- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Most kipróbáltam, még a kóddal is csak 23,9k-ra jön ki. Ha neked még tényleg ezt mutatja vedd azonnal.
-
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Maximum 22-23K-ra lehet a 30K-s feltöltőt levinni, ez valami hiba lehetett a rendszerben...
-
3L1T3
addikt
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Nekem megvan a Tsushima , de nem rémlik, hogy láttam volna benne a PS-es mentésemet.
-
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
lehet. most én is itt tartok, a Dirt Rally 2-höz tartozó 340forintos opel kadett dlc-t megvettem 4x, nem hittem el h nem lesz az enyém.... 4x levonta viszont a pénzt

#208261 l.skywalker
a v2 nem butítás? (egyáltalán, a v2 nem az első javitott ds5? ez nem ~v6 mostmár?) -
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Holnap hívd fel a supportot, hogy mi történt, szerintem vissza fogják adni a pénzt, persze ha magyar az accountod, összefoglalóban megtalálod a telefonos elérhetőséget az ügyfélszolgálathoz!
-
kisbencze
csendes tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Szia.
Az alábbi kód működik:
SUPER6 -
Grande Ale
őstag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Mármint hogy fekete lesz a gép színe?
-
Scholes9
nagyúr
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Én tegnap kerestem Eneba kupon kódot, de nem jártam sikerrel
-
Emu
őstag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Utoljára 7 óra körül néztem rá, akkor még volt pro és digital edition is.
-
Szoke1982
senior tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Megnyugodtam pro sincsen már LOL. Gondolom már a boltban sincs. De akkor még MM és a többi bolt éjféltől indul. Ott még lehet próbálkozni aki nem kapott!
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Marha egyszeru: ha senki nem fizet elo, akinek most van, akkor majd egybol felere csokken az ara.
En mar ket even nem fizetek elo, es nem azert, mert nem tudnam kifizetni, hanem mert a penztarcammal szavazok. Ertsd: lofasz a seggetekbe.
-
vg
veterán
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Így évre lehet soknak tűnik, de csak havi 5ezer forint. 5 db 2 literes kóla ára. Azért annyira nem gáz, azért itt elég jól keresnek az emberek is, nem hiszem, hogy gond lenne bárkinek is.
-
Gorgonka
aktív tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Még emlékszem, amikor elindult a szolgáltatás, akkor évekig ment, pedig volt, hogy fél évig nem is használtam, de annyira elfogadható áron volt, hogy úgy voltam vele, hogy "legyen ott, ha éppen kell". pl átjön egy haver, aztán akkor bohóckodunk valamivel a katalógusból...
Na, mostanra ez már nem az az árkategória
-
blountex
senior tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Erről nekem is jött email. Kezdenek elszállni a minőség pedig változatlanul szar hiába emelnek itt árakat.
Úgy emlékszem tavaly is volt pont nyáron áremelés.
A prémium csomagot Black Fridaykor 36e-ért be lehetett húzni, akkor még megérte, de most már tuti nem.
Akcióval a középső csomag is biztos többe fog kerülni mint 36e....
A legalsót pedig jó ha egy 20-ért odaadják. -
Imilenni
addikt
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Mármint korrigálják az árfolyamot, szerintem arra gondoltál inkább. Nem?
-
markknight
nagyúr
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
"kiváló minőségű játékokat" - Ezen felröhögtem
Kérdés mit ért a Sony ez alatt? Hogy elindul és nem fagy ki a gépen? Nevetséges tényleg. Vegyenek vissza a mennyiségből, legyen 2 maximum 3 játék és szüntessék meg az essential ingyé játékokat. Raklapra lehet találni folyamatos leakciózott jobb játékokat, hát nem igaz, hogy ilyen GTA 3-mal meg ilyen szaladgáló rákkal kell betömni a szánkat.
-
30z.Samu
titán
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Többek között ezért mondtam le, nem használom annyit ezt a szolgáltatást, hogy megérje.
-
OgreImre
senior tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
"A jelenlegi PlayStation Plus Essential 12 hónapos csomagod előfizetési díja hamarosan HUF 28390.00 lesz. Ez az ármódosítás lehetővé teszi számunkra, hogy továbbra is kiváló minőségű játékokat és előnyöket kínáljunk a PlayStation Plus keretein belül."
-
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
CUSA03173 a GotY, ez az ikonja.
This Game of the Year Edition includes The Old Hunters DLC. -
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Ilyen sosem volt. 14 napos próbaidőszakot lehetett régen aktiválni, illetve azon felül még egy kétnapos ingyenes tagság létezett. De már évek óta nem jött szóba itt ez, mivel valószínűleg megszűntek ezek az opciók.
-
Xaels
félisten
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Van egy csomó F2P multi cím amiket ki tudsz PS+ nélkül próbálni.
-
glspeter1
őstag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Eddig sem érdekelt a pro, ezután meg pláne nem
-
3L1T3
addikt
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Infláció / Árfolyam , ebből fakadó központi emelés.
-
VTom
veterán
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
A repülőrajt miatt.
-
PTM
senior tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Leginkább szerintem a gyenge forint miatt.
Dollárban vagy euróban tudtommal nem emeltek. -
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Attól tartok, hogy nem ez az oka neki, hanem az infláció.
-
30z.Samu
titán
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Mert nagyon jó az árfolyam.

