-mobilos nettel rendelkezik írja már meg milyen a játék a betöltési időt illetően és, hogy milyen gyorsan tölti be a textúrákat repülés közben. Köszi!
-
itldj
aktív tag
Enebán van 8% feltöltőkre.
WINTERSTOCK -
Bencus88
nagyúr
válasz
semetka
üzenetére
Spyro viszont ellentéte. Annyira tetszett pl hogy platináztam mindegyik részt, gyerek korom egyik nagy kedvence volt. Crash is jó volt újra játszani, pac man world. Lehet ezek a platform játékok nekem jobban adják.
viszont ezek a gta 3, vice city annyira bugos gamek, hogy pár óra után mindegyiket eengedtem
-
válasz
Farkassacred
üzenetére
Az elden ringet vagy akár a ds3-at én akármikor elővenném.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Farkassacred
üzenetére
Több játék is eszembe jut, ami kortársa a RDR-nek és simán elővenném/elővettem og formájában ma is és nem érezni annyira gagyinak.
-
Farkassacred
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Szerintentem csak annyi a titka az egésznek, hogy nem biztos hogy újrajátszható az adott játék még egyszer.
Alapból elég ritka az ilyen game azért manapság.
Imádtam az Elden Ringet és a Zeldát is (10/10), de 10 éven belűl biztosan nem nyúlnék hozzájuk újra.
Gta játékok közül is szerintem csak a Vice City és a Sanandreas azok amiket bármikor újrajátszanék szívesen. Szerettem az Rdr1-et is, de biztosan nem akarnám most újra elővenni, 1500 fps ide vagy oda.
De úgy igazán egy játékot se tudnék most mondani amit újra szeretnék hirtelen játszani a legutóbbi felhozatalból. Jöjjön inkább helyette egy új élmény és vesszenek a remasterek.
-
-
-
penge111
addikt
Nos, ma visszatértem 3 év után egy Ps5-tel, nem tudtam ennyiért kihagyni 6 napos slim lemezes konzol, 2 joyjal 160k. Akitől vettem írt, hogy egy játék a meghajtóban maradt, de ő már nem pöcsöl ezzel, utólag tekintsem ajándéknak. Ez a játékot anno végigvittem: Horizon Forbiden West. Kiváncsiságból feldobtam, azt a jó Istenit, nem emlékeztem, hogy ez ilyen brutálisan szép. Kb 3 éve léptem Nintendo frontra, van még olyan játék ami ilyen vagy szebb, persze az elmúlt három évre gondolok? A Switch még marad, az más szempontból jó, Metroid Prime 4 is gyönyörű, de nem egy liga, meg azért van hardveresen icipici különbség. Na elnézést, de elszokott a szemem a brutális grafikától

-
semetka
őstag
Ránéztem az extrában lévő RDR1-re, mert sok év eltelt mióta játszottam még ps3-on. Emlékszek imádtam nagyon de ide oda szép graf most valahogy nem tud behúzni. Bár lehet csak a most akcióban megvett játékok miatt van amit már nagyon kezdenék

-
ProEvoFan
nagyúr
Akinek megvan a Gran Turismo 7, annak melegen ajánlom a Power Packot megvételre. Egyes versenyeket kicsit nehéz megnyerni, ellenben baromira jó versenyezni a gépi ellenfelek ellen. Az első három helyen nagy csatákat lehet vívni. 5 millió kredit jár a dlchez, így kicsit jobban elfogadható az, hogy tizenegyezer forintot kérnek el érte. Hátránya, ami egyben előnye is, hogy verseny előtt csak 3 autó közül lehet választani, amik egyénileg vannak tuningolva. Mind a három autónak más a vezethetősege. 50 versenyből eddig 11en mentem végig, ebből van amit egyszerűen nem tudok, vannak amiket éppenhogy és vannak versenyek amiket nagyjából 10 másodperccel nyerek meg. Van benne kihívás. Nekem 10/10 a játék.

(...sajnos új trófeákat nem kapott...
) -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
undercover
üzenetére
A mostani akciók december 23.án éjjel 1kor járnak le.
Utána lesz új, de itt az a tapasztalatom, hogy újévi vásárnak fogják hívni. -
undercover
őstag
Már nem emlékszek, de szokott lenni Karácsonyi vásár is? xD
Reménykedem benne hátha a Yotei kapna valami akciót vagy felesleges?
-
PTM
senior tag
válasz
Vladi
üzenetére
Írják, hogy meddig tartanak az akciók, de sok játéknál 23-ig, vagyis karácsony előtti leárazás van, igen.

