Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
kovsol
titán
válasz
ldave
üzenetére
Én is épp most nézem, hogy Extra csomagban vagyok, de arra semmi. A Prémium váltásra van 30%. Viszont ott azt irja a 96 nap előfizetésemet tudom upgradelni. Ha megteszem utána tudok venni még kedvezménnyel 1 évet? Vagy ott ragadok a drágább csomagban kedvezmény lehetősége nélkül?
-
hitchins
őstag
válasz
jupp008
üzenetére
Nalam sincs kedvezmeny. Csak akkor adna ha upgradelek premiumra (most extra van)
Mondjuk 26-an jar le az eves az akci meg 27-ig van majd ranezek akkor. Ha nem lesz akcios akkor nem lesz elofizetesem. Amennyit jatszok pont le….Szerencsere a gyereknek Fortnite-hoz nem kell.
-
mike1334
veterán
Éreztem én, hogy nem vallana a Sonyra, ha már betette volna a ptemiumba a GOW Ragnarokot...pedig eskü upgradeltem volna
-
ρσгτσ
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
A 3. résszel én már nem játszottam. Inkább az első két rész hangulata, korszaka érdekelt. Imádtam fotózni a bugokat is, de még jobban szerettem magát a játékot.
Kevés olyan játék van, amivel ennyire elnéző vagyok.Ezek például az említett részből vannak.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
Sosem volt jó ebből a szempontból, és ez ugye nem csak a második részre igaz. Ettől függetlenül tök jó hangulat, történet. Én nagyon szeretem az első két részt.
-
LÁZ
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
az sajnos mindenhogy trágya lett, pedig most újra végigtoltam volna én is (anno pc-n játszottam, persze max graffal), de aztán rájöttem, hogy már megjelenésekor kiderült, hogy minősíthetetlenre sikerült az újragondolása...
jobban jársz, ha az első résznek futsz neki még1x
-
NyMRooD
addikt
válasz
üzenetére
Tehát ha választani kell, hogy ne készüljön el egy játék vagy igen de cserébe legyen ex cím akkor inkább ne készüljön el? Mert a KOTOR remake annak ellenére sem készül el, hogy a Sony külön fizetne érte, lehet egyébként el sem kezdték volna a fejlesztést (persze az is lehet, hogy elkezdődött és utána jött a Sony). Nem mindig ördögtől való a third-party ex cím, csak ugye nem tudjuk, hogy mikor van az, hogy eleve elkészült volna csak eladták vagy anélkül esély se lenne arra, hogy elkészüljön.
-
nincsnév007
addikt
ps plussos mafia 2 az nálam szar vagy alapból szar? fps droppok, laggok, előttem töltődik be a textura.
-
crue
őstag
Sziasztok! Ilyen gombos szalagkábel bánatot tud valaki nekem linkelni?
Az egyik kontrollerem bal ravaszánál elhalt ez és mivel más baja nincs, megmenteném, de egyelőre nem találok ilyet. -
mrThomi
addikt
Sziasztok. Aki kipróbálta ezt a Sniper Ghost Warrior 2-t PS5-ön annak is kritikán alul fut a játék ? Szerintem vannak helyek ahol a 20 fps-t is súrolja, gyakorlatilag élvezhetetlen helyenként
-
negyven2
nagyúr
Csak, hogy itt is meglegyen:
Star Wars: Knights of the Old Republic Remake is Dead -
vonSux
őstag
válasz
markknight
üzenetére
A kedvezmény mértéke. Annyira csöves, hogy ebben is különbséget tesznek. Még országonként is:
(btw extra előfizum van, bár egyszerű lenne tiert fel és leváltani. De nem az, mert erre is született egy jó ötlet)
-
mike1334
veterán
válasz
markknight
üzenetére
A premiumban van Ragnarök? Érdekes eddig nem láttam a listában (extram van, de mutatni szokta a premium játékokat is...).
-
Mezcal
addikt
EA WRC-hez jött újabb frissítés, ezzel megvan a PS4-es grafika közepes minőséggel, ez is haladás. A fizika jó, csak ne boruljunk, mert az még mindig kartondobozhoz hasonlatos. A havazás borzalom még mindig.
-
Lehet valahogy csatlakoztatni Bluetooth-on keresztül a géphez hangszórót?
-
törölt tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
1216A: lemezes
1216B: digital -
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
A különbség kimerül abban, hogy van-e vagy nincs integrált optikai meghajtó. Ha nincs, de szerettél volna, akkor az komoly gondot jelent, mivel utólagosan nem pótolható.
-
T0mBd1gg3R
veterán
Kibontottuk a karácsonyra vett PS5-öt, nehogy valami gond legyen vele és kicsússzunk a 14 napból.
Érdekes, hogy 1216A nem pedig 1216B.
Ez okoz bármi gondot? Mi a különbség? -
vonSux
őstag
Biztos van abban valami sötét logika, hogy ez miért jó a vásárlónak. De amikor ilyen árazást látok, inkább nem adok egy forintot sem a Sonynak. Átballagtam az Xbox store-ba, velük kapcsolatban legalább már nincsenek elvárásaim
, és behúztam a Dead Island 2-t.
-
S e t h
nagyúr
válasz
republic666
üzenetére
Nem tudom mi a különbség a launch és a standart között, de utóbbi már 14 alatt van digitálisan.
-
Petikeje
tag
Sziasztok,
Még nincs PS plus előfizetések, azt olvastam, hogy black friday keretében 30% kedvezménnyel lehet 1 évre előfizetni 11.17-11.26 közt. PS appban meg a gépen is még a régi árat mutatja.
Én értettem félre valamit vagy időeltolódás, vagy mi miatt nem tudok alacsonyabb áron előfizetni?
Thx:
P! -
LÁZ
addikt
válasz
republic666
üzenetére
most kb mindenhol ennyi, alzánál talán vmi kupon is jár utána
-
republic666
tag
Assassin's Creed Mirage Launch Edition (PS5/Játékok) 14 990 Ft ingyen foxpost szállítással KV-tól...rendeltem is
-
hulkobb
tag
Gyerekek ez miért ilyen olcsó? 17 eu az éve PS PLUS. Vagy valamit benézek?
https://www.g2a.com/playstation-plus-card-psn-central-europe-365-days-i10000000249047Csinalok egy cseh profilt, aktiválom primarynak és az használható magyar accon is nem?
-
LÁZ
addikt
érdekes, nekem az aktív extrámra az appban 25% offot ír, ha hosszabbítok, szóval van 25% ha hosszabbítasz...
majd jól felhasználom a starsos pontjaimat, meg lövök olcsóbban feltöltőt, és ebből a 33kból még faragok egy 10est, 22ért meg pont jó lesz a buli...
-
ldave
félisten
Nem tudom másnál hogy van, de nekem UK fiók esetén nincs meghosszabbítási 30% kedvezmény PS+ Extrára, csak arra van, ha váltanék a drágább Premiumra.
Most képzeljetek ide egy jó hosszú, a Sony-t minden második szóban említő káromkodást
-
törölt tag
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Sony nem csak a Playstationből áll. Egy rèszleg nem tud csodát tenni.
-
S e t h
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Ha Dark Souls fan vagy, akkor Fallen.
Ha Sekiro,Bloodborne, akkor Pi.
Ha meg a stílus szerelmese vagy, akkor mindkettő.
-
mcwolf79
veterán
válasz
üzenetére
Megtehetik mert ők a Sanyi .
Ezt a xar portal-jukat is eladják majd jó drágán , és meg is veszik majd . Ha legalább igazi handheld lenne , de csak egy xaros streamer gép . Minimális befektetés és költség , maximális haszon , mert a sok ….. megveszi így is a xarjukat. -
nincsnév007
addikt
válasz
TrishtanAG
üzenetére
jah hogy az.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Elkészíteni.
