Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
válasz
totalwarrior
üzenetére
de ne vedd meg ps4re. bírd ki. semmi nem történik ha nincs meg 0day
-
Moby
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
De, ez most épp az értelmetlen elég jól hozta, deeee hogy ez is elég ritka

-
Toncsi92
tag
Menő ez a dualsense adaptív ravasz meg haptikus visszajelzés stb csak éppenséggel Sony-ék arra nem gondoltak hogy, egy normálisabb akksit kéne belrakni nem egy gyenge 1850mAh -s akksit az 5 éves huawei p10 telómba is már 3200mAh-s akksi volt én kikapcsoltam a dualsense funkciókat a kontroller fényerősségét is levettem leggyengébbre így kibír kb 6-8 órát 1 töltéssel viszont ha minden funkció bevan kapcsolva max 2-3 óra így meg értelme nincs bekapcsolni a dualsense funkciókat

-
Moby
veterán
Valaki itt írta, hogy a GoT PS5 verió mennyire jól használja a Dualsense funkciókat.
Hát én ezt nem tudom visszaigazolni. A HF-et jól használja (mondjuk azt pont nem nagy kunszt), a TriggerEffectel viszont kb semmit nem tud kezdeni. Valamicskét csinál vele, de inkább csak arra jó az egész hókuszpókusz (megint), hogy zabálja az akksit, de hozzá nem tesz semmit a játékhoz. Még mindig a Astro az etalon ebben a tekintetben. Sajnos lassan 1 év elteltével is csak azt lehet elmondani, hogy ezek zseniális fícsörök, amivel a stúdiók egyszerűen nem tudnak semmi értelmeset kezdeni. Még értelmetlent sem nagyon. -
Griff55
senior tag
Ha egy játék egyszer már volt PS Plus-hoz járó havi ingyenes játék, az többször nem lesz?
-
Marcus88
tag
válasz
totalwarrior
üzenetére
Szerintem ez ki lehet matekozni és meglehet oldani úgy,hogy jól gyere ki belőle.
Megveszed ps4-re egy-két hét alatt végig játszod és eladod max 2-3 ezer forint bukóval.
Majd idővel ha veszel egy ps5-öt pl 1-2 év akkor megveszed a ps5 változatot ami akkor már kb 10 ezer körül lesz.
Persze ez csak akkor állja meg a helyét ha nem akarod pl 2 havonta végig tolni. -
Toncsi92
tag
https://www.youtube.com/watch?v=nv1_tUonggk
Nemtűnik rossznak
-
marquuard
veterán
válasz
balazs025
üzenetére
Én könnyen beszélek PS5-tel, ami rögtön kizárja azt, hogy PS4 verziót kelljen vennem.
A biznisz része tök oké, csak Dzsimbónak is eszébe juthatna, hogy az internet általában megőrzi ezeket az interjúkat és hülyén csapódik le később, ha szöges ellentéte történik a nyilatkozatoknak.Vissza Shawn Layden-t!!

-
Madwe
nagyúr
válasz
totalwarrior
üzenetére
Mert ha ps3 játékot vettél s ps4re váltottál mi volt? El se indult a lemez- most elindul, ugyanúgy játszható mint eddig, de asztalt verve mindenki elvárja hogy márpedig neki ingyen kell a ps5 változat upgrade. Amit egyébként eleve megvehetne… snowflake cancelculture generáció, senkinek soha semmi nem jó

-
marquuard
veterán
válasz
Kendek
üzenetére
"...and we have an upgrade path for PS4 users to get the PS5 versions for free. It’s about people having choice. I’m really quite pleased about the situation."
Látjuk.
De persze mondhatjuk, hogy Forbidden West esetén alapból az upgrade lehetősége hiányzik és ha lenne, akkor biztos ingyen adnák... de attól még fos húzás.
-
válasz
totalwarrior
üzenetére
Mi lenne? A PS5-ön futtathatóak a PS4-es játékok. Szóval folytatni és újra végigjátszani is lehet, és pont azt kapod amiért fizettél. Ezt nem védésként írom, hanem mert kérdezted.
-
totalwarrior
tag
Mike, és ha Play Staion 4-re veszed meg fabruárban, de áprilisban PS5-re váltassz? For the players

Komolyan legalább az ilyen ordító nem fogyasztó barát húzásokat ne védjük már meg, mert ezen nincs mit. Ez nettó....
-
Moby
veterán
válasz
Elderath
üzenetére
Most vettem meg a kódot 14-ért. Az alapjátékot még lemezesen platináztam, ideje volt, hogy a ps5 változat az összesmindenével együtt a fiókomon legyen, ne pont ez a ex ne legyen meg, ha már minden más megvan. Meg a kiegszigetet amúgy is le akarom tolni valamikor. 27-et mondjuk én sem adtam volna érte, meg ez az egész ps4 vs ps5 verzózás egy vicc.
-
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Szó sincs erről, a PS4-es változat az futtatható lesz PS5-ön. Már a konzol megjelenése előtt követelménynek írta elő a Sony, hogy a készülő PS4-es címeknek hibátlanul kell futniuk BC módban. Szóval ha nem fizetsz többet, akkor maximum csak a next-gen élmény fog elmaradni, de a játék az játszható marad.
-
keIdor
titán
válasz
Elderath
üzenetére
Azt tudom, nem is az a bajom, hanem a fenti cikkben leírtak.

Bár már lassan egy éve otthagytam a PS4-et, mert premiernél cseréltem is, de nem korrekt ez az átjárhatatlanság a régi tulajokkal szemben. Illetve a Tsushima szerintem is drága volt 30€-ért… múlt héten végeztem is a DLC-vel és tényleg nagyon rövid volt az is…A DualShock kihasználás és a natív 4K nem ér 20€-t…
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
bandi0000
üzenetére
Ott arról van szó, hogy ha megveszi valaki ps4re a standard változatot, akkor azzal nem tud játszani ha ps5re vált....kivéve ha megveszi újból ps5re (lol) vagy egyből a jövőre gondolva a 31000 forintos változatot veszi meg, mert abban benne van a ps5 verzió is.
Ez minden, csak nem felhasználó barát. Sony megteheti még (remélem nem sokáig) ezt a gusztustalan hozzáállást.
Ok, te úgy gondolod, hogy a fejlesztési költségek miatti kell megvetetni az emberekkel 2x a játékot.Ebben is van ráció, de pl Xboxon nincs ilyen, plusz pont ezért jön még ps4re is, hogy visszahozza a fejlesztés költséget.
Na mindegy, nekem mindegy, mert ps5re veszem, de ettől függetlenül nem tetszik a Sony hozzáállása, ami szerintem hosszútávon nem lesz előnyére a cégnek...egyszer visszafog nyalni a fagyi. -
hitchins
őstag
Sziasztok. Egyelore PS4 tulajkent csak erdeklodnek hogy ps4-es kontroller es Gold fules hasznalhato-en PS5-hoz?
-
Elderath
addikt
válasz
bandi0000
üzenetére
ghost ps5 változata annyira minimális upgrade volt, hogy pl olyan dolgok mint az armor asset gyorsabb betöltése a menüben is később lett bepatchelve a PS5 verzióba, mert egy az egyben olyan fos volt megjelenéskor, mint alap PS4en... Az meg hogy támogatja a kontrollert az kurvára alapnak kell hogy legyen mivel az a PS5 kontroller. Ezért ne kérjünk már 10 euróval többet. Főleg hogy más kisebb fejlesztők ennél ezerszer komolyabb nextgen patcheket adtak ingyenes updateként. Sony csak kurvára kapzsi lett, ezzel a bohóc Jim Ryannal az élen.
-
saelin
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Mondjuk az "rendes" tőlük hogy kínálnak gyűjtői kiadást csak kóddal, mert így a digitális verzióval rendelkezők is behúzhatják azt és nem marad egy fölösleges lemeze/tud játszani is.
bandi0000
Mondjuk én kíváncsi leszek mi lesz a különbség PS4 és PS5 között a játékban. Ha csak annyi hogy szebben, több fps-el és trigger effekttekkel megspékelve jön... Rémlik valami hogy talán használnak RT-t... Tényleg nagyon kíváncsi vagyok ezt hogy oldják meg. -
bandi0000
nagyúr
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Annyiban megértem, feltéve ha tényleg hasonló okok állnak a dolog mögött, hogy azért optimalizálni kell mind2 konzolra, hogy az elvárt exc minőséget kapjuk, mert ha nem ez lenne, akkor valszeg elfogadhatatlanul szarul futna prev genen, és mindenki kiadkadna.
Másrészről meg pofátlanság elkérni a teljes játék árat, viszont látva a tsishima DC változatán mennyien kiakadtak, hogy fizetős, így kvázi a társadalom szempontjából 2 verzió van, vagy ingyenes és oké, vagy fizetni kell érte, bármennyit is akkor rohadjon meg a sony
Ha engem kérdez valaki, persze senkise, én simán elengedtem volna az előző gent, bár akkor meg azért menne a nyafogás
-
ProEvoFan
nagyúr
Érthetetlen módon szivatja a PlayStation tulajdonosokat a Sony [link]
Ha már feldobta a Google.
Teljesen egyetértek a cikkel. -
Moby
veterán
A 100e forintos HFW Regalla-t olyan gyorsan elkapkodták előredenlésben, hogy már esély sincs rá. Tegnap még a platinumshopon sikerült, most küldték az emailt, hogy nekem már nem jut.
Kváncsi leszek hényat fognak ezekből tényleg átvenni...mindenesetre ha valakinek sikerült rendelnie, és esetleg nem tart rá igényt (tudom, nem lesz ilyen), én szívesen átveszem. -
BaLee
addikt
Egy kérdés. Megvettem én is a Sackboyt de a PS5-öm még késik kicsit. Nekiállhatok PS4-en és a végén a mentéseket ha áttöltöm majd PS5-re akkor tudom majd folytatni a PS5-ös verzióban is a menéseimet?
-
-
Colossus
csendes tag
Sziasztok! Na nálunk megdöglött a PS5
Márciusban szereztem a Telekomtól, úgyhogy kevesebb, mint fél évet bírt.
Játékot elindítva kb. fél perc alatt túlmelegedett és kikapcsolt, de a ventillátora mindeközben konkrétan meg sem mozdult. Tavasz végén egyszer csinált egy semmiből kikapcsolósat, amit anno nem tudtam mire vélni, mert akkor sem nyomatta különössebben a ventit, bár akkor még legalább 0 RPM-nél többet produkált, illetve pár perc után visszakapcsolva működött tovább látszólag rendesen.
Tegnapelőtt viszont végképp megadta magát a ventillátor vezérlése - legalábbis szerintem az, mert maga a ventillátor nem volt megakadva, nem kerregett, nem zörgött, nem volt zajos (akkor sem, amikor még működött
). Nem látszott a lapátokon, hogy túlságosan porosak lennének vagy ilyesmi, mondjuk ennyi idő alatt amúgy sem kéne neki, de időnként egyébként is kifújkodtam sűrített levegővel.Lényeg a lényeg, a Triwardennél tegnap gariztattam, és helyben cserélték is a masinát.
Méghozzá a kontrollerrel együtt, mert az meg néhány hét után már driftelt, illetve az X gombja beragadozott...
Valószínűleg sikerült a gyártás korai időszakából egy korona miatti kényszerleállás utáni hétfőről kifogni ezt a bundlet, vagy nem tudom, de az biztos, hogy a quality control nem annyira volt topon.Mindenesetre a történet vége abszolút happy end lett:
- Egyrészt lelkiekben arra készültem, hogy heteket kell majd várni, mire lesz cserekészülék, ehhez képest 10 perccel később már az új géppel sétáltam ki az ajtón.
- Az új gépet tegnap este beüzemeltem, és boldogan tapasztaltam, hogy ezúttal egyáltalán nincs coil whine (az előzőnél még az is volt, bár >1m-ről nem volt vészes, de azért na)
- A ventillátora ennek is halk, de működik
- Lehetett fekete kontrollerre cserélni a hibásat, és az is tök jól néz ki, úgyhogy most van itthon 1 fehér (amit anno utólag vásároltam 2. kontrollernek) és 1 fekete is
- És bónuszként, mint megtudtam, a 2 év gari tegnaptól így újra indul -
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok! Kormányt vagy komplett szettet vásárolnék Playstation 5 és Xbox series x hez. Tehát mind2 konzollal kompatibilitisnek kellene lennie. Viszont sosem volt még. Tudnátok adni pár javaslatot miben gondolkozzak? Max 100.000 környékén adnék érte . Előre is köszönöm !
-
.LnB
titán
Lesz benne magyar felirat. Volt egy cikkben. A Playstation Magyar Facebook oldala is kiírta. És megírta már:
3L1T3
Moby
-secret-
kendek
-=Jam=- is. És most én is, hatodiknak, hogy tutibiztos legyen.
Szóval még egyszer, a Horizon Forbidden West, Magyar felirattal fog megjelenni. -
Nescafé
őstag
Köszi a válaszokat mindenkinek

-
Frod
addikt
válasz
Nescafé
üzenetére
1. persze, nyilván lesz olcsóbb, a kérdés, hogy megéri-e várni neked ha esetleg pár ezerrel még karcsúbb lesz mondjuk a november végi/karácsonyi akcióban.
2. nincs ingyenes upgrade, ha jól emlékszem 10$/€. (röviden: mindenképpen jobban jársz ha a bundle-t veszed, ha új géped van)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- World of Warships
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sorozatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes / PS5 base (disc) edition
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- ÚJ, bontatlan Playstation 5 slim digital + FORTNITE! Magyarországi hivatalos 2 év garancia!
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Eladó Asus Rog Ally Z1 Extreme
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hogy írtok akkor hozzászólást? Vagy a Google-nek diktáljátok be?

Valószínűleg sikerült a gyártás korai időszakából egy korona miatti kényszerleállás utáni hétfőről kifogni ezt a bundlet, vagy nem tudom, de az biztos, hogy a quality control nem annyira volt topon.
3L1T3
-secret-
kendek
RangerFox