Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
retroid
senior tag
Ha végre egyszer meg fog érkezni a gép én még akkor se adom ha lesz PS6

Majd inkább emlékként elteszem a szekrény tetejére.... -
kzoli420
tag
válasz
azvagyok12
üzenetére
Es a nagyszeru uzleti erzekkel rendelkezo emberek ugyan annyiert aruljak, mint a lemezes valtozatot. Azt sem egeszen ertem, hogy nem ajanlanak egymas ala az emberek, mint ha epp az ellenkezoje lenne..
lehet tenyleg elkel, barmennyiert is rakjak fel? -
azvagyok12
csendes tag
válasz
Kovacsgabor2
üzenetére
12 gép volt abból 3 már fent van...
-
ChiliChili
tag
válasz
Kovacsgabor2
üzenetére
Lassan több a hirdetés az aprón, mint amennyien várjuk a gépet...
Hamarosan indul az árverseny.
-
Kovacsgabor2
csendes újonc
Kezdenek megérkezni a keddi MM-os Digitalok apróra, kíváncsi lennék van olyan aki saját céra rendel PS-t?
én balfék meg vadászom hetek óta siker nélkül
-
Gaben92
őstag
Annyiért mondjuk jó volt. Nekem pont az XF9005-öt sikerült bemákolnom de nagyon. Volt egy akció Sonynál hogy ha veszel TV-t akkor 150€ kedvezményt kapsz Sony Soundbarra én meg pont terveztem venni mindkettőt. Úgy működött a dolog, hogy meg kellett venni őket előre és a számla feltöltése után a Sony visszautalta a 150€-t. Az egyik áruház meg pont csomagban árulta a TV-t és a Soundbart. Ha együtt vetted akkor 100€ kedvezményt kaptál. Szóval ott 100€ lejött, aztán a Sony még visszautalt 150-et.

NorbiZsemi: Nálunk most a lépcsőházban van hagyva 3 vatta új split klíma dobozolva már harmadik napja. Valamiért senki se akarja ellopni őket.

-
C4mp3r
addikt
válasz
retroid
üzenetére
orulj neki, hogy megkapod azt a szart, tegnap meg izzadtal, hogy vajon a heten ideer-e. nem szeretsz futarra varni kerd postan maradora vagy csomag pontra. kepzelheted a futarnak is mennyire ki lehet a fasza, hogy a pistikek hivogatjak folyamatosan, hogy mikor jon mar a ps5, kicsit nojunk mar fel. mpl egyebkent korrekt, oda fog csorogni a futar mielott jon.
-
stilo18
addikt
válasz
penge111
üzenetére
Hisense 65U8QF is hasonló ilyen téren.
Fateromék vettek egyet, FALD VA panel, 1300/1400 nit, 55-ösnél 130 környéki zóna, 65-ösnél meg 180 rémlik...
340k most az Edigital-nál.C9 van otthon, de mikor láttam apuéknál...hát le a kalappal, kurva jó képe volt. 2020-ban a foci EB hivatalos tv-je lett volna.
-
crue
őstag
válasz
retroid
üzenetére
Még mindig több információ, mint amit nekem megjelenés napján a GLS adott, azaz semmit. Se időpontot, se telefonszámot, de még azt se, hogy csomagot akarnak hozni nekem. A Konzolvilágos ügyfélszolis erősítette meg hogy jönni fog és adott nyomkövetési számot, ami persze nem volt jó semmiféle nyomkövetésre.
-
Gaben92
őstag
Nem akarok nagy mélységekben bele menni (és így is sokan fognak emiatt utálni
) de a QLED sehol sincs a Triluminoshoz képest, főleg akkor mindkettő rendesen be van állítva. Annó asszem még a Q6/Q7-széria volt olyan, hogy ha bekalibráltad őket rendesen, akkor a peak brightness (ami papíron magasabb mint a 9-es Sonykon) beesett gyakorlatilag a gyári érték felére. A marketingje jó a QLED-nek egyedül, de gyakorlatilag VA fronton a Sony gyalázza, ha meg IPS kell akkor az LG marad (kivéve az RGBW modellek, azok gyalázatosak).Arról meg már nem is beszélek, hogy az interneten lévő tesztek döntően amcsi modellek és a Samsung butított paneleket szállít európába, a Sony pedig ugyanazt. Mondjuk be kell valljam a QLED-eket nem követem már 2 éve, de a Q6/Q7 szériánál még ez volt a helyzet.
Nálunk amúgy kicsit más az árképzés. Centre ugyanannyi a két TV, 1199€ az 55".

-
penge111
addikt
Picit off a TV témához. Én nem rég vettem egy 65" TCl C715-öt , sokan nem is ismerik a márkát, meg kínai gagyinak tartják. Haveromnak Lg CX Oled TV-je van, átjött megnézni, azt mondta, hogy megdöbbent, hogy ennyi pénzért ilyen jó tv-t lehet kapni. Félreértés ne essék nem veszi fel a versenyt az oled masinákkal, de megállja a helyét sok túlárazott ismert márkás qled tv mellett. A Ghost of Tsushimán lehidaltam, pedig állítólag 1000 nit+ kell a szép hdrhez, hát ezen a tv-n is gyönyörűen teszi a dolgát...Ez csak 60hz panel, lehet én vagyok vak, de ennek is brutális képe van. a 120 nem is érdekel, mert kizártnak tartom, hogy ez a generáció 4k/120 fps-el zakatoljanak a játékok... Aztán vannak ilyen nyalánkságok, Dolby Vision, Atmos, 20W-os hangszóró amitól szilveszterkor feljött az alsó szomszéd, pedig csak 30-as hangerőn ment a zene rajta
Persze ha az ember egy 2*, 3* annyiba kerülő Tv mellé tolja akkor tuti látszik a különbség. Én rengeteget keresgettem, és szerintem ez az egyik legjobb ár/érték arányú tv, ami alkalmas konzolozásra is. -
retroid
senior tag
Ez az MPL valami zseniális...
8 00 - 17 00 bármikor jöhet a futár.
Persze a futár a telefont véletlenül se veszi fel hogy ebbe a rövid kis 7 órás időintervallumba mégis kb mikor jönne?!
Azért az mennyire életszerü hogy reggeltől késő délutánig nem mehet az ember sehova..... -
Gaben92
őstag
-
Peace
nagyúr
PC-n sem izgatott a dolog, mert a kis GTX 1060-as még a 60-al is hadilábon állt azért 1080p-ben.
De mióta megvan az új kártya, csak átálltam már az 1440p@120-ra, hadd szóljon! Na és PS5-re jön valami játék?
Szegény már nagyon régóta nem volt bekapcsolva. Kena valóban el lett tolva Q4-re vagy ez csak pletyka? Mondjuk hivatalos infót nem látok sehol... -
Peace
nagyúr
-
Peace
nagyúr
Samsung Q70R 4K@60-at támogat maximum, így a PS5-ös Cold War nem is engedte bekapcsolni a 120-as módot, szürke volt az opció. PC-n játszok 1440p@120-ban, mert azt támogatja. De egyik PS5-ös játék sem fogja engedni bekapcsolni a 120-as módot. Ahogyan Deck-nek sem a 2018-as QLED-je, ha még az van meg Neki....Q7FN talán, ha jól emlékszem.
-
Lackooo84
nagyúr
Lehet troll vagyok, de én Ellen Page-t kértem volna fel Ellie szerepére...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
belan
addikt
válasz
mmearrccii
üzenetére
Nincs game módba de ki próbálom, 2,5 méterről nyomom kényelmesen fekve a jó.
-
mmearrccii
csendes tag
Konzolon+tv-n még én se tapasztaltam, az tény. Lehet, mivel távolabb ülsz tőle, nem olyan szemet szúró. Amúgy az még eszembe jutott, hogy a legtöbb TV-t game módba kell állítani, mert ha nem akkor ilyen post-processing effekteket dob a képre (meg lehet hogy korlátozza is 60 fps-re). Szóval azt még megnézném, hogy game módban van-e a TV ilyenkor

-
belan
addikt
válasz
mmearrccii
üzenetére
Nem tudom én 164cm tv-n annyira nagy különbséget nem láttam 60 és 120 között. Aztán lehet új szem kellene már.
De 30 és 60 nál nagyon észre veszem már a különbséget, 30 darabos akad. -
belan
addikt
válasz
mmearrccii
üzenetére
De az már 144hz.
Monitoron lehet más a szitu meg egy fps multi játéknál. Én nagyon örülök 4k 60fps-nek bőven jó nekem, durva grafikával legyen! -
polonic
félisten
Nekem HDMI 2.0 csatlakozóm van, de a panel meg 120 hz-es, állítólag.
A konzol menüjében itt nézd meg, mit jelez ki. Nekem 60 hz még 1080p mellett is. Hiába állítom lejjebb a felbontást, akkor is marad 60 hz. Szóval ezek alapján hiába van a játék 120 fps-re állítva.Állítólag itt kell megadni a menüben, hogy alapértelmezett legyen a performance mód és akkor játék elindít, akkor átvált 1080p 120 hz-re a fentebbi helyen a videokimeneteknél. Így nézted meg?
Mondjuk PC-n is mindegy 120 fps-t, ha ott meg mondjuk 60 hz-es monitor van rákötve.
Oda is kell a monitor és azért ott nem 4k-s monitorok vannak még általában. -
Csak én vagyok az, aki RDR2 helyett véletlenül mindig R2D2-t olvas?
-
belan
addikt
2.1hdmi meg egy nagy hülyeség még! Talán egy durva PC nem az! De konzolnál ki akar 120 fps-be játszani 720x1080 felbontásban én biztos nem akarok játszani!
Nekem már mikor volt 2.1hdmi-is tv-m és nem azért vettem mert van rajta mert újabb típus kellett! 4k120fps meg még ps5 pron se biztos lesz! -
Gaben92
őstag
Meglepődnél mennyi ember hiszi azt, hogy a TV-je tudja mert ráhazudták a boltban és a specifikációkban.
Feszít az áruházban a TV-n nagy betűvel a 120/240Hz, aztán apró betűvel ott van valahol, hogy az csak ilyen-olyan motion index (Samsungnál volt (van?) ez a CMR cucc), a valóságban meg csücsül benne az 50/60-as panel... -
F-ECT$
titán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Kinek mi. Én jobban örültem volna ha javítják csak a kontrollert. De már mindegy, megoldottam máshogy.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Google Pixel topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- World of Warships
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Raspberry Pi 5 + Recalbox retro játékkonzol
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- ÚJ, bontatlan Playstation 5 slim digital + FORTNITE! Magyarországi hivatalos 2 év garancia!
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amennyire nem hozott lázba az XG széria, annyira gondolkodom az XF90->XH90 cserén én is...
Nem sok választása van az embernek...
Kendek
RangerFox