Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
iddqd,idkfa,idfa(kulcsok nélkül) noclip stb. stb. Előbb felejtem el a nevem, mint ezeket a gyerekkoromből
Idkfa nem volt elfogyhatatlan, csak telerakta az összes tárat, ha fogyott csak bepötyögte újra az emberfiabtw: Van olyan oldal ahova bepötyögöm a sigma obim serial számát és kiadja mikor készült stb.? Keresgéltem, de nem találtam.
[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
-
MODERÁTOR
válasz Real_Necro #16407 üzenetére
Miután a csávó tisztán trollkodott (nem, nem hiszem el, hogy tenyleg nem tudta hogy kell zoomolni), és ti arra válaszoktatok, így a törölt hozzászólásokkal együtt ment a tiétek is.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
*Ropi*
félisten
Jó reggelit belétek!
(#16408) crey: Nálam jobb oldalon a könyvjelzők között (a Nikon topic korábbi helyén) egy felszántott és bevetett kupac van.
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
aleister
veterán
Ciki vagy nem ciki, de digitális kamera, kompakt után számomra is fura volt, hogy manuálisan kell zúmolni. Rájöttem ugyan perceken belül, de azért én is megkérdeztem, hogy gombbal megoldható-e ez.
Szóval nem biztos, hogy trollkodott...bár ez a "DM szépséges teste" dolog gyanús volt.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Real_Necro
veterán
válasz aleister #16412 üzenetére
Én is ebből indultam ki, szerintem bőven elfért volna topicban, valamint nem is született tengernyi fölösleges hozzászólás sem. Ennél nagyobb bajok is voltak már...Na mind1, ma dolgozom, sok a meló...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
törölt tag
Én biza megvédem krélyt: hulljanak a trollok!
-
aleister
veterán
válasz #40935168 #16414 üzenetére
Azt egyébként vágod, hogy kutatások bizonyítják, hogy a trollok ténylegesen káros tevékenységet folytatnak?
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
törölt tag
Meg volt még az IDCLIP és az IDSPISPOPD, mindkettő falonátmenő kód, előbbi a kettőhöz, utóbbi az 1-hez.
És ott még az IDCLEVxy , ahol X a főpálya (fejezet vagy mi) és y az alpálya. Tehát IDCLEV29 a 2-ik fejezet utolsó pályájára visz.IDCLEV30 pedig behozza a Wolf3D-re épülő rejtett pályát: nácikat kell lőni, mint a Wolfenstein-ben, nem szörnyeket. Jönnek a tisztek, stb, a Wolf3d hangjaival természetesen. IDCLEV31 és 32 is Wolf3D-s. IDCLEV33 pedig egy lehetetlen, ultimate pályára visz, ahol egy icipici résen kell betalálni ezermilliárd erősségű fegyóval, falonátmenő kóddal látható, hogy egy karóra van tűzve vmi fej, ami ordít egyet, ha belelősz. Azt kell hülyére lőni kívülről, kilométeres távból, úgy, hogy egyébként nonstop köpköd vagy 10mp-enként egy szörnyet egy másik lyuk a fej alatt: mindenféle láthatatlan és látható húsevők, nagy fejek, patás ló-ördög szörnyek és társai. Szóval örökélet nélkül fincsi, örökélettel pedig kvázi unalmas, mert annyian vannak egy fél óra alatt, hogy ölni már BFG-vel sem győzi őket az ember, IDKFA nonstop ugye mert a lőszer elfogy, cserébe nem haladsz egyről a kettőre.
Genyó.
-
fi:zi'k
nagyúr
Tud vki Eneloop-ot olcsóért szerezni? 3-4 szettre lenen szükségem.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #16420 üzenetére
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Real_Necro
veterán
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #16424 üzenetére
kesz, lekapcsolom a gepet es hazamegyek de izibe!
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
spanyoll
addikt
válasz fi:zi'k #16422 üzenetére
Ha beírod a gugliba, hogy eneloop akku akkor az első amit dob az árgép, ott pedig a legolcsóbb az, ahol tudtommal a fórum nagy része veszi, kivéve aki ebayről Én is náluk vettem, azóta sem robbantak fel a vakumban. Emlékeim szerint 750 darabja, tehát 3-4 szettnél az úgy nézne ki, hogy 9-12K.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
MODERÁTOR
válasz Real_Necro #16413 üzenetére
Srácok, örülök neki hogy konstruktívan álltok neki ennek a vitának, de az amúgy (nem csak álltalam) trollkodós kérdésre érkezett kb. 7 valamennyire konstruktív válasz.
Majd 15 ökörködős OFF, aminek a fele azt taglalta, hogy a srác trollkodik. Most akkor miről beszélünk?
-
Mercutio_
félisten
válasz fi:zi'k #16430 üzenetére
De azóta jobban teljesítünk
MÁS: Ha már a talis topicban ennyire folyik a pia: Szoktam szervezni haveri körben Gere Kopar előrendelést, ha érdekel valakit dobjon egy privátot.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz spanyoll #16431 üzenetére
Sajnos annak a forrásnak vége, ezért is érdeklődtem itt. Reméltem, hogy ti, akik ipari mennyiségben veszitek, tudtok vmi olcsó helyet.
Egyébként 2800 pénzért van a pclandben.A 3UTG és a 4UTG között mi a különbség?
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Mercutio_
félisten
Ez büntet, és a többi műve is kemény lehet
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
MODERÁTOR
válasz Real_Necro #16434 üzenetére
Dehogy kell kussolni, nyugodtan megmondhatod, ha valamivel nem értesz egyet - sőt erre külön topicot is létrehoztunk, ahol lehet kérdezni, vagy panaszkodni. - egyszerűen most csak nem érzem azt, hogy igazad lenne. De lendüljünk túl rajta.
-
spanyoll
addikt
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
gboszi
senior tag
Valaki aki már fókuszkalibrált nikon d90-et, tudna abban segíteni, hogy
1. mind a három csavart állítani kell?
2. mennyit kell kb tekerni? (tudom amennyire el van állítva, de kb?)Köszi
"If you're good at something, never do it for free!"
-
atok666
őstag
Ismeros valaki Bikalon, vagy a kornyeken? Jovo heten megyunk egy masik barati csaladdal gyerkocokkel (2 es 5ev kozottiek) par napra. Van valami latnivalo a kornyeken (+-50km), amit erdemes megnezni-latogatni|?
Koszi,
Atok[ Szerkesztve ]
-
m3ss
veterán
válasz gboszi #16444 üzenetére
itt egy link. uez volt d90-en is ha jol emlekszem.
af-hez csak a legalsot. eleg keveset kell tekerni, par fokot..de majd latod a teszteken.
viszont ezzel csak a kozepso pontot tudod bekalibralni...ha jol tudom a felsoket, alsokat elallitod. lehet jobban jarsz egy kalibralassal nikoneknal, ok szoftveresen csinaljak...amugy minden obival ugyanarra pontatlan a gep?
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- Politika
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest