Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeventeV
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Úgy van, hogy a Miles Morales Ultimate-hez jár a Remastered
VAGY
sima Miles Morales-t tudsz upgradelni játékon belül Ultimate-re és akkor megkapod a Remastered verziót.
Én utóbbival jutottam hozzá a játékhoz.@patyi1989: Nekem nem volt fent a Miles Morales és a SM Remastered külön entry nálam a Libraryben.
-
Fernet
senior tag
válasz
polonic
üzenetére
Éppen életem első konzolvásárlása előtt álltam mikor megjelent és nagyon a PS felé billent a mérleg nyelve, végül (mivel ismerősi körben főleg xbox tulajok voltak) Xbox lett. Most, hogy sikerült egy PS5-öt beszerezni végre nekiállhattam.
Nekem tetszik a játék egyelőre, bár tény, hogy vannak korlátai. A hangulata bejön, szép a táj, a történet is érdekes. Persze nem egy Witcher 3. Mindenképp végigviszem, kíváncsi vagyok hogy alakulnak a dolgok.
-
válasz
Jackie_Chan
üzenetére
Mások meg azt írták, hogy játékon belül felajánlja a Remastered megvásárlását, talán hatezer forintért.
-
polonic
félisten
A HZD kinek mennyire jött be?
Nagyon durván szép a játék szerntem. Viszont egyelőre azt érzem, hogy nem annyira az én játékom. Bár végig fogom vinni.
De olyan üres egyelőre. Olyan értelemben, hogy csak mászkálok az óriás térképen a pontok között ezt meg azt megcsinálni. Lehet ez változni fog, remélem is. -
ImACeltic
őstag
Tekken 7 Ultimate Edition megér 6K-t? Jó a játék? Legutóbb a 3-al játszottam PS1-en, de azzal kurva sokat.
-
patyi1989
tag
Lehet már volt kérdés, de ha megveszem a Miles moralest lemezen, utána neten megveszem a sima spider man remastered verziót, aztán eladom a miles moralest, akkor a remastereddel tudok játszani továbbra is? Vagy ahhoz is kell a lemez? Köszi előre is.
-
penge111
addikt
[link] 755 új akció.
-
keIdor
titán
válasz
saelin
üzenetére
Pedig pont, hogy de, uborkaszezonban én is neki szoktam állni platinázni, de csakis olyat és olyankor, amihez van kedvem és szívesen megcsinálom.
Ugyanakkor meg ezt is nagyon különbözően fogják látni az emberek. Mert nagyon nem vagyunk egyformák, mindenki más.
Én egy jó játékot többször is szívesen kijátszok életem során, ha az tetszett és nyomot hagyott bennem. Én azt nem értem meg, ha valaki meg csak egyszer visz ki mindent, az nekem nagyon fura.
De nem különösebben érdekel, nem kell megértenünk a másikat. Ha tetszett egy film, akkor azt is megnézem többször. Nyilván nem egymás után, de valamikor az életben újra megnézem majd. Animét nem nézek, arról nem tudok nyilatkozni.
Kivéve: Dragon Ball-t szeretem, a Z-t is láttam már párszor. -
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Major Lion
üzenetére
Ezért kell alaposan utána járni egy játéknak, hogy milyen, mert ahol már a játék árak vannak kétszer is meg kell gondolni. De hát szerencsére a használt piac dübörög.
-
-
Gaben92
őstag
válasz
RangerFox
üzenetére
Kb én is így vagyok ezzel. Én mondjuk questek szempontjából általában maximalistában tolok minden játékot, és szeretek felfedezni szóval az esetek jó részében mire végigviszek egy játékot megvan a platina. Ha nincs az leginkább olyanok miatt mert más a játékstílusom vagy pedig valami teljesen random. Például a GOT végén ha jól rémlik 2-3 hiányzott, abból az egyik a “lökj le X embert egy magaslatról” vagy valami ilyesmi (egyszer se csináltam), Pókemberben a látogasd meg Ben bácsi sírját stb. Ezek apróságok belerakom azt az 1-2 órát ha úgy van. De mondjuk egy claptrap szintű “szedj össze 1000 barna kavicsot”-ra tuti beintenék még ha csak az az 1 hiányozna akkor is.

