Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Én sok EA játékkal voltam így, belegondolva... Nagyon sok NFS, Mass Effect Andromeda és Dragon Age Veilguard, legutóbbi SW Jedi... Ha tudnám, mindenért visszakértem volna a pénz egy részét. Mindegyik hatalmas csalódás lett és többet már nem is akarom elővenni őket. Mondjuk az NFS Rivals még nem volt rossz, de azt pont most nyírta ki végleg az EA.
De legalább az EA jót "keresett" mindenkin.
Mindegy, sokszor megégettem már velük magam, szóval a jövőben biztosan nem fogok 0 day játékot venni tőlük, de egyre kevesebb már a 0 day vásárlás is részemről. 2026-ra jelenleg egy olyan cím sincs még, amit 0day vennék/játszanék. Még a Resi 9 is nagyon ráér nekem.
-
ProEvoFan
nagyúr
BF6
Ma jelenik meg ingyen a BF6 battle royale. Remek alkalom, hogy kipróbáljátok a kontrolleres irányítást ha netán megakarjátok venni a BF6ot. Arra készüljetek, hogy konzolon egérrel jatszók összevannak eresztve a kontrolleres játékosokkal, ami kurvára nem fair, sajnos sokszor meg is látszik. Nincs különbség a k/d arányomban, ha crossplay off vagy on (PC játékosok). Szóval tele van egeres játékossal a playstation only szerver is.
Mindezt csak azért írom le, mert ~80 óra gameplay alatt, a kezdeti lelkesedés eltűnése után, már kezd bosszantó lenni a játék, és nem szórakoztat, hanem csak idegesítő amit tapasztalok. Nálam a hangulat eddig vitte el a hátán ezt a játékot. Ha lehetne visszakérném a pénzemet, még az 1/3át (10K) is elfogadnám... -
-
F-ECT$
titán
válasz
oriic
üzenetére
Nem tudom eldönteni, hogy mekkora lesz ez az Arc Raders. Gyorsan ránéztem a Steam Top 100 játékra (bevétel alapján), ott most 3-ik a CS2 és a BF6 után, szóval akár még jó is lehet. De persze az első pár hét fog dönteni, hogy maradnak-e rajta a játékosok vagy gyorsan lekopnak.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
cocobanana
üzenetére
Ragnarök ugyanez. Ha valaki letolta 2018-ban az elsőt, annak el tudom képzelni, hogy megkoptak annyira az emlékei, hogy DLC-nek nézte a második részt. Back-to-back platinázva a két játékot markáns különbséget voltak köztük.
-
válasz
cocobanana
üzenetére
Azok mondják DLC-nek, akik szerint a látvány is PS
43-as, nem kell odafigyelni rájuk és kész. -
cocobanana
tag
Yotei az nem Dlc. Nem tudom miert mondjak ra.
Egymas utan kitoltam a 2 Ghost of jatekot es batran mondom nagyon nem dlc.
Maga kapott a jatek egy 15 oras storyt kb. Nagyobb lett a map is.
Harc is sokat valtozott. Kozep nehezsegen nem fog feltuni, de aki lethalon vitte vegig ott latja a valtozasokat. Tsusimaban vegtelenszer lehett parryzni, nem volt beakadas az animacioban. Jin barmennyiszer tudott parryzni egymas utan. Viszont Yoteiben ezen valtoztattak. Ha megallas nelkul nyomod az L1 akkor Atsu a kardot blokkba teszi es atutnek rajta kek tamadassal, nem lehet masodpercenkent parryzni. Emiatt sokkal nehezebb lett a harc, sokkal jobban kell figyelni az idozitessel, hogy mikor nyomod meg a gombot. + ott az eldobhato fegyverek is, sake toltes is.
Nagyon sok apro valtozas lett a jatekban, de sok minden nem tunik fol, ha normal fokozaton jatsszak a jatekot. Talizmanok is at lettek dolgozva.
Tobb boss bekerult parbajok soran. Fejvadasz kuldik ugye.
Takezo vs Atsu parbajt meg lehet nezni, hogy milyen combos lett a harc. Szinte Malenia szintu.
Szoval akik Dlcnek mondjak a jatekot azok nem jatszottak vele igazan vagy nagyon vakok es nem veszik eszre mennyi sok valtozas van benne. -
Bencus88
nagyúr
Loulan: The Cursed Sand is coming to PS5
[link] -
raziel01
veterán
Ghost of Yotei:
Alapvetően tetszett pedig videók alapján nagyon rókabőrnek tűnt. Kb 40-45 óráig totál elvoltam vele utána kicsit laposabb lett de 60 óra beleszaladt. A fősztoritól és karakterektől nem voltam elájulva.
Maga a főszereplő szerintem jó választás volt de kifejezetten nehezményezem, hogy ha már a játék a Yotei 6-ról szól akkor esetleg lehetett volna valami sztorizgatás is velük, hogy megismerjük őket.Oni és Kicune volt kb a legjobban kidolgozva. Utána Szaito fiai kb no comment. A végső harc amúgy vagány volt, hogy ahol kezdődött a játék ott is végződik. Semmi nagy csata nem volt előtte csak ketten kellett rendet vágni a várban, itt azért lehetett volna még valami.
Nekem 30 FPS-el folyamatos volt pedig például a Silent Hill 2-t nem vagyok hajlandó úgy játszani annyira gáz.
8/10 -
F-ECT$
titán
válasz
tboy93
üzenetére
No igen, ezt a véget nem láttam jönni

Mondjuk most már tudom, hogy A szer c. film miből inspirálódott.
De ami fáj, hogy a Playdead 2 játék után lényegében tetszhalott 9 éve. Bár az onnan kivált emberek csinálták a Cocoon-t és a Somerville-t.
Viszont az Inside-ot és a Limbo-t is az Epic store-on keresztül játszottam végig, és bár nem gondoltam volna, de hiányoztak a trófeák a végigjátszás közben. (Pedig azt hittem, hogy rám nem sok hatással van ez az egész, de közben mégis.)
-
LÁZ
addikt
válasz
Szilágyi84
üzenetére
moving out 1-2
-
Szilágyi84
senior tag
Az Overcooked parti coopos játék folytatásának tudja valaki a címét az a költöztetős? Köszönöm
-
whitezo88
nagyúr
válasz
F-ECT$
üzenetére
Egyértelmű a dolog, van egy nagyon jól bevált recept, azon pedig nincs értelme nagyon változtatni, viszont vannak a Yoteiben javítások, bővítések, amik színesebbé és nem "sokká" teszik. Ez bejött a Ragnaröknál is, ahogy itt is több Metascore mint az első rész és jobb is kicsit, de inkább csiszolt.
A grafika és részletesség (pl ruhák texturája, kis részletek pl a köröm koszos stb) pedig állejtő, de igen konzolon van plafon még Pro esetén is. Aztért egy Death Stranding 2 is nagyon a teteje már amit ezen a genen ki lehet hozni. Ezért leszek még kíváncsi a GTA6-ra ami még erre a genre jön.
-
F-ECT$
titán
Attól mert hosszú, még lehet DLC

Sajnos lassan be kell látni, hogy hiába telik el 5 év két rész között, elég kevés újdonságot tud hozni az új játék. Nincs már hova fejlődnie a grafikának, vagy ahhoz olyan durva hardver kell, ami PC-n is kiveri a biztosítékot, konzolon meg nincs is rá lehetőség. (Azért egy CP2077 Path Tracing tud nagyon látványosan szebb lenni, mint a Raster, de még az RT-hez képest is, cserébe harmadolja az FPS-t...)
Ez a Jótej csak egy "DLC" a Ragnarök, Miles Morales sorba illik: grafika kb ugyanaz, mechanikák kb ugyanazok, a sztoriban sincs semmi olyan, amit ne láttunk volna már.
Bár megjegyzem a Doom 1 és Doom 2 között se volt olyan oltári nagy különbség anno, mégse volt felháborodás

-
Szoke1982
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Na akkor majd mesélj milyen lett (ha megjelenik majd a játék.)
Én még várok vele. -
SoupSayse
tag
Tudtok jó local co-op horror-játékot ajánlani? (Ha egyáltalán létezik…) Most nem a Google a barátom, hanem Ti, mert jobb lenne olyan játék, amit már valaki kipróbált, és tud véleményt is mondani róla, hogy milyen a hangulat, mennyire ijesztő, milyen együtt játszani, stb.
-
vg
veterán
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Nekem tetszett, scifi, történet mesélős. Pár eurót v 2-3ezer forintot simán megér. 10e-t nem.
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Garanciális ügyintézés esetén, ha csak a controllerrel van gondom, akkor elegendő azt leadni? (komplett konzol csomagként vettem természetesen, de most driftelni kezdett a controller)
Köszönöm! -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
light1994012
üzenetére
Az extrában volt.Most lehet hogy bekerül a haviba.
-
-
Szoke1982
senior tag
Úgy néz ki visszatér a Stray (ps+ november)🐈🤗
-
S e t h
nagyúr
Vacilláltam melyik játék legyen az év DLC kategória győztese, Ghost of Yotei, Death Stranding 2, Dying light:The beast, de végül a Lies of p: Overture lett a befutó.
-
PTM
senior tag
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Nézz rá a Bionic Bayre, hátha megtetszik.

