Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-09 12:29:47

LOGOUT.hu

"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#90399) Bigemperor


Bigemperor
senior tag

Eladó dolgaim:
Szunyogirtó gép: [link]
Autós vízforraló: [link]
Teszek fel hamarosan egy Xiaomi Mi Band 3 okoskarkötőt is, de a doboza a kocsiban maradt, jelenleg új piros szíj van rajta, de kevés pénzért bármilyen színűt lehet hozzá rendelni csájnából, ha valakit érdekel írjon rám.

Más:
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Volt egy 8. gen. Honda Civic Sedan-om. Ahhoz készíttetem egy egyedi,méretpontos jóféle autóponyvát a Tamás Ponyvánál (bonyhádi cég). Az autót eladtam, de korábban még készítettem képeket a ponyváról úgy, hogy az autón volt, meg kiterítve, stb. Csakhogy ezeket a képeket sehol sem találom. Mivel a ponyva csak a helyet foglalja, valakinél meg még biztosan jó szolgálatot tehetne, eladnám, ezért ha esetleg valaki tudna segíteni abban, hogy van ilyen autója és megengedné, hogy a ponyvát ráterítve lefotózzam, avagy érdekelné őt a ponyva, vagy ismer olyat, akinek ilyen kocsija van, az kérem jelezze felém.
Hálás köszönet.

Még egy kérdés: PC ventit még lehet jó áron venni a környéken, régebben volt több bolt is a Szabadság utcában, ott voltak jóféle procihűtők, ventik, házak, de szerintem mind megszűnt.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.