Másik véglet az az amikor egy játék annyira behúz, hogy muszáj vagyok megcsinálni mindent “böcsületbű”. NieR: Automata volt ilyen például ahol ha jól rémlik 10-15 órát horgásztam (mondjuk eddigre már volt benne 130 órám
) ebből 6 óra egy halra ment el. Replicant-tal ugyanez lesz, most 50 órám van benne így 5 nap alatt, de sanszos, hogy még belerakok 150-et mielőtt félrerakom 1 évre.Mellesleg (sok meló árán) kinőtt az első Lunar Tear a kertben.
-
polonic
félisten
Psn-hez nem kapcsolódik a konzol. Profil infók, trófeák, semmi nem látszódik.
Nálatok rendben? -
RangerFox
Topikgazda
Én nem tulajdonítok neki eszmei értéket, ha valamilyen platina elérhető közelségbe kerül, akkor általában megszerzem, de kb. ennyi. Az egyetlen kivétel a TLoU2 platina volt, azt a Naughty Dog tiszteletére már a bejelentésekor megfogadtam, hogy megszerzem.
Én azokat nem értem, akik minden játékukhoz megszerzik a platinát. Így egyrészt a varázsa veszik el (a ritkaság), másrészt érdekes kérdés, hogy ilyenkor a játékot élvezik annyira, vagy csak ahogy kipattan a trófea... A magam részéről az ilyen profilokra rossz ránézni. De ahogy írtad is, mindenki máshogy van bekötve.
-
Moby
veterán
válasz
üzenetére
Nem én vagyok különleges tőle, de nem is a te hibád az, hogy én nem tudom valszeg ezt azon a szinten interpretálni, ahol ez neked be tudna menni. Engedjük ezt el szerintem. Maradjunk egyszerűen annyiban, hogy nekem ez jó, téged meg annyira nem érint, mint az itt zajló beszélgetések zöme, amiben valahogy mégis próbálsz jelen lenni.
-
vonSux
őstag
Én pl nem vagyok különösebben motivált a trófeák gyűjtésével kapcsolatban, de megértem, sőt alá is támasztom amit írsz; a mai napig kedves emlék
amikor emailben ez az üzenet jött a sonytól. -
Moby
veterán
válasz
üzenetére
Dehát leírtam. Attól, hogy ebből játékonként egy van. És amiből egy van, az mindig különleges. Az sohasem egy statisztikai adat. Annak jelentése van. Ezt a különlegesség a sonynak is fontos, áttervezte a platina kupát, jelentősen mássá, különlegesség tette a többi trófeához képest. Ez a két acsivment rendszer közti jelentős filozófia különbség (ami egyben nagyjából a két cég közti különbséget is takarja). Az egyik abban motivál, hogy minél több játékot fogyassz. A mennyiség az érték. A másik azt mondja mutasd meg mi az, ami számodra különleges. Az elköteleződés az érték. A platina kupa kétirányú dolog. A játékost jutalmazza a játék a fődíjal, de ami ettől fontosabb, hogy tőlem egyfajta tisztelet a játék, és készítők felé. Csak a legjobbak érdemlik ki, hogy ott legyen a játék mellett. A napokban gondolkodtam el rajta, hogy kellene vegyem a sekirot ps-re (csak rohadt drága), hogy kiplatinázzam. PC-n kivan "platinázva", de ott annyira lószart se jelent ez az egész, hogy megérdemelné, hogy ott csillogjon a címe mellett. Ezek a kupák miatt sokkal értékesebb a psn profliom, mint bárhol máshol a többi, nem a rajtuk lévő játékok miatt. Azokat le se szarom, a játékot bármikor megveszem újra, ha kell. És ugyanezért nem platinázok minden szart, amivel játszok, mert azzal ugyanoda silányítanám az egészet, mint a százötvenezer pont mellé meglegyen a plusz ezer az akármiből. Húkerz.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Major Lion
üzenetére
De sok bevételtől elvesznek és sajnos a mai világban mindent a pénz irányít, inkabb ne legyen már oxigén se vágjunk ki egy valag fát, de legyen egy újabb tesco.... De ebbe ne is menjünk bele ez a vírus is miattunk van a természet vissza veszi amit mi csinálunk a bolygóval.