Még nem játszottam vele, viszont megvettem a hétvégén, mert olyan mechanikák vannak benne, amiről a Playdead játékok jutottak eszembe. -
vg
veterán
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Hát őőő, maradjunk annyiban, h nem olyan jó mint az első két rész. A reanimal lesz jó, annak demója is van már steam-en. De amúgy a Somerville is jó, ott viszont balra kell menni.
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Nagyon örülnék ha több hasonló játék születne.
A Little Nightmares első 2 részére még csak most vettem rá magam pár hónapja (hasonló műfaj ugye), de az is nagyon jó volt mindkettő.
A 3. részét tuti behúzom majd valami akcióban, nem is néztem róla még videókat se, hogy meglepetés legyen mert ez olyan játék számomra ami vakon megvásárolható. -
Xaels
félisten
Razer Raiju V3 Pro bemutató. Drága (lesz) mint mindig.
-
F-ECT$
titán
Kis játékajánló. 10 éves tartozásomat tudtam le, amikor lenyomtam a Limbo-t, annyira bejött, hogy rögtön el is kezdtem az Inside-ot is. Most mindkettő 90%-os leárazással megy, az első 300 Ft, a második 700 Ft, együtt 1000 Ft.
Mindkettő sétálós logikai játék, ami népszerűvé tette(?) a "trial and death" játékstílust, azaz jó eséllyel meg fogsz halni párszor mielőtt rájössz a megoldásra, de egyáltalán nem idegesítő módon, és nem is olyan nehézségen amitől a kontrollert a tv-hez vágnád.
Nem túl hosszú egyik sem, akár 1 nekiülésre is végignyomhatóak. -
spleenszuru
őstag
válasz
james001
üzenetére
Látva, hogy miket ajánlottak, a Rise of the Ronint is hozzátenném.
4 nehézségi fokozat, a negyediknek úgymond "külön" campaignja van.Nekem az első (és eddig utolsó) "soulslike" játékom volt, easyn kezdtem, majd 30 óra után mediumra tettem, és fejeztem is be, ezt követően letoltam a legnehezebben is végül.
~150 óra szaladt bele.
Elden Ringben kínoztam magam 5 órát, Nioh 1-ben és Wo Longban nagyon keveset, mindhárom rage delete lett, és soha nem léptem be újra.
#205973Szoke1982
Először próbáltam ezt a műfajt a mostani server slam eseményén, kemény 90 percet raktam bele, rendesen felhúzott. Tudod, mi lett végül belőle?
Megvettem.
Van a játéknak egy atmoszférája, ami nagyon behúzott, annak ellenére is, hogy szerintem sokat fogok ragelni rajta. Nagyon szépen is futott(igaz ez most PC), és a karakterek is normálisan néznek ki. -
SoupSayse
tag
3 hét alatt 2.5 millió eladott példány, egyetlen platformon. -
dunc
nagyúr
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Én is lassan a végére érek nagyon-nagyon tetszett a játék. Viszont újra játszani nem fogom, hamarosan rakom fel a hardverapróra. 😎
-
negyven2
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
Ilyennel találkozott már valaki?
Én profilomon van a jàték,.persze homolva van, de ettől mennie kellene
-
polonic
félisten
Lepörgött a Yotei stáblista. A sztori jó volt. De semmi olyat nem mutatott, amit már máshol láttunk volna.
A játék maga nagyon jó. De még sincs az az érzés, mint az első résznél.
A másik pedig, hogy szerintem rövid. 40 órát mutat a ps és majdnem minden kész van, nem csak a sztorin rohantam végig. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Ha már lemezes a géped, akkor vedd meg használtan, majd eladod 2ezer forint bukóval.
-
bmakszim
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Miért, te kölcsönadnál játékot vadidegennek?
Árulnak használt Wukongot itt is. Vedd meg, majd add el! -
itroh
tag
Okt. 26 van, sehol egy RDR2 Remaster bejelentés
Tudom semmi fix nem volt ezzel kapcsolatban de én nagyon bíztam most benne. -
Roland861010
veterán
válasz
Szőkeségféle
üzenetére
Lehet
-
Roland861010
veterán
válasz
Szőkeségféle
üzenetére
Amúgy nem !
Gondoltam hátha van olyan aki nem akarja eladni de egyenlőre pihenteti.
Van annyi értékelésem Hardveren is hogy ne gondolja senki sem, hogy valami csaló lennék.Jó de hát ez Magyarország.
-
james001
veterán
válasz
vm93hun
üzenetére
Anno ezt a játékot mondták a "Halo killer-nek",de inkább csak saját magát nyírta ki

I Finally Played The PS3’s “Halo Killer” And Wow.. (Haze - 2008)
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Senki

-
-
vodrosjozsi
addikt
Hát gyerekek úgy néz ki nem tudok elszakadni a ps5-től

Tavaly előbb volt, márciusban elment aztán most hazatalált 2 kontival
már csak egy portal kéne. Lett abban változás? Megy már rajta önmagában a Rivals?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Projektor topic
- iPhone-t használók OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- GLS
- LG LCD és LED TV-k
- Fotók, videók mobillal
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Tekken 7 Playstation 4
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tényleg ilyen DLC bármikor! (lassan 60 órán van benne szerintem kb a 80% nál tartok. 
3 hét alatt 2.5 millió eladott példány, egyetlen platformon.
Tudom semmi fix nem volt ezzel kapcsolatban de én nagyon bíztam most benne.
Kendek
RangerFox