Hirdetés

2024. június 25., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#71558) crey válasza spanyoll (#71555) üzenetére


crey
MODERÁTOR

Itt írtam arról mennyit megyek. Egy évben kb. 120 000 km a levegőben. Órában nem számoltam össze hogy mennyi az annyi, de sok. A tengeren túlra egy évben 3x megyek legalább, ez 6 út, változóan 8,5-11 óra között/út (és persze soha nem direkt járatokról beszélünk, hanem mindig átszállhatok még az USA-n belül is, Pestről meg csak most lesznek közvetlen járatok - de azok is Lufthansa partner LOT üzemeltetésében, nekem meg a KLM-el vannak pontjaim, meg arany kártyám - magyarul nem sokat fogok LOT-al közlekedni).

Emellé rengeteg a 1,5-2,5 óra közötti utam (70 fölött), ami legalább annyira irritáló ha a piától visongó brit csatakancák társaságában vagy, vicces kedvű mobilról zenét ordíttató oroszokkal, vagy ha egy síró kisgyerekkel kell végigülnöd.

A tavalyi évet még végigcsináltam egy egyszerű RHA MA750i-vel, de az ilyen fülbedugósok nem az igaziak a levegőben, mert a légnyomás változás amúgy is szétszedi a dobhártyát, főleg ha le is szigetelsz egy ilyen fülessel. Plusz hiába agybadugós a füles, nem szűr zajt, nem zár ki teljesen, így ahhoz hogy elnyomd a környezeti zajokat ordíttatni kell, ami nem is egészséges, plusz nem segít amikor aludni akarsz.

Plusz le fogom cserélni a jelenlegi telefont az év végén, és persze minden buzi gyártó újítása az, hogy a jacket lehagyják. Ugyan ennek a fülesnek a BT képes verziója 45-50k (RHA), és itt vettem egy nagy levegőt, hogy ha már úgy is ki kell baszni ennyi pénzt rá, akkor olyat veszek ami elketyeg egy pár évig, és kiszolgálja minden ügyes bajos hisztimet.

Most meg imádom azt is, hogy headsetnek is kiváló - igaz nem épp helytakarékos kompkat megoldás, de valamit valamiért. 20 óra üzemidőhöz kell az akku kapacitás.

[ Szerkesztve ]

Sarcasm: just one of the many services I offer.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.