On: toltuk egy 3 órát sz it takes two és én is csak magaslatokban tudok beszélni róla. Ez a játék egy remekmű!
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Internet probléma esetén maximum feldob egy üzit, hogy nem kapcsolódik stb...de nem sötétedik el a kép+nem lép ki random sehonnan...
-
válasz
tmark27
üzenetére
Akkor meg marad még ennyi macera utána a komplett rendszerszoftver újratelepítése külső eszközről. Mint utolsó lehetőség/próba.
Esetleg még eszembe jutott a hálózati kapcsolati hiba, net, főleg wifi probléma esetleg még lehet.
-
ProEvoFan
nagyúr
Platina.Vonzó motiváció.Jó látni a psnfrofils.com-on a profilom alatt a sok zöld A/B jelzést és a platina kupát.

Nyilván én sem csinálok meg mindent platinára, viszont Xen nem érdekelnek az achvimentek úgy, mint Playstationon. Pl az Outridersből pár achievement hiányzik. Ha ezt a játékot ps5ön tolom, már platina lenne. Tudom, fura.
Xbox gyémánt achievement hangja, az értesítést jelző hang lett a telefonomon.
-
válasz
tmark27
üzenetére
Ott pedig valami kábel vagy beállítás probléma lesz, nekem a Ps4Pro csinált ilyet és a HDMI kábel volt a szar...ja most olvasom,hogy a storen vagy és ki is lép miközben elsötétül, akkor viszont passz, mert a Pro tök mindegy hol voltam random elsötétült a kép, de nem lépett ki sehonnan, ott a kábel volt a ludas, itt nálad viszont akkor valami más van! Viszont ha már volt visszaállítás is, és ugyan úgy csinálja akkor szervíz szerintem!
-
-
tmark27
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Ma üzemeltem be a PS5-öm, de valami miatt random elég gyakran 3-5 percenként elmegy a kép és vissza lép a fő menübe, olyan mintha újra indulna de a fehér led a gépen folyamat világít nem kapcsol ki. Valakinek valami hasonló tapasztalat esetleg vagy vigyem vissza garanciában?

-
Moby
veterán
válasz
RangerFox
üzenetére
Nekem ps-en sokkal motiválóbb a trofi rendszer, és ennek egyetlen oka van: a platina trofi. A minden acsivment rendszerek kvintesszenciája. Marhára nem érdekel ami ez alatt van, nemesfémben, pontban, progresszben vagy bármiben kifejezve. Ez a legfontosabb. Megvan-e a legfényesebb kupa, a biggest prize, a kapitális fogás, a fődíj, vagy nincs meg. Marhára nem érdekel, hogy a barátlistámon valaki kettő vagy 22 trofit szedett-e ki valamiből. Az érdekel, miből szerezte meg a platinát. De ez én vagyok. Más nyilván másképp működik.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Na igen! Az "idegbejöttem"! Van hasonlóság.

-
lacy86
addikt
Hello,
Astro’s platina segitseg

Ezen video alapjan vegigcsinaltam az osszes palyat:
[link]
Minden palyanal latszik a kicsi korona , a labor is keszen van.
Viszont még is igy 80% az elorehaladas es 39/46 a trofea elnyerése.
Mi kell még, hogy teljes legyen?
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Elderath
üzenetére
Ezt a nőt valahogy nem tudom simpelni.
