Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#28008) j.bravo válasza rbalint88 (#27992) üzenetére


j.bravo
addikt

ehh, ne is mondd, azóta is a rohadt telefonkérdésen lamentálok, bár kb holnapra muszáj döntenem... a gondom nekem is az hogy eltérő kedvezményt ad a kék szolgáltató nekem ill asszonynak (egy flotta de nekem nagyobb a mobilnetem ezért egy lépcsővel olcsóbban kapnám. Üzleti árlista XS illetve S).
majdnem rászántam magam a lumia 635-re de "de jó lenne több ram, meg egy vaku LED". Oké, 735, de a 635-öt pont levitték 0 Ft-ra (asszonynak 21k), a 735 meg 35/45k.
Agyalok hogy én akkor most lemondanék erről, egy készüléket vennénk, azt asszonynak adnám, én meg próbálnék romolni vagy venni egy jiayut vagy hasonlót, vagy használt lumiát.

Gond továbbá hogy asszony ragaszkodna a droidhoz, de mindegyik esélyes modellnek van valami nyűgje:
- alcatel idol 2s 22/33k, és kopik a gombjáról a festék, halk a videó, nem nagyon igyekeznek a rom javítással
- lg f70 kijelzője eléggé ergya (13/23k)
- lg f6 jó lenne de kifutó, tehát vagy van vagy nincs (18/28k) és kitkat frissítéstől meghülyül
- megjelent a listában a galaxy ace 4 (0 / 17k, ez jó ár lenne csak) de nem tudom hogy ez valójában pontosan melyik modell (eltérő infók a feketénél és a fehérnél, fotó alapján az ace style is lehet, stb), itt aggódás van hogy akkor milyen is, mennyi is akkor a ram, samsungos sz.rságok mennyire lassítják be, mennyire kevés a 4gb rom (állítólag kitkat nem enged sd-re telepíteni) stb.

Beleugornátok egy ilyen ace4-be? (Bali tudom nem :D )
kipréselnétek az üzletkötőből hogy kerítsen egy F6-ot a föld alól is és valahogy (amíg talán ki nem javítják, bár egyre kevésbé bizakodók a topikjában) megakadályoznátok hogy befrissüljön kitkatre, maradjon a JB és csá?

vagy alcatel?
összes okostelefon monnyon le...

[ Szerkesztve ]

Whatever.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.