Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoupSayse
tag
Van egy Sony Pulse 3D fejesem, kb. 3. éve használom, eddig hibamentesen. A napokban viszont jelentkezett olyan probléma, hogy elmegy a hang, aztán kicsi rövid kattanások követik, majd újra van hang, újra elmegy. Van hogy napokig nem csinálja. Bluetoothon keresztül használom, simán kontrollerbe dugva nem tudom, hogy produkálja-e ezt a hibát, nem próbáltam még. Mitől lehet ez? Kezdi megadni magát? Volt már valakinek hasonló gondja vele?
-
KaitouP
nagyúr
válasz
raziel01
üzenetére
Fejlődött az animáció az első részhez képest, főleg a karakterek testbeszédén, mimikáján érhető ez tetten, de ez egy indie cucc, nem AAA költségvetésű játék, és így is kell értékelni. A fény/árnyék játék továbbra is impozáns, az első részben is látványos volt. Viszi tovább az első rész irányát az old-school RE játékok alapjain, kifejezetten kellemes cucc.
-
Roland861010
veterán
Nincs Érd környékén valakinek kölcsön egy Black Myth: Wukongja ?

-
Bad Pritt
félisten
válasz
negyven2
üzenetére
Játékos szempontból néztem, az kevésbé érdekel, hogy működik a háttérben. Az Oblivion remastered az egy Oblivion az Oblivion bája nélkül, ez meg egy rendes felújítás lesz, remélhetőleg modern sztenderdeknek megfelelően (mint a futás, ami nélkül létezni se tud a modern gamer).
-
negyven2
nagyúr
-
Bad Pritt
félisten
válasz
oriic
üzenetére
Azt nagyon megkönnyítené eredeti formájában, de a Control Room meg Keyes is szerintem mélyebb átdolgozásra szorul emiatt. Kicsit olyan érzésem van a tegnapi infók alapján, hogy olyasmi lehet ez a projekt, mint az FFVII remake a Square-nél, nem csak grafikai felújítás lesz, alapjaiban változhat a játékmenet és a teljes élmény.
Viszont én a multit nagyon hiányolom, kihagyott ziccer, hogy az új alapokon nem adnak valami fasza, kislétszámú aréna shootert. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
tboy93
üzenetére
Akkor lehet nem fog annyira tetszeni, mondjuk sztoriban sem erős inkább csak az akció, de az nagyon adja igazi vérbeli fps akkoriban Xboxon megelőzte a korát és jó darabig nem volt ennyire fasza lövölde nem is csoda akkor szárnyalt a Microsoft még a hibás piros ledes meghalásos generációjával is. Nem is emlékszem a Reach volt talán az utolsó része a sorozatnak, igaz nem volt mindegyik része kimagaslóan etalon.
-
Bencus88
nagyúr
[link] Castle of Heart: Retold mandragora kicsit butábban
De 5-6K lehet megér nemrég jelent meg. -
3L1T3
addikt
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Offline 2 fős coop , online 4 fős coop és jön +3 küldetés.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Igen, lesz külön gépes coop és crossplay is.
-
kresz2
aktív tag
Nagyon furcsa érzés számomra a halo ps5 trailer.
Persze örülök hogy jön,de mindig is az Xbox állt közel hozzám,minden modellt birtokoltam a classictól kezdve.Tavaly viszont a kisfiam gamer pc-t szeretett volna,és rá kellett jönnöm,hogy teljesen felesleges a series X,így lecseréltem.
Úgy látom a Microsoftnak nincsenek már nagy tervei konzolok kapcsán, persze tudom,jón még egy generáció,de szerintem nagyon le fognak maradni.
Azért ezt sajnálom,PS tulajként is drukkoltam nekik,hogy maradjanak meg ellenfélnek,a verseny jó dolog.
Dehát ez van. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Igen, sőt konzolokon a split screen coop is lesz.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Halo: Campaign Evolved - 2026
-
raziel01
veterán
válasz
VoltanIgor
üzenetére
Tuti bug. Megcsináltam most egy bambuszvágást, mondom tök jó végre megint maxon van.
Erre egy főküldetés közben visszaugrott megint 3-ra és nem mozdul onnan.
-
raziel01
veterán
Tormented Souls 2 kijött ahogy látom.

Nem egy nagy eresztés ez se. Első rész is brutál gagyi volt. -
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Amúgy mennyire okés 2 óra alatt eljutni a "Kígyós" bossig?
-
raziel01
veterán
Ghost of Yotei:
Tudja valaki, hogy miért van csak 3 akaraterőm(spirit)?
Neten semmit nem találtam. Vagy 50 órám van a játékban, eddig végig megvolt a 6 és most az utóbbi 3-4 órában jött elő. Páncélt, talizmánt semmit nem változtattam. Bug?
Az istenért nem megy 3 fölé bármit csinálok.
-
-
Szoke1982
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Épp ellenkezőleg !! Én pont az előtt néztem meg szaggatott mint a fene és sokkal szarabbul nézett ki és a patch óta meg hibátlan kb, sőt sokkal szebb lett részletek például egyből szemet szúrt.(Ruha) Legalábbis ps5pro-n. Ég és föld a különbség.
-
S e t h
nagyúr
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Na jó, így könnyű, ez mindegyik nehéz.

A wo long nem nagy eresztés, sőt, számomra csalódás volt, sokkal többet vártam a team ninjatól.
A wuchang inkább kellemes meglepetés, semmit sem vártam tőle, kb. középszer, de komolyabb csalódásoktól mentes. Van néhány emlékezetes boss, de nem tartozik a legnehezebb soulsok közé.
És hát Khazan.