-
madkiller
őstag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Én is rápróbáltam 03/14 jár le így még csak 54kért tudok hosszabbítani, ha akarok. Szomorú, főleg, hogy szinte nem is játszok semmit a kínálatból.
-
Tomasonda
tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
az alsó cover egyezik teljesen, mármint a meghajtó oldali
-
Horec
tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Tegnap járt le nekem pont a prémium, de lejárat előtt egy hétig felajánlotta a hosszabbítást 25% kedvezménnyel.
Nem újítottam meg direkt mert visszamegyek extrára inkább. -
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Sajnos nincs semmi új infó ezzel kapcsolatban. Amikor indult a szolgáltatás, akkor azt hittük, hogy ez rövid időn belül meg fog oldódni, de azóta sem megy. Tehát továbbra is annyi, hogy majd valamikor a jövőben, ami ki tudja, hogy mikor lesz. Addig pedig kelleni fog a konzol is hozzá.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Nem ezt kérdezted.
Erről tudtommal nincs semmi hivatalos infó.
-
markknight
nagyúr
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Én ugyanebben a követelőző hangnemben írnék a supportnak. Mi itt nem tudunk semmit erről.
-
törölt tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
De te nem ezt kèrdezted elsősorban.
-
markknight
nagyúr
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Amúgy a PC-s streamelést igazán megoldhatnák már! Fizetjük a szolgáltatás részeként, aztán közben kevesebbet tud a szolgáltatás magyarországon.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Már tavaly óta elérhető:
"A PlayStation Now és a PlayStation Plus egyesült, és a PlayStation Now funkciói, köztük a több száz letölthető vagy igény szerint streamelhető játékot tartalmazó játékkönyvtár az új PlayStation Plus szolgáltatás részévé vált."
Ezek után lett 3 szint. Essential, Extra és Premium.
-
Xaels
félisten
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
-
markknight
nagyúr
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Nem tudom.. nem találom az appok közt, a parti beállításoknál sincs.. Gratula a UX tervezőknek hozzá.
-
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Működik, kipróbáltam, bár elég körülményes, tekintve, hogy más eszközről kell indítani.
-
tboy93
nagyúr
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Nem kell hozza ps5. Telefonos applikacioban vagy webes feluleten hozza fogod tudni adni.
-
ludxjk
csendes tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
PS app telón úgy hozzá tudod asszem
-
sirarcheer
senior tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Esetleg Remote Play-t próbáld ki, ha a PC és PS5 is hálózati kábelen bekötve.
Igaz így a PS5-nek is mennie kell, de a TV-t addig lehet használni másra. -
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
A PC-s streamelési lehetőség még nem érhető el itthon. [link]
Vagyis az van amit ki is írt nálad, hogy egyelőre még nem érhető el ez a funkció. Viszont majd egy későbbi frissítés után már menni fog... csak azt nem tudni, hogy ez mikor lesz. -
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
A PS4-es játékállás kimentéseket direktben kezeli a PS5. Nem szükséges semmit sem átrendezned vagy más könyvtárba rakni a pendrive-on, az pont úgy jó ahogyan a PS4 megírta. Listázni csakis a játékokat fogja (mappákat nem), amiknek a beolvasása akár hosszabb időt is igénybe vehet, ha sok van rajta.
Ami fontos, hogy pontosan ugyanazon account alól próbáld mint amivel ki is mentetted ezeket, különben nem fogja látni. -
KaitouP
nagyúr
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Nem kezeli a gép a mentéseket pendrive-ról egyelőre.
-
bbuffy
senior tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Megvettem én is.
Nekem igy összesen 8000 a komplett játék. Sztem ennyit megért. Sosem játszottam amugy sem vele. -
balazs025
senior tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Ne a UK árhoz viszonyítsd, hanem az EU-shoz. Bár tény, ahhoz képest is egy kicsit vastagon fogott a ceruza.
Én egyelőre ezt kihagyom. Játszani van mivel, az új dolgok többsége meg ahogy elnéztem, inkább arról szóltak, hogy minél könnyebb és gyorsabb legyen A-ból B-be eljutni (erre meg nincs szükségem). De ha egyszer kedvem lesz újrajátszani, akkor majd megveszem én is ezt az upgrade-et (hátha lesz akcióban is, bár kétlem), mert a haptic feedback rész meg a 60fps miatt mát inkább ezzel a verzióval játszanék. -
adam1991
tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
elméletileg holnap lesz elérhető a sztórban
előrendelés ahogy én olvastam ahhoz nincs. Árra kíváncsi leszek mert tegnap levitték 10ről 5 fontra az árat UK-ba. Nálunk mennyi lesz vajon.. -
balazs025
senior tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Szerintem az upgrade majd csak holnap lesz megvásárolható. A Ghost of Tsushima esetében is csak a megjelenéstől volt elérhető.
-
Moby
veterán
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Az alza rendelések az előrendelés indulása napjának reggelén áll konkrétan(szept. 17 valamikor 7 óra után vagyunk, nem érkezett pontosítás).
-
Madwe
nagyúr
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Én 5 év garival kértem +15kért, kérdés jut e

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- ArmA 3 - This Is War
- Trollok komolyan
- Napelem
- Magisk
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Akciófigyelő: Ismét ingyenes az Epic Store-ban a Hogwarts Legacy
- Mit nézel? – kérdezi a YouTube, és mond jobbat
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- További aktív témák...
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4829,100 Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kendek
RangerFox