Oké, ez egyéni probléma, és egyébként kifejezetten üdítő hogy nem csak szép, nagy kerek fenekű cicababák rohangálnak a játékokban, hanem az átlagosabb külsejű, akár idősebb nők is, sőt, azt is vallom hogy minden nő szép a maga módján, de eh... faraghattak volna egy kicsit szimpatikusabb formát. -
Major Lion
senior tag
válasz
Bencus88
üzenetére
Nem, de mondjuk kézbe tudod venni, ki tudod próbálni stb. Persze konzolon nem fenyeget az a veszély hogy mondjuk szarul fut egy játék vagy el se indul mert a konfigod szar, mint PC-n, persze kivéve Cyberpunk
.
Nem értem a Sony-nak miért fáj ha mondjuk egy órán belül refundolni akarsz, ettől még a termék nem lesz használt, nem koszoltad össze, nem lett lábszagos, mert ez csak egy digitális vacak, nem egy cipő amit még három hét után is visszafogad a Nike, ugye?
Érdekes hogy gyakorlatilag bármit amit online vásárolsz már vissza lehet küldeni, de pont a digitális tartalmat nem, ahol se szállítási költség, se elhasználódás nem veszélyeztet, egy virtuális valami ami miatt gyakorlatilag semmilyen kára nem keletkezik a "gyártónak" ha még sem kellene.
-
saelin
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nekem gyorsabb lett tőle a konzolon. Mostmár 3.8 másodperc alatt bootol be az előző 4.2 helyett! Elképesztő a Sony!
-
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
MultiDoodad
üzenetére
Nem értem félre. Sejtem miről beszélsz.
Ez az előbb kimaradt.
Ami a túloldalon nagyon béna, az a achievement pont rendszer. Itt Playstation "honban" a trófea rendszer sokkal jobban tetszik.
Zöld oldalon a játékokat a nincs régió korlátozás miatt kibaszott olcsón is belehet szerezni.Sok embernek vonzó lehet ha ez számít. -
nitro16
senior tag
-
MultiDoodad
aktív tag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Ohh félre értés ne essék, én is imádom mind a két konzolt. Nem is értem miért szeretnék csak egynél le ragadni, talán mert kevesebb időm van játszani és csak ide oda ugrálok mint egy kis kutyus aki nem tudja hova pisiljen... majd elcsapja az autó.
Szimplán kiváncsi voltam ki melyiket hozza jobban előtérbe és miért.. -
Raga
senior tag
Az imént frissült a rendszer szoftver
-
.LnB
titán
válasz
MultiDoodad
üzenetére
Ha családi szinten nézem a dolgot, akkor 70-30 az XSX javára. Fiam Minecraft mániája miatt.
Ha csak magamat nézem, akkor 80-20 a PS5 javára. Az NBA 2K21 miatt. De alapvetően keveset játszok manapság. XSX-en az Outriders-t játszom, nagyon lassan. Meg megnézem azokat a GP, vagy ingyenes játékokat, ami érdekel. Nem sok van. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
MultiDoodad
üzenetére
Nyomom mind a kettőt.
December óta van XSX. Kb három hete PS5.
Kijátszott játékok xsx-en.Ezek mind gamepass játékok.[kép].
PS5
Maneater - platina
Astro Boy - platina
Abzu - 100%
Last of US part 2 - betárazva
Elvagyok mind a két géppel.
-
Elderath
addikt
Resident Evil Village: The Mercenaries Mode Hands-On -- IGN First
Elvileg a single része is elég hosszú lesz és ehhez még hozzájön ez a mercenaries mode is.
-
KRoy19
őstag
válasz
Philips103
üzenetére
Nincsen semmilyen utalás az előző részekre (csak a 2016-ban kiadott animációs mesére), mert a 2016-os Ratchet and Clank egy remake, tehát ezzel kezdődik a két főszereplő közös története.
-
melega
őstag
Srácok lányok!
Megvettem ps 5 re az MK 11 ultimatet.
