Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gáboromm
tag
válasz
drexler92
üzenetére
Huh.
Az utóbbi hetekben beutaztam az egész országot, beszéltem 1-2 fejessel, meg 1-2 "nemmondommegkikkel", is különböző helyekről, van 1-2 infó.A lényeg srácok: lesz konzol. Várni kell, de lesz!
A korábban említett terv nagyjából valid egyébként.
Tehát az előrendelőket tavasszal ki tudják szolgálni májusig. Ebbe csak a gyártási terv felborulása rondíthat bele.
Akik előrendeltek azoknak még tuti nem lesz magasabb az ár. De a series x, és egyéb infók alapján tuti 200-250 k lesz a boltokban majd nyáron.
Talán Mediamarkt kiszór ezret nyáron emelt áron, (vagy előbb tökmindegy) a boltokba, de azt 1 óra alatt felszívja a piac, mint karácsony előtt is a series x-et. 1 óra alatt huss westendben már sehol nem volt az eladó által említett "bőven van még a raktárban" készlet. Mivel ugye rákérdeztem, mennyi van még? Lehet jönne haverom is délután.
Szerintem ő se tudta mivel néz szembe.
-
Moby
veterán
-
Wolfy33
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ott dolgozó lehet? Nagyon aljas.
-
retroid
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Én is kifejtettem komment formájába a véleményem ott.... Gondolom a sok komment felkavarta a pocakját

-
CptAdamica
veterán
Érdekes módon PasziM hirdetése törölve lett. Csak reménykedni tudok, hogy ennek köze van hozzá.
-
Zoleee83
addikt
válasz
RangerFox
üzenetére
Én is visszaadnám mert így fair, őszintén.

De nem tudom elképzelni azt hogy itt áll a ház előtt a KV-s kolléga/futár/postás, és becsenget, hogy na jöttem a Cyberpunk lemezedért. Nem életszerű. Nem tudom hogy lehet kötelezni a vásárlókat erre, ha így akarták volna akkor előbb kérik el a lemezt és utólag fizetnek vissza. Ráadásul a legnagyobb probléma ahogy Ori is írta, a logisztika.
Ez a megoldás a legolcsóbb, szerintem. De mondom én szívesen visszaadom. -
RangerFox
Topikgazda
válasz
Zoleee83
üzenetére
Hát gondoltam a CDPR nem akar ingyen osztogatni játékot, hisz nem azt vállalták fel, hanem azt, hogy visszatérítik az árát. Úgy gondoltam, hogy a forgalmazón keresztül visszakérik a játékokat, akik pedig a viszonteladókat kérik meg a visszavétellel, csak gondolom ennek az átfutási ideje nem 2 perc... De ha mégis megtarthatják a fizika példányokat a vásárlók, és még a pénzt is visszakapták, akkor best deal ever.
-
Zoleee83
addikt
válasz
syler123
üzenetére
Hát azért párszor felszaladt a szemöldököm amilyen hibákat dobált XSX-en, csomószor kivágott a dash-re, pörögtek a levegőben a fegyverek, beragadtak a karakterek, vagy csak simán kifagyott a g***be.

Tizenvalahány óra után nyomtam egy refundot, azzal tervezve, hogy majd nextgen patch-el megveszem, amikor már rendberakták. -
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Akkor vegulis jo deal volt ha tenyleg igy lesz, varjuk ki a veget :)
Osztottak szoroztak es rajottek, hogy meg nagyobb buko lenne a posta miatt. Nem volt bonyolult :) -
Zoleee83
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Én is erre tippelek, mert ha még vissza is kell postázni/futárral küldeni, az nekik plusz pénz lenne. Gondolom benyelik, még mindig olcsóbb így.
Account-tal meg ugye nem sok mindent tudnak kezdeni, nincs is sehol hozzáfűzve, nem is azzal az email-lel vagyok regelve. Grátisz. -
cyberkind
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Akkor mi kérjük a dlc csomagot ingyen.
-
-
válasz
cyberkind
üzenetére
De ezzel együtt ez a DS4 is tökéletes. Semmi driftelés, és a linkelt tesztelős oldalon is megnéztem. Tényleg annyi volt a titka, hogy mindig letakarítom, akár egy-egy játszás után is. Mert ez tényleg nagyon sok port jelent, ami bizony egyébkét bele kerülne a kontroller belsejébe.
-
válasz
kovsol
üzenetére
Így néz ki a DSe kontrollerem baloldali analóg karjának a szára. Ez elég sok porszemcsét jelent, amit folyamatosan takarítottam. A DS4-emet ugyanígy megkezdte, a jobboldali kart kicsit enyhébben.
Amúgy nyilván próbálom kímélni, de pl. egy DOOM Eternal nem éppen segít ebben a kérdésben...
-
Scarletiel
őstag
Szerintem most aki otthon ragadt és van pénze, hitele, nagyon sokan úgy vannak vele, hogy basszus milyen szar helyzet nekem ez meg ez jár akkor és bumm megveszi. Persze később rájön, hogy hiba volt. De addig meg ezek az emberek felvásárolnak mindent meg belekezdenek építkezésekbe. Legalábbis én nagyon sokat látok ilyet a környezetemben. Én is költekezek, bár még megvan a munkám, illetve félre is van téve minden hónapban ha beütne a szarhullám, viszont sokan csak költenek az otthoni kényelmük érdekében, még ebben a helyzetben is.
-
kovsol
titán
válasz
Kendek
üzenetére
Reszelék? Milyen erősen használjátok ti, hogy elkezd kopni? Nekem a 7 éves PS4-hez kapott karokon sincs kopás, és nem driftel a négy kontroleremből egy se!
Nekem alig szokott hozzáérni az oldalsó állásban is finoman használtam minden kontrolert. A precízebb mozgás miatt meg már Xbox360 óta Kontrol freek kar magasítót használok. [link]
-
marquuard
veterán
-
válasz
marquuard
üzenetére
Mondjuk ez már a DS4 esetén is ugyanígy működött, vagyis ami a konzol mellé járt, azt csere helyett javítják. Azért kicsit fura, hogy máris ennyi a driftelős DSe. Lehet, hogy az analóg karok száráról lehulló nagyon finomszemcsés reszelék árt meg neki. Én ezt rendszerint ecsettel és kifújatással el szoktam távolítani, még mielőtt bele kerülne. Meg ugye szokott segíteni szétszedés után a sűrített levegő is.
-
Madwe
nagyúr
válasz
kovsol
üzenetére
Nemhogy gpukat de még erősebb tápokat se kapni pchez... most rendeltem elő a motoromat, abból is iszonyat kereslet van s nincs nagyon gyártás, majd fél éves várólisták vannak mindenhol. Egyszerűen az elmúlt hónapok annyira felborították az előállítás/szállítási láncokat s a sok ember meg megmakkan otthon s pénzét nem tudja mire költeni h iszonyat kereslet van mindenre, mindenhol. Élelmiszer legyen mondjuk, a többi belefér ha vár az ember

-
Szilágyi84
senior tag
válasz
marquuard
üzenetére
Ja csak akkor ugrott a gari. Amúgy ez lehet csak egy szervízes duma és valójában az analóg kart cserélik , mert ez elég fura , hogy nincs megkenve rendesen és csak ennyi lenne a hiba,. Mondjuk én nem értek hozzá és ők mondták , viszont akinek gomb lötyögése van vagy rugó baja az már komplikáltabb ami javítás után nem tudom meddig lesz oké, de ez az olajozásra is vonatkozik ,hogy vajon meddig lesz utána ismét hibátlanul használható.
-
Lemezes cp2077 refund update, most kaptam emailt arrol h paypalon keresztul utaljak vissza a penzt (19890ft, konzolvilag vasarlas) . A korabban emlitett jatek visszakuldesrol postan mar egy betu sincs. Nem lepodnek meg ha a koltsegek miatt megtarthatom a jatekot is. Hatha mast is erint.
-
marquuard
veterán
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Jó tudni. Majd rákenek akkor itthon, legalább megspórolok egy utat.
-
Wolfy33
senior tag
Nem teszik ki. Azt mondta,hogy jelenleg úgy látja április végére, LEHET,hogy ki tud rakni. De feltétele,hogy addig az előrendelőket kiszolgálják. (Mivel náluk egy jó ideje nincs új előrendelési lehetőség, talán tudnak számolni kb.) A Sony is addig akarja teljesíteni az előrendeléses elmaradását. (Állítólag erről kaptak vmi tájékoztatót)
Az előrendelés pedig a hivatalos megjelenés napjáig élt. Utána aki leadta az "sima" rendelésnek számít.
Magyarul 04.30-ig van terv a novemberi megjelenésig előrendeltek kiszolgálására.
Aztán,hogy ez csak terv marad,vagy sem,majd kiderül. -
Szilágyi84
senior tag
Hibás Ps5 joy akinek driftel , hogy tisztában legyen ami a géphez van azt javítják megkenik , olajozzák franc tudja mivel hogyan, de teljesen újat csak az kap aki külön dobozos joyt visz hibásan a Triwarden hivatalos szervízbe.
-
-
törölt tag
válasz
Zoleee83
üzenetére
Tökmindegy mekkora a kereslet, mert ha nem lenne hülye XY hogy dupla àron is megvegye a szerencsétlen scalpertől, akkor ők sem tudnàm eladni annyiért, és mivel nem tudnànak nyerészkedni ezért nem vàsàrolnàk fel az előrendelők elöl az érkező apróbb mennyiségeket. Ezt mindenki magànak köszönheti. Nyílvàn azt hogy covid miatt keveset gyàrtanak, azt nem, de a többit igen.
-
Zoleee83
addikt
válasz
üzenetére
De a várakozástól nem lesz több gyártósor, meg nem jön percenként több konzol a gyártósorról sem.
Sajnos el kell fogadni, hogy óriási a kereslet, és még a Covid is újra beindult az EU-ban és világszerte is. Nem marad más csak a várakozás sokunknak.
Kezdem szoktatni magam a gondolathoz hogy talán idén karácsonyra lesz belőle valami, legalább HFW megjelenésére.. -
KaitouP
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Na ugye hogy megy az.
-
balazs025
senior tag
Playit-nél nem lehet már egy ideje rendelni. Gondolom ők felvették az előrendeléseket, azokat kiszolgálják, amikor tudják, utána pedig akár árulhatják üzletben is. Nem látok ebben különösebb problémát. (Hozzáteszem, nekem nem náluk van előrendelve, így nem tudom, hogy pontosan, hogy fogják intézni.)
-
F-ECT$
titán
Azt tudom, hogy még mindig top10 a játék bevétel szempontjából, de a kérdés arra vonatkozott, hogy mit tud a multi, mi benne a cél?
Van egy karaktered, amivel tudsz fejlődni, azaz van benne szintezés, mint pl a WoW-ban? Vagy csak pénzt, kocsikat, ingatlanokat gyűjtesz? Illetve hány embert kezel egy szerver, hány szerver van?
Mi mindent lehet csinálni benne évekig? -
3L1T3
addikt
Jó tanács legyen mindenkinek legalább egy fix rendelése valahol. Én azon is meglepődnék ha idén minden rendelésre jutna PS5... sőt
Ugyanakkor látva a covid okozta nehézségeket biztos , hogy sok rendelés lemondásra fog kerülni vásárlói oldalról. Playit meg hülyeséget beszél. Amíg vannak aktív rendelések senki sem fogja kitenni azt a pár darabot a boltba. Ha igen akkor remélem fenékbe billenti a Sony az ilyen helyeket. Máshol meg fix rendelésekkel várakoznak azok akik évek óta megbíznak egy helyben...
-
válasz
ricshard444
üzenetére
Bővebb infó...
-
ricshard444
veterán
Ma kerdeztem a Playitstore-t, hat...marciusra varjak pletyka szinten a kovetkezo szallitmanyt.
Nem hittem volna, hogy tavasszal is necces lesz meg a tema. -
KaitouP
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Feloldották.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Értettem én, csak ez olyan mint a "kivittem".
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Hova engedték ki? A kertbe? One X-en eddig is 80fps körül ment Vsync nélkül.
-
saelin
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Max annyi hogy ekkora fps szám konzolon még nem volt. Ha lesz ps5-öm én a "4k" 60-at biztos kipróbálom vele. Amúgy is eléggé patent játék volt a Siege, hát még így milyen lehet!
-
Raysen623
veterán
Nem tudom volt e már ez a videó a VR-os srácoktól. Letesztelték a Rainbow Six Siege-et az új konzolokon és hát khm. Én csak ilyen patch-eket kérek ez után minden fejlesztőtől.
-
-
válasz
F-ECT$
üzenetére
A multi elég népszerű, bár nekem az csak baráti körrel jött be (viszont évekig nyomtuk úgy).
A GTA6-ot a pletykák szerint csinálják. A Rockstar engem mindig lenyűgözött azzal a részleteséggel, amit a játékaikba pakolt, úgyhogy én úgy vagyok vele, hogy nyugodtan dolgozzanak csak az új részen, ne siessenek vele, mégha éveket is kell várnunk. Aztán ki tudja, lehet holnap bejelentik, hogy pár hónap múlva itt az új rész.
-
Haart
addikt
válasz
akos.fulop
üzenetére
Igazából azért van itt az ára mert a sok nem normális megvette ami olcsóbb volt igy felmászott még inkább. Ha etetik őket akkor egyre kapzsibbak lesznek ezek is. Ezek szerint még vitték is őket rendesen. Nefélj ha senki nem vett volna drágán akkor nem kerülne ennyibe.
-
stilo18
addikt
Returnal-ről nagy a csend.. azért lehetne valami kis hype,ha már márciusban jön..
Vagy nagyon középszerű lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
pedig azt gondoltam fordítva lesz