Játéka válogatja, hogy milyen gyakran akciózzák. Lehet, hogy valamelyiket már újévkor, míg egy másikat csak fél év múlva, vagy még később. PS Prices alapján azért látszik adott játéknál a gyakoriság. -
Vladi
nagyúr
csak most nézem, micsoda akciók vannak.
Ez ilyen karácsony előtti akció?
Ha erről lemaradok akkor várhatok jövő év novemberig?
-
Marcus88
tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
...legnagyobb erőssége a pssr, de még az is csak gyerekcipőben jár....
Elvileg jövő év elején kapja meg a ps5 pro a pssr a tuningot.
-
KKaresz45
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Egyrészt egy zsír új gépet én is gariztatnék, ezt a problémát nem neked kell megoldani, akármi is okozza. Szerintem ne szedd szét többet semmiképpen, hanem valamilyen módon gariztasd vagy cseréltesd.
Másrészt eszembe jutott, mintha a PS5 launch környékén lett volna egy olyan eset, hogy valakinek a ventillátor táp kábelén levő kis matrica belógott a lapátok közé és az adott ki "berregő" hangot működés közben. Lehet hogy nálad is ez a helyzet.
De ha ez is van, én nem piszkálnék bele többet.
-
PTM
senior tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Rendben, de ha valakit meg igen, akkor neki ez infó.

-
PTM
senior tag
válasz
Phoen|x
üzenetére
Attól függ, hogyan balance-olták. Ha közben érdekes tud maradni, akkor teljesen rendben van az is ha könnyű, és az is ha nehezebb. (A beszámolók szerint a végére már monoton, a platinához ráadásul háromszor kell végigtolni. Én passzolom, megvan de nem játszottam vele még.)
-
F-ECT$
titán
válasz
Holding0191
üzenetére
Ha még igazak az akciós árak, akkor kb ez a helyzet:
A Pro 305k lemezzel. A sima gép lemezzel 180k, tehát 125k a különbség. A nagyobb tárhely a Pro-ban ér kb 35k-t, a +1 év gari meg olyan 10k-t, ha a piacról veszed. Szóval így "csak" 80k-val kerül többe a Pro, mint a sima gép.
Kb 200 játék támogatja a Pro-t kisebb-nagyobb mértékben, azaz van ahol látványosabb a változás, van ahol szinte észre sem veszed.
Az biztos, hogy a PS6 megjelenése után (ez 2027-re várható jelenleg, azaz kb 2 év múlva, de már 2028-at is olvastam) a használt piacon le fog csökkenni a sima és Pro gép közötti különbség, tehát a Pro-n nagyobbat fogsz "bukni" eladáskor. -
hombre[EU]
nagyúr
válasz
Holding0191
üzenetére
2 éven belül jön a ps6, a pro ugyanúgy elavult lesz,mint a slim, egyszerre szűnik meg a támogatása.
a reális teljesítmény különbség pedig még kisebb,mint a ps4-ps4pro között volt, az új gép legnagyobb erőssége a pssr, de még az is csak gyerekcipőben jár.
ha most akarod a legjobb képminőséget akkor pro-t, de hosszúrávra (4-5év) ugyanolyan gyenge lesz,mint az alapgép -
válasz
Farkassacred
üzenetére
Az pont hátrány.
-
PTM
senior tag
válasz
Holding0191
üzenetére
Nem tud annyival többet, de nekem személy szerint megérte az egyes játékokban nyújtott szebb grafika illetve magasabb teljesítmény. A Black Myth: Wukong, GoW Ragnarök és Horizon Forbidden West amit a saját katalógusomból én kiemelek.
Másik plusz, hogy 1 terán (ami a mostani alapgépekben megint 825 GB lett) éppen nem fértem el, a Pro mellett viszont nem kell a bővítéssel foglalkoznom.
Szerintem a jelenre vegyél gépet, ne arra, hogy mi lesz majd.
-
Holding0191
lelkes újonc
Sziasztok!
Főleg azoknak a véleményére lennék kíváncsi akik ps5rol Prora váltottak.
Mai nap rendelnék egy ps5öt lemezes verziót.De elbizonytalanodtam nem-e Pro verziót kellene-e.
Egy 55"oled tvn lenne. Megéri a felárat tud annyival többet?
Illetve későbbiekben kijöhet nagyobb különbség a 2 konzol közt?
Mivel nem rövid távra lenne véve így jött az ötlet nem e hosszabbító távon jobb a pro. -
PTM
senior tag
FAR: Lone Sails
Ezt a játékot először PC-n játszottam végig, de tetszett és tavaly megvettem PS-re is. Egy 2D sidescroller, ahol egy vitorlás-gőzgép hibrid jármű illetve az üzemanyag ügyes kezelésével kell átjutni a környezet viszontagságain. Puzzle elemek és a járműhöz menet közben szerzett modulok is színesítik a játékmenetet. Az utazás során átszelt világ már nem éppen színes, hanem magányos és lepusztult, kifejezetten erős a hangulata. Mindenképpen ajánlom, ha valaki szereti az ilyesmit.
A trófeákhoz (platinája nincs) kell valamennyit grindolni és egy 99 percen belüli full game speedrun is a része. Simán lehet százazni 10 órán belül.
FAR: Changing Tides
A Changing Tides a második rész, több tekintetben komplementere az elsőnek. A jármű ezt rögtön bemutatja, itt szárazföld helyett vízben kell előrehaladni. De feltűnhet ez még a zenén és a színhasználaton keresztül is. A hangulat és mechanikák az elsőhöz hasonlóak, viszont a fejtörők összességében kevésbé tetszettek, némelyiket nem találtam elsőre intuitívnak. Számomra kicsit sok benne az olyan rész, amikor amúgy eseménytelenül haladunk előre. Ezek nem komoly kritikák, a vége egyébként is kárpótolt. Egészen megható volt, de az első rész kell ahhoz, hogy értékelje az ember, ezért is írtam arról külön. Összességében, a közvélekedéssel szemben én az első részt tartom jobb játéknak, de a másodikat is nyugodt szívvel ajánlom.
A trófealistájában tetszettek a gagek, érdekes, kivéve a full game speedrunt ami ezúttal 3,5 órás. Amúgy se szeretem az ilyet, ebbe a játékba meg aztán tényleg minek. A kevésbé precíz irányítás és a fenti monoton részek is kifejezetten zavaróak ilyenkor. Cserébe könnyen teljesíthető, nekem elég nagyokat hibázva is sikerült a második végijátszás során. Mindenestől ez is olyan 10 óra, a többségnek valószínű kevesebb.
-
válasz
Farkassacred
üzenetére
Érdemes tényleg. Elég jó áron hozzá is lehet jutni psre meg boxra is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
válasz
james001
üzenetére
Volt pár éve valami horror játék, aminél szintén ment ez a netes nyomozás, és már a tweet éjszakáján lévő holdállásból tudták az emberek fixre, hogy Kojima titkos projektjéről van szó. Ha jól emlékszem, pofára esés lett a vége, pedig a bizonyítékok egyértelműek voltak. Itt nem tűnik annyira elszállt ötletnek a dolog, de a twitter bejegyzésekkel való nyomozás kicsit azt idézi nekem.
-
Szoke1982
senior tag
Ez az végre!!
[link]
-
_drk
addikt
válasz
ldave
üzenetére
Lords of the Fallen egy teljesen jó játék lett.
Soulslike, de talán a legkönnyebb eddig amivel jatszottam, ezért talán inkább hack&Slash akció játéknak mondanám.
Elég darkos, horror az egész, nagyon hangulatos helyszínek.
Sztori nem a legjobb, de jó a hangulata a játéknak. Ez a 2 világ mechanika benne szerintem jól működik.Rengeteg bejárható terület. Jól sikerült mapok és map design.
Rengeteg fegyver, van jó pár kipróbalható build. Én szerintem még 1-2x tuti végigviszem.
Aki egy könnyedebb Soulslike féle akció játékot keres annak nagyon jó.
-
toompa
őstag
BB topicból:
[link]
Astro Bot gépcsomag.
184.490.- -
penge111
addikt
Sziasztok, úgy néz ki holnaptól visszatérek egy lemezes ps5 slimmel, anno nekem Fat volt. A slimhez adnak valami eszközt a csomagba, aminek a segítségével fektetve is lehet a konzolt használni? Minek kell lenni a dobozban: gép+konti+hdmi+kontrolet töltő+tápkábel+tartó? Pár napos, de már használt masina lesz, csak azért hogy tudjam csekkolni, mindent adtak hozzá

-
-
james001
veterán
Úgy néz ki a "titokzatos szobor" a Lords of the Fallen 2-höz fog kapcsolódni.

Szóval,semmi extra
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Újszerű Sony PS4 konzol + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(én tudom) 🤔😅
De nyilván pénzért dolgoznak ők is,attól még lehet nagyban heggesztik a Bloodborne 2,Dark Souls 4 és Armored Core 7-et 

)
Ez ilyen karácsony előtti akció?

Kendek
RangerFox