Kiírja hogy MK 11 aftermath story purchase, meg Terminator purchase, de amikor telepítem őket, hibaüzenetet ír ki hogy nem lehet telepíteni!
Nem értem miért!
Lehet neki valamit csinálni?
Magyar nyelvű a ps 5 öm.
Válaszotokat előre is köszönöm! -
Moby
veterán
válasz
MultiDoodad
üzenetére
Nálam kb 1:10 az arány a ps5 javára. Akkor játszok boxon ha esik valami a gamepassba ami nem volt meg korábban, és érdekel. Szökőévente egy ilyen van. Most eléggé fel is ugrott ez az arány, hogy két ilyen játékot is találtam egymás után (call of the sea, outriders), bár utóbbiról kiderült, hogy egy percet is felesleges volt beletenni. Ez persze nem a platform hibája.
-
válasz
MultiDoodad
üzenetére
Mivel PS4-en és PS5-ön mindig is ingyenesen lehetett játszani vele, és ezek a konzolok elterjedtebbek is, így nem csoda, hogy itt van a játékosbázis zöme. Most ugyan lehet, hogy pár napja már a túloldalon is ingyenes a multi, de a játékosok csak emiatt nyilván nem fognak átmenni oda...
-
zozika84
őstag
válasz
MultiDoodad
üzenetére
Én az XsX-et használom gyakrabban. Multizni azon szoktam inkább, plusz a Gamepass-ban sok olyan játék van, ami számomra érdekes és szeretném végigtolni.
A VRR miatt pedig valóban folyamatosabbnak hat a kép.
Az előző gen játékait is inkább azon tolom, mert a BC rész ott kiforrottabb. -
válasz
MultiDoodad
üzenetére
-
MultiDoodad
aktív tag
Mielőtt fel tenném a kérdést, tisztázzuk hogy nem szeretnék vitát indítani vagy is nem ez a célom. Annyj lenne a kerdesem, hogy akinek van mind a 2 konzolból (Series es Ps5), az általában melyiket használja gyakrabban és miért? Csak azért kérdezem mert eddig például Ps5-n játszottam a warframe-val és gondoltam meg próbálom series x-n is. Meglepődve tapasztaltam, hogy stabilabban futott xboxon (Talán a VRR miatt) mint Ps5-n.... de egyszerűen alig találtam játékosokat, szó szerint 1 héten át játszottam vele (MR12 szint) de nagyon ritkán talált játékost, ellenben például ps5-n szinte kivétel nélkül mindig csatlakozott valaki. Persze így visszatértem ps-re, de ez nekem akkor is fura... ennyire nem lenne játékos bazis xboxon warframeban?
-
Frod
addikt
válasz
tboy93
üzenetére
A DS-nél titkolták még azt is, hogy mi maga a játékmenet, ott igazából zsákbamacskát vettél.
Itt pontosan tudni mi a gameplay és a loop, ezért nem kellene, hogy megosztó legyen, ha pl nem vennék meg olyanok akik amúgy nem szeretik a rougelike/bullethell zsánert. A megosztottság majd abból lesz, hogy márpedig megfogják, olyan kikezdhetetlenül erős indokokkal, mint "hát legalább valami megjelenik, végre új játék, végre új exkluzív, végre ami kihasználja a gépet", aztán majd jön a meglepetés.

#64011 retroid
Holnap, elméletben. (Aztán majd a Sony-tól függ ha pl máskor akarják, lásd eltoltják a csütörtöki SoP-re, stb) -
retroid
senior tag
Ma várható a májusi PS Plus bejelentés?!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Nintendo Switch 2 - Mario Kart - Gyári tok - Gyárli fólia
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.07
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- PNY XLR8 CS3140 M.2 NVMe 4.Gen 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

amikor emailben

Szóval ha érdekel és szeretnél játszani vele szerintem nyugodtan vedd meg. Nekem az Odyssey nem jött be, kb 8 órát játszottam vele. Viszont a valhalla nagyon, napi 8-10 óra belement.