-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirlitz
senior tag
válasz fudi2002 #67251 üzenetére
Irtál Te elég sok mindent. Na, akkor lássuk a statisztikát, mert így a saját nagykeres ismerősöm statisztikájára kell hagyatkoznom. Ott pedig semmi nem támasztja alá, hogy a VGA halála összefüggésben lenne azzal, hogy AMD/NV van írva a GPU-ra. (Eladott darabszám korrigáltan természetesen.) Szóval pont. Bullshit.
-
Stirlitz
senior tag
válasz fudi2002 #67243 üzenetére
Ez nem nyerés kérdése. Maximum nálad, de ettől még mindig egy jó nagy bullshit amit írtál.Megpróbálom másképp érzékeltetni, ha már durván általánosítunk és csúsztatunk: minden F betűvel kezdődő nick név tulajdonosa ökör. Naná, hogy valójában nem az , maximum némelyik.
[ Szerkesztve ]
-
Stirlitz
senior tag
válasz fudi2002 #67230 üzenetére
Csak annyi, hogy azt a gpu-t kiszolgálja a tápellátó áramkör, és melegszik, tehát hűtés is kell. Ha itt ktg csökkentés címén gyengébb minőségű alkatrészek vannak, vagy tervezési hiba is van... Ennyi köze van hozzá. Döglött Nvidia kariról sem hallottunk még, nem is értem egy használt NV vga mellé miért írnak pár nap garanciát mindenképp. Hisz az sosem mehet tönkre ezek után, ugye? A hardverapró pedig tele van Radeon vga-val, mert baromi sok van belőle. A Magyar egy erősen ár/érték függő piac. És a Radeonok ebben álltalában jók.
-
Stirlitz
senior tag
-
-
Stirlitz
senior tag
Üdv!
Az éjjel a fantasztikus Termomax Inka 24K kondenzációs kazánunk beépített tágulási tartálya tönkrement. Miután a gyártő csődje miatt eredeti új alkatrész beszerzése belátható időn belül nem lehetséges, vásároltam egy szabvány kiegyenlítő tartályt. Kérdésem, ha olvassa fűtés szerelő ezt, a tartályt a radiátorokhoz menő, vagy a visszatérő kőrbe célszerű bekötni? Tudom, egy zárt trendszerben a folyadék nyomása mindenhol egyforma. A kérdés azért merült fel, mert a kazánházba beépített az előremenő kőrhöz csatlakozik ( természetesen, ha jól követtem le szemmel a csövek útját), és a netten olvasva viszont azt látom séma rajzokon, hogy a visszatérő ágba helyezik el. Beépíteni mindkét körbe tudom, "szerencsére" annak idején lett hagyva két csonk mindkét körben utólagos fűtésbővítésre gondolva. Ide most gond nélkül beszerelhető ez az utólagos tartály. Válaszokat előre is köszönöm.
-
Stirlitz
senior tag
válasz Silencer83 #66685 üzenetére
Ment PM.
-
Stirlitz
senior tag
válasz Balu77 #66604 üzenetére
Én mindent elhiszek Neked, csak azt nem, hogy valami ami ártatlanok halálához vezet, (és itt nem igazán lehet az ő ártatlanságában kételkedni) az elfogadható. És totálisan eredménytelen is az ami jelenleg folyik. (Biztonság, értem ez alatt pl, az IS embereit kiszűrni.) Itt a vége részemről. Akkor is, ha csak Németországban , Ausztriában, Lengyelországban és Csehországban jártam. A kötelező Horvátországi nyaraláson kívül.
-
Stirlitz
senior tag
válasz Balu77 #66601 üzenetére
Mért gondolod, hogy tudatlan vagyok? És miért kellene nekem az előző h.sz.-ed olvasva azt gondolnom, tisztábban vagy mindennel, nem vetted be a média egy részéből áradó gyülöletett, és normális stratégiai jövőképed van az országra nézve? Baromira nem ez jött át. Hányj nyugodtan, van is min. Egy kislányt sajnálok, egy ártatlant, nem az IS tagját bassza meg. Lehet moderálni...
[ Szerkesztve ]
-
Stirlitz
senior tag
válasz Balu77 #66597 üzenetére
Tudom, nem vagytok rossz arcok így láthatatlanul ismerve/olvasva benneteket, de engem 2 napja a hányás kerülget. Mindig eszembe jutt az 1-2 éves kislány, embertelen dolgok ezek. Nem akarok szájkaratét, senkit megbántani, csak ki kellett írni magamból. Nem kellett volna ez sem így legyen.
-
Stirlitz
senior tag
Én a Pizzaking-et javaslom.
-
Stirlitz
senior tag
Jelenleg ezek vannak, szólj, hozzom. Mondtam, igen, hogy hűteni kell. Hűtve is adtam át, illetve a fözdétöl Denyboyig folyamatosan hűtve volt.
[ Szerkesztve ]
-
Stirlitz
senior tag
Kösz mkinek a tippeket! Most azt áruljátok még el nekem, milyen egylet és üzem? (novro, lidl megvan)
Amit ajánlotattok, azokból beszerzek 1-1 db-t próbára.
Meg aki a Karl fözdéből szeretne vmit, annak elhozom Pécsre.[ Szerkesztve ]
-
Stirlitz
senior tag
Lehet ez szentségtörés a témában, de a meggyes radler íze bejön, az az ízvilág 5-6% alkohol tartalomal néha esténként bejönne. Amit írtál Norbi, az ilyesmi?
-
Stirlitz
senior tag
válasz newwave0507 #65526 üzenetére
Bizza... Itt a déli tápérték habzsolás ideje!
-
Stirlitz
senior tag
válasz newwave0507 #65479 üzenetére
Nézd, én azok közé tartozom, akik Tomcat-l nem értenek egyett 99%-ban. Azonban az 1% az pont ez, a lopás az aljas dolgok közé tartozik. Ha kis értékű akkor is. Az ugye megvan a történelem órákról, levágták a karját az illetőnek aki lopot? Tudom, 21. század. De ez nem egyenlő azzal, hogy lopnak büntetlenűl. Ha pedig a rendvédelmi szervek maximálisan tennék a dolguk, nem lenne tolvajkergetők sem. Mert ezt a "mozgalmat" a társadalmi ígény hívta életre. És nem véletlen irtam szerveket, mert a büntetés is... Nevetséges.
-
Stirlitz
senior tag
AVC Hercules kompakt vízhűtés eladó. Baranya megye kedvezmény, ha személyesen Pécsett veszed át, és nem kell szórakoznom a postával és átadással.
-
Stirlitz
senior tag
WR841N TP-Link router eladó 3000Ft. DD-WRT firm van rajta. De lehet a gyári is, ha azt szeretnéd. Keresek webkamerát, mehet csere is.
Mi Murter szigetén szálltunk meg (onnét északra a szomszéd település csoport), de voltunk ott is strandolni. Nagyon jól éreztük magunkat. De ennek már pár éve.. Gondolom rosszabb nem lett.
[ Szerkesztve ]
-
Stirlitz
senior tag
Neked ajánlom, és szerintem útba is esne. Tessék! Nagyon beindult a kézműves sör újabban. Emlékszem egy 20 éve is volt sok "főzde", aztán eltűntek (mondjuk néhányért nem is volt kár) , de egy 3 éve egyre több van. És most már a minőség is elégé magas. Egy kemencében sült disznó csülök mellé még... Igen jó tudd lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Stirlitz
senior tag
válasz PRDZsolesz #64038 üzenetére
Szóval okosba...
-
Stirlitz
senior tag
válasz newwave0507 #63675 üzenetére
Na bxameg, most adtam el nagy nehezen a 2db Longbow-t... És még szarakodnom is kellett a postával. Fene gondolta itt ezt is megveszik. Ebből tanultam.
[ Szerkesztve ]
-
Stirlitz
senior tag
Üdv!
Eladó lett egy jó kis AM3 Phenom II. X3 720 BE processzor és hozzá egy jó kis ASUS AM3 alaplap. Privát üzenetben keressen akit érdekelné még valami a cuccokról.
[ Szerkesztve ]
-
Stirlitz
senior tag
válasz Dluinet #63280 üzenetére
"városi rohangálós kocsit akar, nem városnéző tötymörgőt
meg itt van a Mecsek is kihívásnak"Köszönjük szépen, igazán szakmai h.sz. volt. Pont, hogy rohangálós kocsi a rövid váltójával.
RNRN: nem szíjas, hanem láncos a vezérlése. Egyik előző Seatodban sem ilyen motor volt.
-
Stirlitz
senior tag
válasz Bandus99 #63234 üzenetére
Nem kérek pénzt, venti az jól jön 120mm 140mm vagy 80mm méretben, ilyesmi. De ez sem feltétel. Vigyétek el ezeket a cuccokat HCL-el együtt. Az egyik lap ASUS a másik már nem is tudom mi, de integrált vga-s. Ezt használtam a műhelyben, LPT port és darlington kapcsolás, léptetőmotort vezéreltem vele. Nem tudom mi működik még belőle, lassan 3 éve nem kapcsoltam be egyiket sem, csak álltak a sarokban. (Meg feküdtek a fiókban. ) Közben találtam még egy ATX tápot, illetve kettőt is, a második darab egy a normál ATX méretnél kisebb táp. Jó csendes... Elébb lehet nem írtam rendesen, két proci hűtő is megvan, ha jól látom, gyári Intel mindkettő.
Update: találtam egy enermax (480w) táp belsőt is..... Működik is... De nem a saját eredeti házában van.
