Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sliderxy
senior tag
válasz itldj #124403 üzenetére
Ezt nekem tegnap este dobta fel mikor bekapcsoltam a konzolt. Örültem is , hogy na mi a.. , aztán rájöttem, hogy ez azoknak szól akik nem nézegetik rendszeresen a katalógust, mert számomra semmi új nem volt benne. Utolsó körben a Limbo, Skyrim, Kingdom Hearts meg a régi Ratchet-ek , stb. amik bekerültek.
Lassan kell, hogy jöjjön a havi nem hivatalos szivárgós infó. Kíváncsi vagyok mit dob a gép év végére.
-
Frod
addikt
válasz itldj #124943 üzenetére
Nem igazán értem mi a meglepődés tárgya, Spidermanből a Ps4es Game of the Year verzió volt benne mindig is az Extra csomagba, a Ps5 verzió a Miles Morales menüjéből vehető meg, sosem volt benne a katalógusba.
(sovany vigasz, hogy talán csak ez az egy ilyen, minden más Sony címből benne van a Ps5 verzió)Do you see the white shadow?
-
Landon
őstag
válasz itldj #131265 üzenetére
Valóban! Köszönöm! Türelmetlen voltam. Sokaknak biztos butasagnak fog hangzani de 20 éve várok erre a játékra és a legszebb kinezeteben akartam elkezdeni.
[ Szerkesztve ]
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
vg
addikt
válasz itldj #132930 üzenetére
Lehetett sejteni, hogy pont olyan lesz mint az Avengers, mert annak lett volna az ellenfele, csak az földbeállt, aztán feltehetőleg már nem akarták ezt kukázni mert majdnem kész volt, inkább kiadják; jóazúgy. Ha nem veszi senki, akkor is pénzüknél lehetnek ha bérbe adják ps plus extra, vagy gamepass-ba két hónap múlva megjelenés után.
-
NyMRooD
őstag
válasz itldj #137000 üzenetére
A remote play helyett a cloud-ra gondolsz, előbbihez kell egy ps4 vagy ps5 otthonra, azon fut a játék es ingyenes, utóbbi a ps+ része és a felhőben futnak a játékok.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
dave0825
őstag
válasz itldj #143947 üzenetére
Én lemondtam tegnap, ami nem jött meg, csak "lefoglalva" volt, vettem másikat, az megjött egyből, tegnap este meg jött e-mail, hogy visszautalták, és 5 napon belül visszakapom az árát.
[ Szerkesztve ]
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
republic666
junior tag
válasz itldj #150509 üzenetére
Ha nem túl profit akarsz akkor most az UFC5-mellé adnak egyet ingyen, ha megrendeled.
Alapból 15ezer. 29 ezerért tiéd mindkettő, több oldalon is van ilyen akció![ Szerkesztve ]
A bírkák mindíg többen vannak.....1987 C64 1996 SEGA MD 1998 PS1 2002 PS2 2004 PC 2022 PS5 2024 VR2
-
lo_jo
senior tag
A töltésvezérlő a kontrollerben van, majd az eldönti, hogy mikor és mennyit akar tölteni. A gyárinak előnye, hogy nem kell semmilyen kiegészítőt a kontroller USB csatlakozójába dugni és teljes a csomag, nem USB kábel van benne fali töltő nélkül, hanem egy szabvány csatlakozós (5.5/2.1), szabvány teljesítményű táp adapter. A helyére rakod a kontrollereket és tölt. Amikor kész van, a kontrolleren a fény kikapcsol, semmi világító alkatrész nincs a töltőn.
-
tachikoma
aktív tag
én olyat kerestem, ami nem konnektorba dugható, hanem usb csatlakozója van:
https://www.emag.hu/hori-xbox-series-ps5-dual-kontroller-tolto-spf-012u/pd/DX6DGVMBM/
(mondjuk anno kb fele ennyibe került)
A ps-en meg olyan beállítás van, hogy pihenésbe rakás után 3 órán át adjon áramot az usb csatlakozókon. Így nincsenek állandóan töltve[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz itldj #150636 üzenetére
Nem a meggyőzés a fontos hanem a személyes próba! Biztos vagyok benne, hogy a jó látással megáldott emberek számára azonnal nyilvánvalóvá válik mitől és mennyivel jobb az OLED. Aztán minden értelmes ember el tudja dönteni, hogy neki megér-e annyit amennyit ki kell fizetni érte.
-
Frod
addikt
válasz itldj #151083 üzenetére
Nem, mindig a hónap első keddjén délelőtt - ami holnap lesz.
#151079 MunezXBK
Na, az mondjuk pont egy rossz váltás volt.
Bár az összes Stars-ban vehető játék ára úgy van belőve, hogy köze nincs a valósághoz ha az ember átszámolja a pontokat.[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
Sliderxy
senior tag
válasz itldj #151948 üzenetére
Lesem a MediaMarkt oldalát azóta is, de olyan akció mint az Elden Ring-el volt valószínű soha nem lesz már.
A Premiumot én is lemondtam. Sőt az egész PS plusz meghosszabbítását kilőttem. Megvárom mit dob a dec. 18-as lejárati dátum után. Addig van még időm, meg utána 1-2 lemezes game is hátra van még.
Prémiumom nem lesz többet az biztos, mert az elmúlt 1 év alatt konkrétan semmihez nem nyúltam hozzá amivel az többet nyúlt az extránál. Az ősrégi game-ek nem érdekelnek, egyedül a RDR első részét játszottam abból végig streamelve, hát nem volt úgy egy nagy élmény. A demók meg annyira nem izgatnak. Azoknak véleményem szerint eleve ingyen elérhetőeknek kellene lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest