2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-09 12:29:47

LOGOUT.hu

"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#69003) Zewa válasza moriak (#69002) üzenetére


Zewa
senior tag

Abban ízletesebb a hús, amelyikben az én által pácolt húsok vannak. :DDD A kiszáradt hús a szakács "érdeme" aki nem rest utána olvasni és kísérletezni annak mindig és mindenhol ízletes és szaftos lesz a műve.
A tárcsa anyagának szerintem nincs jelentős ízbefolyásoló képessége mert a többi tényező szerintem sokkal meghatározóbb. (hús jellege, pác, zsiradék/olaj megválasztása üstház használata vagy elhagyása stb--)

Tűzhelyre én csakis grill serpenyőben gondolkoznék. Stabilan áll a helyén és egy ilyennel megúszhatod hogy a 2 méteres körzete tiszta olaj legyen. Nekünk Tefal van belőle, ami nagyon tuti de 3 év aktív használat mellett már el kezdet fel-fel jönni a teflon bevonat. : /

"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.