Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mályva
aktív tag
Sziasztok
Egy olyan fura kérdésem lenne, hogy a PS5 kontrollerem kizárólag alan wake 2 nél olyan, mintha driftelne..a bal joyról van szó, és folyamatosan elfordul magától balra a karakter, és a board táblánál is húz balra de hozzá se nyúlok..a többi játéknál nem is látszik hogy driftelne..ez miért lehet? egy helyben állok, és a karakter forog balra..teljes köröket, de hozzá se nyúlok..elég zavaró, mert futás közben is elindul balra pedig egyenesen irányítom.. ez mitől lehet? -
Rigormortiis
veterán
válasz
Beegabor81
üzenetére
Dehogy nem az. Roguelike-Metroidvania
-
echterion
nagyúr
Szerintetek mi a különbség a két verzió között? A bal oldaliban mutatja, hogy meddig jutottam eddig a játékban, a jobb oldaliban meg nem érhető el a mentésem és 0 percet mutat játékidőnek. Nem hosszabbítottam plust, de a megosztás révén egy másik accounton lévő plus miatt még elérhető a játék, le is töltöttem, erre ez lett az eredmény.
-
Elims
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Fasza. :-/
Ha jól emlékszem [levehető] róla.Bár csak egyszer cseréltem folyékony fémet egy ps5-ön így lehet,hogy rosszul emlékszem.
Na mindegy akkor vennem kell még egy slim olvasót is. :-/

-
Rigormortiis
veterán
Amúgy mi értelme van bármilyen fizetős vagy ingyenes avatárnak, amikor a ps appból BÁRMILYEN képet betehetünk avatárnak?
-
S e t h
nagyúr
Achilles: Legends Untold akciós, topikban meg csak említés szintjén létezik, meglepett, pedig nem néz ki rosszul, kvázi diablos jellegű hack and slash souls köntösben.
-
LÁZ
addikt
GLBH-N8A6-89KJ -
KaitouP
nagyúr
válasz
proly01
üzenetére
Hollow Knightot senki se mondta...
Szóval Hollow Knight, de az nagyon. Meg a Nine Sols. Ender Lillies. Ha jöhet a pixel árt style, akkor Axiom Verge 1-2, Outbuddies DX, ha voltál Ataris, akkor a Yars Rising, bár ebben pont a platformer szegmensal az ami erősen középszerű. -
Burbula87
csendes újonc
válasz
gangstagergo
üzenetére
Rendben köszönöm szépen a választ. Megpróbálom hátha...Ha nem így jártam...
-
Burbula87
csendes újonc
Sziasztok! Véleményetekre lenne szükségem. Ezelőtt 2 hónappal előfizettem PS4 Pro-n a Playstation Plus Premium csomagra ugye ez 6.000ft forint. Na most már nekem csak egy hónapra kellett és tudom ilyenkor előtte le kell iratkozni hogy ne újuljon meg. Ezt elfelejtettem és az adott esedékes napon le is akarta vonni csak éppen akkor nem volt pénzösszeg a kártyán így kicsit örültem is hogy nem tudta levonni töröltem a kártyaadatokat és ezzel letudtam mert ugye leiratkozni nem engedett gondoltam akkor ezzel megoldom. Hozzáteszem és egyben ki is emelem hogy a szolgáltatást ki is kapcsolták tehát nem tudtam használni! Na de ma vettem egy PS5 -öt és erre az account ra be akartam kapcsolni ugyanezt a Premium csomagot és fogta magát 2x 6.000 ft levont azaz 12.000 ft és mivel 14.000 ft volt ezen a kártyámon a 3. tranzakció sikertelen volt azaz amit most szerettem volna bekapcsolni. Tudok ez ügyben reklamálni a PS ügyfélszolgálaton vagy így jártam? Ami nem hagy nyugodni hogy nem is tudtam használni a szolgáltatást mivel kikapcsolták viszont ennek ellenére szó nélkül levontak 2 havi előfizetés díjat de magát a szolgáltatást nem tudtam használni.... Kíváncsi vagyok hogy ti mit mondotok erre. Válaszokat előre is köszönöm!
-
-=Jam=-
addikt
válasz
CsabaSteel
üzenetére
Jónak jó bele a sima paszta is, csak úgy szar lesz a hűtés, én biztos nem raknék bele azt. Baromság, eleve a design is állóra van tervezve. Nekem megjelenés óta állítva van a gép, köszöni szépen semmi baja

-
CsabaSteel
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a Playstation 5-re kizárólag csak folyékony fém paszta jó vagy jó rá a Pc-s is? Meg olyan vidit láttam mi szerint a folyékony fém miatt nem lehet állítva tartani a ps5-öt?
Ez most valami fake vidi lehet?
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Gondolkozom a pro vásárláson (30. évfordulósban lenne az igazi.),de nem tudom,hogy a fat lemezes ps5 lemezjátszó része kompatibilis e a pro-val.?
Fixre tudja ezt vki?
Ha igen,simán át tehetem rá? -
Phobion
addikt
-
echterion
nagyúr
válasz
Rhino82
üzenetére
Az eredeti terv az volt, hogy eladom, mert volt, hogy hetekig be se kapcsoltam a gépet. Jó áron ment el, aztán jött az akció meg volt kuponom is és van ez a 24 hónapos ingyen hitel a fizz-nél Alig több, mint havi 7ezer forintért elfér a tv alatt, a régi árát meg költhetem, amire akarom. Aztán vettem pár játékot akciósan nagyon olcsón amazonról (olcsóbban, mint irthon használtan), meg kedvem támadt újra játszani az FF VII Remake-kel is és jönnek az otthon ülős ünnepek is, szóval ismét sűrűbben be van kapcsolva a gép. Már csak azt kellene eldontenem, hogy kell-e nekem a ps plus vagy sem.
-
Kókuszdió
nagyúr
Sziasztok ,
”PS5 Upgrade Available” PS4 lemezeket örömmel használtam PS5 grafikával.
Lecseréltem a PS5-öt egy másikra és a sajátfiókomba bejelentkeztem
ahogyan eddig is használtam már nem dobja fel a PS5 upgrade lehetőséget.
[ITT] olvasva lehet csak korlátozott ideig volt elérhető ,vagyis 1x?
Köszöntem előre is a tanácsokat , -
icemad
nagyúr
válasz
Beegabor81
üzenetére
Igazad van, roguevania... Sorry, my bad...
-
proly01
őstag
válasz
Beegabor81
üzenetére
Köszönöm!
Nine sols---- gondolkodom rajta,de lehet nehéz....nehezebb mint pl. blasphemous.
last faith és Blasp. 1-2 megvolt.
A FIST et régóta nézegetem.
-
Frod
addikt
Nem úgy volt, hogy már nem jár Stars pont előfizetések vásárlása után?
Mert nekem megadta a 338 pontot, meg is lepődtem.#184031 Rigormortiis
Sajnos már csak olyan kupon van, ami a service fee egy részét negálja csak - legalábbis 30-e feltöltő esetében kb a felét. -
vonSux
őstag
válasz
chris0000
üzenetére
Nekem a vendéghálózat sem segített. Az lett a megoldás, hogy a telekomos wifis modem és a konzol közé betettem egy asus routert (egy ideje már nem használtam, mert eddig minden konzol, telefon, laptop, etc. ment hiba nélkül) és így már oké 5ghz-n. Kipróbáltam lan kábellel is, úgy is gyalázat volt a net sebesség. Valamit elkúrált a sony ezzel kapcsolatban.
-
LÁZ
addikt
válasz
Rhino82
üzenetére
a fatbe volt még anyag, a hűtőbordák/hőleadó felületek is nagyobbak, ha arra van még gari, én biztos azt választanám, de itt senki sem fog helyetted dönteni, neked kell eldöntened, hogy melyik legyen...
az egyikhez kevesebb a gari, de olcsóbb, sztem jobb konstrukció
a másikhoz több a gari, több pénzért, de abból akár kiárulhatod a dvd meghajtót pluszban (igaz ez lehet offolja a garit, ntom), ha sátánsátán használtan olcsóbban megvenni lemezesen az adott játékot...
-
proly01
őstag
Tudnátok jó metroidvania-t ajánlani a prince of persia megjelenését követően?

-
Rhino82
aktív tag
Most nézem egyébként, hogy amiket árulnak 150-160 között meghajtósból, az a régebbi fat ps5.
Az új akcióban 190-ért meg a slim verziója.
Így már akkor annyira nem is jó deal, nem?
Van bármi különbség a fat meg a slim között? Azon kívül,hogy kisebb a slim? -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
oriic
üzenetére
Na jön PS5-re is, jött némi gameplay is.
Light of Motiram - 16 Minutes of Gameplay
Szóval tényleg ilyen tipik kraftolós túlélős cucc lesz inkább.
-
peternac
tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
pl. itt vannak: https://gg.deals/vouchers/
-
Rigormortiis
veterán
Enebára van valami kupon, hogy ne számítsa fel a szolgáltatási díjat?
-
PTM
senior tag
válasz
chris0000
üzenetére
Az IPv4-re állítást a szolgáltatón keresztül lehet, de írták utána a vendéghálózatot, ami segíthet.
-
chris0000
őstag
hi. ezt csak így lehet megoldani az ipv4-el? csak azért kérdem, h melyik irányba induljak el.. tehát mindenképp csak a szolgáltató tudja megoldani? nekem is hiába a gigabites net, kábel rendben, de max 20Megával tudok tölteni kb. mindent... GT7 36gb-os patchet szedem épp.. thx. üdv.
-
-
balintka
addikt
válasz
F-ECT$
üzenetére
Szerencséd volt a PS4 Pro eladással. Nekem egy Series X eladással volt, 1 hónap használtan vettem 150-ért és többért tudtam eladni 2 hónaposan.
