Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
válasz
james001
üzenetére
Ja, megneznem a mai dodge parry frametime bandi, fenysebesseg arcokat mit szolnanak egy KF tempohoz
egyik kedvenc jatekom a 90's evek kozeperol. A 2. resze sokkal jobb, de nekem az elso a fav igazi réteg game.
A PS2-es Eternal Ring a mai napig itt figyel ram a polcrol, de valahogy nem volt még hozza ingerenciam
pedig mar nagyon regota megvan.. A KF4-et meg valahol a havas sarkanyos resznel hagytam abba anno olyan cirka 20 eve, most meg sajnalom ra a 80-100k -t, de nagyon jo cucc az is, sot, azt a reszt minden szempontbol maxra csiszolta a From.
Ha valaki szereti a stilust annak ajanlom még a Shadow Tower-t
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egyik kedvenc jatekom a 90's evek kozeperol. A 2. resze sokkal jobb, de nekem az elso a fav igazi réteg game.
A PS2-es Eternal Ring a mai napig itt figyel ram a polcrol, de valahogy nem volt még hozza ingerenciam
Kendek
RangerFox