Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Majd kérek spoiler free képeket és beszámolókat. Nálam most kizárólag a Mount and Blade megy a héten, majd talán valahova megpróbálom besűríteni a LiS negyedik epizódját is, mert már szégyen mit művelek szegény játékkal. Csak nincs 3 óra egybefüggő szabadidőm hogy neki mérjek ülni...
-
RangerFox
Topikgazda
Talán erre a kérdésemre tudsz válaszolni akkor. Ez a teória szerintem nagyon kétélű dolog, egyrészt igen, rengeteg összefüggést lehet találni, amik alapján egyértelműnek tűnik az egész, viszont másik oldalról az tagadhatatlan, hogy ehhez nagyon fogékonynak kell lenni az egész témára, és tudat alatt nagyon akarni kell, hogy igaz legyen mindaz, amit bele lehet látni a dolgokba. Szerintem ez már egy olyasféle titkolózás lenne, ami már árt a játék marketingjének, és összezavarja az embereket. Az pedig nem elég jó érv ez ellen, hogy Kojima szeret easter eggeket elrejteni.
-
saelin
veterán
Egyik barátom kérdezi hogy a Rift Apart mennyire játszható a PS4-es játék nem ismerete nélkül? Nem tudom vannak-e utalások a korábbi rész(ekre).
-
.LnB
titán
válasz
saelin
üzenetére
Figyelj, ilyen (rövid ideig kitett) tweetekre a Blue Box-tól, hogy "Az Abadoned csak munkacím, a játék címe S-sel fog kezdődni, és L-lel fog végződni?! Ez mi? Miért játszanának rá erre ennyire, ha máshol meg azt hangoztatják, hogy kellemetlen ez, és ők szeretnék leszögezni, hogy nem úgy van ahogy az emberek gondolják...
Azt a tegnapi képet, amit beillesztettem, nézd meg rendesen. Vannak rajta érdekes részletek.
Na de tényleg mindenki azt gondol, amit akar. Szerintem ez izgi így. Persze csalódás lesz, hogy ha nem igaz. De szerintem Kojima Silent Hill játék lesz. Ugyan úgy, ahogy "v has come to".
-
válasz
marquuard
üzenetére
A mostani PSVR-al egyetertenek, de a PSVR2 valodi 360 fokos trackingel, meg uj, analogos controllerekkel... Ahhh, szerintem nagyon kiralysag lesz, horror meg lovoldozos meg rpg meg akarmi fps szemszogbol elvezheto jatekkal kb annal jobb nem tortenhet, mint hogy PSVR2 jatek lesz belole.

-
Willhunting
aktív tag
válasz
marquuard
üzenetére
Sony exkluzív Silent Hill játék fejlesztéséről már PS5 megjelenése előtt pletykáltak, szóval valami mégis lehet azzal az IP-vel. Nem mondom, hogy az Abandoned lesz az de valamit biztos kapni fogunk a közel jövőben.
Abban igazad van, hogy a Blue Box bármit is fejleszt most olyan hype-ot generált, hogy biztosan megtérül a befektetésük. 2k twitter követőről 1 hét alatt közel 30k-ra ugrottak és ez csak nőni fog míg be nem mutatják a játékot. -
marquuard
veterán
Lássuk be, ez a BlueBox mizéria tényleg fekete-fehér. Messze nagyobb eséllyel kapunk valami gyenge indie címet amit majd húsz ember fog játszani és ez már vissza is hozta a dev költségeket, mintsem Silent Hill magaslatokban járnánk. Szerintem a Silent Hill mint olyan már felejtős. Ha meg mégse, akkor majd valaki biztos tökönszúrja egy VR kiadással, egyszer valamikor.
-
Fernet
senior tag
válasz
polonic
üzenetére
Megpróbálom. Nem értettem, mert az utolsó grazer lecsapásakor a sarokban megjelent, hogy megszereztem a trófeát, a legutóbbi események között is megjelent, de amikor rámentem a trófeákra már azt mutatta, hogy nincs.
Vagy még előtte egy régebbi mentést betöltök, hátha.
#72076Zsinder
Legelőször ezt próbáltam, de a konzol szerint sincs meg.
-
-
polonic
félisten
válasz
Fernet
üzenetére
Ez azért lehet, mert nem volt a psn-nel kapcsolat, offline voltál.
Nekem legalábbis a ratchet & clank 3 trófeáját nem adta meg így, mikor psn problémák alatt játszottam vele.
Új játék+ -ban, amint lehet, egyből elkezded legyakni azokat a falovakat. Így tudod megszerezni csak, szerintem. -
saelin
veterán
SkillUP review-ja szerint az év legrosszabb játéka a D&D Dark Alliance. Bugos, rosszul átgondolt mechanikákkal, teljesen elcseszett enemy difficulty, de ezt lehet kipatchelik majd, mert ahogy értelmeztem valamiért egyből a legnagyobb party-hoz igazítja az ellenfél HP-ját és dmg-ét, még ha soloban is játszaná az ember. Én egy picit vártam ezt a játékot, mert egy fun kis coop játék lehetett volna, de annyi baj van vele hogy ebben az állapotban egy forint sem ér.
-
Fernet
senior tag
Tegnap belefutottam egy érdekes dologba.
HZD-ban megszereztem az egyik trófeát (Downed 23 grazer dummies), de ha most ránézek psnprofiles.com-on, vagy akár a konzolon is, azt írja nem teljesített.
Újra végigmentem a helyszíneken, de nincs már mit lecsapni.
Ilyenkor mi van? (gondoltam platinázom a játékot, már csak két trófea hiányzik, ez lenne az egyik) -
Bazsi747
aktív tag
Megérte anno félbehagyni az Exodust,most így annál nagyobb az élmény már csak egy jó kis tv kéne a régi mezei 4k-m helyett mondjuk egy G1😆
-
Eliott
tag
Helyesbítenék inkább annyit, hogy a játékai egyáltalán nem érdekelnek (az eddigiek, hátha a jövőben ez majd változik), viszont az a szellem és mentalitás, amit maga a személy képvisel, na az nagyon tetszik. Kétségem sincs afelől, hogy a körülötte kialakult kultusznak van e létjogosultsága.
-
Eliott
tag
Miattatok elcsesztem 1 órát a munkaidőmből, csak azért, hogy redditet olvasgassak.. köszönöm, kész mindf#ck, minden percet megért.

Hihetetlen mi megy itt az Abandoned / Silent Hill / Kojima trioval kapcsolatban. Ha valakit érdekel a téma, ezen a két subredditen olvasgathat:
1
2Engem személy szerint hidegen hagy a SH és Kojima munkássága, de ami emögött a sztori mögött áll (vagy épp nem és trollkodás az egész) az valami elképesztő.
-
pzstm
titán
dede, első dolgom volt, hogy képeket és videókat ne készítsen és az amúgyis is kevés tárhelyet ne ezzel tömje tele.
Steps to Turn Off PS5 Trophy Videos and Screenshots
Navigate to your PS5 home screen, and then click "Settings" to open the Settings menu.
Choose "Captures and Broadcasts" in the Settings menu. The Captures and Broadcasts screen is shown.
Select "Trophies" in the menu on the left side of the screen. Options associated with how trophies are handled during captures and broadcasts are displayed on the right side of the screen.
Toggle off "Save Trophy Screenshots" to no longer automatically capture a screenshot whenever you earn a new trophy. Alternatively, toggle off "Save Trophy Videos" to no longer capture a short video when you earn a new trophy. Trophy videos and screenshots will stop being captured automatically. -
Bilux
veterán
Tényleg ps5-ön nem lehet valahogy kikapcsolni ezeket a felesleges videó készítéseket?
Minden egyes játéknál nem győzöm törölgetni... -
.LnB
titán
What Is Blue Box? A Vast Conspiracy Grips the Video Game World - Bloomberg cikk, Jason Schreier "tollából".
-
pzstm
titán
-
Elderath
addikt
DnD reviewk alapján még arra se érdemes, hogy gamepassal letöltsem
-
kola99
tag
Hali , a Dungeons & Dragons: Dark Alliance játék miért nem elérhető a Magyar Store-ben ?
/az US-ben már rég fenn van / ...
még mindíg Balkán besorolásúak vagyunk ?... / persze árban meg Euro konvertelnek / -
saelin
veterán
Aztán az is olyan állapotban jön ki mint a Cyberpunk és kiderül hogy csak egy puskaporos volt az egész CDPR csapat. Kevesebbet kell foglalkozni a befektetői igényekkel és többet a játékosok elvárásaival. Én még mindig azt mondom, hogy elfogadhatatlan ha egy játék ultra bugosan jelenik meg és heteket, netán hónapokat kell várni arra hogy ki legyen javítva. Ezt a trendet kurva gyorsan el kell hagynia minden fejlesztőnek, mert nekünk játékosoknak ez nagyon nem tesz jót. Az egyik fő oka hogy nem veszek játékot első nap az ez. Majd ha a sok pre-orderes/day one vevős béta tesztelő végzett az bug reportjaival rárepülök én is a játékra.
Nagyon sok minden el van nézve a játékiparban...
-
Frod
addikt
válasz
MultiDoodad
üzenetére
DigitalFoundry videóban is beszélnek róla, hogy a Ps5 verzió sokkal sötétebb alapból.
Pcn volt egy ilyen beállítás, hogy sötét lesz a játék és olyan, mintha ez az opció be lenne kapcsolva a Ps5ösben is (csak itt nincs rá lehetőséged, hogy kikapcsold)
Remélhetőleg kap patchet és orvosolják. -
KaitouP
nagyúr
-
KaitouP
nagyúr
1. Pendrive PS5-be bedug, arra rámásolod a kívánt képet, videót.
2. PC-re/laptopra átviszed, onnan meg osztod tovább ahova akarod. Én telóra viszem közvetlen, OTG adapterrel dugom össze a pendrive-ot a telóval. Onnan meg osztom tovább Dc-re, Twitterre.Számomra ez a legegyszerűbb. Csinálhatod meg a PS barátnak elküldős módszerrel, de a fentiekben taglalt mód is pár másodperc.
-
pzstm
titán
válasz
KaitouP
üzenetére
és ebben a csodás sahringben hol vna lehetőségem letölteni a natív képet/videót amit felvettem? hol tudom egy PS barátnak elküldeni anélkül, hogy partyba lennénk?
2-3 perces videóra már szólt hogy ez twitterre nem fog menni. Gondoltam letöltöm akkor magamnak laptopon, telefonon.
Erre van valami megoldás
-
KaitouP
nagyúr
Ott valami tévedés van. Napi szinten lépek be a beállításokból (Settings -> Storage - > Media Gallery) a media gallerybe, de sose pakolta ki az asztalra. Ma tette ki először. Egy rahedli screenshotot mozgatok Twitterre, Discordra, azért az élből szemét szúrt volna. Párom gépen úgyszint ez.
Utánanézve vegyes dolgokat olvastam, valakinek egyáltalán nem jelent meg amióta használja a konzolt, valakinél igen.
-
keIdor
titán
Én ugyan nem játszottam a Bloodborne-al, de megint felütötte a fejét a PS5 verzió idei jövetele.

Óriási körülötte a hiszti.
Nem lepődöm meg, ha a következő Sony eventen előkerül. -
.LnB
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Tényleg csak én hiszem el? Sebaj, majd mondhatom, hogy én megmondtam!!
-
Lackooo84
nagyúr
Meggyütt a natív Jedi Fallen Order. Elég copy paste port lett sajnos, emiatt a hibák, teljesítmény problémák is megmaradtak...
-
proly01
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Hat a f@szom tudja... itt még nem tartok meg ittam is... De szerintem ennyire nem full.
-
.LnB
titán
Lehet hülyeségnek tűnik, de szerintem sok árulkodó apróság van. Például a tweetek időpontja. Hollandiában éjfél, Japánban reggel. Mennyire reális az, hogy éjjel tweetelnek? Aztán a kis zászlócska SAM hátizsákján a DC trailerben? A név fordítása... stb stb.
Ez pont ugyan az mint a Moby Dick stúdió.
Ráadásul Hasan már rég a kamerák elé állhatott volna, és intett volna, hogy hello, én vagyok, létezem.
-
.LnB
titán
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- Arc Raiders
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- BestBuy ruhás topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Xbox / Sony Konzol, 3 -6 hónap Garancia, Fehér & Fekete Színben
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kb a játék közepénél járok, minden indításnál leesik az
a töltési időn. Remek kis játék lett.

Bug vagy sem, mondom hogy napi szinten használom, de sose cseszte ki az ikonját a kezdőképernyőre.

)
Kendek