-
EmThor
addikt
Dragons Dogma II
2024 03 22 -
Bad Pritt
félisten
válasz
nincsnév007
üzenetére
Az egyből úgy fog megjelenni.
-
nincsnév007
addikt
válasz
markknight
üzenetére
wolverine remasteredet remélem nem hagyják ki.
-
markknight
nagyúr
válasz
oriic
üzenetére
Helyes, de a Spider-Man 2 remasteredet se felejtsék ki. Sőt.. A God of Wart is ideje lenne natív PS5 változatba eltolni, mert ez nagyon gagyi ami most van.. Aztán játékot nagyon nem is kell újat csinálni, mert addigra kell Horizon 2 remastered a Ragnarök remastered mellé.
-
TrishtanAG
senior tag
SPOILER az Alan wake 2-vel kapcsolatban.
Feltette a Poets of the Fall az ANNAK a jelenetnek az FMV részeit jútúbra:
[link] -
Elderath
addikt
válasz
frankdelgado
üzenetére
Az már most is megvan PS5ön. Ez még feleslegesebb remaster mint az első rész volt
-
30z.Samu
titán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Én azt sem láttam hogy egyáltalán ad, csak az Extra upgrade-et.
-
törölt tag
Briteknél is akciós a PS5, 170 alatt van forintba átszámolva...
-
Villa7
aktív tag
válasz
Bigemperor
üzenetére
Store 6-7 ezer
-
Sliderxy
senior tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Na az jó. Akkor no para.
-
Bigemperor
senior tag
GTA V-öt honnan érdemes most vadászni PS5-re?
-
polonic
félisten
válasz
frankdelgado
üzenetére
PS5-ön már meg volt eddig is.
-
atos30
aktív tag
Sikerült egy emagos PS5-öt két kontrollerrel berendelnem. 36 hó a jótállás rá!!
Előszőr azt hittem elírás, de már megjelent a fiókomba a garijegy és rajta a 36 hó!Aki szintén most vett játékkal , annak mennyi lett a jótálása?
-
vg
veterán
válasz
Sliderxy
üzenetére
Az a baj ezzel, jelen esetben Death Stranding kapcsolatban, hogy ott az online azt jelenti, hogy együtt építkezel másokkal (általában az utolsó építési folyamat mindig a tiéd), ami a játék alapvető eleme. Utakat, épületeket, stb. Ha offline-ban tolod, akkor mindent neked kell építeni, ami egyrészt tökre elvesz az élményből, hiszen a játék is arról szól, hogy magányosból nem lesz magányos, másrészt sok idő.
-
Jakesz
addikt
-
válasz
frankdelgado
üzenetére
Ha lehetne nagyon olcsón upgrade-elni, akkor még talán, de teljes árat semmiképpen sem ér. Gondolom nem is ezért csinálják, hanem mert kiadják PC-re is.
-
törölt tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Most is megvan.

-
WhiteWalker
nagyúr
K@cs@g $ony , az essential előfizetésre csak 20%-ot ad

-
Sliderxy
senior tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Nem mindegy, ha tudsz is kezdeni valamit velük amikor baj van. Alzával nincs ilyen tapasztalatom, de jártam már úgy, hogy jól hangzott egy ajánlat aztán amikor gariztatni kellett jött a fekete leves, hogy mégsincs kolbászból a szalonna.
Nem tudom, hogy valaki próbált e már innen gariztatni ilyen alzás 2 év garis kontrollert a második évben. Kíváncsi lennék a tapasztalatokra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Autós topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÚJ, bontatlan Playstation 5 slim digital + FORTNITE! Magyarországi hivatalos 2 év garancia!
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- 2026.11.13-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- FIFA 16 Playstation 4
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Jackson elektromos gitár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Az egyik kontrollerem bal ravaszánál elhalt ez és mivel más baja nincs, megmenteném, de egyelőre nem találok ilyet.

, és behúztam a Dead Island 2-t.