Valószínűleg a Pro lenyomta az árakat, meg hogy sokan váltanak most akár Slim-re, akár Pro-ra. Én sem értem bizonyos termék indokolatlanul magas használt árát.
Rigormortiis: PS-nél így van igen. Nekem az Xbox 360 maradt meg rossz példaként, ahogy a korai szériák RROD-dal pusztultak sorban. Abból csak az utolsó E szériából mertem venni, mikor már kifutó volt.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
balintka
üzenetére
Miért, Apple termékeknél nem ugyanez van? A piac áraz. Ha el tudja adni 150ért, miért ne adná annyiért?
Plusz a saját tapasztalatom az, hogy a premier közeli gépek sokkal jobban bírják, mint a "költségoptinalizált" későbbi kiadások. Psp, Vita, ps4...egyik sem kotlott meg, pedig nagyon sokat kaptak.
-
F-ECT$
titán
válasz
balintka
üzenetére
A PS4 Promat akcióban 100e Ft-ért vettem (azt hiszem 135e volt a listaára), 2 évvel később gari nélkül a PS5 megjelenésekor (ami lefelé vitte az árakat) 85e Ft-ért ment el.
A PS5 185e volt megjelenéskor, most már 115e-ért látom a lemezes használtak kezdőárát, miközben a listaára 225e (akcióban 190e). Szóval továbbra is azt mondom, hogy a PS5 kevésbé tartja az árát, mint ahogy pl a PS4 tartotta.
A legtöbb elektronikai eszköz rohamosan veszít az árából, de van pár ami (indokolatlanul?) sokat ér használtan is, a konzolok mellett ilyen pl az iPhone is.
-
balintka
addikt
válasz
F-ECT$
üzenetére
Leginkább a fat gépeknél van az általam írt tendencia, amit megfigyeltem. Majdnem annyiért akarják eladni 2-3 évesen, mint a pár hónapos slim-eket. De a működési zajt leszámítva semmilyen érvet nem tudok felsorakoztatni a fat-ek megvásárlása mellett... Egy szerencsés ventis slim nem hiszem hogy hangosabb a fat-nél.
Jam: azért egy 2 éves gép nehogy már annyit érjen majdnem, mint amennyiért megvették. x100 vagy 1000 üzemórával.
Más szegmensben nem így működik egy műszaki cikk. Vagy akár egy autó pl.Sanyi.mTs : ott van előnynek a méret és az 1 TB tárhely és a 0 üzemóra egy új Slim javára. Mindenki azt vesz amit akar. Nekem biztos, hogy nem kellene ennyiért. Inkább spórolok és veszek újat. Ha nem kell lemezmeghajtó, van már 140-ért is új Slim digital. Best buy.
-
legjoe69
csendes tag
válasz
bordi10
üzenetére
Neked minden rendben volt a csomaggal? Én is innen rendeltem, nekem is a Magnew volt az eladó. Azonban nagy csalódás, mert sérült volt a PS Portal doboza és látszódik hogy bontott és vissza lett ragasztva. A külső barna doboz sértetlen volt, így nem a futár bontotta fel, hanem eleve ezt csomagolták. Ajándék lenne, ilyen állapotban ez nem elfogadható. Persze eladó elérhetetlen telefonon, írtam nekik, remélem válaszolnak.
-
Rhino82
aktív tag
Szerintetek 150-et megérhet egy 2 éves PS5 lemezes változat?
Van még rá elvileg 1 év 2 hónap gari.
Nem tudom 2 év használat már mennyit számít egy mai konzol esetében.
-
Rhino82
aktív tag
Akkor ha már X, itt pont lehet kapni még 1-2 bontatlant 2 év garival 240-ért.
De akkor már szerintem most jobban megéri 190-ért a lemezes ps5 pl Euronicsból vagy MM-ből. Persze ez is olyan, hogy kinek melyik éri meg...aki boxot akar annak nyílván mindegy, hogy most olcsóbb a ps5.
Nekem meg egyébként teljesen mindegy. Volt régen ps1,ps2, ps4 és a pro is.Box vonalon is volt a 360,one s és series s is már. Csak szeretek körülnézni mielőtt vennék valamit.
Most leginkább az előfizetés ami érdekelt még, mert azt is szeretném a gép mellé behúzni így télire, hogy több időm van.
-
GEIL
addikt
válasz
light1994012
üzenetére
Hala Madrid ?
-
Peat76
őstag
válasz
light1994012
üzenetére
Pont ma láttam a Vinted-en 100k-ért
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OTP Bank topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- 2026.11.13-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Szóval Hollow Knight, de az nagyon. Meg a Nine Sols. Ender Lillies. Ha jöhet a pixel árt style, akkor Axiom Verge 1-2, Outbuddies DX, ha voltál Ataris, akkor a Yars Rising, bár ebben pont a platformer szegmensal az ami erősen középszerű.

, de viccet félre téve, csak is a slimnek levehető és az tuti kompatibilis a pro-val 
Más szegmensben nem így működik egy műszaki cikk. Vagy akár egy autó pl.
RangerFox