Hirdetés

2024. június 21., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#29889) Chapel válasza m3ss (#29874) üzenetére


Chapel
addikt

Hagyjuk már ezt az eos-m+ f2 témát.....mert fogom a 650D+ Tarmon 17-50 2.8-ot és kukába vágom ha tovább nézegetem. Felháborítóan penge képe van :D :C

Hédi meg kezdjen posztolgatni a kezdőbe, de nem ér bele utómunkázni ;]

Mercutio: Jaja, első potterekben még fiatal gyerek, nem színész. De komolyan megérett az utolsó 3-4 részre. Hermione meg....áradoztam már Watsonról, igen ő is ügyes volt. (És már felnőtt, tehát legálisan....)

Nem tudom ismeritek-e ezt a sztorit, a második HP film forgatása végén játszódott le, Jason Isaacs mesélte egy interjúban évekkel később (Ő játszotta Lucius Malfoy-t). Az utolsó jelenteket forgatták, amiben az volt hogy bent vannak a könyvesboltban és már túl vannak a baziliszkusz ölésen. Nem lett volna záró mondata Isaacs-nak, ezért beszélt Chris Colombus rendezővel, aki azt mondta, hogy nyugodtan imprózzon a végén, megnézik milyen lesz.
Így a film végén még annyit hozzá tesz a részhez, hogy ránéz Potterre és azt mondja cinikusan: "Reméljük Mr. Potter mindig itt lesz, ha baj van."
Majd erre váratlanul Radcliffe előre lépett, a szemébe nézett és annyit mond: "Itt leszek."

Nem volt a forgatókönyvben, Isaacs pedig azt mondta a hátán felállt a szőr, hogy mennyire jól csinálta DR, hiszen ez is impró volt, csak éppen ugye egy 10 éves gyerektől. :)

[ Szerkesztve ]

Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.