Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz newwave0507 #65748 üzenetére
Nekem van egy szinte 0km-es nagy szerver házam, azthiszem 6 nagyhelyes, talán 2db táp is belemegy. Olcsón adom. Holnap le tudom fotózni, sőt, akár el is tudsz jönni érte.
[ Szerkesztve ]
-
válasz newwave0507 #65751 üzenetére
Itt pl.
Sajnos normálisabb nincs, majd lövök róla. Különben fehér, oldalai megvannak, stb. Este tudok még küldeni.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
stickermajom
addikt
Sziasztok!
Juhász Kft. autókereskedéssel van esetleg valakinek tapasztalata? Keresgéltem neten, nem találtam semmit, de ha van negatív, akkor el se indulok hétfőn feléjük..
Üdv
-
s7evcsenko
addikt
válasz stickermajom #65756 üzenetére
Apám, és Barátnőm is náluk vette az autóját.
Kicsit lassan megy a papírmunka, de nagyon korrektek voltak.
Elég szépen engedtek is az amúgy sem magas árból."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
HoldChore
tag
10 fok (celsius) ingyen elvihető.
"Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/
-
s7evcsenko
addikt
Érdekel valakit egy Samsung SI-M8W07SBD0EU Led lámpa (GU10, 420 Lm, 2.700K, 6,5 W, meleg fehér)?
Akciósan vettem 1000ft-ért, ennyiért oda is adom, ha valaki érte jön (Rózsadomb), számlát adom hozzá."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
stickermajom
addikt
válasz s7evcsenko #65757 üzenetére
Köszi szépen!
Akkor remélem hétfőig még ott lesz a verda..
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
ASRock 970 Pro 3 R2.0 eladó ! OEM , 1 hét próbagari , hibátlan állapot ! Nagyobbra váltás miatt lett eladó. Egy tíízes az ára.
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Olcsó AMD-s lapot Athlon2-höz nem árul valaki? Meg olcsó satás vinyót?
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
addikt
Dell OptiPlex 380
E5300 (2 x 2.6 GHz)
Intel G41 Express Chipset
2 x 1 GB 1066 MHz DDR3 Samsung RAM
Samsung 160 GB HDD (100/100)
DVD író
255W Dell táp
10000 HUFKipróbálható kertvárosban.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
MSI 6667BB-004US mini PC
CPU: Intel Atom 330 1.6GHz Dual-Core
RAM: 2 GB DDR2
VGA: ATI Radeon HD 4330
HDD: WD Caviar Blue 320 GB, 8 MB cache
Beépített 802.11n-es WiFi kártya
+ 12V tápRendkívül kicsi, csak 30 x 22 x 6 cm!
Eredeti Windows 7 Home Premium operációs rendszer (termékkulcs a gép oldalán).18000 HUF
Ígérem, mára ez az utolsó.
[ Szerkesztve ]
-
newwave0507
aktív tag
válasz newwave0507 #65763 üzenetére
Ha valakinek volna esetleg valami jó VRM hűtéssel felszerelt am3+os lapja , ami kellően elbírja az FX 8120at , akkor fizetnék rá.
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
s7evcsenko
addikt
Valaki meg tudja mondani, hogy ez milyen típusú CPU hűtő?
Tetejére cooler master van írva, a ventire viszont artic cooler."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
torma1981
veterán
válasz s7evcsenko #65769 üzenetére
Az CM maga a bolrda, hűtő. A venti meg artic cooler. Biztos venti csere volt.
Talán Cooler Master Hyper 212 +.
[ Szerkesztve ]
-
torma1981
veterán
válasz newwave0507 #65771 üzenetére
Passz. Az is lehet igen.
-
varsam
őstag
Sziasztok
Vasárnap is nyitva tartó gumiszervizt tudtok Pécsett? -
newwave0507
aktív tag
Sziasztok !
Egy ASUS lapos !