[ Szerkesztve ]
-
Stirlitz
senior tag
-
Stirlitz
senior tag
válasz Bandus99 #63186 üzenetére
Aszem akad vmi. Este megnézem. Mintha ram is lenne abban a régi lapban...Semmit nem kérek érte, illetve 120mm-s venti ilyesmit elfogadok cserébe, ha van.
Bár sztem is lösz itt apróról egy 2 magos régebbi amd cuccot lappal, jobban jársz.. Gombokért mennek idönként.
[ Szerkesztve ]
-
Stirlitz
senior tag
válasz s7evcsenko #63168 üzenetére
Jól tudod, az ABS fordulatszám érzékelőit használó az elterjedtebb, mert olcsóbb. Szoftver kellet csak hozzá. (Na jó, meg egy nagyobb szögfelbontást adó jeladó.)
[ Szerkesztve ]
-
Stirlitz
senior tag
Teljesen életszerű átlagsebességgel... 4bar-ra fújt gumival, felhúzott ablakkal, semmi klíma elektromos fogyasztó, és brutális figyeléssel a forgalom ritmusára. Valahogy így.
Exian-nak olyan kocsit mondtam, ami 7köznapi autós 7köznapi használata során nagyon takarékos. Csak nehéz lesz találni normális állapotút, ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Stirlitz
senior tag
Nekem a kedvenceim, a mindenféle (karbon minta és tsai) fóliázott autók hangos kipufogóval és széles kerékkel, szokott még lenni bennük "dübörgő", me az rajos. Tökéletes bohóc autók. Mindig mosolyt csalnak az arcomra.
Egy kezemen megtudom számolni, hány olyan "tuning" autót láttam, ahol a futóművel és a fékkel kezdte a tulaj az átalakítást.
[ Szerkesztve ]
-
Stirlitz
senior tag
válasz #16729600 #62233 üzenetére
Jó is, bár én az 505A verzióval rendelkezem. Ezek használtan ajánlott darabok továbbra is, igaza van Dluinetnek. Az újabbak nem. de hát mint mindenhol, itt is az ár komoly tényező. Van, hogy nem fér bele a büdzsébe plusz 5000Ft. Ami egy Samsung evo ára.
[ Szerkesztve ]
-
Stirlitz
senior tag
-
Stirlitz
senior tag
Én vettem XBOX Classicot a gyereknek. Na nem a játékok miatt, egyszerűen médiacenterként működik. (Tele van mesével, most upgradelem a hdd-t benne 1tb-ra. ) Mindezek mellett, bár öreg konzol, jókat lehet vele játszani is ha akartok. Van egy olcsó tablet is 6745 Ft (EMAG black friday akció) szintén mesék vannak rajta meg bubble braker és hasonló játékok, hogy kocsiban a hosszabb utazások nagyobb anya-lánya harcok nélkül teljenek. (Nehéz megmagyarázni egy eleven gyereknek, hogy több mint egy óráig csak ülhet.) Azért vettem olcsót, mert ezek a dolgok lassan a villanyborotvámal is mennek (Nem kell alá csili-vili és drága hardver), és mert lejtheti és le is ejti. Nem szándékosan, egyszerűen gyerek. De a legjobbakat együtt játszunk a pc-men. Van kormányom, ő tekeri én nyomom a gázt és a féket kamion szimulátorban. Meg üres nagy papír dobozokból építünk "házat", ezeket ki is festjük, ha meguntuk, építünk másikat. Ez a legkirályabb játék! Még én is élvezzem.
Norbi én nem tudom a ps2 mit tudd. De azt tudom xbox xlassic szatyor játékot visz. Zseniális szerkezet kis okosítás után. Viszont az biztos, hogy full hd megjelenítést nem tudd, max 720p-t. PS2 tudd full hd-t?
[ Szerkesztve ]
-
Stirlitz
senior tag
Köszi az infót, ma vettem én is egyet. Teljesen korrekt hobby célokra. (Eddig egy 30w-os pákát használtam, nem volt vele sok gondom, csak mindig feldőlt a lemez pákatartó. Ez azért sokkal jobb kialakítású, egészen remek darab. Sokkal szebb és jobb forrpontokat tudok vele készíteni. És jobban is néz ki mint a Tescoban kapható hasonló tudású páka, és olcsóbb is 2000Ft-al, ami azért nem rossz.)
[ Szerkesztve ]
-
Stirlitz
senior tag
-
Stirlitz
senior tag
Nem tudom mennyivel melegebb egy 4850-nél (nekem az volt), de Ac S1 hűtéssel nem volt vészes a hőfok. Meg a gyári hűtője is elviselhető volt, de igaz, újrapasztázva. Ha 1gb ram verziós lett volna, talán még most is az lenne a gépemben. (Meg ha nem jutt eszembe az, hogy jó lesz nekem a laptop.. De hülye is voltam amikor eladtam azt a konfigot.)