Olyan bossokkal, hogy évek múlva izzadtam felriadva álmomból is tudnám a nevüket.
Szerintem elképesztően jó harcrendszere van, viszont amit nem tudok az az, hogy a később bevezetett több nehézségi fokozattal mennyivel lett könnyebb.Én most a Lies of p kiegészítőt nyomom és nem hiába kedveltem anno a játékot, ezt sem tudom letenni és szerintem végig is fogom újra tolni, bár számomra a platina itt full káosz mikor kinek mennyit hazudjak, tegyek jót, rosszat, elcseszett pinokkió.

-
-
VoltanIgor
aktív tag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Egyébként ezzel én is így vagyok. Gitgudhuszárok kíméljenek, végigjátszottam egy csomó sószlájkot, és én is szeretem a stílust, csak az utóbbi időben jóval kevesebb időm van játszani, a meló is jóval stresszesebb mostanában, abban a kevés játszósidőben szeretek kikapcsolni, és szórakozni. Nem 35x nekivágni egy bossnak, hogy két és fél óra próbálkozás után végre elpicsázzam.
Az én olvasatomban ez kidobott idő, a rengeteg backtrackelésről nem is beszélve. Mindezek ellenére nagyon szeretem a stílust, a hangulatot, a mechanikákat, a harcot, a sztorikat a buildekkel való kísérletezgetést, mindent, csak a szopatáshoz nincs türelmem manapság, és rohadtul feleslegesnek tartom. Később ez változhat, ahogy régen is jobban toleráltam, most nem. De emiatt nem szívesen hagynám ott az egyik kedvelt stílusomat.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
VoltanIgor
üzenetére
Pedig jónak tűnik, csak legyen benne nehézségi szint választás, mert nekem kezd tele lenni a tököm a sok túlnehezített játékkal.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
VoltanIgor
üzenetére
Ugyanez jutott eszembe, hogy ha valaki név nélkül csak nézi a trailert akkor nem tudja, hogy ez most a Where Winds Meet, Ballad of Antara, Phantom Blade Zero vagy valami tök új.
Annyira egyenjátékok ezek, hogy valami hihetetlen, feljebb kellett görgetnem, hogy megnézzem a nevét megint, mert elfelejtettem, mire megírtam az egész kommentet. -
VoltanIgor
aktív tag
válasz
wolf13
üzenetére
Őszintén szólva ezekből kicsit már elegem kezd lenni. Biztos megint valami szószlájk - boss rush? - cucc, talán co-op lehetőséggel. Kicsit túl van ez már tolva, annak ellenére, hogy szeretem a stílust, de a kijevi csirkét is, mégsem akarom minden nap enni...
Amúgy meg komment a videó alól:
"Can´t wait not to hear about this game for six years"

-
SoupSayse
tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Én is pont ott tartok, egy bejáratot találtam én is, csak én meg azt hittem lőfegyver kell hozzá, mert vaslánccal le van lakatolva.
-
Eliott
tag
Sziasztok! A Little Nightmares 3-t egy konzolon lehet játszani 2 kontrollerrel couch coopban vagy csak akkor lehet ketten ha egy másik konzolon fut megvásárolva / friends passal?
-
ludxjk
csendes tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Az erőd mellett van egy táborszerűség ott kell vizsgálódni Nem kell bemenni az erődbe addig szerintem nem is lehet
-
Roland861010
veterán
Ez egész jó vétel.
Gyerekkorom egyik legjobb játéka volt. -
PTM
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Nekem nagyon tetszett (a #189967-ben írtam róla pár bekezdést) és a Pro gépen már a 40/120-as Balance módban számomra elfogadhatóan futott. Most az új Performance mód lesz a tuti szerintem, bár nem játszottam újra végig persze, csak ránéztem a patch után.
Volt már akcióban 20 ezer forintért, szerintem az idén még lesz is.
-
Lacielvtárs
nagyúr
sziasztok, adott egy problémám

Ghost of Yotei missió,Siro a csaló hogy a viharba lehet elkapni? nem tudok bejutnmi az erődben, mindig lepuffant, találat egy bajáratot de ahhoz két ember kell

-
wolf13
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
30z.Samu
titán
válasz
Roland861010
üzenetére
Ezt csak a Mátrix hiteti el veled.
-
PTM
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Honnét szeded ezt? Szinte mindenben jobb lett (főleg a framegen nélküli Performance mód) és a videóban is ezt mondják el.
-
Bad Pritt
félisten
Simu Liu posztolt, kész van a Sleeping Dogs film scriptje. Ebből még akár lehet is valami.
-
Roland861010
veterán
-
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Hangulatos cuccnak néz ki👍
-
Roland861010
veterán
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Az helyett elérhető a felújított verzió ha jól néztem.
-
TrishtanAG
senior tag
Tegnap megjelent az egykori Telltale-esekből alakult egyik csapat első játéka, ami konkrétan egy interaktív rajzfilm némi sitcomos beütéssel.
Baromira mókás cucc.
[link] -
TrishtanAG
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
A 2018-as Spider-Mant vették már ki egyszer
-
negyven2
nagyúr
-
kresz2
aktív tag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Este befejeztem én is a kampányt.
Továbbra is azt mondom,hogy teljesen rendben van.
Persze nincs magasan a léc,nem készülnek már igényes sztori FPS játékok.
Örülök,hogy nem voltak benne zombis hülyeségek.
De jó is volt régen,COD 2-3,brothers ín arms hells highway stb... -
Mezcal
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Ingyen adták oda mindenkinek. Minek az még oda is?
-
Roland861010
veterán
Most komolyan a Horizon Zero Dawnt nincs benne a katalógusba? Mi a Pi...a?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Linux kezdőknek
- Horgász topik
- Star Trek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- További aktív témák...
- Eladó xbox one x 1T tartozékaival
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ez egész jó vétel.

Kendek
RangerFox