-
newwave0507
aktív tag
Egy nagyon fontos kerdest szeretnek feltenni ! Feladtam egy csomagot a GLS futarral , holnap vinne ki a futar , de NEM szabad hogy ki vigye a csomagot, - egyebkent szar pct kaptam a laposert - es visszakoszt az egesz dolog .- hogy tudom elerni ezt ? Hogy ne vigye ki a futar ? Irtam emailt , es reggel felhivom 7kor a GLSt . Remelem eleg lesz !
-
torma1981
veterán
válasz newwave0507 #65776 üzenetére
Szerintem ennyi elég lesz. Mond el nekik mi történt.
-
Bandus99
őstag
válasz newwave0507 #65776 üzenetére
A GLS-nek szerintem semmi koze ahhoz hogy ez csere volt vagy sima feladas.
A kerdes az hogy egyaltalan erre van e lehetoseg naluk. Egyaltalan hogy igazolja magat egy telefonhivasnal, hogy valoban O a felado?
Kivancsi leszek a vegeredmenyre.Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Bandus99
őstag
válasz newwave0507 #65780 üzenetére
Orulok hogy sikerult elintezni.
Aki a PCt kuldte mit mondott? Gondolom jelezted neki, hogy gond van
[ Szerkesztve ]
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Exian
addikt
Keresek 1db 12cm-es ventihez való rácsot. Van valakinek?
Olyan jól sikerült a házibarkács mobilklímám, hogy már a másodikat csinálom, de erre már rakok védőrácsot, nehogy gyerekek belenyúljanak vagy ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Hello, a panelba való kádtöltős csapok közül valakinek bevált valamelyik? Illetve ha igen, akkor hány millióba kerül?
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
-
Exian
addikt
Amiket mi néztünk, azok 15-20 körül vannak, az még nekem az olcsó, belefér kategória ezen a területen, mivel nem 1 évre veszi az ember, inkább 5-10 évre. Kocsimba fél tank üzemanyag kerül ennyibe, oszt' elmegy 2 hét alatt...
Kínai vackok vannak 5-7e körül, de ott garantált a félévenkénti csere, javítani meg nem is lehet.
Mofémhez van betét meg minden, ha javítani kell, lehet.
Ja csofém ott van a temető mögött, mi ott szoktuk venni. Sajnos kellett már párat, nem azért, mert szétmentek, hanem megjártunk pár albérletet, ahol teljesen sz@r csaptelepek voltak, cseréltünk párat... Konyhában, fürdőben is.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Na, hát én is ezeket tudtam, hogy csofémnál és 20 felett, akkor ti is ezt ajánljátok. Utoljára az egyik kertvárosi boltban vettem egy 12ezer környékit, azzal csak a gond van kezdetektől fogva. Gyűlöletes szar volt eddig is, de néhány év alatt még el is rohadt a felfogató csavar rész is alul. Lassan lebomlik magától az egész, vagy nem tudom.
(Még a válság előtt elég volt bemennem a metróba, leemelni az elsőt a polcról 5ezerér és kiváló volt, sok évig meg voltam vele elégedve.)
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
nagyúr
válasz Bigemperor #65792 üzenetére
abba a boltba ne érdemes menni, kivéve, ha az ember mazochista, vagy a szocializmus filingjének legmélyebb bugyrait akarja megjárni
olyan minta kórháztéri zárbolt
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
s7evcsenko
addikt
válasz Dluinet #65793 üzenetére
Ahhoz képest, hogy milyen árak vannak, a temető mögötti sem egy igényes bolt...
Mikor először beléptem oda, az volt az érzésem, hogy ide tegnap tuti betörtek.Az viszont kétségtelen, hogy ott a legnagyobb a választék.
[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Sir Riccio
addikt
Tud valaki olyan klímaszerelőt aki ma-holnap tud klímát beszerelni? (Uránváros,Panel első emelet, Metro-ban tervezem megvenni a klímát, csak beszerelni kellene)
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Kaics
aktív tag
válasz Sir Riccio #65797 üzenetére
Erre a kis időre már felesleges.
-
Kaics
aktív tag
válasz Sir Riccio #65799 üzenetére
A Metro-ban kellemesebb lesz. ;D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- World of Tanks - MMO
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest