Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz
ambushka
üzenetére
És (#37987) Deck:
Van egy tippem, hogy ezen gépek valósan el is keltek, csak haveroknak, rokonoknak - kvázi nem annak adták oda aki megrendelte...(#38031) HELLAFLUSH - Gratulálok!

Volt egy mostanra nehezen beszerezhető XSX konzolod amit elpasszoltál egy olyan esély kedvéért ami eleve halálra volt ítélve...Egyébként ha siettek, Szegeden akad egyetlen darab lemezes Ps5 a Media Marktban.
Ha valaki vetekszik Usain Bolt sebességével és Hudson Hawk képességeivel egyszerre, akkor talán az övé is lehet...

-
Bencus88
nagyúr
Tudom már párszor említettem, a codot hogy bugghalmaz, de gyerekek én ekkora fos játékot még éltemben nem láttam. Asszony imádja zombi módot meg az ilyen lövöldözősöket csak ezért van még a gépen.
Split screenbe akartunk picit játszani, folyamatosan error, dissmiss, kifagyott, youtube videók alapján beléptünk, nem indult a játék, localba, multiba, sehogy. Sikerült belépnünk ketten végre botokat nem engedett beállítani, zombit nem indította el oda nem engedte be. Aztán mondom akkor kampányt befejezzük, erre elvesztek a mentések
Legszívesebben már most törölném, de akkor megharagudna rám.És ez a mocsok 150gb
-
F1rstK1nq
aktív tag
Sziasztok!
Netflixre mikor jön az új PS5, nem tudja valaki?
-
Mr.Wiking
tag
Nincs valakinek valami benfenntes információja, hogy mikorra lesz várható PS5-re az HBO GO?
-
eisento
addikt
válasz
marquuard
üzenetére
Az asszony a hibas
en alapbol 1- masfel ev mulva akartam gepet, aztan asszony megszelloztette, hogy megveszi nekem, igy meg mint vmi ovodas mar is akarnam, pedig itt a pspro is, days goneal is tolnam, meg tegnap behuztam 1200ft korul a sniper ghost warrior 3-at legyen mivel kihuzni az idot. Days gonet ps5-on tolnam, de lehet a pro marad. -
Köszi a 2.1-es válaszokat.

Másik helyiségből akartam átvezetni, hogy ne kelljen hurcolni a konzolt egyik helyről a másikra...
De így akkor felejtős.
-
Bazsi747
aktív tag
Megdöglött a KV oldala?Se google ból meg az app sem tölti be
-
Peace
nagyúr
válasz
Lackooo84
üzenetére
Kipróbáltam az adapter nélkül csak USB-vel, tökéletesen működik.
"USB Connection with Tempest 3D AudioTech
Disclaimer - The USB connection on the PlayStation 5 does not support the full functionality of certain ASTRO products. By continuing to use the USB connection, you will be able to take advantage of Tempest 3D AudioTech from supported games but the EQ presets and external mixer for game and voice audio will stop functioning. You will still be able to use the master volume on your MixAmp Pro TR, A50 Wireless and Base Station, and A20 Wireless Headset, but you will have to balance the game and voice audio through the PlayStation options.
ASTRO recommends using the ASTRO HDMI Adapter to gain Dolby Audio (if supported) from the console and restore the lost functionality on your products."
Szóval EQ nem fog működni a fülesről és lemaradok a Dolby-ról lényegében, ha jól értem. De szólni szól és hangerő szabályozó is működik fejhallgatóról. Szóval nagyjából ennyit erről.
-
Moby
veterán
válasz
Elderath
üzenetére
Adtam. Itt van két hete a gépen, arra nem tudom rávenni magam, hogy rábökjek az ikonjára. "Story megint egy 0" - talán pont ezért. Egyszerűen nincs már türelmem ezekre az aligközépszarokra. Jó játékból is több van, mint időm rájuk. De most tényleg. Az nem erény, hogy gyorsan tölt, meg nem robban rá a tévé az arcomra tőle

-
EasyLife
aktív tag
Friss infó 11.19-es medimarktos megrendelőknek: holnap érkezik a szállítmány és egyből adják is fel
-
Moby
veterán
-
nxswitch
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Arcon fújták medveriasztóval, ilyenkor szerintem törvényesen meg is ölhette volna önvédelemből. Mindegyikük elkövető az eladót kivéve. Nem fog megállni mérlegelni ilyenkor, hogy elmentek-e a többiek, van e nála is valami fegyver amit elővehet. Ez pár másodperc alatt történt.
Az, hogy eladja a konzolját nem probléma. Nem tudod honnan van neki. Nem tudod miért adja el. Nem tudod mennyiért. Nem tudod, hogy van-e másik is neki. De ezekre a kérdésekre nincs olyan válasz, amitől ez helyesebb lenne.
Lehet NAV-nak, boltoknak, sonynak jelenteni őket. Lehet írni kommentekbe, hogy mit gondolsz róluk. Ezekkel tényleg semmi probléma. De nem értem, hogy akik ennyire nagy morális harcosok, hogyan támogathatják az agressziót és a lopást, ami emberéletbe is kerülhet.
Rendszeresen látok itt is, hardveraprón is erőszakra buzdító kommenteket. Valami szerintem nagyon nincs rendben az ilyen embereknél, akik szerint ez rendben van.
-
pulffy
őstag
Most pedig megtörtént az első fagyás...
hibakód CE-108262-9
COD zombie mód közben...

-
nxswitch
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Megtámadott és kirabolt valakit. Igazi bünözö volt.
-
zooole
senior tag
válasz
stickermajom
üzenetére
Ismerős KV 8.25-ös DE rendelése meglett 19-én (bár csak amiatt mert valaki lemondta).
Ezért reménykedtem hogy a DE-m még meglesz, bár ahogy látom DE nem is jött. Bocsi a tudatlanságért, eléggé pörög a topic és elsiklok ilyen belsős infók felett sokszor.
Legalább Cyberpunk lesz
. Bár a fene tudja már.Nem lehetne esetleg összerakni egy postot a legfrissebb infókkal? Már csak a hozzám hasonló lurkerek buta kérdéseinek elkerülése végett. Tudom hogy az alap "március/április", amit meg is értek a friss előrendelőknek, de ha esetleg az pletykált szállítmányok érkezését vezetnénk könnyebb lenne, mert főleg az érdekelne itt szerintem sokakat.
-
Donnie
őstag
5 méter felett már necces a passzív 2.1-es kábel. 10 méterig nagyon talán
egy jobb minőségű darab működhet, de felette már mindenképp optikai kell, azért olyan drágák.[link]
"The specification does not indicate a cable length. Cable length depends on many factors including cable type and construction. Based on early testing in the UHS Cable program, it is expected that passive cables of 5 meters will be achievable." -
Kicsit off, de Hdmi 2.1 kábelt hol érdemes beszerezni?
15 méteres kellenne és csak 30k körül találtam. Ezeknek ennyi az ára?
-
eisento
addikt
Amugy nem arrol volt szo hogy egyreszt a covid miatt masreszt, hogy ne tudjanak tobb darabot felvasarolni emberek mindenki csak 1-et vehet, es emiatt van online arusitas es boltba nem atveheto? Ehhez kepest....
ehhez kepest aki tenyleg jatekra venne maganak gyerkocnek karira szulinapra stb azoknak nem jutott a nyereszkedok minden darabot felnyaltak...

-
-
stilo18
addikt
Kíváncsi leszek, hogy mikortól lesznek demók ps5 - ön.
Ilyen téren elég nagy a csend.
-
sp8787
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Hat igen.
Amennyire ki lehet kovekeztetni ki mennyi gepet gyartotott/gyartatott le, meg ugye Philip nyilatkozatabol ami kovetekezik ennek eppenseggel pont a forditottja lenne lehetseges. -
Bazsi747
aktív tag
válasz
ChiliChili
üzenetére
Magazinos???
-
Wolfy33
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ma hívtam. Még kapnak idén,de állítólag sok az előrendelés, mert a három bolt amik összeálltak,már januártól és márciustól vettek fel előrendelést.
Februárra mondja biztosra,hogy lesz elég.
Addig polcon nem lesz,csak előrendelőket szolgálnak ki. Ha sorra kerülsz, ötször hívnak és emailt küldenek a fizetésről. -
ChiliChili
tag
Érdekes ez a mai magazinos rendelés. Kolléga két gépet is tudott rendelni utánvéttel, az egyiket nekem szánta és kapott értesítést, hogy csütörtökig kiszállítják.
Elküldtem neki a linkeket a kommentekhez, ahol erről írtatok, de nem izgul. Meglátjuk, mi lesz a számlán és a dobozban.
-
Bazsi747
aktív tag
Hihetetlen már ez az egész
-
Bazsi747
aktív tag
https://hu.ign.com/playstation-5/63466/news/az-ebay-en-ps5-os-fenykepeket-arulnak-igazi-konzolnak-beallitva-figyelmeztettek-az-aukcios-oldal-uze
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Csak legyen igazad, én nagyon örülnék, úgy megbántam, hogy eladtam a pro-t és jóideje nem tudok játszani.

A boltok meg zarva a lockdown miatt es online sem kapni sehol.
RangerFox