Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#80625) crey válasza j.bravo (#80624) üzenetére


crey
MODERÁTOR

Hardcoreban vettem egy sráctól, de alapvetően ott nem az első ajánlás. Alapvetően kiváló kávét főz, de van vele pepecs. Van hátránya egy "rendes" főző + daráló kombóhoz képest (az őrlője lehetne jobb, de rendes késes nem mákdaráló van benne, meg a portafilter nem szabványméret), de nekem olyan kellett, amivel anya is tud főzni kávét, mert ha hazaálítok neki egy Gaggia Classic + külön őrlő + ilyen cucc, meg olyan cuccal, biztos hogy tarkónvág :D

Szóval maradt ez, emiatt is morog meg puffog, mert elég mocskos ez a főző az automata után (kávézacc mindenhol), de én meg imádom hogy tudok mindenféle földi jóval pepecselni. Azóta megtaláltam egy tökjó magyar kávémanufaktúrát, tőle (Pál Józsi) rendelem a szemes kávét.

Igényes a munkájára, és nagyon jó blendeket pörköl, kifejezetten finom arabikákkal, és Ő még kicsit az olaszos pörkölést kedveli, nincs rápörögve a mostanában divatos világosabb Bécsi vagy Hamburgi pörkölésre, én meg inkább ezt szeretem. Finomra őrölt, sötét pörkölés... Nyamm... Most is szereztem egy pár újdonságot, már alig várom hogy kipróbáljam őket.

Sarcasm: just one of the many services I offer.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.