Más: Nem kell valakinek egy ilyen proc. hűtő ? (Én meg akkor megvenném Exain-ét. És rángatnám 4 maggal a Phenom II.-őt...
[ Szerkesztve ]
-
Stirlitz
senior tag
válasz Szilofon #59479 üzenetére
Sajnos én sem tudom hol lehet hozzájutni, ez még a normális állapotban lévő III.-as Golfnál is ritkább, ami 1.9 TDI és még előtted nem tették bele mások azt a bizonyos 5/6százezer km-t. Mert hogy ez is már fehér holló kategória lett.. Legfiatalabb is 15 éves, elfogytak napjainkra a szép darabok.
[ Szerkesztve ]
-
Stirlitz
senior tag
Hehe
Legyen 1000 Cm3-es motorja, tudjon 100 Le-t de inkább 120-at, férjen bele a teljes család összes cucca, meg egy kutya, menjen, mint egy Ferrari, parkolni olyan legyen vele, mint egy Punto-val, és a fogyasztása egy segédmotoré legyen. Ezeken túl, a megbízhatósága legyen németes, de román áron. És kész is az ideális "PH ajánlott autó"
Hehe Bearanyoztátok a délutánom.
-
Stirlitz
senior tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni, ha lenne valaki aki tud angolul. Én nem tudok annyira (passzív szókincsem van), ebay-röl rendelt cuccal van problémám, és a reklamációt kellene megfogalmazni pontosan. Arról van szó, hogy szerintem nem eleve rossz a termék, hanem a nem elégé jó csomagolás miatt szállítás közben megsérülhetett. Ha tudna valaki segíteni egy pár sorban ezt rendesen megfogalmazni angolul, nagyon megköszönném.
-
Stirlitz
senior tag
Eladó lenne egy YN565EX Canon rendszervaku. Kb 1200-at villantottam vele (vakus képeim számából következtettek erre.), átlépnék Nikon rendszerre, ezért gondolom eladni. Gyári tartozékai és használati utasítása természetesen hiánytalanul megvannak. Plusz egy fehér színű diffúzor kupak ajándék hozzá. (Ez nem része a gyári készletnek.)
Biztosan kompatibilis az alábbi Canon dSLR vázakkal: 7D, 60D, 50D, 40D, 30D, 5DII, 5D, 1Ds, 1D,1000D, 600D, 550D, 500D, 450D, 400D, 350D Én 400D-vel használtam. Pár napig még csak itt hirdetem, hátha pécsi viszi el. Árra 30 000 Ft. -
Stirlitz
senior tag
Keszthely / Tapolca környékén szokott járni innét valaki? Egy mini pc Pécsre jutásáról lenne szó...
-
Stirlitz
senior tag
S3 Savage 4 16Mb pci kártyával egy 64mb ram és AMD K6-II. 400Mhz proc géppel Win98 alatt anno, teljesen hibátlanul futott pl a Star Wars Racer, Colin McRae 2 és még egy Star Wars játék, nem jut eszembe a neve, ellenállók vadászgépével kellett repkedeni, volt egy ilyen pálya benne "Ambush to Mos Asley" ha jól emlékszem.... Meg még az rémlik ilyen messze az időben már tőle, hogy a driverek förtelmesek voltak hozzá kezdetben. Lényegében egy akkor egész jó hardver (kivéve hardver T&L motor, ez mondjuk nagyon fájó volt, de egyéb képességei jók voltak) és nem volt egy értelmes meghajtó hozzá... Talán ez volt a driver neve S3Metal, úgy emlékszem, ezek váltak be, de addigra a hajó elúszott az S3 vga-val.. Meg néhány játékban be lehetett kapcsolni ilyet, hogy S3TC, ott tudott gyorsulni, a textura tömöriítés hatása tényleg érezhető volt.
[ Szerkesztve ]
-
Stirlitz
senior tag
Anyáméknál tartom a régi szobámban. Édesapámtól kaptam 1989 táján, Magyarországon boltban vásárolt darab, lehet, hogy a számla is a dobozban van még, nem tudom. De a 7végén igyekszem felmérni a helyzetet, pontosan mi is van meg, kazetták, stb... Mintha lenne boltban vásárolt játék kazetta is, de ezt meg kell néznem, régen volt.
-
Stirlitz
senior tag
c64 dobozában, egy plus4 is van mindkettő magnós, aztán joy is akad egy-két darab. Meg a c64hez egy cartridge is, és ha minden igaz az eredeti német nyelvú kis könyve is megvan még talán, amiben a léghajós sprite program is benne volt.... A c64-nek első gazdája vagyok, nagyon vigyázol rá ugye?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- EAFC 25
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sorozatok
- iPhone topik
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla